Lajsa och Steffe

Nu sitter jag och lyssnar på lite Miley Cyrus medans steffi skickar bilder från sommarn.. SAKNA!♥
vi snackar ocksåom en grej som vi stör oss på som fan i klassen, alla vet typ^^ jag dampa lite smått på den personen häromdan :) Jag och lajsa skulle va med varan men jag får inte tag på henne.. jo men titta nu ringde hon..

Men snart är steffi här så ska lägga på mig lite maskara och ögonskugga.. Men vi hörs sen för nui ska jag göra annat..

Naaw

♥♥Naaw fett ssööt Steffi ä'ärr! Kollade hennes blogg nyss och om ni vill se så trycker ni HÄR! 
Saknar den tiden också och älskar dej me!!





♥♥♥♥♥♥

hahaha :P

okej jag ser helt knäpp ut men endå


bilder och länk

http://stephaniiiies.blogg.se/2010/october/hipp-hipp-hurra-hurra-hurra.html#comment
videon när helena blåste ut ljusen åt mig -.-





Hej blockmongo!

Jag toppade efterrätten med en jävla mandarin :P





Tårtan vart skiitbra^^





bloockmongoo!

Jag döör!

HAHAHA!


Kolla 1.00   "a different bloodtype every night oh I, I swear" hahaha

;P


Hhahaha :P

Hiss/Diss




- Kungarna av Tylösand! Bästa programmet!!
- Paranormal Activity 2! Ska se 1:A först HAHA :P
- Dagen igår :D
- SKÄGG!
- Presenterna igår :D!!


- Folk som dissar Kungarna av Tylösand utan att ha sett på det i 5 minuter, och om de har sett det i 5 min så har de sett just den delen då de antingen knullar runt eller super..
- Att typ de flesta, dock inte alla hade fett lame ursäkter till varför de inte kunde komma men vissa förstår jag vrf de inte kunde komma..
- Att Balle blåste ut några av mina ljus -.-
- Folk som dampar på att jag säger skägg, vafan låt mej :D SKÄÄÄGG!
- Stolparna på bussar och tågen.. 


trööött

Pallar nte skriva så mkt är skit trööt men har vart i stan och maxi med steffi idag.. handla liter på buttericks men vi fick typ stå i kö för det var typ 50 meters kö! :O men vi var där inne i en timma och hitta lite saker men köpte bara 2.. Sen ndrog vi till donken och käka cheeseburgare, viktig info jag vet.

Men pallar verkligen inte blogfga nu! ska lägga mig och kolla på film.. Men loggar imorn

jag säger godnatt med lite bilder :)

här är bilder från dagen






lite överallt

Är hemma nu haha. Känns som jag och Steffi har vart lite överallt :P Först åkte vi till kulfångsgatan för att ta 29:an till port73, men nej nej. den gick om 20 minuter så vi drog till brandbergens industriområde och vänta där och steffi bah: BUSSFAN K,OMMER SÄKERT VA FÖRSENAD I 5 MINUTER OCKSÅ :@ haha, den var det^^ prick 5 min ;)

Men sen när vi var framme så gick vi runt lite och vi hitta fett mycket i en leksaksaffär HAHAH
Men sen köpte jag en sån där sak till mig som jag ska ha på mitt partaj :P Hälsade på min syrra igen också och hon är ju så gullig så hon skulle köpa två julhattar somn jag ville ha för 30:- sammanlagt haha :P

Men sen kom hennes farsa och då drog vi hem till Steffi, och sen drog vi typ 10 min efter det till handen och vi köka fetaste pizzan ever! asso har aldrig sett en sån stor pizza asso :O haha iaf, sen drog vi till port73 och gick in i samma affärer igen haha. Roligt liv jag har jag vet :P

Kom typ nyss hem och måste snacka med mamma och pappa.. måste kolla lite saker också. Men bloggar när jag ahr tid och så för nu är jag upptagen att chatta med folk o det ;)

port73

THej hej är i port73 nu med Steffi. Vi har typ kollat på vinterskor och en sak till mig som jag ska ha när jag "fyller år" . Ni får se på fredag :) men nu ska jag va lite social mot Steffi bloggar sen

fuck that B*LLSHIT!

