no time

Gomorron! Har inte tid att blogga egentligen men tänkte bara säga att jag blloggar mer när jag kommer hem. Puss!

Kladdkaka och film



Har ätit middag för typ 2 timmar sen och sen städat rummet.. Kollat på Solsidan har man ju också gjort men missa början för rummet inte var klart :( Men ska snart se på film och äta kladdkaka med familjen. Mums :D

Imorn efter skolan ska jag till Farsta med Helena och sen hem till mig och färga håret på henne.. Ska nog köpa lite saker samtidigt och färg till mig själ samtidigt :P Blir säkert donken också^^ Men bloggar strax ska se om jag kan fixa något med bloggen eller så :P

Step Up 3

Hej hej! Vaknade runt 12.00 kanske, och gick upp och gjorde lite frukost. Fick bli en fralla med juice för er som bryr sig haha ;) Men sen kolla jag, Kicki och Alexandra klart på Step up 3 och jag säger bara fyfan vad grym film asså!
Älskar dansfilmer men hatar Helenas dans moahahahhah! Well well, och den där andra filmen.. A nightmare at Elm st. Asså jag ser ju den inte igen.. eller okej kanske, men just i de stunderna när den där sönderbrända mannen kommer upp höll jag på att skita ner mig hahahah!

Men snart ska vi åka och lämna Alex och sen vet jag inte vad som händer..  Ska försöka göra så att jag kan mobilblogga, men om det inte funkar så bloggar jag när jag kommer hem.

A nightmare at Elm Street

Denise är här nu så snart ska devin och robbie gå upp och vi andra ska se på A nightmare at elmstreet. De får inte se den för det är 18 årsgräns på såå.. :D Men bloggar efter filmen :)



Shooopping

Åkte aldrig till farsta för jag kom på att de inte har nån divided på H&M och det var ju bra att jag inte åkte dit och shoppa lite för nu har jag, Kicki och Alexandra beställt hem kläder till mig :D Fett glaad!
Det fick bli jeans, kjol, linne, skärp, klänning, munkjacka, 3 kvarts ärmad tröja, och lite mer skulle jag tro.. Nu har jag ju fått lite sommarshopping, men det kommer ju absolut bli ännu mer shopping i sommar :D

Kollar på Into the blue samtidigt som jag läser lite bloggar och lyssnar på musik. Men kommer ju självklart blogga mer under kvällen :)

Farsta Centrum

okej bilderna på kläderna i förra inlägget blev helt cp, men pallade inte ändra.. Ska nog till farsta idag och köpa lite saker. Skulle behövas.. drar dit själv för det går snabbast så ;) Ska typ dra snart, ska fixa mig lite så jag bloggar när jag kommer hem och då kommer även bilderna på sakerna ;)

H&M Fashion

Jag♥H&M asså! Så jävla snygga kläder, billiga okså.. Här är några som jag vill/måste ha!








trixa och fixa

som ni ser så har jag ändrat lite i designen, men det är bara tillfälligt.. ska trixa lite mer med bloggen snart, men ska bara kolla klart på ett program först ;)

I got a pocket, got a pocket full of sunshine, i got a love and i know that its all mine oh ooh oh

Skulle slagga med Lisa och Helena, men så blev det inte. Balle skulle på resturang och lisa till nån annan tölp :P
Kicki, Alexandra och denise kom nyss hem så ska väl antagligen äta strax.. Asså blöö, har fastnat i låten av Natasha Bedingfield ni vet den där "I got a pocket, got a pocket full of sunshne, i got a love and i know that its all mine oh ooh oh" hahha, nej men skulle chansa på att den heter typ: Pocket full of sunshine eller nåt sånt.

Aja ska typ byta om till mjukisar och spela guitarr hero så jag bloggar när jag har nåt intressant att skriva om:P

sockerkick

Shit jag var sjuukt trött igår så jag somnade runt halv tio :O Inte normalt för att vara mig^^ Ska snart dricka lite juice, borsta håret och tänderna och sen bege mig mot tåget där jag sedan åker till handenterminalen och sedan byter buss till 825 mot trollbäckens centrum och hoppar av vid evertsbergsvägen/tyrestavägen.

Kul morgon hahaha. Nej men hoppas ni får en rolig dag för det tänker jag haa :D (Har superdupermegastor sockerkick, fråga mig inte varför)

busig

Försökte blogga igår men datorn dog på en gång så ja det gick ju inte och jag pallade inte hämta laddarn^^

Men skolan var ju idag och nej det var inte kul, hatar torsdagar. Men det som var bra var att vi kom på en ide till msuikvideon vi ska göra till bilden :D Jag säger inte vad det är för jag är så busig och ska låta er få fundera ett tag!

