Händelser om TH som har hänt under 2009

Här kommer lite händelser om TH som har hänt under året:

Januari:

¤ Gustav blev akut opererad. Hans blindtarm hade brustit och hade därför extremt ont i magen. Det blev en lyckad operation.

¤ Fortfarande hade fansen förväntingar på nya albumet som man tyckte borde komma snart. Vad vi vet nu hade vi ganska många månader kvar att vänta.

Februari:

¤ Rykten skapas om att TH ska ha en turné i europa under hösten 2009.

¤ Andreas Carlsson bekräftar samarbete med TH.

Mars:

¤ Enligt Cherry Tree Records ska albumet vara näst intill färdigt. Ännu ett bevis på att man inte ska lite på vad de säger ibland.

¤ tokiohotel.com renoveras och fansen ser fram emot nya nyheter!

¤ Fours Artists har inte längre något samarbete med Tokio Hotel.

¤ Det sägs att albumet ska släppas den 27 mars.

¤ Georg Listing blir ett år äldre - nämligen 22 år!

April:

¤ Fansen sörjer att det var 1 år sedan TH skulle spelat i Sverige - men konserten blev inställd pga av att Bill fick problem med stämbanden.

¤ Röstmeddelande från Bill. Fansen är överlyckliga att äntligen få höra hans tyska brytning igen.

¤ Fansen blir besvikna. CherryTree meddelade att albumet fortfarande spelas in och att den troligen inte kommer ut förens innan augusti.

¤ Stalkerdramat drar igång och Tom misstänks för misshandel. Fansen gråter och media överdriver. Både stalkerna och Tom polisanmäls.

¤ Tokio Hotel stödjer HMs kampanj "Fashion Against AIDS" där de designar en tröja.


Maj:

¤ Fashion Against AIDS drar igång på riktigt

¤ Albumet sägs släppas i september

¤ Tokio Hotel börjar samarbeta med Morris Agency.

¤ Rykten skapas om att Bill startat ett eget klädmärke: "Billy Future"

Juni:

¤ Tokiohotels hemsida drar igång igen efter renoveringen

¤ Tom Kaulitz och Chantelle Paige ses sitta tillsammans och prata i L.A

¤ Korta klipp från omixade "Darkside of the sun" och "Pain of love" läcks ut.

¤ Tokiohotel.com meddelar att Tom Kaulitz ska börja blogga på hemsidan.

¤ Chantelle Paige besöker Tom Kaulitz i Tyskland där de på kvällen ses kyssa varandra i en bil. Detta visar sig sedan vara ett PR-trick för att få Chantelles band Flipsyde kända i Europa. Tid och plats var bestämda med BILD.

Juli:

¤ Toms blogg öppnas!

¤ Gustav blev attakerad på en pub i Magdeburg av troligen en ölflaska. Han fick sy med 36 stygn. Kort sagt kan man säga att det var ett fyllebråk.

¤ Rykten skapas av självaste Chantelle att Bill och Tom blivit vegitarianer. Detta blev senare bekräftat av killarna själva att de försöker att äta så vegitariskt som möjligt.

¤ David Jost meddelar: Nya albumet kommer heta Humanoid och att den släpps första veckan i oktober.
Bill Kaulitz: "För vårt nya album ville jag ha samma namn över hela världen." 

¤ Tokio Hotel skriver på ett kontrakt för Nokia. I samarbetet hölls det en akustisk konsert i Köln den 27 augusti där biljetter lottades ut.

Augusti:

¤ Simone Kaulitz gifter sig tillsammans med Bill och Toms styvpappa Gordon Trümper.

¤ Bill Kaulitz kommer att dubba Arthur igen i Arthur und die Minimoys 2.

¤ RTL ger ut info om sin kommande dokumentär "100 % Tokio Hotel".

¤ Första singeln till Humanoid blir Automatic/Automatisch och släpps i september.

¤ Tokio Hotels låt Love And Death sprids olagligt på internet.

¤ Automatic/Automatisch sprids lagligt på internet.

¤ Automatic/Automatisch släpps: 18 september 2009. Humanoid släpps: 6 oktober 2009.

¤ Human connect Human sprids olagligt på internet.

¤ Tokio Hotel spelar in musikvideon till Automatic/Automatisch i Sydafrika.

¤ Låtlistan för Humanoid kommer ut.

¤ Konserten i Köln den 27 augusti under samarbetet med Nokia genomfördes.

¤ Bill och Tom medverkar i All eyes on.

September:

¤ Bill och Tom blir 20 år gamla!

¤ Omslaget till Humanoid visas för första gången.

¤ Första TH TV för säsongen kommer.

¤ TH besöker Frankrike för promo för nya albumet. De deltog bland annat den 3:e september på NRJ Radio i Paris.
¤ Musikvideon till Automatic har världspremiär den 3 september. Även Automatisch dök upp dagen efter.

¤ Kvällen den 7:e september anländer Tokio Hotel i Sverige. Under den 8:onde gjorde de promo för nya albumet Humanoid. De gjorde enbart intervjuer och olika tävlingar annornades för M&G. Även en chatt via Aftonbladet annordnades.

¤ Gustav fyller 21 år!

¤ Den 9:onde september besökte Tokio Hotel finland för att spela på "Elämä Lapselle" i Hartwall Areena i Helsingfors. De spelade Automatisch och Break Away.

¤ Tokio Hotel medverkar på "Schlag den Raab" den 12:e september. De spelade "Automatic".

¤ 18:onde september släpptes Automatic/Automatisch. I Sverige fick man vänta till den 21:a september.

¤ 3D-konserter planeras i vissa länder i Europa i samarbete med Media Markt. Det är en inspelad video där TH spelar några av de nya låtarna på Humanoid som visas i 3D format.

¤ TH blir nominerad som "Bästa Grupp" på MTV EMA. Det blev även bekräftat att de kommer spela under galan.

¤ Den 26:e september besök TH Rom för promo för nya albumet. De spelade Automatic och Humanoid på Coca Cola Live @ MTV The Summer Song Party. De gjorde även en chatt på Habbo. Den 27:e september var det även ett fanparty där TH närvarade.

¤ Den 28:onde åker TH till Spanien, Madrid för att spela på El Hormiguero. De gjorde även övrig promo för albumet som presskonferrens, intervjuer m.m

¤ I slutet av september (vet inte exakt datum eftersom jag postade det sent i bloggen) läcktes hela albumet Humanoid - både på tyska och engelska. Några dagar tidigare hade de lagligt lagt ut smygtittar på några av låtarna.

¤ TH åker tillbaka till Spanien för att delta på X Factor där de spelade Automatic.

¤ Bill och Tom erkänner att de tidigare provat droger till bild. Detta görs precis som allt annat till en ännu större grej än vad det är.

Oktober:

¤ Den 2:a oktober släpptes Humanoid i Tyskland.

¤ 2:a oktober besöker TH VIVA Live och MTV Home för intervjuer. Även den första 3D-konsert hålls i Berlin.

¤ 3:e oktober besöker TH Wetten Dass där de spelade "Automatisch".

¤ Den 7:e oktober släpps Humanoid i Sverige. Bästa placering på svenska topplistan var plats 8:a.

¤ Den 7:e oktober befinner sig TH i Grekland. De får guldskiva för Humanoid samt Scream under en presskonferrens. Den 9:onde oktober uppträder de med nya låtar från Humanoid på MTV Day 2009 i Aten. Den 30:onde oktober visades uppträdandet på MTV World Stage.

¤ Den 13:onde oktober infomerar David Jost att TH ska ha europaturné med start i början av februari. De gav endast ut några länder de skulle spela i och sa att resten av datumen skulle komma ut inom kort.

¤ Den 14-15:onde oktober befann sig TH i Frankrike. De medverkade i följande TV-progrma: "N'est Pas Couché" och "Le Grand Journal".

¤ Den 16:onde oktober visades RTLs dokumentär "100 % Tokio Hotel".

¤ TH åkte till USA. Den 19:onde oktober medverkade de på "It's On With Alexa Chung" där de spelade "Automatic". Under besöket hade de även två signeringar. Den 20:onde hade de signering i New York på Best Buy. Den 22:a hade de signering i L.A på Hot Topic. Under besöket spelades det även in ett flertal intervjuer med MTV Buzzworthy och de hade även en chatt på Z100 m.m.

¤ Den 21:a oktober kom datumen till THs kommande europaturné ut. Det visade sig ha två inbokade konserter i Sverige! Kort därefter meddelades det även att turnénamnet kommer bli "Welcome To Humanoid City".

¤ Den 24:e oktober besökte TH Mario Barth där de spelade "Geisterfahrer".