Asso gud jag måste bara få skriva det här, men asos ni vet att jag ska fira med mina "kopisar" på fredag, och vissa kan inte komma, men ni får ursäkta mig men vissa har så jävla lama ursäkter. Asso det känns som de typ inte vill komma. Men jag skiter i det, kan väl ha lika kul med/utan de,..
Det är deras förlust ;)


Vart i skolan typ hela dagen

Efter skoan så var jag tvungen att stanna kvar för ni förstår, jag hade omprov i SO. Jag kunde allt som man skulle kunna i förra provet men inte ett skit av det var med! :O Dampa för mig själv haha. I min lilla ensamhet ;) 
Nej men iaf, kunde väl lite så får väl typ g- åtminstonde, får vi hoppas^^

Efter skolan var det planerat att jag skulle med Lisa till Farsta men ångrade mig, pallade nte åka bussen och tuben så länge.. Tror hon vart lite småsur för hon la på lurn i ört på mig^^ men whatever, pallade bara nte, och hon var ändå inte själv hon skulle ändå möta sin morsa där.. Iaf.. Så istället var Jag, Joel, Steffi, Oliver & Nesti vi rampen och hade lite skoj tills det blev way to cold och jag och Steffe inte hade känsel i fötterna så vi alla drog hem^^

Efter skolan så drog jag hem och sen skulle jag till Port73 för min syrra jobbar där, så vi skulle hälsa på henne och nu är jag hemma..  Men nu ska jag göra annat, see yah later bitches!


Feett gammal bild :O

pissed off

gid har ingen aning om vad jag ska skriva.. :/ asso har typ inte gjort något alls idag. kollat på film.. haha. roligt liv jag har jag vet! Men måste plugga för har omprov imorn som är efter skolan.. Kull! Nä inte så värst.
Men åh är bara allmänt pissed off på min familj nu hejdå


Happy face!

har planeat lite med min födelsedags grej med lisa och steffi.. Steffi kommer förmodligen inte komma för hon skulle antingen sova med Frida. S eller vara på "fest" i frysen -.-, Emma och Johanna skulle svara imorn, och Frida svarade inte.. Lisa och balle är spikade, så de kommer. Men asso jag skiter i om det bara blir Balle och Lisa, kan väl ha kul för det? visst det blir ju kul om Emma, Johanna och Frida också kommer :)

Men vi får se.. Har fortfarande inte bestämmt mig vart vi ska va men det beror också hur många som kmr..
Denise ska fixa håret och sminket :D tjohoo! Och klänningen passade, behövd bara hjälp att stänga den ;)
*Happy face!*

åhh sakna snöön!

kan inte det börja snöa på riktigt nu? jag vill ha snöö! så som det var förra året men jag vill inte att den ska va kvar till mars/april men typ till januari/ februari :D






Pallade inte rotera ;)

Visst det var väl en kamp att komma till skolan som ni ser men ändå :P

jag älskar rubriker! :D

Har nyss kollat på film, kmr dock inte ihåg vad den heter men iaf.. mår lite dåligt nu.. liite yr när jag står upp och så.. Juste! Har fått hem ett linne från H&M som jag beställde i augusti!! asso den kom typ igår eller idag :O och klänningen har också kommit men jag är rädd att jag inte får på mig den! :S men kanske om jag får hjälp att stänga den..

men ska se på nån mer film nu och sen bloggar jag efter eller om jag gör nåt snabbt tidsinställt inlägg.. we'll se

blogg.se laggar sönder

---

halv sjuk



tjoo! just nu chattar jag lite med steffe och mickis samtidigt som jag kollar på film med tha family.. Har lite ont i magen och är lite svag i kroppen men jag dör ju inte direkt. Och om ni undrar varför jag inte har bloggat idag så är det för att jag inte har mått så bra.. spydde nämligen igår natt och 9 i morse.. Men har som tur är inte gjort det nå mer. Får se om jag går till skolan imorn.. tror inte det. vill gå men jag vill bli helt frisk först.

Men nu ska jag kolla lite bloggar och typ facebook.. men bloggar när jag orkar


soon

Nej pallar inte fixa hahah, men bloggar snart

soon

Nej pallar inte fixa hahah, men bloggar snart

Miley cyrus

Hejsan i stugan! :DKollar på Juno och lyssnar på musik samtidigt ;) Just nu är det mest Miley Cyrus..
Asso vet ni vad jag gör? Älskar Mileys klädstil! Den är ganska så slapp men ändå snygg och fixad.. Me like!
Gillar hennes röst också, men iaf det här inlägget skulle inte handla om henne haha, hinner egentligen inte blogga för jag ska kolla kläder, fixa lite till bloggen m.m ni kmr se sen


bloggar sen

Nu ska jag byta dator till mig själv så kan jag kolla på lite film på datorn eller göra nå annat tråkigt, bloggar sen!

