Woho, lööve it!

WOOOOHHOOOOO! Vet ni hur glad jag är!? :D:D Jag får pierca örat hahahah! Jag döööör. Ska pierca mig såhär:

Snyggt va :) Ska dock inte ha guld, silver elr svart äre som gäller ;)
Åh jag är sååå glad :D Nu äre bara höja barnbidraget som är kvar (a)

Om dagen



Hejhej! Har kollat på lite fångarna på fortet och jag dampaaar! Jag tål verkligen inte Pernilla Wahlgrens son Benjamin. Han är liksom too much! "För jag sa hej sofia, hej här kmr jag" Det är jämt: ööhhh hej, nu kommer jag. allt ska va om mig. äh, nog om hnm!

Imorn äre ju skola och har inga läxor förutom tyskan som är till fredag..  Har duschat för jag hinner verkligen nte imorn, börjar liksom 08.10pallar nte gå upp 6 ör att duscha. Men iaf, kan skriva mer om dagen i skolan..

Det har fan vart en bra dag asso! Alla va fett taggade och glada. Annars äre typ bara jag, steffi och bolle som har energi moahaha. Men typ alla var glada och så. Men efter skolan så drog jag och steffi till kiosken för att köpa varsinn energidricka, och som om vi nte var på G redan^^ Asso på bussen, jag svär alla hata oss! Vi garva som FAN sen lugna vi ner oss för man får bara den där kicken i typ 5.max 10 min. Men på busshållsplatsen mötte vi Linus, Mogge och Micke men de skulle typ te... nånstans haha. Sen så åkte jag och steffi till stan, vandra på tc och sen i gallerian. Sen drog vi till drottninggatan eftersom att jag hitta en EMO affär där de hade lite TH saker^^ tvungen att kolla juh! :P  Hitta lite fina saker moaha. Sen hitta jag skiiiitfina saker i en annan. Som ni kanske inte vet så ÄLSKAR jag sköldpaddor, så de hade fett mkt saker där. Skitfina asso! Vill ha min egna söta sköldpadda^^
Men sen hade vi gått så långt så vi var helt plötsligt i gamla stan hahah! Så vi drog till slottet och fota en massa där. Sen drog vi till nautistiska magasinet och kolla lite där. Sen drog vi hem och jag kolla på TV, åt och duscha.

Men ska bara kolla lite på FB nu och sen chatta lite med steff, sen låna nåns mobil och messa. Men jag bloggar senare elr imorn!

Stan

Hejhej! Direkt efter skolan så åkte jag och Steffi till stan, hon skulle typ kolla nåt på gina. Hitta massa saker som jag vill ha och BEHÖVER. T.ex: halsduk, anteckningsblock, bläckpenna med sudd m.m Säger ju att jag behöver hela barnbidraget! Men det finns vissa som nte fattar det -.- jag är typ den enda i klassen som nte har det. Steffi fick nyligen.. Men ska fråga de om de kan sätta in lite mer pengar till anteckningsblock och sen övertala de om hela barnbidraget ;)

Iaf, så vi gick från tc, te gallerian, te gamla stan, te slottet, gick runt där och fota lite, sen till slussen, och till nån affär som jag nte kmr ihåg namnet på hehe, sen hem. Har gått som fan iaf. Steffi köpte nte hem nåt.. bla. bla. bla, vet nte vad jag ska säga haha, bilder mkr  sen när steffi lagt upp de

drar nu

Godmorgon era..... hahaha. Har fixat mig och så men dock inte ätit frukost, hinner ändå nte det, måste faktiskt dra nu så jag hinner med tåget, pusspuss!

Loooove Swahili ;)

Nu säger jag godnatt till er alla! Ska läsa lite SO som jag redan pluggat lite på i skolan idag med Bolle, och sen kolla på seven på 9:an. Ska skriva ner lite saker som jag måste handla också.. Måste fylla kalendern också höhö.
Ska fan börja använda de, (den som jag designat ofc) till skolan och så så att man håller koll när man börjar och slutar, när man har läxförhör och prov och så.. Men whatever, ni fattar

tamu Kumbatio na wewe!♥

The last song och American pie

Okej, har kollat klart på filmen och den ägde! Vi ska snart se på american pie: band camp. Sen ska jag nog slagga. Behöver det. Börjar 8 imorn. Och jag hatar mitt liv för som sagt så vill jag ha hela min månadspeng men nej nej nej -.- ska snacka med mina fräldrar sen... Men bloggar seanre elr imorn

The last song

Ska kolla på The last song nu med denise och hungra ihjäl hahahah^^

Åhhh! guu jag dör, inlägget är till mina päron som nte läser det här hahahh :P


Svar te denise: har du någonsin fått block och anteckningsböcker i skolan? Seriöst, av våran fattiga skola? haha, de har fan knappt råd med pennor och sudd, fick värsta chocken när de gav det i år^^

Tjenamors! ;P Har fixat mig och är skit sur! Ingen tänker höja min månadpeng D; Mina päron bah: öh nej, du handlar för mkt, sluta handla, nej din månadspeng kan man ju inte höja för du skulle bara handla upp de.
Men vad i helvete vill ni att jag ska göra då? :O Gå in på baknen och säga för mig själv: men guuu! vad fina pengar jag har :D Nej, vad gör man för pengar? Jo man HANDLAR för de! Och jag är fattig på riktigt! Jag kan ju skriva upp lite om vad jag behöver:

- Byxor (jeansleggins)
- Jeans
- långärmade tröjor
- halsduk
- skolmaterial (det jag skrev upp igår)
- jacka! (hata everest, skitfula!)
- smiiiiink!! (Concealer och puder från makeup store, mascara, ögonfransböjare)

Men, jag behöver två saker av varje på sminket för alla klagar på att jag tar med så mkt hem till mamma när jag åker från pappa, och har med mig föör mkt grejer från mamma när jag kmr te pappa.
Men hur i helvete hade ni tänkt att jag skulle köpa allt det är med bara fucking 500:- i månadspeng? Eller om ni vill köpa det till mig, så VARSÅGOD!

I need

Okey, det blev grönan en liten stund. Vi drog ganska tidigt för det var bara tråkigt och lama folk där ;) Men, tänkte inte skriva om vad jag har gjort idag utan om vad jag behöver till skolan.

- Kollegieblock, ett rutigt och ett randigt
- Mapp med plastfickor i.
- anteckningsblock
- korthållare

Ja det var det ;) Nu ska jag kolla på TV sen får vi se vad som händer.

No grönan today :P

Idag skulle jag och Steffi till grönan men hon pallade nte det, så det får bli nån annan gång. Btw, är det någon som vet när de stänger hela kalaset? :D Idag har jag sovit, vaknade runt 11, fick en chock haha ;) Sen gick jag upp och kollade lite på TV och hoppade in i badet. Badade i kanske 1 timma, men skönt var det iaf.
Nu sitter jag med datorn, läser bloggar och kollar på film ;) Ska nog gå och dricka lite juice snart, ni som känner mig vet att jag ääälskar juice ;)

Höbelö höblelö höbelö

åååhh man kollar på ilm så ska en jävla arabfamilj spela sin arabmusik högt så fönstrena snart sprcker -.- och deras musik är ju sååååå bra. Habala habala habala mummala mummala mummala heibla heibla heibla -.-        
Kmr fan ringa störnings jouren snart hahah. kan va snäll och vänta till 12.