¤ Den 28:onde oktober var det den sista 3D-konserten i Paris. TH var på plats för att även ha ett akustiskt framträdande. Tyvärr fanns det människor där som inte hade tillräckligt med respekt och därför avbröts eventet flera gånger. TH ska ändå ha kunnat spela de planerade låtarna.

November:

¤ Man får veta att THs nya singeln bli World Behind My Wall/Lass Uns Laufen

¤ Den 5:e november hölls den efterlängtade MTV EMA. Fansen hade röstat som fan på TH i kategorin Best Group vilket det verkligen var värt - För under kvällen kammade de hem priset överlägset. De spelade även World Behind My Wall - ett uppträdande man långt ifrån glömmer!

¤ Tokio Hotel skaffar Twitter.

¤ Den 10:onde november uppträde TH med nya låtar från Humanoid på "El Evento 40" i Mexico. De hade även signering, presskonferrens m.m. Den 12:e november var de även med på "TeleHit Awards" där de spelade World Behind My Wall, Automatic och Ready Set Go. De tog även emot priset som "Bästa internationella band".

¤ Den 11:e november skriver BILD.de att Bill påväg till årets MTV EMA i Berlin var med i en bilolycka med en skåpbil. Ingen blev skadad förutom bilen som skrotades. Bill berättade i senare intervjuer att han aldrig varit så nära döden och att han verkligen är glad att han lever.

¤ TH skaffar en officiell radio som man kan lyssna på i Frankrike. På internet finns den tillgänlig överallt.

¤ Den 11:e november är det premiär för "Arthur und die Minimoys 2" i Berlin. Bill var på plats och även tusentals fans. Man kunde vinna biljetter till själva biopremiären.

December:

¤ TH fortsätter att bry sig om välgörenhet. I kampen mot AIDS går alla pengarna om man köper en knapp med TH på till forskning mot AIDS. Även ett projekt för att bygga "DDA Education Center" annordnas en donation där man har chansen att vinna två biljetter till THs kommande konserter + M&G.

¤ Den 2:a december medverkar TH på Johannes B. Kerner Show i Flensburg, Tyskland. De spelar World Behind My Wall samt intervjuas.

¤ TH får en officiell fanklubb på stardoll.com.

¤ Stalkerdramat dras igång igen. Hamburgs åklager tar upp åtalet mot Tom igen och det skrivs att han riskerar fem års fängelse. Även Perrine och hennes vänner kan riskera 3 års fängelse för förföljelse. David Jost meddelar att det inte kommer bli rättegång och det skrivs en massa saker fram och tillbaka. Perrine berättar om hela historen på bensinmacken i April. Även övervakningsbilderna kommer ut och visar att Perrines historia var överdriven. Det senaste är att de enats om att lägga ner anklagelserna mot varnadra och att Tom ska betala 2000 euro i skadestånd. TH har inte kommenterat händelsen.

¤ Den 14:onde december hade musikvideon till World Behind My Wall/Lass Uns Laufen premiär. Den spelades in i London. Regissören var Daniel Wolfe som tidigare jobbat tillsammans med bland annat Duffy och Take That. Det finns ännu inget officiellt släpp för singeln.

¤ Den 14:onde december besökte TH "La chanson de L'année" i Paris.

¤ En ny backstagefunktion dyker upp på tokiohotel.com/de. Bland annat Bills galleri.

¤ I slutet av december visas det officiella omslaget till nya singeln. Singeln släpps enligt amazon.de den 22 januari 2010. Man får även höra en liten snutt av den akustiska versionen av World Behind My Wall.


Vad tycker ni var höjdpunkterna det här året? Kanske att de gick med i Fashion against aids med HM, eller att skivan Humanoid kom tillslut? Kommentera och säg vad ni tycker.

Nu måste jag gå och hämta kameran, sen ska vi åka.

Tschüss!


Great!

Jag är bara så jävla bra! - NOT! Jag spillde Te på datorn!!!! Men som tur var så klarade den sig! Men nu ska jag gå och sminka mig.. Har valt kläder, men jag är inte säker på de haha. Men jag ska fixa mig och så.. Har nyss duschat också. Men jag bloggar sen.

Nyårsafton

Nej, jag tänkte köra en nyårslista som min syrra har på hennes blogg, men eftersom att hennes blogg är så kass för att man inte kan kopiera listor och ta bilder och så så kan jag inte. Och jag vet att andra blogar som jag läser har haft en sån men jag orkar inte bläddra i arkivet. Så jag får väl skriva lite.
Idag så är det ju nyårsafton och vi ska hem till Pappas kompis och va där. Har ingen aning om varför jag sitter här för jag måste fixa mig och så.. Men ska spela röjflaggor med jossan nu, så jag kanske bloggar igen när jag är klar.


Klagomål haha

Ok, seriöst. Det är hemskt att vara mig just nu! Har så jävla ont i halsen, och jag hatar det! Varför just till nyår!? Varför just mig? Åh, jag fattar det inte -.-
Och jag sitter i sveriges varmaste hem! Seriöst. Skulle inte förvåna mig om det rann svett ner från pannan på mig
Och ändå så tog jag av mig tjocktröjan nyss och sitter i ett linne och byxor! Wtf! Och det hjälper ju inte direkt att man måste dricka varmt lemon te med honung. Och vet ni vad jag måste göra imorn:

- Vakna tidigt som fan, dvs. Om jag lyckas.
- Drick äckligt varmt vatten med honung. Eww
- Välja kläder som jag ska ha imorn (nyårsafton)
- Fixa mig (Sminka, fixa håret m.m)
- Fixa naglarna..

Inte så mkt men ändå. Det kommer ta lång tid för mig i alla fall haha. Och vet ni? Jag ska för en gångs skull vara snäll mot er. Jag ska nämligen ta med kameran så ni får lite bilder. Men det beror på när jag kommer hem. Haha.
Och gud vad jag hatar vädret också! Det är ju sååååå kallt! Haha först ska jag klaga på att det är för varmt, sen på att det är föör kallt. Haha. Men för en gångs skull så ska jag säga er: Jag är liite avundsjuk på kenza (Kinsa sweeten XD)! Hon åker ju till Thailand ikväll. Eller ja hon har ju redan åkt :( 
Asså gud min hals! Går ju inte ens att svälja. Jag har såååån otur :(

Men nu lyssnar jag på TH, och ja, de piggar upp mig ofc. Kanske inte märks men det märks för mig XD
Nu orkar jag inte skriva mer. Ska fortsätta att läsa andras bloggar, lyssna på Tokio Hotel och va inne på FB.


Åh kolla bara på de! Yummie!

// DaNNi


Svar på en kommentar :)

Kommentar från Sara: Nej nu blir ja har! Varför visar du inte ditt fina ansikte för :@ XD. <3

Svar: Haha... Fina? Jag var ny vaken och osminkad. Såg fan förjävlig ut. haha <33

Idag så mår jag PISS! Har jätteont i halsen, hostar och är hes. Skulle egenligen till Handen idag men det orkar jag inte. Jag kan inte ens stå upp utan att må illa. Jag blir asyr då. Men jag ville bara göra ett inlägg så att ni vet att jag lever. Men jag bloggar när jag orkar

Julklappar från Pappa & Kicki m.m

Nu kommer lite anra bilder på lite julklappar som jag fick av Pappa och Kicki och så:


Colossal Mascara 100% Black


Presentkort på Bio 200 :- Från dNy


Créme och Wash off från Denise


Sen födelsedagspresent från dNy


Mina underbara hörlurar. DJ-886 Vit


Nitarmband från Devin


Pyjamasen


Gråa jeansen


A det var typ de. Men nu ska jag in i vardagsrummet och visa de hur man gör med snöret -.-

SEG är ordet för idag

Förlåt att jag inte bloggade på morgonen, men jag gjorde det, och exakt när jag skulle publicera inlägget så stängdes datorn av. Men har nyss sett på "Flickan som lekte med elden" och nu ser jag på "Brook know's best"
Asså ni ska bara höra hur hes jag är idag! Hostar också. Bra till nyår! Yeey :(. Jag är verkligen skitseeg idag, sitter liksom fortfarande i pyjamas. Ska duscha idag också. Men nu ska jag göra lite gröt för jag e typ ashungrig...

Bildboooooooomb

Nu kommer det lite bilder från Denise's dansshow, Julen och lite annat...
Enjoy:

Dansshowen:


Denise är den inringade lilla skiten ;)


Nästan alla "dansare"


Asså de är ju många iaf. Fan över 300 pers!

