stan hela dagen

tjena tjna, årets solbränna! har vart i stan typ heela dan vi åkte först och hämta upp Donny, och sen åkte vi till Kvantum och köpte blommor, sen drog vi till Täby kyrka där vi gick till min mormors grav och lade blommor där, sen gick vi in till kyrkan för det är där de ska gifta sig.. Sen var det en journalist som intervjua pappa och kicki och sen gick de ut och fota för de ska typ komma med i Täby tidningen.. Men sen där fick de prata lite om bröllopet med prästen och sen fick vi öva på vart vi skulle stå och hur vi skulle gå och grejer, sen vart det ännu mer prat om typ låtar och grejer.. Sen åkte vi till stan och kicki handlade skor till bröllopet sen vidare hem och det blev kaaaos! det var fett mycket trafik för det var någon lastbil som hade kört sönder taket eller nåt, vet inte.. men nu är jag här och ska snart äta. Är gryymt hungrig

Kommentarer
Postat av: julia och hazal- Skoliosbloggen


Hej på dig!

Vet du hur många grader du hade på din rygg? Över 10 grader klassas som skolios så om du såg att din rygg var ganska sned så tror jag nog att det är skolios du har, men sa inte din läkare något om det?:)

Om du skulle få en korsett så rekomenderar vi dig inte till att ta av dig den i skolan, man vänjer sig vid den och din rygg vänjer sig vid den så efter ett tag kommer allt att gå bra. Vissa får nattkorsetter men det är något som läkaren avgör:)

Och somsagt när du är van vid korsetten kommer den inte att vara så jobbig, ibland kan man t.o.m glömma att man har den haha! Korsetten ska sitta uppe på ett korsettlinne under dina vanliga klädr så den kommmer inte att synas om du inte har tighta kläder på dig:)

Kram!:)

2011-06-15 - 22:38:48 / http://julhaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0