Men nej hörni, här kan jag ju inte sitta som en lodis, ska dricka något och rensa min piercing, sen blir det att plugga engelska glosor -.- Men vi höres efter det ;)

soon

bloggar om ett tag pappa kommer hem snart och har inte sett honom på eevigheter!

DDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asså nu är jag riktigt arg! Eftersom jag "shoppar för mycket" så har mina päron sänkt min månadspeng till 400, men de har delat upp det. 100 varje vecka liksom. Jag tyckte det lät som en bra ide till en början, som om det var ett bra sätt att spara pengar på men nu har jag ju märkt att det typ SUGER!?

Asso jag får typ aldrig pengarna??? Jag ska fan göra ett schema och jag ska fan i mig ha pengarna!!! Jag fick aldrig från Pappa och Kicki förra veckan, så jag tog upp det nu och vet ni vilket svar jag fick??

Jag: Hallå, kicki jag fick aldrig min månadspeng förra veckan
Kicki: Nej men såg du hur ditt rum såg ut innan du åkte??
Jag: Men jag plockade ut diskmaskinen och laga mat!
Denise: Meh
Jag: Men håll käften??
Kicki: laga mat till dig själv ja..
Jag: Fan mer än vad jag brukar göra!?

Asså man bah: are you fucking kidding me??? Jag plockar aaaaldrig ut diskmaskinen, och de klagar på att det inte kan lämna mej hemma själv för att jag inte lagar mat till mig. Ne nu var det ju så att jag skulle vara ensam hemma, och jag lagade mat till mig själv.. Men nästa gång kanske jag ska laga mat till hela familjen istället, så ska vi se hur mycket vi får kasta.. Och diskmaskinen?? Asså jag plockar ut diskmaskinen kanske 3 gånger per år helt utan att överdriva. Jag ska fan ha mina pengar, annars tar jag de!! Har inte fått nån för den här veckan heller. Jag ska ha 200, fatta!!

Och tror de på fullaste allvar att jag ska kunna köpa: Kläder, pengar på mobilen och roa mig med kompisar för 100:- i veckan?? asså tänk. Tänk om jag vill på bio, nej men va kul har ju inte råd med det för bio kostar ju 110 plus godis. assåååååå åhhhhhh! så jävla sääämst! Ska fan säga att jag vill byta tillbaka till 500:- i månaden för jag får ju fan aldrig mina pengar. Asså jag är såååå grymt jävla sur nu asso!!!!!!!!!!! DAAAAAAAAAAAAAAMP




Tvätta piercingen

Godmorgon! Ska snart borsta håret, och tänderna och sen ska jag lägga mig på golvet och tvätta piercingen, man ser ju ut som en typ crazy monkey eller nåt hahah xD Nej men man typ kokar vatten och havssalt, sen häller man i det i ett glas, så svalnar det sen får jag lägga glaset på magen, och skaka på med så att vattnet rengör piercingen. Kanske kan visa i en video sen eller nåt^^ Men nu ska jag göra det som står där ovan och sen dra till tåget. Men vi höres när jag är hemma!

bild på piercingen

Har inte kunnat blogga, för först var det ju skola som vanligt, sen efter skolan drog vi hem till mamma, jag, lisa, steffi och helena asså. Kolla på film m.m, sen drog vi alla och när jag kom hem så kolla jag lite på TV innan jag bestämmde mig för att duscha, så det gjorde jag, pt middag och pluggade matte. Tog typ 1 timma för att göra en sida^^ snacka om att jag är såå grym. men hinner inte blogga nu för är sjukt trött och sen ska jag upp tidigt imorn men bloggar efter skolan så TTYL! :D


Nytagen bild på min piercing med webben så den blev lite cp^^

Hörs imorn

Tjeenare mannen! Kollar lite på TV och chattar, men ska snart tvätta rent min piercing. Har typ nyss duschat och skit, fett skönt att duscha asså! Känns som det var evigheter sen! Men jag ska låta Lisa ta över nu så vi hörs imorn!


dannananana SLUTA!!!

I'm back on track baby!! Danni här ;) Ska slagga hos lisa och ho har dator som ni märker ;) Och sen imorn åker jag till pappa och där har vi dator så allt flyter på.. Vi ska ha jäättemysig filmkväll med chips :):) aja pallar inte blogga för det finns inget att skriva om men bloggar kanske mer ikväll eller imorn efter skolan.

Sorry för världens sämsta inlägg.

Hej hej :) Denise här igen :)
Jag kommer typ gästblogga lite då och då eftersom Danni är fortfarande hos vår mamma och de har drabbats av virus på datorn..
Ja, som sagt så har ju Danni piercat naveln, fick en bild av henne nyss och jag visar den imorgon för er kära läsare.