Men nu, frånb Julen:


Julgranen med alla klappar under


En dålig outfit bild som jag hade på julafton:
Lackleggins - Gina
Gammal klänning - Vet inte


Jag fick äran att dela ut allas julklappar :)


Jag sitter och kollar på vad Devin får i Julklapp ;)


Jag la ju denise's julkapp i en adidaskartong med en telefonkatalog så det skulle bli tungt, men det var bara godis i Haha. Anti-trött piller :)


Så kul tyckte hon att det var när hon såg att det var så litet i XP


Jag öppnar en av mina julklappar :)

Nu till Vad jag fick:


Genom dina ögon av Stephanie Meyer :D


Kludd/häftmassa, penna med 4 olika färger, häftstift, och gem. Allt som jag ville ha, Haha.


Nivea produkter, som e asbra
Scrub, Toner, Nattkräm, och dagkräm


Mina älskade svarta jeans.  OBS! De ser fläckiga med det är p.g.a kameran.


Sådär ser de ut. Ursäka det stökiga golvet, det är dock inte lika stökigt nu, tack vare Denise :)


Witheboard/Anslagstavla med Whiteboard pennor :)

Det var det jag fick av Mamma :D Fick ju saker från Pappa och Kicki också ofc. Men har inte hunnit fota det än.. Eller jo typ två, tre grejer men de kan ni få se:


Nitarmbande som jag fick av Devin - Love IT!


De gråa snygga jeansen jag fick av Pappa & Kicki


Älskar mönstret på sidorna :)


Ingen julklapp, Men en sen födelsedagspresent från Donny :D


Vi fick ju ett snöre av Scott's Mamma.. Ni vet den där leken när man trär snöret genom fingrarna och gör olika mönster? Kan visa er steg för steg hur man gör från en stjärna, till en  kopp till eiffeltornet. Det ni! Haha


Pyjamasen jag fick av Pappa och Kickki. Hur skööön som helst

Det var de bilderna.. Typ det finns fler.. Vill ni se de också? Äh jag laddar upp de nu när jag ändå är igång :)


Kolla hur vågigt mitt hår var i morse! - Kan ju bero på att jag har sovit med en bulle i typ tre dar i rad XP


Kolla skillnaden. Fluff - Platt

Nej nu finns det inga fler bilder. Måste faktiskt sova nu.. Men jag blggar imorn.

// DaNNi

Idag:

Nu har jag orken att blogga igen. Idag så var jag och Sara i Handen och Farsta. Vi möttes i Handen efter att Sara missade massa tåg -.- As Usual :) Men till slut kom hon och vi gick till cubus, BikBok, Gina och lite annat..
Sen så var jag tvungen att gå på toa, så vi åkte hissen upp. Och i hissen med oss stog nån skabbig gubbe och ni kan ju bara giss ahur han stank! Gosh! Trodde jag skulle dö där inne! Och såhär skulle det stå i Aftonbladet då:
13- ÅRIG DOG I HISSEN - Gubben bredvid stank!

Haha! Men så när jag står i kön så kommer nån tant och bah: Den där toan är ju ledig! Gå in där, det är ju grönt.
Och jag ville verkligen inte gå in på den för den var ännu skabbigare än gubben! Men så är jag ju tvungen att gå in där och när jag kommer ut så springer jag fran till Sara för att få lite frisk luft. Och så tar jag upp min anti bakterie grej, och Sara bah:

OMG Danni!!!!! Du håller fan på att bli Jane Ryan i "NY minute!"

HAHA! Men vafan den där toan asså. Bläää.
Men så var vi typ klara så tog vi bussen som gick till Farsta. Och så gick vi in i lite affärer och så.. Sen så var jag ashungrig så vi gick till Donken och åt där. Tog min specialbeställning: McChicken meny utan sås på burgaren.
I know jag e speciell :) Men på ett bra sätt.
Men efter det så köper jag en bussremsa för mitt busskort har jag typ tappat eller nåt. Men ja.. Så tar vi bussen, och vi åkte förbi Skogås! Där jag skulle av -.- Så jag följde med Sara till Handenterminalen. Fråga om jag kunde fälja med henne hem, men hon skulle till sin Faster :(

Men när jag kommer från tåget så ser jag hur nån står i röd jacka och en annan i svart och den med svart är snaggad. Så tänkte jag: E det där Pappa?
Så jag går fram och då var det Pappa som stog och skotta på parkeringen för han kommer inte ut med bilden annars. Och bredvid stog hans faster/moster och min Farmor.
Så jag ställer mig där och pratar med de medans Pappa skottar. Sen kom Kicki ner också :) Så vi alla stog där och prata och så. Men sen så gick Farmor och Pappas faster/moster, så hjälpte Kicki till att skotta och jag lyssna bara på TH på mobilen :)

Nu så sitter jag här och ska snart vara lite social och sätta mig framför TV:n med Kicki och Denise.
Det här blev ett ganska långt inlägg, men alla bilder från jul kommer ikväll. Den här gången lovar jag.
Ni får klaga på mig annars :) Men nu ska jag gå..

Puss!

Farsta/Handen

/Idag ska jag och Sara typ till Handen eller Farsta. Hon ska typ köpa julklapp till Denise och jag ska kolla på en nyårsklänning. Kollar på The Pacifier. Men jag har lite att göra faktiskt. Stter och klagar på Sara att hon ska skynda sig men själv sitter jag här i soffan med pyjamas, osminkad och med en bulle i håret.
Alla bilder kommer idag också. Tror jag. Jo det gör de. Men nu ska jag hämta mitt smink och en spegel så ska jag fixa mig.

The bodyguard

Nu är vi hemma och har ätit mandlkakor. Yummie! ;) Ser på The Bodyguard också. Men jag tänkte bara säga att jag är hemma nu, men ska se klart på filmen.

collage på julklapparna


snygg va? NOT ;)

Men nu ska jag duscha, tror jag. Vet inte om jag gör det ikväll ist... Men jag ska gå bort från datorn iaf.
Bloggar sen.

Åkersberga

Nu sitter jag och kollar på Ugly Betty.. Trodde att det hade uppehåll så som DH har men tydligen inte.
Men idag så ska Jag, Denise, Alexandra, Kicki, Pappa, Devin, Maria och Scott till Åkersberga. Vi ska kolla på ett hus som är pyntat med jätte mycket belysning. Var där förra året och jag kan säga er: Jag har aldrig sett så mk belysning! Kmr ta bilder med kameran, och då kommer ni få se bilder på huset, och från julafton och så...
Bild på dagens outfit kmr också. Tror att jag ska ha ina nya gråa jeans, en T-shirt ofc, mina nnya skor, nitarmbandet, och mina nya hörlurar hänger med :). Kom på att jag glömde skriva att jag fick en mascara i julklapp också så efter det här inlägget så ska jag lägga till det. Men jag måste duscha ochså, eller om jag kör på uppsatt igen som jag har haft i typ en vecka nu. Jag kan säga er, det är väldigt ovanligt att man ser mig med uppsatt hår. Har det aldrig typ. Men nu ska jag lägga till mascaran i inlägget, kanske gör ett collage också.
Nu har UB börjat så ska kolla på fortsättningen. Bloggar antingen sen eller när jag kommer hem från Berga.

klapparna + två videor

Nu har jag öppnat alla klappar hos Pappa.. Det började med att alla kom, dvs Alexandra, Donny, Madde, Maria och Scott. Så vi var ju 10 pers. Men de sakerna jag fick var:

1. En snygg pyjamas - Pappa och Kicki
2. Gråa Jenas, asballa :D - Pappa och Kicki
3. Nitarmband! - Devin
4. Vita hörlurar till mobilen/Ipod - Pappa och Kicki
5. Presentkort på gina 1000 :- - Pappa och Kicki.
6. Två hudprodukter - Denise
7. Presentkort på Bio 200 :- - Donny
8. Tokio Hotel kalender 2010!!!!!! - Pappa & Kicki (har inte den ännu men den kommer med posten)
9. Likadant armband som Bella har i Twilight (Kommer också med posten)!!! - Pappa & Kicki
10. Bokmärke med Edward Cullen♥ - Pappa& Kicki
11. Mascara som jag verkligen var i behov av. Typ den där colosal eller vad den nu än heter - Pappa & Kicki
A det var typ det. Men nöjd blev jag :D Omg! Läste nyss en blogg där man har fått fram Britney "riktiga" röst.
Vet inte om jag ska tro på det. Jag tror inte att jag tror på det haha. Men här är videon:



Men efter att ha sett den här videon så tror jag verkligen inte på videon ovanför:


Ser ni? Hon sjunger väl bra. Den första videon Ljuger ju!
Men vad tror ni? Och vad fick mina läsare i julklapp? Några bra klappar? mjuka eller hårda? Kanske båda? Kommentera!