Åkersberga

följde med på kalaset iaf, fast jag inte orkade. Jag hatar ju "vuxenkalas", det är ju såå tråkigt. Folk sitter och snackar och glor på varan. vilket jävla partaj asso hahahahah! Och jag kmr ju dö om det är några i min ålder -.-
Det hade vart skillnad om vi var i Vendelsö men nu snackar vi Åkersberga och de är..................Töntar.. Hhhahah
Nej men bloggar när jag kommer hem

Ska till Alexandra

Hejhej! Vaknade för typ en halvtimma sen och det enda jag har gjort är att klä på mig. Fick bli leggins med spetsddetaljer på sidorna av benen från Nelly.com, ett svart linne med texten "live with love" från gina tricot och sen en kofta från bikbok. snyggt jag vet. Men pallar nte fixa ihjäl mig. Ska bara sätta på foundation och mascara sen är jag klar. Har ju inte mitt smink här så får se hur jag gör hahah. Men bloggar senare och det kommer ett tidsinstältt inlägg sen.

film

Nä nu kollar jag på lite film, ingen aning om vilken eftersom jag inte har bestämmt mig, men detta är alltså ett tidsinställt inlägg. Men bloggar imorn, godnatt!

Lill-Erik!

Vet ni vem jag kom och tänka på? Lill-Erik! Han är ju förjävla skän asso hahahhahah


Hhhahahahahah! äälskaaa!♥

Kaosbarn och Animissen

HAHAHAHA JAG DÖÖR!

  1. Jag hitta kaosbarnet från Idolpubliken 2008 på Facebook, ett jävla efternamn hon har asso hahahhaa
  2. Jag hitta Animissen!!! HAHAHAHAHA! Garva sönder mig asso!


Malteaser maltipoo eller Maltipoo ;)

Åh jag har hittat söötaste hundrasen!! Malteaser maltipoo. En blandning av malteaser och pudel. Så  jäävla söta, jag vill ha!!




Vill antingen ha en sån eller bara en ren maltipoo, så jäävla sööta!♥

Naaw!

Lots of news

  • Kollar på en skitbra film nu. Har sett den tidigare, men den är typ slut snart :( Iaf, den heter Hostige Rekomenderas, men inte om man blir rädd för typ inget som Lajsa haha.
  • Imorn så ska vi tydligen hem till Alexandra och fira henne för hon har fyllt år. Visste att hon har fyllt år men hade ingen aning om att vi skulle dit. åh nej! allt mitt smink är hos lisa så kmr typ få gå osminkad eller nåt :P
  • Juste! Snön har ju kommit! Love it! Asso jag älskar snön men hatar kylan. Och mulningen ofc, men blev inte mulad idag :D Fett stolt! Ingen av tjejerna blev mulad, eller ja, inget blev mulad utan oliver hahahhaha.
  • Och den största nyheten som är ett historiskt moment! BALLE HAR SKAFFAT FACEBOOK! Hon har vart den enda i klassen, utom Nesti som inte har Facebook! Jag är ju såå stolt över henne! That's ma girl!! :) ♥        Balle nu är du inte den enda som inte har FB, Nu äre Nesti som ska bli mobbad :D

piercing och shopping.....

goosh vill göra så mkt nu! 1. Ta hål i tungan!! 2. ta hål i örat, där uppe. 3. shoppa sönder mig!

ta hål i örat skulle jag egentligen gjort den här månaden men icke sa nicke. Vet inte varför det inte blev av.
Tunpiercing står på önskelistan men om jag snacka med pappa är jag körd, men kaanske mamma.
Och shoppa sönder mig vill jag daglugen^^


så jävla snyggt!

Pain in the ASS!

Asso en sak i skoolan blir jag så jävla irriterad på!! Kan inte säga vad det här för den personen kanske läser min blogg, vad vet jag. Men jag blir så jävla sjukt irriterad. Typ alla i klassen vet vad jag snackar om men jag orkar verkligen inte! så jäävla jobbig asso.. Balle, jag vet att du inte kommer tycka om det här, men jag var bara tvungen att skriva det!!







Du borde ju fatta nån gång att vi inte **** ** *** *** *** ****!

Woho, blogg.se=tummen ur röven!

Fett bra ju :P Blogg.se har tagit tummen ur röven och fixat så man kan göra tidsinställda inlägg, nu jäävlar ska det bli bloggning asso haha. Har ju kunnat göra tidsinställda inlägg tidigare, men då har jag haft en speciell kod och lagt in i stilmallen. Men det har gjort så att det har blivit grymt segt, så nu kan jag ta bort den skiten ;)

Godnatt

Tänkte bara passa på att säga godnatt för nu har jag gjort hela SO:n, eller ja, jag är tvungen att skriva om hela skiten på lösblad -.- Den jävla kärringen haha.Men nu ska jag och lajsa slagga, är faktiskt ganska så trött

Lajsa Gästbloggar ;D

tjingilinkan! Lajsa here! (Får nt skriva Lisa för Polle ;P) iaf, idag har ja o Polle pluggat i 2 minuter de va så ansträngande typ. Men idag ska hon sova hos mig o ja e fett glad för att ja brukar nt få sova borta på vardagar för att de e skola dagen efter o skit men nu fick ja så nu e ja hyper glaah. O Polle har tjaffsat lite me sin morsa, hon har blivit mer kaxigare mot sina föräldrar nu bara för att jag e taskig mot mina. Det e ju sorligt att deta kan hända i denna ålder ;P intressant ja vet ;D  men nu sitter hon o skriver SO :O de va ju en chock o skandal! Fuck, fuck, fuck, fuck, fuck you!! Vill aldrig mer se dig, jag ska ta dig i sömnen och gräva ett hål sen så ska mitt rottweiler få pissa på dig!!!                  Fuck you!!!  Mvh Lajsa puss & kram ;D