Bröllopsfotografen

Kollar på Bröllopsfotografen med denise och devin nu och tjockar i mig ostbågar och chocklad med fanta höhöh.
Imorn kaanske det blir grönan med steffi om hon hinner och kan, hon ska typ klippa sig imorn, men de visste inte när. Och hennes morsa fick inte tag i hennes syrra som ska klippa henne så vi får se. Förlåt för dålig uppdatering men har slaggat hos lisa och bara kollat på TV. Nu äre reklam så ska kolla runt på olika hemsidor så vi hörrs!




FILM

Har nyss ätit frukost, blev en liten kamp hahah :P Men nu ska vi se på film så jag bloggar sen!


kwanza baada ya leo ^ ^

Är hos Lisa nu och vi har typ laddat ner 4-5 filmer. Och vet ni vad jag måste göra? Klippa min lugg.
Bolle ska med för jag gillar hennes lugg när den är plattad. Dock är den nte ful när hon nte plattat håret^^
sen skulle jag typ få en massa saker för att jag skulle sluta bära med mig smink och kläder till mamma och sen från mamma och pappa. Och typ krämer som jag tvättar ansiktet med. Och sen sa pappa att jag nte skulle köpa kläder till mig av min månadspeng för det skulletyp de göra, äh wtf fatta inget ändå. Sen så vill jag teckna abonnemang med gräns och om jag går över gränsen så betalar jag de som jag har gått över med sj och resten betalar mina föräldrar eftersom att de får barnbidrag på 500, för de har äntligen lärt sig att dela med varann, men de har fortfarandelite svårt att hålla en konversation. Okej, skoja, elr nte.

Äh, sry för dålig uppdatering men har vart lite här och där och ni f¨år ursäkta lite stavfel men lisa klagar som en puckelryggad gubbe ;)

(UPDATE: DET VAR JAG SOM BÖRJA MED SWAHILI, HAR ALLTID TYCKT DET ÄR COOLT OCH JAG VILL KUNNA AFRISKANSKA :P SWAHILI IN MY ♥)

tamu Kumbatio na wewe!

Goodmorning

Godmorgon godmorgon! Ska strax bege mig mot tåget. Är helt färdig fixad, sminket, kläder och håret är klart så nu äre bara tänderna. Kanske mobilbloggar nåt idag!

Svar

Te steffi: D vare visste! Du bah: hur mobilbloggar man och då sa jag, du bah: aha.. Sen hittade du själva bloggnr på internet, men jag förklara hur du skulle instrallera hela skiten på bloggen ;)

sry för ingen bloggning idag, men hade skrivit fetaste inlägget men självklart ska det raderas -.- Och är verkligen nte på humör just nu! Så jag bloggar sen

Farsta C elr Handen idag med Bolle

Godmorgon all the läsare! Idag har jag på mig skit mysiga kläder. Jeanslegginsen, stickad tröja och halsduk♥
Idag ska nog jag och Bolle till Handen igen. Antingen det elr Farsta C och shoppa lite. Har lagt undan en tröja som jag typ skrev igår, glömt bort^^ Men iaf, så de ska vi hämta och köpa de. Skitmysiga och fina till hösten!
Och nu har jag pengar igen för pappa satte in mer på kortet, men det var för att jag hade köpt hårfärg.

Men nu ska jag kolla lite bloggar snabbt och sen sminka mig på rekordtid :) Ska dra halv och jag har nte:

- borstat håret
- borstat tänderna
- har inga strumpor på mig
- hämta väskan från rummet och chacka att jag har med mig allt

Så vi hörs sen!

duschen sen sova



Yo what's up!? Ska hoppa in i duschen nu och sen sova! Är trött som FAN. Blir förhoppningsvis inte nån mer bloggning så vi hörs imorn!

Bolle

ska äta lite hamburgers nu ( jag gillar att blanda engelska med svenska och så gillar jag att prata fett dålig eng. med flit! :P) Idag var jag hos Bolle,  gick ut med hennes hund med henne och gjorde annat. Men sen när vi nte hade nåt att göra drog vi till handen, jag lade undan en skiitskön kofta till hösten som börjar komma nu♥

Hittade ett par jeansleggins, snyggare på, bild kmr imorn. Men nu ska jag äta så jag bloggar sen!

Nytt i garderoben. 199:- från hm. Och de ä...

dsc04812 (MMS)

Nytt i garderoben. 199:- från hm. Och de är jeansleggins, nte jeans:)


Hos Bolle

Tjaaaa bloggen! Är hos Bolle nu och båda är sjuukt sega! Nästan så att jag nte orkar att skriva så jag tänker nte göra det haha, men nu vet ni att jag lever!

05.00

Vknade 05.00 automatiskt av att jag hörde ett starkt konstigt ljud. När jag vaknade och skulle upp så såg jag en FET jävla geting. Och ni vet säkert att jag är livrädd för de men jag pallade nte göra nåt så jag gick på toa och när jg kom ut hade kicki vaknat av sitt alarm så hon gick in och leta men hitta den nte. Så pappa gick in och dödade den.
och beviset på att jag nte överdriver när jag sa stor är att pappa t.o.m sa att den var stor.

Men jag har iaf hunnit klä på mig, och laddat ner låtar, ska äta frukost och sminka mig. Måste bara hitta ett linne till kläderna för jag har bara kofta på mig nu^^ Bloggar kanske sen om jag hinner för jag ska typ dra om 20 min :/

trött

HAHAHAHA!! det är 52 kompisar som e inne på FB nu, men ingen jävel man brukar/kan chatta med :P
Sitter och kollar på fångarna på fortet nu och har ätit lite, lite sent jag vet^^ men det var typ för en halvtimma sen. Imorn så börjar jag 8.30 men jag kmr va där typ 7.50 elr nåt.. Bolles buss går bara 1 gng i timmen så jag är så gullig som ska möta henne ;).

Juste! Igår bvar jag i handen med Jenny, Maria, Helena och Steffi och då träffade jag Elin, som gick i min förra klass. Men det jag inte visste var att mickis och Ida var bredvid!t Men jag såg nte de och kände inte igen de :O

Men nu ska jag fan gå och lägga mig, är skittrött

piercing

Denise: Meh palla! ;)

Okej, nu snackar vi om att jag var trött! Jag var utelåst i säkert 2 timmar så jag däckade lite efter att jag hade ätit. Och vaknade 22.30. Men nog snackat om det, tänkte snacka om underbara piercingar! jag vill pierca mig på 4 ställen.

- Örat (högt upp på två ställen och så ska man ha en stav)
- Tungan
- Läppen
- Naveln


Är körd när det gäller läppen då måste jag vara 15 för denise gjorde sin första piercing i år! -.- Ska nte ens ha på samma ställe som henne! Äh whatever, mamma behöver bara lite övertalning om tungan, hon tror den ska infekteras. Men nej haha. Men örat får jag :D:D Ska visa bild på hur det kmr se ut. tungan och örat är det jag vill mest!


Visst äre snyygt!? :D Gaah jag dör!

Haninge C

är hemma nu och har ätit och kollat lite på TV. Var med Bolle, Steffi, Maria och Jenny och efter en stund kom jenny och marias kompis, kmr nte ihåg hans namn^^ Men iaf, vi gick från skolan te brb efter att ha missat bussen, sen drog vi te handen och gick runt där och åt lite på donken. Sen drog vi hem te steffi och färga helenas hår bruuuunt :D Vart bra, mkt snyggare än ljust :)
Sen drog vi tebax te handen igen och sen drog vi hem hehe. Var lite trevligt.