Nu har jag en fråga till er. Vad vill ni att jag ska blogga om så länge Danni är borta?
Svar vore grymt tacksamt!
/ denise

hem nu

ska dra hem nu men hoppas att denise bloggar sen.

TTYL

Navelpiercing

som ni säkert har sett så har denise gästbloggat här pch typ länkat sig själv 32 gånger^^ Men jag lever och är i fin form haha ;) nej menvåran dator har fått virus så kan inte blogga så denise får blogga så länge. Men gissa vad jag har gjort idag?? Jag har ju piercat naveln!! :D
Var fett rädd i börjat, asså verkligen skiträdd. Jag kan knappt se en nål så hela jag typ skaka, men det kändes inte så mycket, bara ett litet stick typ. Men den vart jättefin, iaf :) Är skitnöjd! verkligen värt 500:-
Men nu ska jag in på facebook och kolla lite saker. så denise får väl blogga nån gång i livet. bild på piercingen kommer sen på måndag
BTW! LISA VAR JÄTTEGULLIG SOM FÖLJDE MED!!!

Yo

Tja bloggen! Denise här!! Dannis syrra, bara så ni vet liksom.
Nu är det så att Danni är hos vår mor och deras dator har drabbats av virus. Men eftersom jag är så snäll så ska jag fixa så att ungen kan mobilblogga imorgon när jag kommer hem ;)
Skulle också hälsa så mycket ifrån henne, men nu när jag vet att hon har ganska många läsare så kan jag ju passa på att länka ;)
Ni kan ju passa på att gå in på min & Linn's blogg och få lite frisörtips, eftersom jag går frisörlinjen höhöhö:
Kan ju faktiskt oxå bjuda på en bild på mej så ni får se hur jag ser ut, för jag e så himla snygg tänkte jag ^^
Ni hör säkert nåt från Danni antingen imorgon eller på lördag! Vi hörs väl (och kanske ses) om ni klickar på länkarna!
/ denise

Trööötter

Har inte orkat blogga och inte städat heller haha, men imorn blir det att gå upp i hyffsad tid, sminka mig, klippa naglarna, men nu matte! Chattar med lisa men ska snart lägga mig i sänger för jag är verkligen sjukt trött! Vet inte vad som har hänt med mig ;) Men kanske hinner med ett snabbt inlägg imorn..

Btw, har bokat tid för navelpiercingen.. blev 17 mars, då har jag god tid att ladda inför den :)

TV, duscha, matte

ska kolla på TV en stund, sen duscha och sen räkna matte. sånt som måste göras -.- städa rummet ska jag också! Men bloggar när jag är klar

Mario time

Är hos lisa men uppdaterar när jag kommer hem för nu är det Mario time

To me, you're perfect

You're amazing, just the way you are♥


Godnaatt! :)

får visa smyckena imorn.. var lite navelsmycken (a) men ska sova nu så vi höres imorgon! :)


Svar på kommenatrer

Andrea om så jä*la najs!:
Kan inte du visa hur du sminkar dig i en video?? Och när ska du ta navelpiercingen??
SV: Jo visst det kan jag göra.. Kan nog filma en film där jag sminkar mig på fredag för då har jag tid på mig ;) Navelpiercingen ska jag ta innan sommarn ;)

Mikaela om more clothes on h&m:
Du skriver jättemycket om shopping och verkar vara typ värsta shoppinggalen men du skriver sällan vart grejerna kommer ifrån.. Finns det nån anledning till det? Svara gärna i ett inlägg för jag är säker på att fler vill veta ;)

Älskar din blogg!!

SV: Ja, jag kan ju inte säga emot om att jag är shoppinggalen för det är jag nog :P Och varför jag inte skriver vart sakerna kommer ifrån är för att jag ärligt talat hatar att ha samma kläder som någon annan! Det är typ det värsta som finns för mig. Men kläderna jag lade ut kommer från H&M det kan jag säga för alla redan typ visste det, men om jag hittar något annat som jag inte vill nån annan ska ha skriver jag aldrig vart de kommer ifrån. Jag hade tänkt att blogga om några smycken nyss, och de kommer från en sån sida som typ ingen vet vilken det är utan som jag har hittat helt slumpmässigt, och där kommer jag inte skriva vart smyckena kommer ifrån ;)

Tack BTW! :)

Gud vart typ värsta mailet tillbaka men men ;) Hoppas ni är nöjda med svaren annars är det bara att kommentera eller maila om ni känner för't: [email protected]

more shopping


149:- på bikbok


Lite mer kläder och smycken som jag vill ha^^

så jä*la najs!