Lajsa

Lajsa ska gästblogga ;)

Hos Lajsa

Är hos Lisa nu och ska kollapå I Anneli hahahaha! Bästa programmet asso ;) SKa plugga lite också och jag försöker få tag i in pappa för att säga det men nej här svarar vi inte haha. Men ska in på FB och kolla om denise är inne så hon kan säga det.


Tack Mamma! :D

Åh, vet ni vad jag beställde igår!? :D Klänningen!! Hoppas den passar bara!!



LISA OCH BALLE NI MÅSTE KOLLA! :P

Ska snartr bege mig mot farsta för att handla present till denise. Men innan jag drar måste jag bara visa er en video. LISA & BALLE, KANSKE STEFFI OCH JOHANNA. NI MÅSTE KOLLA PÅ HELA VIDEON, NI KOMMER MÄRKA NÅGOT I SLUTET ;)


Älskar hennes kläder där^^

-


tävling :)

Är med i en tävling hos www.linnlagerskog.blogg.se. Man kan vinna en Body Lotion och en Face Moisturizer från Caroline Winberg, Stockholmsgruppen Cosmetics.com

Vill ni också vara med? tryck då här och följ intsruktionerna: HÄR!



Lycka till♥














love the clothes!!


Stay warm in the winter!♥



sen är det mer saker som jag vill ha så som bycor och långärmade tröjor, men det där är lite av det. älskar alla klänningar, uggsen, cardigan och strumporna är ju såå söta^^

Btw, det var nån som frågade mig varför jag jämt skriver om kläder när det är tidsinställt inlägg. Och mitt svar på det är att jag bara har gjort tidsinställda inlägg runt 2-3 gånger och då har detv vart om kläder för jag kan ju inte skriva: hej bloggen! Är i stan med Steffi. Vi har gått runt här i snart 4 timmaroch bara snackat och vart inne i lite affärer. Då ljuger jag ju. Jag kan ju inte veta vad vi ska göra liksom. Så är det. Men godnatt nu era sötisar, hörs imorgon! :D^^

Update: Det här är ett tidsinställt inlägg ;)

TV

Har städat lite av rummet, tömt diskmaskin och nu chattar jag lite med folk och kollar på TV och sitter vid FB m.m
ska kolla på mer tv så bloggar sen

sjuk :'(

Åhh! har skitont i huvudet! Nu ska jag fortsätta städa mitt rum, är snart klar. Kmr inte åka hem till pappa idag. kan knappt sitta upp, när jag står upp känns det som jag ska ramla ihop och svimma och så darrar jag :/
Ont i huvudet har jag också :( Får se hur jag måpr senare. Bloggar när jag har ork och lust.


dåligt

usch, mår dåligt igen! Mådde dåligt i torsdags på kvällen, sen i fredags, liite på lördag och nu igen :( Pallar nte bli sjuk! Har ont i agen och huvudet.. Får se om jag går till skolan imorn. Dricker lite ice-tea nu och sitter vid FB. Ska snart ta tummen ur röven och städa datorrummet och mitt rum. Behövs!

Bloggar mer imorn!

Igår :D

Ojoj! Inte bloggat här ser jag :S Men jag har vart upptagen. Sov hos Lajsa i förrigår och sen så vaknade vi igår och kolla på TV och jag dsrog till pappa för att hämta kläder som jag kunde ha på mig på Emmas tjejmiddag.
Så jag klädde på mig där och drog snabbt som FAN för klockan var 16.45!! Så då var det bara att dra he till mamma, sminka sig snabbare än blixten och sedan springa till Lajsa så jag kunde fixa håret och slå in presenterna. Jag och Lajsa delade på presenterna så av oss fick hon en tröja och ett presentkort på H&M :D

Men jag och Lajsa kom försent tyvärr för vi hittade inte! Vi fick skjuts av Lajsas familj men ingen hitta så vi åkte runt i typ en halvtimma och leta tills vi hittade en karta hahahah. Men vi hittade tillslut.

Och vi körde Sing Star! Svenska hits ofc haha. Jag och Balle dela på en mick och Emma och Frida på den andra :) Vi ääggde hahah. Vi sjäng Carola - fångad av en stormvind. Hahahha och det roiliga var, vi sjöng högt som fan så Joel, Nesti och Marcus som satt utanför och vänta på oss hörde oss hahahha!