Imorn börjar jag 11 och slutar 11.30. Najs! Men kmr stanna kvar i skolan till typ 14 för helena och steffi ska ha möte då (alla ska ha en halv-timmas möte med mentorn) och sen kanske vi ska göra  nåt, vet nte riktigt.
Men ska kolla lite på TV nu så jag bloggar sen

Great! Det här händer bara mig, har vart u...

Great! Det här händer bara mig, har vart utelåst i över en timma -.-


Schnygging^^

dsc04796 (MMS)

Schnygging^^


Gissa vad jag ska göra på helena snart!:-D

dsc04794 (MMS)

Gissa vad jag ska göra på helena snart!:-D


Mötte steffi på vägen:) haha vad taskig ja...

dsc04790 (MMS)

Mötte steffi på vägen:) haha vad taskig jag är^^


drar nu, hörs sen!

Fortfarande lika glad och pigg haha, har nte gäspat på hela morgonen! :D Just nu lyssnar jag på lite musik och bloggar och är inne på FB ;) Ska strax in på SL och kolla när bussen går. Lat som jag är så ska jag åka till konsum och möta Bolle och Steffi, ska ringa de strax. Men vi får se om jag hinner blogga innan jag drar annars blire kanske en elr 2 mobilbloggningar. Men efter skolan hörs vi iaf! Elr iof så ska jag hem till Pappa för att hämta mina nycklar :) Men vi hörs nån gng iaf ;)


Godmorgon! :D



Godmorgon alla mina sööta läsare! :D Är hur glad som helst, vet nte varför. Och pigg som fan är jag. Lite konstigt med tanke på att jag inte riktigt vänt på dygnen än! Jag har verkligen sov problem! Jag fick se på 2 heela filmer innan jag somnade. Gick inte och jag försökte verkligen också. Men ingenting har ju typ hänt den här lilla tiden (vakjnade runt 8.10 btw) så jag tänkte köra en: Visste ni att ;)

Visste ni att:

- Jag har sne ryggrad så jag ska tillbaka till sjuksystern nån gng i 8:an och kolla till det som jag gjort ända sen typ 2:an :P
- jag älskar nyfärgat hår för håret luktar så gott och blir så lent! :D
- Jag håller på att spara ut mitt hår till långt.
- När jag var liten så var jag grymt rädd för bilar haha ;) 

Så :) Ser faktiskt fram emot skolan idag. för det första ska det bli kul att träffa alla som man inte har träffat under lovet. För det andra så ska det bli lite kul att se vilka mentorer man får (men jag kmr dampa om vi får byta Mats också!) och för det tredje så ska det bli intressant att se sitt schema haha. Men nu ska jag kolla på TV och sminka mig samtidigt och ringa Bolle och Steffi för att se om de är uppe ;)♥


Svar om vrf jag och lisa har bråkat..

Fråga av anonym: hur kommer det sig att du och lisa har bråkat?

Svar: hon var skyldig mig pengar, dock nte sån värst stor summa men ändå pengar. runt 50 spänn och en dag behövde jag de och hon vägrade betala tillbacka trots att det hade gått 1,5 månad. Sen sa hon att hon nte ville betala tillbaks pga min attityd, men attityden har inge med det att göra ;) Och när allt hade taggat ner sig så frågade hon om vi va vänner men jag sa nej för jag pallar ärligt talat nte med henne.

Det var jämt jag som skulle ringa, messa, logga in på msn och göra allt. Hon skulle aldrig ringa elr nåt sånt för det tog pengar från hennes mobil, men daah min då? Nej jag ringer ut gratis - NOT.  
Och jag är faktiskt inte den ända som tycker det utan jag har hört vissa andra också säga det.

Så så är det med det. Ingenting jag hakar upp mig på.. Sen finns det lite mer skrattretande saker att skriva men jag kan nte för då kmr ni tycka att jag bara vill starta upp våran fight igen, och det pallar jag nte med.

Life goes on

känns som om jag har sovit bort hela dan

Gud det känns som om jag har sovit bort hela dan, vilket jag iof har gjort :S  Steffi ställde klockan på 9 men vi vakna runt 13.30. Woopsi. Men ska somsagt stänga av datorn tidigt och sova. Måste köpa hårfärg idag också..
Fan pallar nte haha. har nte bestämmt mig helt heller och jag får panik om de färgerna jag har som alternativ är slut. Jag dör haha. Men om jag inte hittar nån bra färg så drar jag nte till skolan haha, vägrar.

Kan nte fatta att sommarlovet är slut nu haha. Känns konstigt^^ Sen tycker jag det var dåligt att skolan nte har mailat elr nåt när vi börjar. Visst vi fick en lapp där det stog 9 men bolles morsa hade tyå ringt te skolan och de sa 10. Och de kan ju förfan inte förvänta sig att vi går in på dexter-skiten och kollar! Tänk om jag hade kommit 9 nu då. Fått vänta i en timma vafan. 

Aja kan nte skriva mer nu för Steffi vill träna ;)  

dagens planer

- färga håret
- åka te pappa och hämta nycklarna
- åka hem, städa lite
- datorn ^^
- packa
- packa hanväskan, te skolan
- välja kläder te imorn
- sova

ska sova ganska tidigt idag för jag ska orka upp.. Jag behöver runt 10-12 timmars sömn haha, men kanske går och lägger mig 9-11

Godnatt!


Nu sitter vi vid datorn igen men ska typ stänga ner den snart. Asso tänk er att skolan börjar på måndag! :O
Sjukt. men men, ska stänga ner nu så vi hörs mer imorn.

film med steffi

Ska tydligen se på film med steffi nu eftersom hon blogga om de. men kmr kanske blogga seanre. shit jag har skrattanfall nu. Garvar åt allt^^ men vi hörs sen.

Jag vet att det har blivit lite korta inlägg i dag men jag har inget intressant att skriva om och sen så har jag också ett liv ;)

myggfan

                                              

Fyfan vad jag hatar mygg! Så jävla jobbiga asso! äh finns inge mer att skriva haha, hejdå

roligt inlägg-.-

det vart en lååång promenad i skogen -.- nte kul! och har säkert fått mer myggbett för myggjävlarna följer efter en! Usch! är trött i kroppen, hejd¨å

låååångt inlägg :O

Jag och Steffi ska äta nåt lite snabbt nu, bloggar sen

Skitfult: Grafitti nagellack

            
Tjatja! Måste bara skriva om typ nagellacket alla använder. grafitti nagellack. Asso det är nte ens snyggt? Det ser ut som man har ett basnagellack vi kan ta t.ex lila färg underst. Sen ser det svarta ut som att typ har rostat bort haha. Jag tkr nte det ser fint ut. Det ser liksom ut som om det svarta har spruckit upp. Skitfult vafan! Okey ville bara säga det, så om ni är smarta och vill va snygga, ett tips: TA INTE GRAFITTI NAGELLACK! ;)


New

Update: Steffi höll på med gimp när jg kolla på i taket lyser stjärnorna igen haha, och då fråga hon vilken färg jag tyckte om så jag sa lila haha, och titta så gulligt av henne! Nu design och header! :D Blev inga bilder på mig för hon ville nte ta nån som jag skulle bli onöjd med så skulle hon få göra om och skit. Men den vart asbra. Smink och pengar :D höhö

Färga håret imorn

Sitter vid datorn medans steffi möblerar om i sitt rum. Snäll som jag är så pallar jag nte hjälpa till hehe.
Imorn så ska jag färga håret, vägrar gå te skolan med den solblekta färgen jag har! Ska bli brunt igen.  Ofc ska miichi göra det, som hon alltid gör :P det är jämt hon som gör det. Hon har typ gjort det alla gånger utan 1-2 där kicki har gjort det. Kommer säkert vara kvar här. Blir så alltid haha. Men jag vet nte, har ändå ganska mkt att göra hemma.. men det kan jag kanske hinna med imorn.