Så jävla najs!! Har äntligen hittat en piercingstudio som ser fräsch ut på bilderna och gör bra piercings. Tror de hette typ West side evils eller nåt liknande. Mamma ska ringa de imorn så tar jag väl den såfort som möjligt förhoppningsvis. Just wanted to keep you updated. ska ät lite kycklingsallad nu så vi höres efteråt ;)


mysa med doktorn ;)

Är hemma nu, slutade runt 12 eller nåt men åt lunch i skolan och nu är jag hemma hois mamma med Lisa och Helena men Lisa ska typ dra snart för hon ska till sjukhuset och göra nåt, kanske mysa med doktorn hahahha nej jag vet inte. Lyssnar på musik och funderar om jag ska göra smet eller icke :)

Men nån stund efter att Lisa har dragit så ska jag och Helena till Handen och kolla prao igen! Men vi har ändå ganska mycket på gång.. Dressman, Vero Moda, Grillen, Expert och sen i värsta fall kanske jag kan ringa min broder så kanske vi kan få praoa hos han.. han typ skottar snö eller nåt :P


Solsidan

Favorit:

Replik: SLUTA STIRRA PÅ HENNE FREDRIK!!!
Karaktär: Mickan
Scen: När Alex skäller ut Ove Sundberg
Avsnitt: 5 tror jag ;)


Farsta

Ska gå hem ifron om ca 5 minuter men tänkte ta i tu med att blogga. Idag efter skolan ska jag förmodligen till Farsta med Lisa och hon hänger med annars blir det typ steffi, eller kanske båda :) Har nyss ätit frukost och är mätt faktiskt. Well well ska springa nu så tjing tjing

more clothes on h&m






Sluta stirra på henne Fredrik!!!

är hemma nu efter en lång dag i bilen. Först till arlanda, sen till ikea sen till åkersberga, sen till trångsund och sen hem hahaha. Ska snart äta middag.. eller middag och middag, vi ska typ äta frallor och varm chocolate för vi åt på ikea, korv och glass ;) Men vi ska typ äta till solsidan men nu sitter jag och trycker i mig chips och jordnötter moahahahahh :P Men vi höres efter solsidan :)

min favoritreplik från reklamen: SLUTA STIRRA PÅ HENNE FREEDRIK!!! ♥


i'm off

klmr hem ikväll och kan tyvärr inte mobilblogga men bloggar more när jag kmr home ;)

stan

Har vart i stan idag så har icke kunnat blogga. Först så gick vi till nån tyg butik och kolla tyger - jag, denise och kicki - valde ut några tyger, sen gick vi till butiken på drottninggatan som heter cum för där jobbar pappas kompis Dominica som ska sy Kickis brudklänning. Kommer bli skiitfint!! Men nu är jag hemma och ska snart äta kött med potatisgratäng, och räkor till förrätt.

Imorgon däremot så ska jag till arlanda och söga hejdå till pappa som ska jobba vid ryskagränsen moahaha, sen åker vi till Ikea och gör något kul höhö.  men nu ska jag kolla bloggar för jag orlar inte skriva hehe

jada jada jada

Tjing tjing! Ska ladda upp en video sen ikväll, om den kommer upp är en annan fråga moahahha. nej men I belive so. Var i skolan och inget speciellt hände, as usual haha. men hinner inte blogga för jag ska laga mat och jada jada jada

Nu bär det av..

Nu bär det av till tandläkaren och sedan vidare till skolan.. Nu ska jag borsta tänderna och ta munskjölj sen går jag till tåget.

bloggar när jag kommer hem

måste fixa mig.

Godmorgon! Vaknade runt 05.30 själv, men somnade om till 6.. Sen kom Pappa in och snacka med mig och allt jag svara va: mmm.. hahah ;) Men sen gick jag upp 07.30, för jag pallade inte gå upp innnan^^
Ska ju till tandläkaren -.- Måste fixa mig också, ligger fortfarande i soffan med pyjamas :) Måste fixa kläder, sminket, håret och tänderna. :) Inte så mycket men ska liksom dra hemmifrån om en halvtimma.. Nej nu är det dags för mig att fixa mig :) Vi hörs sen efter skolan.. Måste hem direkt för jag ska laga middag åt mig och devin.. Inte ofta man gör det ;)


Gammal bild från i sommras :)

Bättre dag imorn

Har vart hos lisa så har inte haft tillgång till en dator, som man inte har när man är hemma hos henne hahah ;)
Nej men skolan var väl okej, fått ny tyska lärare, kort och tjock hahah. Nej men det hände typ inge speciellt idag, får hoppas på en bättre dag imorn..

Imorgon missar jag tyskan iaf. ska till tandläkarn. Tyvärr.. hatar tandläkarn.. Well well är feett trött så ska slagga, har inte blivit bra bloggning de senaste dagarna men jag jobbar på det ;)

Ingen bra natt!