A late Merry X-Mas

TjaTja! God Jul har jag inte sagt så nu säge jag det: God Jul!
Igår så hade jag askul. Denise och jag spelade in typ två videor som ni får se imorn för min USB sladd till kameran e hos Pappa.. Men iag så kommer Donny, Madde, Tony (my favorite cousine :p), och Dennis och Oliver e redan här. 
Men nu så duschar denise och jag kan inte sitta vid datorn för jag måste vara lite social-.-
Som om jag inte var4 det tillräckligt igår haha nej skoja bara men jag ska gå nu och va inne på FB och så.. Men bilde roch så kmr imorn. 

asdfghjklöä

Merry Christmas! Har ju inte bloggat i dag men det e ju julafton... Men har ni fått nå bra presenter? I do! Jag fick:

svarta jeans - like I wanted - från BikBok
Genom dina ögon av Stephanie Meyer :)
Nivea kit
gem, kludd, häftstift som jag ville ha.
Whiteboard/anslagstavla 50/50

A det.. Men sen får jag ju mer hos Pappa också. Men nu ska denise och jag se på Wild Child. Älskar den filmen och denise har aldrig sett den. Och om ni inte har det så säger jag bara: SE DEN! Den e asbra. Imorn/ I över imorn kmr bilder och lite videos.

going to Mum

Förlåt för ingen uppdatering idag men internetet har inte funkat. Men så jag ber så hemst mycket om ursäkt för det! Men snart ska jag till Mamma och sova där så vi vaknar upp där på julafton och ska vara där tors, fre och på lördag så åker vi till Pappa och firar jul där :)
Juste igår så var det ju skolavslutning och jag, Helena, Frida och Johanna skulle köpa julklappar till varann, och det hade vi gjort. Frida skulle ge sin julklapp till Helena och Helena till Frida. Jag skulle ge den julklappen jag hade köpt till Johanna och Johanna till mig. Både jag och Johanna fick vad vi önskade av varandra :) (Hoppas Johanna blev glad med sin.) Hon fick tre par runda örhängen och jag fick Anti bakterie grej.  Lite småkonstig men jag behövde det! Tänk er själva när man står upp på bussen och håller i handtaget/stålpen. Tänk er hur många som har hållt i den där. Och tänk om nån nyss vart på toa och gått ut utan att tvätta händerna, så tar han/hon tag i just den stålpen du ska hålla i. Usch! Men nu har jag sån så nu behöver jag inte oroa mig XP

Men nu ska jag ner till Pappa och kicki, för jag ska låna nåns mobil för denise skulle ju va hemma nu. Vi måste tydligen åka hem till Mamma samtidigt -.-

// DaNNi

 


Julklappar

Nu sitter jag i trappan medans Devin slår in min och denise's julklapp xD.
Hhaha men jag vill börja med att säga att den här veckan har det vart skitdåligt med updatering men nu när det äntligen är lov så ska jag bättra mig. Promise! Sen ill jag också säga att jag har vart säämst på att ladda upp bilder men jag lovar att jag ska ta nya fina bilder under Jul. Imorn kanske jag ska till Farsta med Denise och Sara. Om jag får följa med, vill säga. Men jag tkr jag borde det eftersom att denise ska köpa en julklapp till Pappa som ska vara från båda oss. Annars kan jag ju säga så här: Då köper vi enskilda julklappar till honom och Kicki!
Men ja.. Nu ska jag upp till Denise och prata om det.. Bloggar sen.

// DaNNi

Staaan

Idag slutade jag typ 11 eller nåt sånt och då åkte jag och denise till Stan och har traskat runt där som två små idioter xD. Men vi hittade julklappar iaf! Nu är det bara Pappa och Kicki kvar. Men det skulle denise kolla på imorn. Nu måste jag äta också -.- Men bilder kommer komma antingen imorn eller på Tors :)

Handen C

Nu är jag hemma från Handen C. Var där med Johanna och Helena. Johanna skulle typ kolla på några kläder som hon ska ha på julafton. istället för att skriva jättelångt så skriver jag såhär. Det här var min dag:
Jag gick i skolan, började 09.45 och vi kollade bara på Ice Age 3 sen så fick vi sluta.
Då gick jag, Helna och Johanna hem till mig och jag städade mitt rum och de satt vid datorn och kollade på gammla skolfoton. Packade min väska också eftersom att jag är hos Pappa nu... Sen så kmr bussen exakt när vi kmr men vi hinner med den, men så ska jag messa en bussbiljett och det gick inge bra men busschauffören hjälpte mig.. Men det var lite svårt att höra vad han sa p.g.a hans uttal om ni förstår.
Men iaf så kom vi till handen och gick in i en jävla massa affärer haha. Men ja så gick vi där och kolla. Sen åt vi på donken också. Och där så beställde jag en McFlurry, daim deluxe med chockladsås. Men så fick jag med Colasås och det e det vidrigaste som finns tkr jag, så jag gick tillbaka och beställde en ny och hon i kassan var en jävla bitterfitta. Ursäkta ordet men en riktig sådan. Men sådär.. Och när Johanna testade någonting på Gina så stack jag och Helena till Cubus utan att Johanna visste om det :P Men så kom jag på (på Cubus) att min väska var - BORTA!!!!- Men sen kom vi fram till att jag aldrig tog med mig min väska.
Sen så hade vi gått så mkt så vi satte oss på donken igen och typ bara prata och jag och helena tjaffsa hahah. As usual.
Men där så träffade jag Sofia och Michelle också. Men sen så åkte vi hem.. Tog inga bilder. Pallade inte.
Men nu så har denise gjort våfflor så nu ska jag äta.

Peace// DaNNi

Coyote Ugly

OMG! Brittnay Murphy är DÖD! Seriöst. Jag kommer ihåg att "uptown girl" var min favoritfilm. "smekmånaden" oxå! Asså seriöst, varför just hon. Varför typ inte Hugh Hefner eller vad fan den där gubben heter.
Men iaf.. Idag var jag ju på dneise's dansshow, men jag kan säga: Den var inte bra. Visst alla dansade jättebra och så tjalala men asså själva showen vad sådär. De har haft bättre.
Nu ser jag och Denise på Coyote Ugly. Tkr den e skitbra. Denise och jag har bakat kladdkaka också. Så nu har jag ASONT i magen. Någon som kan trösta mig xD.
Men nu ska jag se klart på filmen, den börjar nu...

Hos Pappa

Så nu är jag hos Pappa. Har nyss kopierat ut min tråkiga hajläxa -.- Men snart ska vi typ dra till Denises dans.. Kicki och Pappa ska bara fixa sig. Ska kolla på mina nya skor också. Men bilder kommer att komma upp idag också. Men nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag kolla på min nya skor :)

You aint woman enough to take my man

Tjatja! Nu ska jag egentligen vara hos Pappa för jag ska ju gå på denise's dansshow med Pappa, Kicki och Maria :D Juste denise: Jag måste fan säga att du kan ha bra musiksmak ibland! Kan fan inte sluta lyssna på "Hayley and Josh - You aint woman enough to take my man" Den e GRYM!
Men ja.. Nu är alla min kamera bilder skickade till datorn så att jag kan ta kort på denise när hon dansar :)
Nu ska jag iaf ta bussen och åka till Pappa.


G-R-Y-M-!

Duscha, sen Handen

Idag skja ju jag till Handen och visa Mamma lite julklappar som jag vill ha... Men jag måste duscha först.
Men aja nu ska jag duscha för min brorsa ska ändå ha datorn.

The girl next door

Nu har jag nyss sett på "The girl next door" eller vad den nu än heter. Men somnade i mitten av filmen, sen väckte Denise mig och sa att hon också ville se så då gick vi upp och poppa popcorn och hällde upp cola ofc :) Sen tvättade jag ansiktet men iskallt vatten så jag skulle vakna till lite. Och nu sitter jag och lyssnar på "She wolf" med Shakira. Tkr den e skitbra. Inte denise haha. Ho hatar den. Juste! Vet ni vad jag gjorde idag? Jag slog in årets första julklapp! Det ni :) Men imorn ska jag till handen med Mamma.. Ska visa henne lite saker som jag vill ha i julklapp. Ska ha med kameran då också. Så då blir det bilder. Är ju lite förkyld nu, så jag nyser ganska mycket och det är så jobbigt för ibland kjänns det som om jag ska nysa men så gör jag inte det haha. Usch.
Men på Söndag ska ju Denise ha dansuppvisning i Jordbro också. Ska gå med Pappa och Kicki.. Vet inte om nån mer ska mer. Men ja.. Nu ska jag gå och sova. Men ska tvätta mig och borsta tänderna först.
Bloggar när jag vaknar imorn

// DaNNi

(KYCKLING!) Korv

Nej nu skiter jag i det här! Det funkar inte -.- Har kämpat med det i ja nån timma eller två. Och det funkar ju inte! Det funkade första och andra gången men det blev fel färger sen när det blev de perfekta färgerna ska det inte synas! Åh! Men iaf nu ska jag steka korv och hacka grönsaker. Juste! På tal om korv. Här kommer en "visste ni att" om korvar HAHA!:

Visste ni att..