Sen så måste jag hem te pappa och hämta mina nycklar för jag hittade nte de när jag drog därifrån men jag visste att de var där, hade sett de i denise's rum. Men denise har hittat de nu^^ 

Men ska kolla FB och bloggar nu!

Goodmorning

Godmorgon! Är vaken för en gångs skull. Man måste ju vänja sig tills på måndag :P Ganska sjukt om man tänker.. Hela sommarlovet har gått :O det är liksom snart slut. Btw, är  det nån som vet vilken dag det är idag? :P hahah. Tydligen lördag.. Troor miichi kanske skulle färga mitt hår, eller så gör hon det imorn. Sen måste jag fixa lite andra saker. Måste t.ex köpa anteckningsblock, men det kan ja göra typ 1,2 veckor efter för nu kör man lite soft ;) Men ska kolla bloggar nu så jag bloggar senare!


Stänger ner

Stänger ner datorn nu, ska kolla på 2/½ men med steffi nu och sen blire kaaaanske en film. Bloggar imorn

rabarberpaj



Nu sitter jag och steffi och garvar som små asplöv. rabarberpajen är klar nu men måste svalna. Och jag ska berätta lite kul saker för er som har hänt idag:

1. Vi satt på donken och jag skulle käka upp ketchupburken och när jag åt ur det så slår steffi den i ansiktet på mig så jag får ketchup i hela ansiktet, o fyfan vad vi garva! Alla kolla på oss men vafan, man lever bara en gång elr hur?

2. Hände nyss.. Jag putta på steffis armbåge (vi båda sitter vid datorn, olika.) så tog hon upp armbågen och skulle slå mig med den men jag hann ta bort min armbåge så hon slog i armbågen i skrivbordet ganska hårt hahah :P


Gratis spotify utan reklam!!

Vill ni ha gratis spotify utan reklam så som jag? :D Då trycker ni bara på länken: http://spotifypremium.net/ 
Skit enkelt och gartis! Bästa musiken spelas på sidan också ;)

Lista

Välj den månad du är född:
Januari-------Jag sparkade
Februari------Jag älskade
Mars----------Jag karatehögg
April------------Jag slickade
Maj------------Jag hoppade på
Juni-----------Jag luktade på
Juli------------Jag dansade Macarena med
Augusti--------Jag lunchade med
September----Jag dansade med
Oktober-------Jag sjöng för
November-----Jag skrek åt
December-----Jag körde över

Välj det datum du är född:
1-------ett fågelbad
2-------ett monster
3-------en telefon
4-------en gaffel
5-------en snögubbe
6-------en gangster
7-------min mobiltelefon
8-------min hund
9-------min bästa kompis pojkvän
10-------min granne
11-------min naturkunskapslärare
12-------en banan
13-------en brandman
14-------ett uppstoppat djur
15-------en get
16-------en inlagd gurka
17-------din mamma
18-------en sked
19------- en smurf
20-------ett brännbollsträ
21-------en ninja
22-------Chuck Norris
23-------en nudel
24-------en ekorre
25-------en fotbollsspelare
26-------min syster
27-------min bror
28-------en iPod
29-------en surfare
30-------en hemlös kille
31-------ett lamadjur

Välj sista siffran i årtalet du är född:
1--------- i min bil
2 --------- på din bil
3 --------- i ett hål
4 --------- under din säng
5 --------- åkande en motorcykel
6 --------- glidande nedför en backe
7 --------- i en hiss
8--------- på midsommarbordet
9 -------- i bankkön
0 -------- i ditt badrum

Välj färgen på tröjan du har på dig:
Vit---------för att jag är så cool
Svart---------för det är sånt jag gör.
Rosa-----------för att jag inte är galen.
Röd-----------för att röster sa åt mig att göra det.
Blå-----------för att jag är sexig och gör vad jag vill
Grön---------för att jag tror att jag är i behov av professionell hjälp.
Lila---------för att jag är FANTASTISK!
Grå----------för att Big Bird sa åt mig att göra det och han är min ledare.
Gul---------för att jag blev erbjuden en miljon för det.
Orange--------för att min familj tycker ändå att jag är korkad.
Brun---------för att JAG KAN.
Annan----------för att jag är en ninja!
Ingen----------för att jag saknar självkontroll!

Jag skrek åt en telefon, glidande ner för en backe för att jag inte är galen ;)


Ringen

Tjatja! Är hos Steffi nu och slagga här. Idag har vi vart i ringen och kollat i lite butiker. Fick med mig en pyjamas och en kjol. Inte för dyrt. Men jag är fett stolt! Jag har 362:- över! :D Fast vi kan säga 262:- för jag ska spara en hundring den här månaden.

Efter att vi vart i ringen åkte vi till medborgarplatsen och gick in på Gina, weekday (där jag för övrigt fick huvudvärk för de spela högsta musiken, man fick typ skrika för att höra varann) sen gick vi in på Monki och det bättrade inte direkt huvudvärken, ni som har vart inne där kanske fattar^^ Deras jävla inredning, saker och färger överallt! Ett av skälen till varför jag inte går in dit. Sen drog vi till pressbyrån för jag ville ha ett juicepaket och cola hahah. Men vi drog till donken istället och dela på en bigMac +meny.
Sen drog vi te gullmarsplan och sen tog vi bussen hem till steffi. Hatade att sitta på den bussen.

1. Det var proppfullt.
2. Jag fick flytta närmre steffi för två jävla äckelfyllon skulle sitta där -.- (Inte för att jag har nåt emot att sitta bredvid Steff, et var fullisarna jag syftade på)
3. Fyllona var skitäckliga och skitpackade så vi rog därifrån haha, they were gross!

Okej men nu ska jag läsa lite bloggar så vi hörs sen!


shopping tomorrow


Det här ska jag nog köpa imorn inkl. en kjol som Kenza har. Tittade på den men köpte den aldrig men ångrade mig som fan sen såg jag att kenza har en sån :P Visst vantarna är väl lite tidigt men jag gillar de och vill nte att de ska ta slut^^ Sen så ska jag handla en buister, bra att ha om man har ett förstort linne eller tubtopp.. och en pyjamas

Ringen imorn

Guess what!? Jag trodde jag hade 12 myggbett men hittade fler så nu har jag 17 st -.- och miichi klagar på sina 3 hahah. Imorn ska jag och Steffi till Ringen för en kjol som jag kollade på hos H&M var slut i handen och i city men steffi ringde mig och sa att hon hade hittat en militärgrön OCH svart. Jippie! Så vi ska dit imorn och jag ska köpa den. Och jag tror det kmr bli lite mer shopping för jag har ju fått min månadspeng nu och jag ska skita i att köpa väskan för den hos vivistyle var ju på rea men de har öckså inkl. moms och frak så det blev över 1000:- 
Jag önskar mig den i present istället. Men ska kolla lite på H&M:s hemsida och ginas oc så. Bloggar senare 

Fuck this shit

Asso guuud! Jag dör!