Har ju inte sovit bra inatt ska ni veta! Gick somnade vid 23, men vaknade vid 02.30 och kunde inte somna om på ett tag med tillslut somnade jag, och sen vaknade jag typ 5 minuter innan alarmet skulle gå men sen när alarmet gick så var jag fett trött och ville inte gå upp :P

Men nu vet ni att jag lever och så där men jag hinner inte sitta här och tjattra med er, måste sminka mig, klä på mig, dricka något, borsta håret och tänderna och allt annan en människa gör innan skolan :)

höres

Ska till skolan imorn och sedan troligen till handen.. Men ska slagga nu så vi höres väl imorn ;)

Väska

Wooho!! vet ni vad? jag ska köpa en ny väska. Och inte vilken väska som helst utan min drömväska!! Har velat ha den i över ett år nu och nu ska jag äntligen köpa den!


Har inte städat rummet på över 6 veckor så jag har inte fått min månadspeng av mamma på 6 veckor så nästa vecka när jag har städat mitt rum är jag 600:- rikare plus 300 av pappa som jag inte har fått ;) Fatta vad awsome! :DD

Praktik

va inte i skolan idag, men har bara inte orkat blogga och sen runt 17-18 har jag inte vart hemma. Var på sats & babyland och sökte prao, måste hitta nåt fort nu! Men det var 18 årsgräns på sats och babyland måste man maila. Men så drog jag och Helena till Port73 vilket jag inte ville iutan jag ville bara dra hem för jag mådde inte bra, men det är skitbråttom att hitta prao så jag hade inge val. Vi kolla på Intersport, Lindex Khappal, coop och Kicks. Intersport gick men antagligen ska nån jävel från våran skolan praoa där för exakt de veckorna vi har prao var upptagna -.- lindex gick inte och kapphal ska vi kolla imorn för hon i kassan visste inte men imorn så är butikschefen där. Och samma med Kicks, de tar emot prao men vi skulle snacka med butikschefen. Skopunkten vågade vi inte gå in på för tjejen som stog där så skitbitter ut! Men vi gick in där tillslut och frågade men de tog inte emot praktik.

Det är hur min dag har sett ut och den har inte vart rolig. Ska äta spagetti med köttfärssås för jag blev så jävla sugen på det nyss, så bloggar senare bitches!

ingen skola för mig imorn..

Har absolut nada att blogga om så jag skriver om nåt helt random bara ;) Tror inte jag kmr gå till skolan imorn, hostar som fan och har ont i halsen. Men jag vill till skolan, men icke sa nicke. Aja helena kommer hata mig för det, men jag kan inte.. Kan inte blogga nu heller så jag bloggar nån gång i livet.

en timma sen

shit, har inte kunnat blogga på hela dan men jag klev upp ur sängen för cirka gurka en timma sen. Jag har vart vaken sen typ 12, men har inte kunnat prata, äta eller gjort nåt annat. Har inte ätit på typ 2 dar, kan bara äta typ, isglass? Men funderar på att ringa Lisa och fråga vad hon ville, för hon ringde förut men jag kunde inte svara..

Miss those times..

fan vad jag saknar sommaren! Allt var som förut, hela "gänget" umgicks, men vafan har hänt nu? Först gled vi ifrån Johanna och Frida, men nu steffi också... Nu är det typ bara jag, Helena och Lisa. Varje dag i sommras var jag och Steffi typ på grönan och då menar jag minst typ 5 gånger i veckan! :D Hade så jävla kul och kommer alltid ha minnen därifrån med henne! :D♥ T.ex:

När vi åkte popexpressen och killen som spela musiken fråga om vi ville ha Sean Banan - Skaka rumpa och alla bah: ehh.. jaah?? och så sätter han på Oh Sara och alla vart så jävla arga :P Och en annan gång i Pop Expressen när "Inga from Sweden" spelades, och vi bah: Wtf?? och sen typ älska vi den låten och gick och nynna på den som fan! :D

Eller när du försökte få upp mig i uppskjutet och jag sa jämt: jo men vi åker den efter den karusellen coh så forsatte det så och du vart så jävla lack och bah: det är fan sista gången jag åker till Grönan med dig!! (Och det stämde ju :P NOOT! :D)

Ärligt talat så hoppas jag att vi blir lika tajta som förut, för jag hade så jävla kul med dej! ♥♥




Har så många andra minnen med dej, och alla är så jävla kul! :D

mer bilder imorn

pallar inte ladda upp fler bilder nu men kommer mer imorn :)

Bilder från Lilla julafton ;)

Bilder från lilla julafton hos Mamma:


Fina jag påväg dit ;)

Jag var "tomte" i år igen^^


Mamma fick hämta alla julklappar till mig för jag pallade inte kräla runt på golvet under våran gran^^


Guldfynd by Kenza ringen :D

"Detta kort berättigar dig till en navelpiercing"

Presentkort på 300:- av Donna Johan och Max, redan shoppat upp det :D

Harry Potter boxen!