När jag ska äta korv med bröd så blir det egentligen korv med grönsaker (Det menas Sallad och Gurka XD). Jag äter nästan aldrig korv med bröd utan när jag är hos Sara. Det e skitkonstigt. Hemma = KOrv + grönsaker
Hos Sara = Korv med bröd haha

Jag kan inte äta grillkorv/kokt korv. Äter bara kycklingkorv, och jag känner på direkten om det e kycklingkorv eller vanlig äcklig grillkorv.

Att falukorvarna i skolan flyter i olja/fett! GROSS!

Att jag hatar när nån säger typ "ska du ha lite körv" heeheh

Att nu ska jag göra kycklingkorv med grönsaker hahha.

Ja men nu ska jag steka lite körvar haha Nej usch! Så får man inte säga framför mig. Sen kanske det kommer en Hiss/Diss också. Men nu ska jag gå


Nedräknare

Nu har jag fixat nån nedräkning på bloggen till Tokio Hotel konserten :D Men vet inte om det blev rätt haha. Får väl kolla sen. Men idag efter skolan så gick jag till Bobas med Steff och Lisa och fråga om Devin hade pengar. Men det hade han inte. Men sen så mötte jag & Steff Frida, Helena och Johanna på busstationen för vi alla skulle till Handen hade vi sagt. Så vi åkte dit och var där och så.. Sen när vi skulle hem så skulle jag mula Helena, men eftersom att Johanna tog sönder min snöboll så mulade jag henne både ute och i bussen haha. Folk glodde fan på oss. Haha konstigt. Sen när vi satt på donken, så om Denises klasskompisar och så skrek jag typ: ÅH NÉJ! INTE LISAPREMBERG OCH LINNEA! hahahahahahhah! Jag tror de hörde för de kollade på mig efter det :S Men vad. Jag ska väl inte ljuga och bah: JAAAA! LISA OCH LINNEA! blääää usch. Men nu ska jag kolla om det blev rätt på nedräknaren. Bloggar om en stund.

// DaNNi

Snöbollskrig

Nu chattar jag med Johanna och Hille mn hon svarar inte.. Vi funderar på att ha snöbollskrig. Men som sagt ingen svarar :/ Men nu kan jag inte blogga mer för Devin säger massa saker. Ja... Bloggar sen

// DaNNi


JÄVLA CP UNGE ASSÅ!

Asså min brorsa har verkligen problem. Han slänger mitt vaselin på golvet, han slår mig i huvudet. Och nu sitter han och skriker. Och han säger att det e jag som har damp. Skulle inte tro det va. Men nu tänker jag inte lyssna på min CP brorsa så jag ska gå ut. Bara gå - Bort från hnm.

Mulad - Again!

Idag blev jag mulad - Igen! Typ tre gngr eller nåt. 2 av IanKarlo (ovanligt nog) och 1 av min brorsa! men nu sitter jag med filt och allt. Skakandes. ska typ göra nåt varmt snart. Eller så lägger jag mig i sängen.
Aa det ska jag göra. Bloggar sen

Guten Nacht

Tänkte bara säga godnatt. Förlåt att jag inte har bloggat så mkt idag, men imorn blir det bättre, pomise. Målade nyss naglarna blåa men det gick ju åt helvete. Som allt annat ocks haha.Och jag som hatar när mina naglar är utan färg. Är blå över hela handen också. Och ja resten kan ni ju lista ut själva XD.
Juste ska lägga ut en video imorn också. Så fort jag får tid, hinner inte leta efter den nu. Men nu spolade denise i toan så det menas väl att hon kmr snart  så hon ska ha datorn. Ja.. Men Godnatt♥

// DaNNi


Kom inte på nåt

Nu tittar jag på "A shot at love with Tila Tequila" Ehm.. Ja.. Haha, kmr inte på vad jag ska säga.Det är paus nu, så jag ser på "Biggest Looser" Men ja.. jag tror att ni märker att jag inte har nåt att säga så jag tror att jag bloggar sen istället haha.

Mulad :/

Vet ni vad som hände idag eller!? Haha. JAG BLEV MULAD FÖR FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV! Ian Karlo mula mig 4-5 gngr! Så nu sitter jag här hos Mamma dyngsur och så fryser jag som fan! Men måste snart till Pappa. Chattar som fan just nu haha!Men ja orkar inte skriva nu. Är inte direkt på blogghumör nu, men bloggar när jag är hos Pappa

20 bilder typ

Hittar inte min kamera :( Men ni ska va glada att jag tog alla  bilder o la in på datorn igår XD


Denise o mitt fotspår i snön :)


Visst passar kungahatten mig? Kanske borde ha köpt den HAHA


Candle


Haha, skulle göra Kenzas outfit pose, men det gick inte så bra


POSE!


Haha jag puttar ner Jossan från toppen, men hon försöker desperat att komma upp igen..
Menmen.. Jag ska vara på topp för jag är queen of fucking everything. Haha nej skoja bara.


En bild på Jossan


Haha, en bild på Johanna. Jag var tvungen att ta när hon inte var berädd!


Julstjärnan i mitt rum hos Mamma


Världens underbaraste bild :P I wish I was Bella :)


Haha jag och två halvor av denise :P


Kolla himmlen! Och det där var på morgonen oxå!


Michi


HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA!!! Nån annan som tänker på npt annat här?


OK.., Mitt öga ser helt weard ut här, but you can see it :)


Första bilden jag tog med kameran :D


Frida


Helena


Steff


Snygg tröja va XP

Ja nu orkar jag inte ladda upp några fler bilder. det blev typ 20 bilder eller nåt och  det får räcka :) Men nu ska jag ner och hämta min mobil som ligger i fickan, så att jag kan ställa alarm så jag vaknar imorn. MÅSTE HITTA MIN KAMERA OXÅ! Jaja.. Godnatt

// DaNNi

Kooort inlägg

Tänkte bara göra ett lite snabbt inlägg så ni får nåt att läsa ;) Men i nästa inlägg så kommer en bildbomb I think.
Vi får se. Men nu ska jag upp och retas lite med Denise :)
"It takes two to make a thing go right :)" Haha denise!

Rolig konversation ;)

Han inte blogga imorse för jag var tvungen att åka till skolan -.- Men när jag vaknade såg jag att det hade snöat som faaan!!! Me like! Men iaf, nu är jag ensam hemma och jag hoppas att jag förblir det också ;) Så himla sköönt att vara ensam hemma asså. Hahahaha! Ni skulle ha sett vad som hände idag! Jag åkte till Handen, sen tog jag Farsta bussen, och så somnade jag på den! Men jag hade sån himla tur att jag vakna vid skogås C. Skulle ju av vid nästa station. Då åkte jag inte för långt i alla fall XP. Juste! Sen när jag gick från skolan så var det såna där gubbar som plogar vägarna. HAHA. Då stog det nån kärring och typ tjaffsa me de, Hon kanske var i 50 års åldern. Men iaf, så skrek hon typ bah:
kärringen:NI FATTAR VÄL ATT NI INTE KAN TA BORT SNÖN SÅDÄR! DET FINNS FAKTISKT NÅGRA SOM GILLAR SNÖ!
Gubben: Men vi lägger ju snön åt sidan så vi bara kan salta lite så att folk inte halkar.
Kärringen: MEN OCH! JAG GILLAR SNÖ OCH JAG HADE TÄNKT ATT ÅKA PULKA NU (Hon hade en pulka med sig), MEN DET GÅR INTE NU EFTERSOM ATT DU HAR TAGIT BORT ALL SNÖ!
Gubben:Men snön är ju kvar på sidan.
Kärrningen: Jävla gubbjävel, lär dig att inte ta bort snön nästa gång! (sen gick hon)
Gubben: Jag gör bara mitt jobb!!!