1. Jag är förkyld och har ont i halsen
2. Vi har ingen nässpray hemma
3. Jag får ingen luft för jag är täppt i näsan
4. jag har 12 jävla myggbett! :@ Några från Gudö men mest från norrland

Fuck this shit. Har bara legat och kollat på film idag och ska fortsätta med det. Kommer säkert blogga senare ídag :)

home

hejhej! Är hos Mamma nu och lyssnar på lite musik. nej kollar på TV nu^^ Steffi ska slagga hos mig på fredag för hennes farsa ska bort och sen så ska bolle slagga hos mig på typ lördag? Och steffi med kanske men hon har nte frågat än.. Men nu ska jag se på lite TV. Så vi hörs sen

"Svar på Tal" - The Twilight Saga

hejhej! Är fortfarande hemma hos steffi och har sett på I taket lyser stjärnorna idag igen. Asso det är typ min favorit film^^ Och the Twilight Saga ofc!! Och juste, när jag ändå skrev The Twilight Saga så kan jag ju skriva om en sak. Vissa tror att jag älskar Twilight Saga bara för att jag tkr robert Pattinson aka Edward Cullen och Taylor Lautner aka Jacob Black är snygga. Visst jag skulle tycka det var sämst om de böt ut skådespelarna, men filmerna i sig är skitbra juh! Jag började läsa böckerna ganska sen så jag hann se 1:an innan jag hann läsa ut
1:a boken. Jag fastnade för boken direkt juh! Så där har ni beviset på att jag inte tycker om filmerna bara för skådespelarna, men handligen är ju grym. Kärlek, action, drama haha. Och sen tycker jag faktiskt att 
Kristen Stewart aka. Bella Swan är grym skådespelerska. Och samma sak med Taylor och Robert. :)

Ska se på film nu igen haha, är man sjuk så är man  ;)

ICA

Steffi vill cykla till ICA och köpa nåt -.- Pallar fan nte men är tvungen hahaha. Steffi klär på sig nu sen drar vi. Assooo åååhhh! jag har fått myggbett -.- Ska fan bli forskare och utrota alla insekter moahahaha

4 dagar kvar på lovet :O

Jag och steffi kollar på lite Lady pch Luffsen ^^ Vi båda är förkylda men det är mest synd om steffi för hon får typ nte ens in luft haha. Jag är mest bara snuvig och täppt i näsan men jag vägrar ta nässpray. Hatar det haha. Shit kan verkligen nte fatta att det bara är 4 dagar kvar och SEN börjar vi!! :O It's fucking sick! Jag behöver anteckningsblock, måste fan bättra mig i skolan. Har runt G och kanske nåt VG och IG i matte :/ Woopsi
Sen måste jag ha kläder moahahhaa. Och väskan :P gud jag vill va riiiik! haha Men ska kolla på lite saker som jag vill ha i present och julklapp, här planerar man^^

Våfflor

Står och kollar på Steffi när hon gör lite våfflor. Och vet ni? Jag och steffi blir sjuka samtidigt hehe ^^ Både hon och jag är förkylda. perfekt till skolstarten -.- men ska kolla lite bloggar och kanske va liite social :P

Gimp

Häääj bloggen! Steffi har nyss lärt mig lite om gimp så en ny header kanske kmr om jag fattar hehe^^ Men jag skulle typ gå in på ginas hemsida och spara 2 bilder och göra ett testcollage så jag bloggar senare

Sakke

Tjatja bloggen! Har kollat på I taket lyser stjärnorna men vi ska typ se på nån annan film snart. Okey, en fråga till er: Äre bara jag som tkr Samuel Haus aka Sakke i filmen är sjuuuuuukt snygg!? haha Nej tänkte väl det^^
Juste vet ni? När steffi var och köpte godis så paxade jag plats i popexpressen-kön och då var det 2 tjejer framför mig som gav mig deras gosedjur som de hade vunnit. 2 st haha så steffi fick en :)

Men whatever, ska kolla på lite film nu så jag bloggar kanske sen.

I'm off soon

Så nu har jag fixat mig och så.. Sitter och äter en macka och dricker vatten haha. Gott -.- Men ska messa steffi och säga att jag tar 39 tåget, så möts vi på bussen. måste lämna av mina saker men måste leta efter lite saker. Hörs sen!!

Shakira - Waka Waka


ÄÄÄÄlkar den här låten!

Svar

Till Donna: Jag sa ju att jag skulle fråga pappa efter det?

Skulle bara sätta mig vid FB ett tag men sen logga ag in här. Men vi hörs mer imorn för jag ska se på film med denise nu och sen sova. Ska upp ganska tidigt :/ Oh no, too bad haha. Men see yah bitches!!♥

I'm the best so just fuck the rest!

Okej jag kom på en bättre ide om mitt pronblem hahaha. Jag tar mina 500:- och hoppas på att jag får 160:- till så har jag så det räcker åt väskan. Men det ska jag fråga pappa efter. Sen så tänkte jag.. Vänta.. here it comes:

Jag frågar mamma efter de pengar det behövs för att jag ska kunna köpa det jag vill och måste ha! Awsome huh!? I know!! Jag är bäst! Men ska kolla lite på H&M och lite andra affärer så jag bloggar säkert efter det..



Imorn blire att gå upp runt tio, fixa mig och packa och sedan åka och möta steffi som kommer hoppa på bussen i handen så åker vi te min mora och jag lämnar av packningen sen drar vi vidare till Grönan igen haha. Men bloggar senare♥

Problem

Hejhej, förlåt för dålig uppdatering men jag har baat och gjort andra saker på datorn. Men anyways. Jag har ett problem. Ni vet säkert den där väskan som jag vill ha soooo badly? en säljer en tjej för 649:- + 60 som frakt. Men sen så såg jag att vivistyle.se har den på rea för 599:- (moms ingår i 599:-) och 69:- som frakt.. Men jag vill också ha kläder. Och folk flippar ut på mig för att jag shoppar så mkt, men. Det är mina pengar och jag köper det jag vill för det är jag som får barnbidraget och barnbidraget får mina förälrar p.g.a mig! Och jag får 500:- i månadspeng men jag kan säga, det har ALDRIG räckt! Asso jag är snart 14, och vafan, 500 räcker nte. et är 2010 och saker kostar! isst H&M är nt så dyrt, men asso kolla på vissa andra affäerer. Jag hittar liksom en väska för typ 900:- hos chicy! Så liksom, come on! Och jag är för ung för att jobba så det enda jag kan göra är att dela ut tidningar, jippie -.-

Själv så tycker jag att jag borde få mer i månadspeng för om man tänker sig det jag köper i månaden så är det:

- Smink
- kläder
- mobilpengar.

Och liksom, smink är nte det billigaste! Jag behöver concealer och puder.  Sen kläder behöver jag också. Visst jag fick nyss kläder och köpte lite själv, men det är snart höst och sen vinter. Liksom Höj min månadspeng kanske, så slipper jag fråga efter pengar heela tiden? Och den här månaden vill jag köpa:

-Jenas, Pyjamas, mössa + vantar, sen behöver jag ett par höstskor, en t-shirt, ett par treggings, . Och höstskorna jag vill ha kostar 500:-, jeansen 400:-, mössan och vantarna 161:-,  t-shirten 149:-, treggingsen 199:- Liksom och sen väskan för 669:- Så antingen får jag skita i allt det jag BEHÖVER och köpa en väska som jag VILL ha. Och sen et jag nte ens vem som har min månadspeng. Antingen har mamma den elr så har pappa OCH mamma den.


ÅÅÅHHHHHH! FUCK THIS!

I taket lyser stjärnorna

Kollar på I taket lyser stjärnorna medan steffi leker med hunden ;) Har mest kollat på film tror jag^^ Ska va hemma runt 19.00 för då ska vi typ äta.. Men det här inlägget kommer bli sämst jag vet hahha, men ska kolla en sak på blogspot.com och fixa lite.. Kanske bloggar sen

Pöss! 