Ögonskuggspalett


Glömde fota presentkort på Farsta 250:- från Oliver, Malvina, Dennis och Mirelle, men det finns på bilden ovan

Bilder!! :D

Bilder från Julafton hos pappa:



Ser ni djurgårdskulorna?? :D


"Zlatan is my homeboy"


Baajs! Råka hålla för blixten :(


Vart ju ganska trött på kvällen!

Fina kameraskyddet också :)

Julklapparna får ni se senare :)


Bilderna kommer om ca en halvtimma..

Bilderna finns på datorn och nu ska jag bara redigera de :D


hyffsad god tid

Måste lägga mig i hyffsad tid idag och resten av dagarna så jag orkar upp till på tisdag, och eftersom jag har einsteins hjärna så ska jag lägga mig de här tiderna:

Inatt: Innan klockan 03.00
Imorgon: Innan 00.00
Måndag: Innan 23.00

Well well, bara så ni vet. Har så jävla tråkigt, ingen jävel uppdaterar sina bloggar och alla är enormt tråkiga! :D

film

Känner för att lägga mig i soffan och kolla på film & vila... Har ätit lite isglass som både jag coh devin fick av min moster, så  den finns ej mer hahah :P Men sen har jag halva min ben and jerrys kvar också.. Nej  men jag är så jävla trött nu så ska nog lägga mig och kolla på film och försöka sova.. Bloggar senare ;) Puss!


trött!

Fan vad jag är trött asso, och varför förstår jag inte. Sov ca 4 timmar inatt, sen åkte jag hem till mamma och sov ca gurka 5 timmar och sen har jag sovit och vaknat i kanske en timma, så sammanlagt 10 timmar. Borde man inte vara pigg då? Well well skyller på att jag är sjuk^^

sovit i ca 5 timmar..

Har bokstavligen dragit mig till daotrn för att blogga! Har inte kunnat äta något för jag är så rädd att spy upp det, så jag har bara druckit vatten typ hela tiden! Sovit har jag gjort också i ca 5 timmar... Men ska lägga mig i soffan och kolla på lets dance och försöka äta min Ben and Jerrys - cookie dough som mamma köte till mig^^ :D

Men bloggar väl senare nångång när jag har mer krat för nu så typ ligger jag över tangenbordet hahah :P Men vi höres!


Sjuuk :(

Neeeeeeeeeeeeeeeeej!! Jag är sjuk! Vaknade runt 10 av att jag måsste så jävla illa och typ drömmde fast jag var vaken, skit kosntigt! Och så kände jag hur jag behövde spy, så det var ju bara att kuta till toan ca 5 meter hahah,och sen kommer pappa upp och bah:

Pappa - va händer här då?
Jag: jag spyr-.-
Pappa - mmh.. jag kan se det

men asso är skitsvag i kroppen, därför kom inte bilderna upp igår heller. Men pappa och kicki ska skjutsa hem mig nu, för jag kan knappt gå. Men vi kanske höres  när jag ör hos mamma

very soon

Snart kommer bilderna upp! Håller bara på att göra en annan blogg, men snart så :)

Fyra ord

GE UPP DESPERATA FAN!!


Eclipse

Nu har vi satt på Eclipse och jag ska se klart den, sen blire att gå upp på rummet med kameran och ladda upp bilder :) just so you know


Förlåt, förlåt, mitt namn är förlåt, mig säger de ofta åt

Föörlååt att jag inte har bloggat men jag har kollat på solsidan hela dan, sen var det midda och nu ollar jag på Salt. Skitbra film! Men för att gottgöra er så ska jag ladda upp bilder idag, och jag lovar det! Det får ta den tid det tar.

Sorry

Imorgon ska det bli bättre bloggning lovar!!

Solsidan

Knackelibang! Snart ska jag se på solsidan med syrrän och sen om jag inte är för trööt ska jag gå upp i mitt rum, ladda in bilderna i datorn och redigera de, sedan kommer de ut på bloggen! Har vart fett sämst med bilderna, men jag har faktiskt inte orkat.. Synd egentligen nu när jag väl har en kamera haha. Men kommer blogga ikväll tror jag annars blir det imorn :)

XOXO♥


bjuder på en skitgammal bild

Bio


You Again


Meet the parents: Little Fockers

typ de jag hitta nu.. hoppas det kommer bättre nån gång haha :P

bored

Nu har jag klivit upp ur badkaren och sitter nu i mitt rum i pyjamas och lyssnar på Akon - Angel. Fan vad jag älskar den låten! ;D Kan inte göra nånting eftersom det inte finns så mycket att göra och ingen rolig är inne på MSN eller facebook, och ingen jävel uppdaterar i sina bloggar -.- Baajs kallas det, BAJS!