Men sen drog vi hem till mig, jag och Lajsa alltså och där så var vi ute en stun d försökte få tag i nån jävel som ville träffas men icke sa nicke, ingen hahahahha :( Så vi drog in och körde jag har aldrig & sanning eller konka.. Men nu ska jag kolla bloggar, affärer skriva önskelista (a) och kolla lite andra saker..


Jag och Lajsa var i vardagsrummet när de tog kortet, just so you know hahaha

Tove Styrke

asso vbet ni vem jag har fastnat för? Tove Styrke!  När hon var med i idol tyckte jag inte om henne, men sen när jag var på skansen när pappa fria till kicki så hörde jag million pieces, men visste nte att det var hon och jag bah:; aa.. men det här var ju bra, hahaha
Sen så har jag börjat lyssna på henne mer och mer. Hon sjunger ju faktiskt bra :P Älskar när hon sjöng "Hot and Cold" i idol :D





svart hål

Asso jag orkar inte mer! Just nu vill jag bara kasta mig ner i ett svart hål och aldrig mer komma upp igen.
Pallar inget mer nu. Skolan, vissa i klassen, och AALLTT! Allt utan mina kompisar! det är det. Vill bara skrika så högt jag kan nu och bara skrika. Skrika och sparka!funderar på att stänga av bloggen helt och hållet eller bara sätta lösenord på den ett tag.

Asso vill bara prata med vissa personer nu asso! gosh, pallar inte meeer!


pain

Mår inge bra alls nu. Har ont i magen och huvudet och tänker på en massa saker. Chattar med steffi också.
Asso just nu längtar jag bara tills lördag då Emma fyller år. Ska bli skänt att ha alla samlade igen.
Men kan verkligen inte blogga nu, ska försöka med en sakk på datorn och sen dricka cola och kolla på TV

Det är inte varje dag man hittar en gädda + en fiskelina



Min dag:

Jag vaknade 5 i 8 så detvar ju bara att flyga upp och klä på sig och åka till skolan. Hann i tid men stressigt var det. I skolan så var den första kommentaren jag fick:

- Vad pigg du ser ut Danni! :D Och den kom ju självklart fån Hampus.

Sen så var det bara en massa tråkiga lektioner och sen kommer vi till det roliga! Jag, Lajsa, Johanna och Balle ska upp till konsum för Lajsa har pengar, och så kommer Adril bakom oss och smäller till oss på våran arslen, vad annars liksom? Men så går vi upp och typ alla killar från klassen lite bakom oss. Och exakt när vi är vid tunneln så ser jag en fisk ligga där. Asso en FISK! Så jag fårpanik för jag vart såå jävla rädd så jag skriker som fan och typ springer bakåt, och sen skriker Lajsa och sen skriker Balle. Och joahnna bah: eeeuuww!
Så typ alla killar springer fram och hampus går fram och tar en pinne och bär upp den! Asso det var så jäävla äckligt! Sen drar vi ner till rampen och där typ hoppade Joel på den så den typ sprack och blev platts, sen drog de av huvudet med pinnen och tog ut njurarna och tarmars. Asso ååh det var så äckligt!!

Sen utanför musiken så körde Joel och Hampus Basball med den hahaha! Fan vad vi garva. alla typ stog i en ring runt de..:P

Ja.. det är ju inte varje dag man hittar en gädda vid konsum + en fiskeline vid rampen HAHA!

Tacoos!

Ska äta Tacos nu. Jag vet lite sent men jag har inte vart hemma och sen så har jag egentligen redan ätit middag hemma hos Lajsa ;) Åt kycklingsallad där, menjag är så jävla sugen på Tacos haha. och ska typ kanske äta hos Lajsa på fredag också och då blir det tacos, och sen fyller emma år på lördagen så då ska hon bjuda på lite tacos.
Tror det kmr bli skitkul, för det var typ fett länge sen alla tjejor var samlade :P Nej men nu skja jag ta tummen ur röven och fixa maaat!


första bästa bild haha

Skriva önskelista..

Tjingtjong! Jag vet att jag inte har bloggar idag men jag har typ inte suttit vid datorn, har vart med lisa.. Mest ute och annars i mitt rum. Berättar mer om dagen sen men nu ska jag skriva en önskelista till mamma, och sen läggar jag upp lite av det jag vill ha på bloggen ;)


Bild från idag ;) Failad bild jag vet, men jag typ såg kameran ½ sek innan hon tog kort :P

scream!

Tingtjong! Ska strax äta och sen ut och möta Lajsa. Hon behöver gå med kryckor idag för sitt knä moahahah, imorn också :D Handikappade fanskap! Hahah nej skojja xD
Men just nu så lyssnar jag på lite Tokio Hotel, har kännt att jag har varit lite off med de ett tag men, Iä, back on track :D När jag väl lyssnar på de så kan jag nte sluta!♥


It's Jersey Shore Bitch!