Det är fan skitvarmt!:o

dsc04785 (MMS)

Det är fan skitvarmt!:o


På väg hem:)

dsc04782 (MMS)

På väg hem:)


Bästa killen som skötte musiken i popexpre...

Bästa killen som skötte musiken i popexpressen! Jag fråga efter jb- baby och vi fick den, love it!<3


Grönan

Hejhej! Har nyss duschad kroppen lite snabbt och klätt på mig. Har rensat min garderob, städat badrumsskåpet. ja.. Steffi ringde förut och fråga om jag ville hänga med te grönan och det ville jag ofc ;) Så vi ska dit, ,en måste fixa nåt att äta så jag tror jag mobilbloggar sen istället.

Mad

Åh nu är jag arg och ledsen haha!

1. Jag dricker bara juice elr vatten till frukost, eller nåt glas o'boy i veckan, gillat nte det så mkt. Och igår så köpte vi en flaska med äppeljuice och en apelsinjuice. Jag tog ett glas igår till frukost, och Maria och Devin med. Det är 3 gas och den äppeljuicen vi köpte är ganska s stor så den tar nte slut på 3 glas. Och sen så hade vi ju apelsinjuicen kvar. Så när jag har ätit klart och ska hämta den så finns det nte.

Jag: Kicki vart är juicen? o.O
Kicki: Jag tror den är slut..
Jag: deet är omöjligt, vi köpte ju 2 paket IGÅR!!
Kicki: jag vet

Asso ååhh, så nu blev det vatten till frukost -.- mmmmm

2. Jag har ju en drömväska som kostar 799:- + moms + frakt så sammanlagt blir det runt 900:- och jag tkr det är skitdyrt för en väska men, jag ÄLLLSKAR DEN! Så nu såg jag att en tjej säljer den för cirka 600-700 kmr nte ihåg, och hon tänker sälja den som är snabbast på att betala :'( But, the real problem is: jag är pank!men jag kom på en ide, för allt jag ska köpa den här månaden är typ pyjamas och th saker, sen typ aa jag vet nte hahaha. Men kan nte skriva mer för jag ska rensa min garderob, men hörs!

överskattat

Ung 08 är fucking överskattat!

Right now, sergels torg

dsc04781 (MMS)

Right now, sergels torg


-

-


Citygross och WILLY:S

Vaknade 09.30 av att kicki kom in och väckte mig, så jag hoppade in i duschen, gick upp och valde kläder, och sminkade mig. Sen så åkte vi till WILLY:S och Citygross och handla lite, och gissa vad jag ska äta idag? :D Kräääftor! :D Längtat hela veckan hahhaha. Men sen så drog vi hem och jag käkade frukost. Och jag ska typ ta tåget som går 20 över härifrån och på tåget kmr Bolle sitta och kanske Steffi. Så jag ska möta henne/de. Men jag och Bolle ska bara checka läget lite snabbt sen drar vi till Gallerian och kanske går runt i stan. Jag vill äta på donken^^ Länge sen jue! :P Och från och med 1 september, som också är the hottest guys in the worlds birthday ;)♥ Men iaf, från den dagen är det slut med allt det onyttiga. Jag ska börja äta nyttigt, träna och så.. Vi får väl se hur det går? Har lagt på mig fett mkt juh den här sommarn :/ Not good.

Men jag hinner nog blogga innan jag åker, och sen blir  det nog lite mobilbloggning när jag är i stan.
Okey jag skoja, klockan är fan 11.49 så jag ska borsta tänderna och packa väskan^^


Bilder från götet, norrland och frieriet :) <3

Okej, som förlåtelse för dålig bloggning så kommer bilder!! :D

Innan vi åkte till götet:



Pappa snaggade devin

I götet:

Ullared

Gillar min ögonfärg här hihi^^


Mina och Denise's skor :)


Coolingen jue!


Tuffing :P


På den här bilden och alla andra så kan man ju tro att jag och denise är drogade, men kameran fuckade haha



Med pappas tröja på sej :)

Stretching^^







I norrland:



Medans de hoppa studsmatta så satt jag i:

Massagestolen hahah, ser fucked up ut jag vetÅÅ


Pappa, Kicki och Maria däckade i soffan :)


HAHAHA schnyggaste bilden ever, jag vet


Det var så jävla intressant när Pappa tog ut en skitstor sticka från Christopher-Elvis fot ;)


Devin och Maria påväg hem


Denise tkr jag är söt här, men jag vet nte om hon driver elr nte för jag är liksom röd i ansiktet av att ha garvat som FAN haha och bilden är btw en drivbild


Denise bländade sönder stackars devin hahah

Och nu från frieriet:
'

Kolla ringen!! :D♥




Schtekarn!



Jag och denise "torterade" en geting, men de torterar mig, så ska jag tortera de ;)

Ja det var alla bilder och alla tagna från denise. Men på tal om getingar, vill ni veta vad jag gjorde? Jag blev så jävla trött på alla getingar och alla flög runt mig och jag är sååå sjukt rädd för de att jag börja störtböla. Jag tål de verkligen inte och Ami är också rädd för de men dock inte lika rädd som jag så hon stog och trösta mig som fan haha, och fyfan vad folk glodde! Men nu ska jag se på film och sen sova för jag ska upp 08.00 och handla med kicki imorn och sen ska jag, Bolle och kanske Steffi om vi får tag i henne in till kungsträdgården för att checka läget på 08.. Vi kanske ses där? :P


Miley Cyrus a.k.a Hannah Montana

Okej. Jag troor jag har skrivit det här förut men jag tar det igen. Jag var inne och googlade på Miley cyrus, asso på webben. Och så hitta jag en diskution om henne och alla skrev att hon var så löjlig och patetisk för hon spelar Hannah Monatana och det bara är barn som älskar henne och så. Asso visst, jag gillar henne och tycker hon sjunger grymt bra men det är Miley Cyrus och inte Hannah Montana jag gillar. Asso hon är liksom typ 18 bast och vafan, Hannah Montana är en karraktär Okey, ville bara säga det :)



Jävla bussfan! Jag och Denise kmr springa...

Jävla bussfan! Jag och Denise kmr springandes till bussen men den åker ifrån oss. Så vi hoppar på 842an till centrum och 830 (den som åkte ifrån oss) står kvar. Så vi hoppar på den och den börjar åka! Och då blev jag så jävla förbannad för han såg oss, så vi springer ikapp den och jag bankar på dörren som fan och han öppna. Och så sa han något som jag nte hörde och nu sitter vi på bussen påväg hem till mamma för att hämta några saker :) men fan vad förbannad jag blev!


Videon är uppe nu!:D

Här är videon! :D

Skansenfrieri from Stiftelsen Skansen on Vimeo.

Happy couple♥


Frieri på Skansen, grattis!!! <3 <3

Jag var ju på skansen idag och det är drf jag har mobilbloggat idag ;) Men.. gissa varför jag åkte till skansen? :D Pappa friade till Kicki!! :D Grattis!! :D:D Svt filmade allt så ni kanske kan få se videon sen. Men jag, Maria, Scott, Denise, Devin och Alexandra hitta nte så vi missade hela skiten :'( Men vi har sett videon på SVT. Här är videon:

http://vimeo.com/14033114 Det går ej att se på videon här men tryck på länken och kolla ;)

Vet nte om man kan se den, men annars får ni gå in på: http://skansen.se/artikel/allsangsrapporten och bläddra ner och kolla :D Grattis gen!! <3

♥♥♥♥♥&♥♥♥♥♥

Finns det nå värre än getingar? Snön är vä...