Har fett tråkigt som ni  antagligen kan se, och det här är världens tråkigaste inlägg, men så får det bli.


hemma hos pappa

Kunde inte blogga så mycket igår eftersom jag slagga hos Lisa.. Igen haha :P
Men åkte hem för hon skulle till sin farsa, så jag drog hem till pappa eftersom devin är magsjuk och jag inte vill smittas. Men ska ta ett låångt bad nu, så bloggar jag senare :)

Duscha



Ska duscha nu innan Lisa och Balle möter mig för jag STINKER! hahah, bara så ni vet ;) Nej men det börjar bli dags nu, så jag bloggar väl senare :)

Pöss!


Saker jag vill göra innan jag dör:

♥ Hoppa fallskärm
♥ Åka till USA
♥ Se frihetsgudinnan
♥ Se Hollywood-skylten
♥ Åka luftballong
 och lite annat som jag inte kom på nu^^


Nytt nr! :D

Är hemma hos mamma nu och chattar lite med Lajsa på face.. Vi alla gick hem och åt, lisa hos sin farsa, jag hem och balle hem till sig. Men vi ska typ mötas snart och dra oss mot Maxi och köpa lite smått och gott, och "fira" med Pommac för jag har äntligen fått reda på mitt nr och kan messa! Tack Pappa & Kicki :D♥  Kan det redan moahahha! 072290**** ;D



Min och Balles maaan! Bilden har inget att göra med inlägget, men han är sååå jävla heeeeet! Jag dör!♥

It's gettin hot in here

Knackelibang! Har kollat på hela Titanic för första gången i hela livet :D Fan vad jag och balle grät i slutet asso :(
Men bra var den ;) Aja typ löökar sönder eftersom jag, lisa och balle delar säng under samma täcke!! fett varmt asså!
Men men, vill ju gp ut och få luft men tror inte det gpr eftersom balle och lisa förbereder sig för sängen och kmr antagligen däcka snart.. Well well ka kolla lite bloggar nu.

Årets Låt


Ääääslakr hnm!!

Årets klädinspiration 2010

helt klart M.K Olsen! Så jävla snygg stil asso!


Trötter :/

asso fyfan vad jag är trööött! Kicki fick upp mig ur sängen för typ 10 minuter sen , och jag har bara kollat på bloggar och suttit vid facebook i min egna lilla värld haha ;) Men tror jag ska in i denise's rum och ta hennnes dator & se på solsidan medans trappen ska målas! Kanske ska ta mej något att äta också, vi får se, men vi höres senare :)



Tråkiga bloggar

Mej nu ska jag se om det är nå bra på TV eller så ska jag leta fram nån bra film och kolla på den. Lisa vill sova men jag är inte trött alls. Har kollat på varenda möjliga blogg men ingen är bra hahash. Men jag bloggar imorn såfort jag har vaknat eller har möjlighet ;)

Favorit...

Glass: Ben and Jerry's Cookie Dough
Musik: Oskar Linnros - Från och med du (blir fan aldrig trött på den ;) ) 
Färg: Svart, Vit, Rosa
Film: The Twilight Saga & Harry Potter
Språk: Engelska
Länder: USA & Thailand
Städer: London, Caliornia, Hollywood
Skolämne: HKK, Musik
Mat: Tacobar, Donken, Mammas pasta och pastasås^^
Sport: Nu är det ju så att jag hatar sport, men jag kan tycka det är kul att kolla på fotboll på TV beroende på vilka lag det är som spelar, så jag tar fotboll. Dock så hatar jag att spela det IRL ;)
Såpa: Ingen aning^^
Tv Program: Scrubs, Jersey Shore, Kungarna av Tylösand m.m
Efterrätt: Kladdkaka :P
Band: Tokio Hotel, Paramore m.m 
Idol: Daniel Radcliffe, Tokio Hotel, Daniel Paris m.fl :P
Klädesplagg: Leggins
Affär: H&M helt klart ;)
Kex: Ballerina :P
Chips: Jag äälskar chips, verkligenm älskar så här kommer några av de jag tycker om^^: Lättsaltade, Grill (Favoriten), Vickningschips, Sourcream and onion, dill m.m :P
Läsk: Schweppes och coola :D
Drink: No idea
Bil: ingen aning^^
Egenskap hos annan människa: Humoooor
Modell: Carolina Gynning, Tyra Banks




Viva la bam

Kollar på Viva la Bam på MTV nu med Lisa och jag säger bara: fan vad Bam är snyyygg! Älskar programmet också hahah :P Men ska läsa lite bloggar, kolla facebook och allt annat crap man gör på datorn.. :P
Har naada att skriva så det blri fett tråkiga inlägg.