Asso jag dampar, jag lackar söönder på alla som bah: Öh, Alla i JS är jävla fyllon, allt de gör är att supa, röka, sola och träna. Asso vaddå bara det?

Visst de super, de festar, de röker, de solar och de tränar.. MEN! De jobbar, ibland är de hemma och bara chillar.
De lagar mat, de tvättar, de diskar, de stryker sina kläder.. Ni fattar.

Och är det inte bra att de tar hand om sitt utseende eller? Pauly D t.ex. Han är på delad 1:a plats med mike på snyggheten och han är ändå 29!! ser han ut som det eller? Nej!

Aja, inget fel på det, ville bara säga det.
Ska nog slagga efter det skaupp lite tidigare imorn och duscha
Godnatt!

shopping, shopping, shopping...

Hejhej! Har nte bloggat idag jag vet, men har vart hos lisa och sen hemma och ätit och vart med om den hemskaste stunden en tjej kan va i ;) Jag har nämligen gått igenom mitt konto med min kära far :S Gick ju inte så bra.
Men jag kan ju hålla med om att jag har en sjukdom som kallas, lätt shoppingberoende. Det kan jag dock inte ljuga om. Jag vet att jag kollar affärer dagligen och shoppar varje månad.

Men inte mitt fel. Jag älskar shopping, kläder och smink, naglar och hår och kommer nog alltid att göra det men jag kommer nog dra ner lite på shoppandet. Måste göra det. Sen så kommer jag nog få mindre månadspeng också.
Vi snackade om att jag ska få 100 av mamma ena veckan jag är hos henne, sen 100 av pappa när jag är hos de, sen mamma 100, sen pappa 100. Ni fattar? Pappa skulle typ snacka med mamma igår om det går..
Men tror det kommer bli bättre, för jag är somsagt shoppingberoende.

Men nu ska jag bara kolla H&Ms hemsida en snabbis och sen kaanske lite fler. Måååste! Sen ska jag kolla lite bloggar, eller om jag gör det först. Vi får se men jag bloggar sen


mot: DOONKEEN!

Jag och lajsa ska snart dra oss mot donken för jag fick en kupong av lajsas brorsa så jag får en gratis glass eller en påse frukt :D Gulligt av honom ;) Så vi ska dit för lajsa har också en sån.
Ska slagga här igen men drar hem imorn. Var så jävla trött idag asso! Vi var tvugna att baka bullar för vi forlora ett vad, sen skulle vi äta så man kan ju typ söga att båda hade kramp i magen efter det.

Men vi ska dra te donken nu, hörs säkert sen

tröött

Jag och Lajsa har nyss bakat bullar och Lajsa diskar lite medans jag bloggar och käkar godis^^
Ska äta här men sen drar jag hem. Är grymt trött så har bara lust att lägga mig och sova. Kommer bli mer bloggning senare men pallar nte nu!

Ut

Nu ska jag och Lajsa gå ut ett tag, får se vart vi hamnar. Men uppdaterar mer sen

PÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSS! :D

Hos Lajsa

Har typ inte bloggat så bra de senaste dagarna men har vart med Lajsa typ hela tiden. Är hos henne nu också. Vi har vart lite här och där. Först hos Lisas morsa och sen till farsta, sedan vidare till Länna och sen till Maxi.

Men kan inte blogga nu för vi ska se på ett program och sen äta.. Kom typ nyss hem från Maxi, men vi ska typ ut sen igen för Lajsa vill inte vara kvar här nå mer ;)

VIKTIG INFORMATION! LAJSA DAMPAR ;)

Önskelista

gud är jätte trött nu. Har kollat på Kenza & Tyra show och lite annat, som t.ex önskelista till min födelsedag ;)
Det är typ bara 3 veckor kvar tills jag ska ha "partajj :D" Måste snacka med Mamma också för jag är hos henne den veckan och jag ska ha FF, annars blir jag fan lack! För hon har faktiskt sagt att jag får ha det^^

Iaf, först är det Emmas tur ;) Hon ska ha på lördag nästa veka :D Måste köpa present men måste bara komma på något :P Men men, nu ska jag lägga mig i sängen och se om jag kommer på något mer.

Har redan kommit på Mobil, Ipod, jumpsuite, LV väska (Fejk!! ser ändå ingen skillnad på de hahaha^^)

Men bloggar imorn då jag börjar 09..

När man inte har nåt liv..

Skriv ditt namn med fingrarna: dalle
Skriv ditt namn med ett finger: dalle
Skriv ditt namn och blunda : dalle
Skriv ditt namn med armbågen : daslle
Skriv ditt namn med hakan: dall.de
Skriv ditt namn med näsan: edwloloe

HK och tyska

Måste plugga tyska och HK nu, men bloggar sen

Bilderna!