Finns det nå värre än getingar? Snön är välkommen!


Tongue piercing

Idag vet jag nte vad jag ska göra.. duscha är dock ett måste. Sen skulle jag hem till mamma och hämta en läxa -.-
Nu sitter jag och lyssnar på lite musik medans jag... ja - bloggar^^ tror jag ska hoppa in i duschen snart. Åh! Asso jag vill pierca tungan!! :@ Men nej, nej, nej. Jag FÅR inte av mina föräldrar -.- Bara för att de tänker så som jag gjorde förr och inte nu! Hallå detär 2010!! Time to wake up! Åh blir så jävla lack, för det är ju inte de som ska pierca sig och de kommer ju inte direkt märka av det. Jag fattar inte! Jag tänker inte vänta tills jag är 18 noway!
Fattar nte ens vrf de bryr sig, det är min tunga, inte deras hahahhaha!


Test

Test


Film elr slagga? :/

Ska antingen byta plats med denise och lägga mig på madrassen som jag ska sova på och kolla på film, elr slagga nu direkt.. Är ju ganska trött men vill se på film :) Men vi får se, mer bloggning imorn!

Film

Ska se på lite film på denises dator.. Har nte bestämmt mig för vilken film det blir, men jag bloggar efter de.

Sry.. :/

Oh my god! Glömde fan lösenordet till bloggen, men kom på det tillslut ^^ Men blogg.se fick skicka ett mail och sånt men kom på det innan och jag var tvungen att ladda ner den nya versionen av MSN för vi har rensat typ hela datorn och då har min farsas polare laddat ner den gamla -.-

Men iaf, jag måste bara be om ursäkt för bloggningen under sommarn har vart sämst och jag vet om det.
Jag har vart borta i Göteborg och i Norrland och roat mig medans det har vart sämst uppdatering här och nte lika mkt gästbloggning som jag trode det skulle bli. Men bloggningen kommer nog bli mkt bättre nu när skolan börjar, för då finns det mer att skriva om likosm och då händer det mer saker.

Ville bara säga det,kollar på lite Jersey Shore (the best show ever) och sen vet jag nte vad jag ska göra.. slappa typ^^ Men imorn ska jag typ duscha och ja.. Men jag bloggar senare :)



Förra gången jag badade med Denise tror jag :P

allmänt..

Ska in i duschen för sen ska jag iväg med Maria, Kicki och scott. Tror jag.. Är fett seg.. Nää.. jag ångra mig, pallar nte följa me xD Sitter och lyssnar på lite musik och tänker på ett bloggnamn.. har fortfarande nte kommit på nåt! :P chattar lite med miichi också, hade glömt bort det och jag hade youtube uppe och så när jag tog upp FB så hade miihci skrivit te mig typ 20 gngr hahaha jag bah: oj då :$ Sen så har jag fått lite panik för jag hittar inte en sak som är jääävligt viktig! Men ska leta sen elr typ ringa mamma för att se om den är där hemma.. Men jag bloggar sen för nu ska jag kolla runt lite :)

Hemma..

Så har äntligen en dator nu som jag kan blogga på :) Kom hem för kanske en timma sen och sedan dess har jag ätit och tvättat ansiktet och borstat tönderna och så.. Har haft skitkul uppe i norrland ;) Det är bara 1 sak som har ströt mig och det är mygg fan! Har fått 6 myggbett! Åhh vill tillbaaaks! Orkar nte gå in på detalj och berätta om vad vi har gjort, elr om jag kanske redan har gjort det. Ni vet, DaNNi är litw trött nu :P Ska dock ta lite bilder från FB från norrland så ni får se lite iaf :P Och jag har njutit! För alla här i sthlm har klagat att det har regna och åskat, men i Norrland har det vart skinande sol och skit varmt :D Men här kommer bilder:


Denise möter Tobias i armbrytning.. Svårt att gissa vem som förlora.. - DENISE! hahaha


Mina kusiner Christopher Elvis, Sebbe o jag..


Min faster Ais, Sebbe, Christopher Elvis, devin o jag


utsikten kl 20.51


Utsikten kl. 22.56


Utsikten kl. 00.02 ;)

Skitfint ;) Det är de bilder jag har hittils. Men nu ska jag kolla lite bloggar o andra saker ;) bloggar sen elr imorn

Puss!

wtf!? :O

GGGAAAAH!!! Ingen har bloggat!! :O Jag frågade 5 pers! Emma sa ja, steffi antog jag men hennes dator är störd haha, helena är nte bäst på uppdatering och sen frågade jag sara men hon svarade nte och miichi sa sure! Trodde det skulle vara mer uppdatering än när jag var i gbg! Men nej. Haha. Sitter på hotellet i Norrland och ska snart äta frukost. Finns det seriöst nå godare än hotellfrukost? Hahah. Shit, ni skulle sätt igår! Vi alla badade p´å dan, elr ja. Jag, Denise, Devin och mina 3 kusiner. Asso devin blev dränkt 24/7 och jag fick bara vatten i ansiktet (a), och denise blev också dränkt typ en gng. Men shit, alla kolla på oss hehe det var juh värsta vattenkriget. Men kul vare ;) Men jag kommer blogga mer när jag kommer hem för nu ska jag klä på mig, måste upp och 10 min

Puuuss!

Åker snart, sista inlägget

Så nu ska jag strax dra. Tror jag bara ska upp och hämta min kudde sen drar vi och en 10 timmars resa väntar. Måste messa alla möjliga eftersom att det blev mindre bloggning än vad jag trodde. Men jag kommer ju hem på söndag så vi hörs då!

Puss!

Bada och packa upp

Hejhej! Sitter och läser lite bloggar medans min brorsa geekar DS. Sks ladda ner lite magnus betner :P Åhh! Asso jag vill bara bort nu! Alla tjatar om allt! Skitjobbigt jue! Men funderar på att lägga mig i badet och ha en ansiktsmask ;)
Me först mste jag nog packa upp och städa lite -.- Darför är det bra med musik och roliga ljudklipp :P  Men jag bloggar säkert efter att jag har badat.

Home for a day :D (DaNNi)

Heeeej! :D Är hemma nu, åkte hem en dag tidigare för att sova hemma och sedan fara upp till Norrland imorgon. Ska väl bli najs. Men vi ska typ bara vara där i 2 dar för första dagen ska vi sova hos min aster och kusiner på fredagen asso, och sen bor vi på hotell i en dag ;) Asso shit, jag har haft skitkul men det kunde vara tråkigt ibland, jag menar.. Det anns ingen dator eller TV!!!! :S alla klagade och bah: såfort jag kmr hem så ska jag zappa i 3 timmar för att ta igen tiden hahahahha. Nu har ju jag bara varit i gbg i ca 3 dagar, och här kommer lite om de dagarna :) (Jag räknade bort 1:a bilresan med tanke på att vi kom fram på natten och gick och sov direkt.)