Men juste! En sak till Balle: Jag har kuttat mina naglar! :P Och BTW, om du ser det här ring Lajsa så fort som möjligt :D

LOVE YAA! :D♥

Lever

Lisa är här och vi kör nån lek.. vet nte vad den heter :P har inget att skriva så nu vet ni att jag lever  ;)

32 frågor om 2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? ja
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga ;p
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nope
4. Dog någon som stod dig nära? nej
5. Vilka länder besökte du? Sweden
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? hmm... ingen aning^^
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? Många!
8. Vad var din största framgång 2010? huh?? :S
9. Största misstaget? ********
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja vem har inte ? ;p
11. Bästa köpet? kläder, smink m.m
12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder o smink   
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? aa massa saker
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Gubben i lådan, Love the way you lie, Från och med du och många fler!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare :D
16. Vad önskar du att du gjort mer?
- Ingen aning..
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Kanske inte borde ha vart så bitchig mot vissa..
18. Hur tillbringade du julen? Men familjen
19. Blev du kär i år? .....
20. Favoritprogram på TV? Kungarna av Tylösand, Jersey Shore (längtar till säsong 3!!)
21. Bästa boken du läste i år? ingen aning..
22. Största musikaliska upptäckten? upptäckten... hmmmmmm, ingen aning^^
24. Något du önskade dig och fick i julklapp eller när du fyllde år? Adidasväskan, kamera, Guldfynd by Kenza ring, ögonskuggspalett, harry potter boxen, navelpiercing m.m
25. Något du önskade dig men inte fick?
japp.. Onepiece, ipod, väska för 700 och massa andra dyra saker..
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Åt på resturang med de bästa ;)
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? njea
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Asso början av året hatade jag  mina kläder men sen när jag köpte nya kläder så tyckte jag mer om min stil, men hur jag skulle beskriva den.. det jag tycker är snyggt och trivs i.
29. Vad fick dig att må bra? mina vänner
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Bill & Tom Kaulitz, Daniel Radcliffe & Rupert Grint + meer ;P
31. Vem saknade du? Vårat gamla gäng
32. De bästa nya människorna du träffade? oj.. vet inte^^

Mamma Mia

Har nyss kollat på fångarna på fortet och jag typ dampar. Asso huuur dåliga var inte bloggarna?? Well well, TV tittandet fortsätter med att se på Mamma Mia som börjar nu på 3:an. Tycker faktiskt den filmen är bra. Och hon Amanda Seyfried sjunger fan bra! Jag älskar när hon spelar Caren i Mean Girls, så jävla blåst hahahha! Men ska kolla på filmen och sen kolla lite bloggar och facebook.. :)


Nyårslöften

Ja jag har nyårslöften ;) 3 med Balle och Lisa och ett själv..
De jag har med Balle och Lajsa är:

- Äta smet max 1-2 gånger i veckan, annars kommer vi fan bli fettos asso! Äter typ smet heela tiden.. Icke bra!
- Få G i alla ämnen, men hellre högre^^
- Börja på sats med lisa och balle om vi har råd och kan.

och mitt egna löfte:
- Inte bråka med Lisa lika mycket ;)

Problem

Är hemma hos mamma nu efter astt ha spelat Super Mario på Wii med Lisa och Balle, men jag kom bara hit för att hämta en bussremsa så jag kan åka hem till pappa eftersom det är hans vecka tills söndag, men ingen är hemma, ingen svarar på mobilen och jag har inte devins nummer.. Kanoners! Nej men ska försöka ringa mamma och pappa igen och se om de svarar annars får jag lämna meddelande och v'nta tills nån kommer hem.. :( Pallar fan inte det, är helt slut!

Men nyårsafton firades iaf med skitgod mat, lite fyverkerier, telefonsamtal och Super Mario ;) Maten var fan asgod asso! :P

- Förrätt: Räkor^^
- Varmrätt: Kyckling med pommes och sallad
- Efterrätt: Frukt doppad i choklad :D

Skit gott jue :P Men nu ska jag kolla facebook och bloggar, sen blir det att ringa mamma och pappa och sen när jag har en bussremsa så ska jag möta lisa och amanda för jag glömde min kamera hos lisa och jag tänkte faktiskt ladda upp bilder idag så ni kan få se ;)

RSS 2.0