HAHA så jävla kul asså. Men nu ska jag se lite på tv och kanske dricka nåt varrmt. Fryser arslet av mig här inne

// DaNNi


En liten godnatt hälsning

Tänkte bara säga Godnatt till mina läsare :)♥ Nu lyssnar jag på Hey You av Tokio Hotel ofc. :) Men nu ska jag ner och leta efter min sko. Har bara en jumpa sko här uppe men jag tror att den andra e där nere. Haha det är ngen ordning på mig. Haha nu småtjaffsar jag och DeNise om vems fel det var att min USB-sladd var borta. Men det var hennes fe :P Men nu har filmen börjat igen och i nästa paus eller när den är slut ska jag gå ner och leta efter skon. Men nu ska jag kolla på filmen sen ska jag packa väskan samtidigt. Sen måste jag sova. Kanske bloggar innan jag drar.. Vi får se vadsom händer då, men om jag inte gör det så bloggar ja när jag har slutat och är hemma från skolan.

Godnatt// DaNNi


medellång text & medelmånga bilder XD

Nu är jag äntligen hemma. Innan jag skulle dra till Farsta så blev jag skit sur på Pappa och Kicki för de tvingade med mig på nån jävla luciakonsert i globen -.- Men så gick jag till busstationen och vänta där i typ 25 men jag satt i tågperrongen. Asså den här jävla hyddan som de har. Men så möter jag dNy och Madde där, och när deras tåg åker så ser jag Farsta bussen komma. Den som Helena och Johanna satt på (trodde jag) Så jag hoppar på den utan att kolla vilken buss det var. Och helt plötsligt var jag vid nån busstation som jag aldrig hade vart på så jag hoppar av och såg att jag hade åkt med 831! Jag skulle ju ta 830. Så jag springer tillbaka till stationen som jag skulle ha vart på och jag kom exakt när den bussen som jag egentligen skulle ta, men jag hann! Så typiskt mig asså. Jag kan ju bara hälsa er att det här är inte min dag idag! Anledningarna:

1. Jag vaknar när jag egentligen ska vara i Handen -.-
2. När jag har duschat klart så ska jag skaka på håret för det ska torka lite lätt, och då slår jag i huvudet i handfatet så nu har jag värsta bulan i pannan, men tacka gud för att den inte syns!
3. Jag hittade julklappar som fan till Denise men inget till Devin.
4. Jag blev med tvingad tillLucia konserten och jag var nära att somna där.
5. Det var nåt mer men jag kommer inte på vad det var hehe

Ja det var det. Men ja.. Jag ska byta dator så att jag kan ladda upp bilderna från idag i samma inlägg nu.

Liten bildbomb:


Dagens Outfit:
Jeans: JC
Svart T-Shirt med rött tryck på: JC  (I think)
Lila Puma tröja: Stadium


På bilden ser de helt CP:ade ut men jag köpte lackleggins från Gina.


Ful bild på mig men det är dagen "facelook":
Foundation (som är slut): Makeup Store
Campact Powder: H&M
Concealer (Som också är slut): H&M
Mascara, False lash effect (behöver en ny): H&M
Så denise ett litet tips till mig i julklapp, jag behöver: Samma foundation som jag har nu från Makeup store, Consealer (samma som jag har), och Mascara,  samma som jag har, False lash effect ;)


Denise i Globen


Devin i Globen


Lite julklappar och lite till mig själv.

ok, det var de bilderna.. Men senare kommer en liten bildbomb :) Nu ska jag se klart på "skicka vidare".

// DaNNi

Farsta C

Tja bloggen! Nu ska jag egentligen vara i duschen men jag har nyss ätit frukost. Ska ju va i handen typ 13.00.
woooops! Men ja somsagt jag hinner inte blogga för jag måste verkligen duscha nnu. Ska ju till Farsta med Helena och Johanna, handla lite julklappar och kanske lite till mig själv ;) Bilder kommer sen också.
Men nu ska jag duscha, bloggar sen när jag kommer hem och då får ni nya och jätte gammla bilder ;)

// DaNNi

Förra favorit låten :)

Det här är vad jag lyssnar på just nu:


Det här var min favoritlåt i somras hehe.


LAWS of ATTRACTION

Nu ser jag på en film som heter typ Law s off attraction. Den verkar inte sådärjättebra men den funkar väl.
Har skitont i magen också. Har liksom tryckt i mig en chokladkaka och en ananas splitt. usch! Jag måse banta sen också HAHA. Nej men jag måste sluta äta så mycket, men ja.. Imorn ska jag julhandla med Helena och Johanna.
Måste handla julklappar. Till Denise, Devin , Kicki och Pappa, och dNy. Bilder kommer ikväll också. Har bilder på den första riktiga snön! Åh jag älskar snö! Men ja bilder kommer sen. Men nu måste jag gå upp och välja film med Devin för Denise her self orkar inte -.- Men bloggar om en stund.



// DaNNi

En kort Lista

 Höger- eller vänsterhänt: Höger
 Humör just nu: Vet inte
 Favoritgodis: choklad & Salt lakrits
 Kläder just nu: Vita stora prassliga byxor och min Sverige tröja
 Musik just nu: Tokio Hotel - World behind my wall ♥
 Sommarplaner: Vet inte, haha det e ju vinter nu
 Hur många kuddar sover du med: två 
 Spelar du nåt instrument: nope, men vill kunna spela piano och gitarr
 Morgon- eller nattmänniska: natt! Hatar att gå upp tidigt på morgonen -.-
 Vem är viktigast för dig: Vänner och Familjen
 Bio eller promenad: Bio!!!
 Är du kittlig: NÄÄÄÄ! (OBS: Ironin)
 Snarkar du: nej, men jag pratar och går i sömnen
 Stjärntecken: Skorpion
 Äckligaste insekten: ALLA, utan fjärilen :)
 Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Att kunna trolla fram vad som helst
 Vad vill du jobba som? KÄNDIS! Sångerska. Men jag vet inte om det låter bra när jag sjunger. Det låter bra hos mig men kanske inte hos er för ni hör ju inte min röst så som jag gör.
 Stökigt eller välstädat? Jag vill ha välstadat men det är jämt stökigt.
 Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Njaa vet inte
 Anser du att du är stark? Hahahah nej
 Vad gör du om du får hicka? Jag tar ett glas med vatten, men innan jag sväljer tittar jag upp och håller för näsan. 5 gngr. Det funkar, jag lovar
Vad längtar du mest efter just nu? Julafton

Seriöst! Moget

Asså min syrra har bara så mkt problem, men hon vill bara inte inse det. Vi slog vad om en tjuga att hon hade gjort det typiska fjortismärket på sig själv. Jag sa att hon hade gjort det och hon sa att hon inte hade gjort det. Jag hade rätt, hon hade fel, men hon vägrar att ge mig en tjuga. Men hon kan ge sig FAN på att jag ska ta en av henne. Hon läser sin egna blogg också, för hon vill ha fler läsare. Asså seriöst. Lock dit läsare ist fär att läsa den själv ? Hon har gjort det flera gngr förut också men hon har jämt nekat till det. Idag också. "Nej men jag letar bara efter en sak" Samma replik varje gång. Menmen.. FORTISSTÄMPLAD!
Man kan inte ta bilden från hennes blogg och jag tänker inte länka till den eftersom att hon har väl tillräckligt med läsare. Eller ja läsare och läsare, hon läser ju den själv så det räknas väl inte med läsare för henne. Haha

Home again *pust*

Nu är jag hemma igen. Frös som in i helvete också. Hade på mig jeans, T-Shirt, Lila adidas kofta, Kickis svarta kofta och min everest jacka. Haha. Men ja.. Bilder kommer sen. Jag måste byta dator och så om de ska upp nu, så de kmr upp sen. JUSTE! ERIIIK VAAAANN! men iaf Nu när jag kom hem var det nån som var på lite dåligt humör. Jag komin, satte mig vid datorn för att skriva så tar jag i stolen för att dra ut den, och michelle har foten på den men jag drar för jag visste inte att hon hade det. A så åkte hennes fot ner. Så här sa on och jag då:

Hon:AJ!
Jag: Men herregud sorry då.
Michi: Men förlåt då, förlåt att jag ens finns.
Jag: Jag har inte sagt att jag inte vill att du inte ska finnas.

Lite överkännslig tror jag haha. Men ja nu sitter jag och chattar med Sara. Helena ville att jag skulle va med Henne, Adril, Hampus och Joel, men jag var ju inte hemma *.*
Men ja..  Nu ska jag stoppa mobilen i laddaren för den tjuter som fan. Men bloggar om en stund.

Puss// DaNNi

Ska snart hem

Ja nu bloggar jag igen. Skulle egentligen gå men alla spelar på lexia och så.. Måste hem snart också.Ska ju till Åkersberga. Vet inte vad jag ska skriva. Men ikväll så är det ju Idol final och vilka ska se det? Jag kanske missar början men ni kan ge er fan på att jag ska rösta på Erik haha. Men nu ska jag hjälpa Lisa med hänga gubben haha. Men ja måste snart åka hm för vi ska ju åka.. Men bloggar när jag kmr hem sen.