Hur sköön är inte Nemo från Kungarna av Tylösand? hahha, döör! iaf här kmr bilderna


Balle och Oliver


Sexxiiiga Lajsa



Balle, Micke och Mogge


Micke


Mogge











Våran egna GPS ;)


fick hjälp av Hasse









Karthelv*tet!


Fick iaf en bild på mig^^

Skogås och Länna

Ska strax byta dator till min egna så jag kan ladda upp bilderna. Idag var det typ tråkigaste dagen i skolan. Speciellt matten, kunde typ inget men får se hur det blir. Men idag efter skolan så drog jag och lisa hem te lisa och typ kolla en sak på datorn, sen drog vi hem te mig i skogås och jag hämta och fixa lite saker.
Vi drog sedan vidare till Länna för att köpa min jacka som kicki har vart så gullig och hängt undan ;)
Vi gick in på Elgiganten också och satt i massagestolarna hahaha :P

Men ska gå upp och sätta på mig pyjamas och kolla en massa på kläder och skor. Och ladda upp bilderna ofc


gammal bild från Gbg

school

Bilderna hann inte komma upp igår för jag var verkligen tvungen att stänga ner datorn, men de är uppe på datorn så det är bara att lägga upp de idag ;)

Snart är det skola och den börjar med bästa lektionen NO. Asso jag vet inte varför men jag äälskar NO! inte innehållet men sj'lva lektionen. Man får liksom vara i sin egna lilla värld hahha :P Nej men man går runt, snackar med andra, "jobbar lite".. ni fattar? :)

Men jag har iaf skrivit klart fråga 1 i SV haha, alla andra e typ klara^^ nej men jag har börjat på fråga 2.
Men jag ska dra om typ 8 min så ska kolla FB och bloggar, bye

bilderna kmr i nästa inlägg

Har nyss duschat, kollat bloggar och pluggat. Ska ta bort alla böcker från sängen och tömma den, sen ladda upp bilder!! :D Från orienteringen, jag vet. jag är typ en veka sen men ändå ;) Bloggar strax

jumpa

Sitter i skolan nu och har jumpa. Ganska kul att kolla på alla andra :p Asso den här dagen har inte vart nå mer än skit! Berättar mer när jag kommer hem. Slutar ändå efter den har lektionen men får se om jag är med nån efter eller om jag drar hem. Och btw så kommer jag skriva allt om idag. Pallar inte dölja eller ljuga om nåt för jag bloggar för att skriva av mig och för tidsfördriv...

mer om dagen

I skolan på NO:n så var jag feeett trött, men så skulle jag och steffi ut och jobba, han sa att man fick det men tydligen så ändrade han sig. Så jag och steffi var nära att få skolk, men fick inte det för joel det lilla gingerbarnet (HAN ÄR GINGER!! :p) Iaf, han sa te Oscar att jag och Steffi gick hem men vi inte gjorde det -.-  Kmr ihåg när han mobba mig när jag var ginger, nu jävlar får han tillbaks :) Men han ska typ färga brunt i övermorgon.


Sen efter NO:n så sluta vi så då drog jag och Steffi somsagt till mig, men vi gick lite med Joel påvägen för han bor åt andra hållet. Och han gick helt själ så vi stog och snacka ett tag tills Nesti kom och så sätter sig joel och bah:
- Jag visste att någon skulle komma och hämta mig! :D

Hahaha, fan vad vi garva :) Våran humor asso^^ B-Ä-S-T-!



Today


Såå jäävla sööööt!

Idag så var det skola och jag var grymt trött. Men kämpade mig igenom skoldan. Efter skolan gick jag hem till Mamma, plocka upp lite från golvet och packade med steffi. När jag var klar drig vi till handen och jag hade en väska med typ 6-8 bäcker i och en annan med smink och kläder, så det var ju inte det roligaste att gå och bära på.
Så för att jag skulle få något att göra så fick jag ta steffis mibil, HTC och sitta vid FB och MSN, spela lite m.m

Efter handen så drog jag hem och käka, var skithungrig. Satte mig vid datorn och denise ber mig att göra en header åt henne och Lina, så visst. Måste nog börja mohahahah. Ska kolla igenom bilderna och fixa lite med ljus och sånt.

Ska chatta lite med folk och så också, men eftersom att jag inte gjorde en hiss och diss igår så får det bli idag.
Ska lägga in lite gamla videos och bilder från orienteringen också! Får inte glömma!

time for school

Godmorgon! Är inte redo för en ny dag asso! Vill bara vara hemma och sova.. Har sminkat mig, duschat och klätt på mig. Ska in på en blogg och checka en sak, sen ska jag packa väöskan lite snabbt och ta bussen som går om typ en kvart. ska ringa lisa också. Men bloggar efter skolan


Fan vad jag är bäst! Har kommit på hur man kan göra tidsinställt inlägg på blogg.se! (det här är ett tidsinställt inlägg^^)

I'm soo in love with these items!!!