Dag 1.: Vi åkte till Gekås Ullared och shoppade lite. Det var bra priser på produkterna och det finns ju lite av allt. Men jag personligen tycker det är sjukt överskattat. Asso visst, det var en kul upplevelse och vi shoppade lite men asso det var ju kaos där inne. Och det är bara geeks som springer där vardagligen. Shoppade dock nte så mkt, mest till huden och fötterna. Blev fett besviken för jag trodde de skulle ha snygga och bra kläder men nej, nej, nej de hade typ trasor :P Sen så sprang jag och denise i typ en 15-20 minuter och leta efter leggins men vi hitta inga.
Sen drog vi hem och ja.. Bilder på vad jag köpte kmr sen

Dag 2.: Vi drog till Liseberg och hade det najs.. Åte karuseller men typ halva gbg va an där och det förstör ju lite för det var upp till 45-1,5 minuters kötid. Jag ochd enise skulle åka Kållerado medans de andra åkte kanonen, och vi hamna med skänaste killen hhaha jag svär! Han var typ persisk elr nåt men pratade ändå svenska men kanske lite brytning, men man hörde vad han sa. Och han skulle få det där vattenfallet över sig så han hoppade över ringen som man ska hålla i sgi och typ låg på killen bredvid mig haha, och jag o denise över väskorna med jackor över huvudet.:P Jävla muppbåt det där asso :P

Dag 3.: Är alltdå idag haha, hände väl inget speciellt. Vi vaknade, åkte till Kickis syrras jobb, sedan in till stan och käkade plankstek ;) Sen efter det drog vi typ hem tror jag (minnesförlust) och packade och sedan drog vi em till kickis syrras kille och sa hejdå och sånt.. Snacka lite, kolla på TV!!! Och sen drgo vi och nu har jag åkt bil i typ 12 timmar sammalnlagt och snart väntar 10 till :P Juste, sen stannade vi och åt lite vid en mack på typ parkeringen haha, elr det var pramför våran bil vid en gräsplätt. Var faktiskt mysigt ;)

Men nu ska jag upp på rummet, hoppas att denises dator är ledig och i såna fall ta kort på sakerna som jag köpte och ladda ner lite Magnus betner till Norrland ;)


Gööörls :P Denise fattar ^^ Men nu ska jag sova godnatt! Bloggar imorn!

Coat collection!

Hej på er alla!

Idag hade mina kära päron ett ärende någonstans som låg låångt far away (haha glömde vart xD). Nej men då passade jag på att hänga med de, och kanske kunna besöka området vi bodde i när jag var mindre? Och de tyckte att det var en bra idé. Så jag såg huset vi bodde i när jag var mindre, gud va fint det var där! Jag förstår inte huuur de bestämde sig att flytta därifrån till här vi bor nu. Asså jag gillar mitt hus nu, men området där var så fint. Och så såg jag ställen jag har sett mig själv på bild och videor när jag var mindre, lite mysigt på sitt sätt :).


Har kollat på lite kappor som jag tycker är snygga, så fixade mig en egen coat-collection:




Den högst upp är min favorit, jättefin modell och snygg färg.

♥  Nästa är inte direkt en kappa, men fin "kofta" att ha på sig när det är höst ute och vädret börjar bli lite halvkallt.

I nästa gillade jag modellen men färgen blev jag inte så förtjust i, liksom den färgen gillar jag mer i vantar, halsduk och mösa.

En vit lång kappa som är skitstilig, jag skulle vilja ha den med en såndär (vit) "fluffig-mösa", och vita pärl-örhängen. Haha isprinsessa^^! 
 
 Nästa var ju också en rätt fin kappa i röd och blå färg. Gillar hur tajt den sitter på kroppen. 

♥ Och den sista kommer tvåa i min "favorit-lista" haha^^. En jäättefin modell och färg, inte direkt kappa men iallfall.

Ja lite konstigt att jag lägger upp höst/vinter grejer, när det typ är sommar (som dock håller på att ta slut :'( ). Ska nog ta och sova nu, godnatt cuties //SARA


Who? ;O

Hallå där! Sara som gästbloggar här ;D

Danni ville så gärna att även jag skulle gästblogga, så till slut gav jag mig när hon sa "för att jag gillade när du bloggade på din gamla blogg", haha^^ så här är jag nu XD. Jag tror inte att jag är lika bra på att blogga som förut, men men ett inlägg om dagen ska jag iallafall försöka fixa! Kanske 2..


Inte världens bästa bild på mig, men ni får nöja er! ;P



Har fastnat i den här låten, såå bra!

Hör kanske av mig senare ikväll.. ;)


who's there?? BOLLE!

tjollahejsan alla paddor!
hahah nej men hej allihopa,nu blev det så att jag också ska gästblogga här,hahah det visste ni inte om va?! anywaaay jag är ju då den såkallade bolle :P men mitt riktiga namn är iaf helena om nån liten dromedar ville veta..
kommer försöka blogga så mycket som möjligt men jag suger på det så ha inga höga förväntningar ;)



hahah bilder på moi,från dannis tidigare inlägg. om ni har läst vad hon har skrivit om mig så är jag ganska normal right?

DANNI LÄÄÄÄÄS DETTA: NÄR I HELSKOTTA KOMMER DU HEM!? hahah det sa du aldrig?? xD

I'm off now

Okey, nu ska jag åka. Eller ja, strax åka, kom på att jag måste messa steffi och sara också xD
jäva tjat om det jag vet. Oh no! I think I have 2 much packning ;) Men, hellrenmer än mindre eller hur? :P
Kommer inte kunna slänga in nåt inlägg nån gång för jag kan nte spendera mina dagar vid datorn as usual.
Men nu har pappa hämtat bilden så jag ska ner med min resväska.

Pussåkram!!♥

Packa klart allt..

Är hos pappa och kollar på TV. Har nyss kollat på mitt favorit program - Jersey Shore OFC!
Kollar bara in i min garderob och bara tittar. Orkar nte packa! :( Tror jag ska ladda ner nån låt också.. Men vi får se. Trooor jag kmr blogga en sista gång innan jag drar, jag kommer dra runt 17.00 så förvänta er ett inlägg runt de xD


Ja jag har glasögon egentligen^^


Ska åka te Pappa nu :)

Nu är jag hemma från Handen igen :) Åkte dit för att byta min Baseboll jacka.. Hade en sdvart men den var way to big i armarna, den åkte ner heela tiden. Så jag gick dit och sa att kvaliten var dålig så jag fick byta för hon i kassan sa också att de hade släppt rejält.. Så jag böt till en marinblå istället :) Men nu ska jag gå till bussen för att åka till Pappa och packa lite mer. Kanske hinner blogga lite snabbt där annars bloggar Sara och Steffi senare. Måste bara messa de om användarnamnet och lösenordet ofc. Men jag bloggar när jag kmr hem dit när jag hinner :)


BILDBRIST!!

Bloggar innan jag drar

Det här är nog näst sista inlägget innan jag drar upp till branbergens Centrum för att ta ut pengar och sedan dra till haninge C och sen farsta och SEN hem te Pappa. Ska byta min baseboll jacka.. Men det finns inget intressant att skriva för allt jag har gjort idag är att städa och packa liiiiite. Tror jag är klar nu :P Har rensat mobilkameran också så nu får det bli mobilbilder ist.

???

Som ni har märkt så har det kanppt blivit nånuppdatering idag, men det har nte hänt så mkt heller. Var i Länna, kameran går nte at fixa för en anledning så den kan jag lika gärna kasta. Sad but true. Åker ju till Gbg imorgon, kmr hem på torsdag och sen far vi direkt upp till Norrland och är där till typ tisdag? It's gonna be sooo fun ;) Kommer säkert ta massa kassa mobilbilder som ni får se sen när jag kmr hem. Men som sagt så ska Sara och Steffi blogga här medans jag är borta så bloggning kommer det bli iaf :) Håller nu på att packa, elr j jaghar ställt in resväskan och lagt iu alla kläder som jag ska ha och snart ska jag sortera och vika :P
Men jag bloggar snart igen :)

Pööss!

RSS 2.0