I datasalen

Nu är jag i datasalen. Har nyss gjort en läxa till NO:n. HAHAHA! Nu sitter Johanna och Helena och kollar på lite Björn Gustafsson klipp. Men iaf. Förlåt för den asdåliga uppdateringen, men jag lovar att bättra mig både med bilder och uppdatering. Idag ska jag med Kicki och Devin till Åkersberga för de har nån grej som heter typ Berganatta eller nåt sånt. Luciafirande och fyverkerier och sånt. Bilder kommer då också.  Promise.
Men nu ska jag gå för Jossan har också blivit klar nu så jag måste gå nu..
Bloggar när jag kommer hem. Lovar. Juste! Tycker ni borde kommentera också ;) Men ja.. Nu ska jag gå

Puss// DaNNi

Visste ni..

  • Att när jag var liten gjorde jag så att min syrra kom försent till skolan bara för att en lastbil stannade framför mig vid ett övergångsställe. Haha asså när jag var lite var jag ASRÄDD för lastbilar.
  • Att jag älskar att sminka folk?
  • Att jag HATAR skolan, att städa, fjortisar (!!!!!), och stalkers!
  • Att jag ÄÄÄÄLLLLSSSSKKKKAAAARRRRRR Tokio Hotel!!!!

Nu ska jag baka pepparkakor med Kicki  och denise :)

 

 


Svar på kommentar

Tänkte bara svara på en kommentar...

Kommentar: Hahah Daniella va Inga din favorit lärare från 2an ;D

Svar: Ja det var det, för hon lärde ut bra och hon kunde ren svenska. Och nej jag blir inte rasist bara för att jag säger så. Jag vet inte vem du är eftersom att du är anonmym. SHOCKING! Men jag har en liten aning om vem du är. Men vaddå e det fel att gilla henne nu också?

DH

Blev inte nåt bloggande innan DH men jag bloggar ni ist. Blev inget collage heller hehe. Det blev inget bra. Men nu ska jag se klart på sista avsnittet av DH.



//DaNNi

Ugly Betty/Desperate Housewifes

Nu är det reklam på Ugly Betty. Sen är det ju Desperate Housewifes också. Haha bara för det kom det en reklam med Eva Longoria. Men ja.. Idag i skolan så var det ju lika tråkigt som alltid, och det blev väldigt många bitchclappar HAHAHAHA!. Men efter skolan så stannade jag, Helena och Steff kvar och spela pingis med två random guys. Men ul var det iaf XP. Asså vet ni vilken reklam jag verkligen hatar? Den här "nya" comviq reklamen. Den där när han tp snurrar den nedre delen an mobilen så blir det en rakapparat. Vet inte varför jag hatar den men I do. Snart ska jag göra ett "collage" som ni kanske få se sen XD Om ni kommenterar mer!
Men nu säger Kicki att jag kan komma ner och äta lite ananas om jag vill. Annars måste hon slänga den, men jag ÄLSKAR ju ananas så den går nog ner HAHA. Men jag bloggar innan DH iaf.

// DaNNi

Mot: Pappa

Ok nu måste jag bara tömma kattlådan och så sen ska jag dra mig till Pappa. Bilder kmr då också

What's Up?

Haha jag har fastat i att säga What's up? Men iaf. Snart ska jag dra mig till skolan -.- Vi ska ha HK nu på morgonen. Fast bara halva klassen. Den andra har sovmorgon till 09.40 Som jag hade förut men nu börjar jag 08.00 ist. :( Men HK kan va kul. Vi ska göra Pepparkakor idag :) Men ja.. Idag kommer det som sagt bilder, men det jobbiga är att ladda upp de. För man måste stoppa in USB-sladden ofc, sen så måste man sätta på kameran sen ska datorn lagga. Sen kmr det upp en ruta med alla bilder/videor som finns på kameran, sen måste du dra de filer du vill ha från rutan till "mina bilder" och sätta de där sen är det bara att ladda upp på bloggen.
Haha det blev värsta undervisningen här. Nej men jag ska gå till tåget nu, så att jag inte missar det.
Det går 24 över och jag ¨åste gå 15. Men jag bloggar när jag kommer hem. Juste, Jag borstade nyss tänderna och nu kan jag inte äta min lucka 8 i chokladkalendern hahah! Får äta den nu när jag kmr hem.

// DaNNi

Trash

Nu är de andra ute med soporna medans de tror att jag sover :P hinner ju alltså inte skriva nu men ja.. Min mobil e sönder så nu har jag nån jävla trash mobil. Har samma nr iaf. 0761-I know you want it, but you dont getting it
Aja nu är de påväg upp så jag bloggar imorn. Bilder krm sen oxå

godnatt!

Social

Nu ska jag gå bort från datorn och vara lite social med Denise och Kicki. Men i nästa inlägg blir det tvp roliga klipp också HAHAHA! Jag kunde verkligen inte sluta garva asså.


Home

Slutade runt tre, och efter skolan gick jag, Johanna och Jossan upp till konsum och köpte lite.. Sen gick vi ner till rampen och "fika" Men ja.. Ska snart till Pappa också men ska chatta klat med Sara för hon berättar en sak för mig XD. Men nej nu orkar jag inte skriva mer men när jag kmr till Pappa kmr det bli bilder också.


S-O-R-R-Y-!

Åh förlåt förlååt förlåååt! Jag har helt glömmt bort bloggen och bara gjort en massa annat skit! Jag lovar att det ska bli hundra gånger mer update imorn! Och bilder! Men imorn ska jag till Pappa vilket betyder att jag måste hem hit efter skolan, kolla så katten har mat/vatten, och byta i lådan. Kela lite med henne också. Sen måste jag packa lite också.. Men ja.. Nu måste jag faktiskt gå  och sova. Börjar nio.

// DaNNi

Trappuppgången maybe

Nu ska jag ringa Sara och väcka henne igen haha. Måste typ hem till nån.. Eller ja måste och måste, men Devin ska vara ensam hemma med mig. Not such a good idea. Så jag ska ringa Sara och fråga om jag får vara hos henne eller nåt..
nu pratar jag i tele med Sara och hon ska logga in på MSN så ska vi prata där.. Nej hos Sara kunde jag inte va..
Får väl sitta i trappan eller nåt. Aja orkar inte skriva nu...

Robinson 2009

Nu har jag stått i affären i EN TIMMA! Devin och Cippe kunde aldrig välja godis. Själv var jag klar innan jag kom till affären. Men nu börjar Robinson 2009 så jag ska se på det.

// DaNNi

I want candy XD

Egentligen hinner jag inte blogga nu för jag ska upp till Brb C för att handla godis med Devin och Cippe.
Förlåt för den dåliga updaten m,en jag lovar att jag ska blogga mer ikväll.


Weard dreams

Jag har nyss vaknat av att Max skrek som fan haha. Men det var bra för klockan ä ju faktiskt tio i ett.
Inatt drömmde jag två skitkonstiga drömmar. Här kommer den första:

Jag är hemma hos Pappa och Kicki, men Devin är inte med. Det är bara Jag, Pappa, Kicki och Denise.
Det var nåt som hade hänt i vårt hus. Det var nån mördare eller nåt sånt som hade vart där så jag och alla andra började packa lite saker. Jag tog min stora feta halsduk och en stor vattenflaska.
Denise tog ett glas vatten (haha, dum som hon är XP) sen kmr jag inte ihåg vad hon tog med mer.
Pappa och Kicki hade jag aldrig ett i huset men de kom ner efter en stund med VÄÄÄRSTA väskan.
När vi gick ner till bilen så hade Denise sprungit för att kunna sitta i framsätet, och då hade ju allt hennes vatten hällts ut. Så hon sprang upp och hämtade mer vatten i glaset, och så tutade Pappa i bilen. Så då så går hon till dörrn och stänger den. Sen springer hon ner till bilen så att vattnet åker ut! Hon tänkte springa upp igen men när hon var vid dörrn så kom jag på att jag hade ju vatten så då skrek jag det. Så kunde vi åka iväg. 
Sen tog den drömmen slut haha, men här är andra:

Jag var hemma och kollade på Idol när det plingade och knackade för fullt ute vid dörrn. När jag öppnade så stog Erik där. Han hade blommor och choklad med till mig. Han fråga om han fick komma in och självklart fick han det. Jag frågade varför han hade choklad och blommor..
Han svara: A juste, de är till dig för jag ville tacka dig för dina röster.
Jag: Ja men det är ju andra som också röstar :/
Erik: Ja men du röstade mest :)

Sen vaknade jag av bäbisskrik Haha. Sjuka drömmar asså. Men nu ska jag prova att ringa till Sara eller nån så kanske vi kan hitta på nåt. Antar att hon sover nu eftersom att hon inte har svarat på mitt mess, men nu ska underbara Daniella ringaoch väcka henne. Hon kommer bli så glad så.