Asso vet ni hur mycket jag äälskar ugglor? :D


Älska.se!!


Örhängen Och Halsband

Det här är bara smycken, kläder m.m kommer imorn för jag ligger och sover nu :P

Imorn

Nu ska jag städa undan lite från sängen, sen gå och lägga mig. Måste ta fram kläder jag ska ha på  mig imorn, packa väskan och ställa alarm. Ska gå upp i tid imorn och hinna äta frukost utan att stressa, jag ska göra i ordning mig i lugn och ro m.m. Sen så ska jag ringa Lisa också för vi ska typ ta bussen till skolan. lata.se jag vet^^ Men sen är det skola och som tur är inga prov eller läxförhör. 

Efter skolan ska jag hem på direkten, städa undan från golver och dra hem till pappa. Eller om jag går hem och städar och packar och sen drar ut med nån kompis. Får se. Men I'll keep you updated tomorrow  

Tävling, Millahoman.blogg.se - plattång

Nu måste ni tycka att jag är helt desperat, men jag är det hahaha. Speciellt efter den här! En plattång från beautysecrets.se vill verkligen, verkligen vinna den! Skulle fan komma till använding ofta asso!

Om ni också vill vara med och tävla så trycker ni här: http://millahoman.blogg.se/2010/september/tavling-gama-ceramic-cp1.html#comment 

tävling, millahoman.blogg.se - dunken.se

Är med i en till tävling och här kan man vinna ett presentkort för 500:- hos dunken.se
Har kollat igenom deras sortiment och fastnade för flera olika saker. de har ju förjävla roliga trosor asso! hahah :)
Vill ni också vara med och tävla så klickar ni här: !!! 
eller om ni bara vill kolla igenom sidan så trycker ni HÄR!


Tävling - millahoman.blogg.se




Är med och tävlar om korsörhänge! Jag älskar verklig såna! Jag är kristen men inte troende, men jag dör för kors! Skulle bli skiitglad om jag vann :D

Vill ni också vara med och tävla så trycker ni bara här: ♥♥♥♥
Eller vill ni bara ha nöjet att läsa hennes blogg så trycker ni här: !!!

Hoppas jag vinner, och lycka till! :D


Jag ska, jag ska, jag ska!

Till Balle: Sry! hade inte sett din kommentar, men ska lägga ut bilderna idag, jag vet fett sent men ändå^^

ja, jag ska lägga ut bilderna från orienteringen. Jag var fotografen från dagen mohahah. Har inte börjat plugga än men måste nopg göra det^^ SO:n och matten är viktigast. sen kommer tyskan och engelskan.
Men jag ska göra ett nytt inlägg med hiss ochdiss sen så ska ni jävlar så se. Hahah. Nej men ni får se snart :) ska bara fixa lite saker först.

plugg

Lisa har drigit hem för typ en timma eller så och kjag ska kolla på TV, äta frukost som jag gör nu moahah, och jag mååste plugga. Har typ fett mkt prov och läxförhör!

Måndag: -
Tisdag: SO prov, partierna riksdagen
Onsag: Matte prov, mer om tal
Torsdag: -
Fredag: Tyska läxförhör
            Engelska läxförhör

Men ska kolla på lite TV men bloggar senare


gimpa lisa ;)

Har fixat naglarna idag :D är fett glad för det händer typ aldrig, även om jag älskar när de är nyfixade. Det fick bli svarta. I like it. Klippte av de också. Men eftersom jag är såå intressant så ska jag byta ämne, ska nämnligen gimpa Lisas hår haha. Bild kommer sen om den blir bra^^

frukt och kladdkaka:P

vet ni vad jag och lisa ska göra idag? Eftersom att vi båda känner oss fett tjocka så ska vi äta frukt idag moahahha. händer väl nån gång i veckan haha. Men vi blev fett sugna på det när Balle sa det^^ Hon har åkt hem iaf, men lisa ska slagga här igen. Lyssnar på lite Hoffmaestro nu men ska nog baka kladdkaka. såå jävla sugen på det^^ Men ikväll ska vi äta frukt hahahah!

Blogg.se har fuckat sönder idag asso! Man har inte kunnat gå in på nån blogg som slutar med .blogg.se men alla .se bloggar funkar ju -.- Aja ska dra


Idol

Förlåt att jag inte har bloggat men direkt efter skolan så drog jag hem te pappa med lisa och sen drog hon hem och jag hem te mig. Men vi mötte´s senare och droig till brbr för att handla lite och sen kom Balle it. Så nu har vi typ inte gjort nåt och jag har nada bloogglust. Ska kolla på Idol med de andra och typ spy upp all chips och dricka haha. Men bloggar kanske sen

RSS 2.0