Puss// DaNNi

Erik Grönvall <333333333333

HAR JAG NÅGONSIN SAGT ATT JAG BARA ÄÄÄÄLLLLLLSSSKKKKKKARRRRR FREDAGAR??? jooooooo- Åh jag darrar, ryser, glad, åhhhhhhhhhh Erik kom till final!!fredagar ärrrr bäääst! Kan inte förklara hur glad jag är nu. Skulle säkert kunna börja grina av lycka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!åh vad underbart!


Naaaaw heheheheh.

Nu är det:

Idooool!


Lista

KÄRLEK
Har du ett förhållande just nu? Nope
Har du kysst någon? Maybe :) haha
Har du strulat med någon du inte ens gillar? nope
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? njaa
Kärlek eller pengar? Mest kärlek men pengar är det ju inge fel på heller haha. Nej men mest lööööv
Är du kär? Det vill ni veta va.

FAMILJ
Vad heter din mamma? Catharina.
Vad heter din pappa? Pelle
Har du syskon? Ja.. 6 st. men alla bor ju inte hemma XD
Har du en stor släkt? Jag vet inte men ja ,det har jag nog men alla bor inte i Sverige.
Har du kvar alla mor&farföräldrar? Nej
Känner du alla i din släkt? Nej.. Tror jag iaf haha. Nej det gör jag inte
Vem är du mest lik i din familj? Vissa säger Pappa och vissa säger mamma.

VÄNNER
Har du någon bästavän?
Japp
Har du många vänner? Ja, tillräckligt många iaf XP
Vad tycker folk om dig? Vet inte. Vissa hatar mig, andra älskar mig.
Vem har du känt längst? Yasmin
Vem vet mest om dig? Denise, Sara och Yasmin
Hatar någon dig? haha säkert alla bitchar (kan bero på att jag inte är en av de moahahaha)
Har någon av dina kompisar snackat skit om dig? Säkert.. -.-

SKOLAN
Har du bra betyg? vet inte.. Kanske
Skolkar du? nej har inte gjort det ofta. Visst har det hänt att man gör det nån gng men inte ofta.
Har du varit uppkäftig mot någon lärare? nej, men när jag gått ifrån läraren så brukar jag väl svära för mig själv haha. Några ord som jag inte kan skriva här i bloggen haha
Vad heter/hette din favoritlärare? Hon hette Inga och var skitsnäll och bra. Svensk också haha. (Nej jag är inte rasist) 
Gillar du skolmaten? Nej, det är det sista jag gör hahaha
Hur många går i din klass? ehm.. ska se. 28 st. men 4 går på bad så vi e väl 24 i vanliga fall.

MUSIK, FILM
Vad har du för musiksmak? Pop/rock.
Har du alltid haft samma smak? Nej. Förr var det Britney spears, Darin och lite annat skit. Nu e det Tokio Hotel, Paramore & Johan Palm.
Vem/vilka är din/dina idoler?: Tokio Hotel, Paramore, Johan Palm, ja..
Vem hejar du på i Idol?: Eriiik!!!
Vilken är din favoritfilm? Defenitivt The Twilight Saga
Vilken film framkallar starka känslor? New Moon,  Man on fire sen kmr jag ite på nåt mer haha XP
En rolig film: KOmmer inte på nån rolig film.. Hallå det e ju helg. Haha

DÄR DU BOR
Vart bor du?
Skogås och Vendelsö
Hur bor du?  Lägenhet och typ radhus/lägenhet i skogås
Vilken färg har huset? typ rosa/beige och hos Mamma är det gul/orange/beige
Har du bott där hela ditt liv? Nej har flyttat typ en gng
Trivs du där? njaaaa

BORTSKÄMD ELLER?
TV? Ja
Dator? Aa
DVD? Yes
PS/Xbox? Ja
Högtalare? Jaa..
Mer än 1 bil? jag har ju ingen bil men Pappa och Kicki har.
Pingis/biljardbord? Nope, men Air Hockey!


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33


Sorry med det där med bilder

Tjatja! Idag efter skolan så stannade jag, Johanna och Josefin kvar i skolan för Johanna skulle ha utvecklingssamtal. Medans hon hade det så var jag och Josefin i uppehållsrummet och jag mediterade och gjorde yoga haha.  Ungarna utanför stannade och glodde fan haha. Hade jag också gjort då men XD.
Snart ska jag äta Lax och potatis. Mums! Tog massa bilder för jag har lite skuldkänslor att jag aldrig laddar upp bilder men min USB-sladd till kameran e hos pappa. Men jag lovar att det kommer bli fler bilder.
Sen måste jag också klaga lite på er. Jag tycker ni är jättedåliga på kommentarer. Och om ni inte vet vad ni ska kommentera PÅ så kan jag väl skriva lite frågor..
Men såfort jag får min USB-sladd så skla jag ladda upp massa videoklipp och bilder. Promise.
Men nu hinner jag inte blogga.. Ska gosa lite med Max tror jag. Eller så sitter jag kvar och lyssnar på min favorit Johan Palm. Åh han e så snygg haha. Ingen annan som tycker det?
Men jag bloggar om en jättekort stund.

Nyduschad och fräsch

Hello. Nu är jag nyduschad och jag kände att jag verkligen behövde bada.. Men imorn så 'är det ju fredag (vilket jag har längtat till som f*n) Slutar 14.00. Inte så jättesent men inte så jättetidigt heller. Börjar ju 8 också. :(
Mitt huvud stpr helt stilla nu så jag antar att jag får blogga massor imorn istället.

Hugs and Kisses!

Kom inte på nåt

Hej bloggen! Förlåt att jag inte har skrivit nåt igår och hela dan idag, men vårat internet funkade inte men nu har Donna fixat så att det funkar. Vet ni vad jag hatar? När man har längtat efter att få blogga men när man väl gör det så kommer man inte på nåt att säga.. Jobbigt.

Bråttom

tjetje! Hinner egentligen inte blogga nu.. Måste borsta håret, borsta tänderna, sminka mig och packa väskan. Jag börja 08.25 så jag hinner inte nu!!
Bloggar när jag kmr hem!

Puss

Kenza Zouiten aka Kinza Sweeten

Ok, tänkte bara berätta att eftersom att jag alltid har hatat Kenza. Och då menar jag alltid. Men nu har jag bestämmt mig för att inte känna något hat mot henne och jag ska absoolut inte klaga på henne något mer.
Till en början ska jag börja gå in på hennes blogg, och nu har jag t.o.m vart med i hennes tävling som hon redan har avslutat, men jag tror inte att hon har utsett vinnare. Hon måste ju läsa igenom alla kommentarer först.
Men ja.. Helena och Johanna, om ni läser detta så vet ni varför jag inte kommer prata om Kenza imorn (på bildlektionen - där jag pratar mest om henne, och det är där jag och helena brukar börja tjaffsa mest HAHA!)
Men ja.. Alltså inget mer hackande på henne. Nu ska den "snälle" Danni komma fram ur garderoben HAHA!
Men jag tror inte att jag kommer blogga mer ikväll, för jag måste öva på tyskaglosorna och kanske göra lite frågor i biologi. Men om jag inte bloggar så bloggar jag mer imorn.

// DaNNi

tjäänare

Tja! Nu har jag kommit ut ur en 3 timmars lång dusch hahah. Sköööönt är ordet. Nu lyssnar jag på spotify. Tokio Hotel ofc. Orkar inte skriva så det här får bli ett kort inlägg haha

Puss// DaNNi

zu Hause

Nu är jag hemma från skolan som var skittråkig, och jag var nära att somna, men Josefin putta på mig hela tiden så jag gjorde inte det. Haha. Men när jag kom hem så tog jag upp posten och såg att jag hade fått en ny OKEJ tidning så jag har öppnat den, och gissa vilken affisch som kom med!!! - Jo ingen mindre än ROBERT PATTINSON aka Edward Cullen. Ja.. Nu så vet jag inte vad jag ska göra. Kanske äta nån frukt eller nåt.. Kom till Mamma en dag tidigare än vad jag brukar för Mamma åker till Spanien imorn så jag ska "passa" Devin. Sen så kommer min syrra hit också från västerås. Nej men nu orkar jag inte skriva mer, ska nog se på TV men kanske bloggar när jag har lust.

RSS 2.0