Hos Pappa

Ärt hos Pappa nu, men hinner inte blogga för steffi klagar som fan :P Aja.. Bloggar bäl nån dag :P

I datasalen igen, P.S: Läs inlägget!

Kan inte blogga för jag har ingen dator hemma hos Mamma, den e inne på lagning tror jag, men sitter i datasalen nu i skolan ;) Och svar till Lina: Ja jag menade dig Lina men jag vet inte om du skulle med elr inte :P
Men bara så att ni vet så kmr det inte bli så mkt uppdatering den här veckan, kanske kommer slänga in ett inlägg då och då.. Ska till Pappa och hämta massa saker med Steffi, så då slänger jag in ett inlägg osv.. Men ni får hålla utkik, för jag kan be denise, Sara elr Miichi gästblogga :)

Men vi hörs väl senare nån gång! :)♥

I Bildsalen nu :)

Sitter på bild lektion nu men i datarummet för jag ska kopiera ut en bild på Christina Aguilera så ska jag rita av henne ^^
Idag efter skolan ska jag hem till Mamma och då kan jag ladda upp bilder från dopet och det..
Menmen, steffi går runt och rotar bland andras jobb hihi, vad busiga vi e! :P
Aja ska fortsätta leta efter en bra bild på henne, men jag bloggar när jag kmr hem

Smell Yah later idiots!♥

Outfit

... Innan jag ska äta frukost HAHAHAHHAHA!!!


Dålig bild jag vet men den duger:
"I think you love me" - Gina T
Jenasshorts - Gina T
Strumpbyxor - BikBok

Försovit mig..

Har försovigt mig idag -.- Men jag måte stanna hemma för jag måste få matlust så jag kan äta frukost, för annars tror min Tyskalärare Yvonne att jag och Lisa bantar. Hahah, nej skoja bara:P Det finns en historia där bak :)
Nej, men jag har försovigt mig, Pappa kom in och väkte mig när jag skulle till tåget :-O Men jag har inget emot att missa lite ;) Men jag ska försöka hinna till nästa lektion, men jag vet inte när det börjar så jag ska in på dexter och kolla. Men men, ska göra det nu sen ska jag äta frukost, för jag bantar inte! Haha älskar att ta med ironi :P


Den här tröjan skulle sitta fint :)

Complications....

Shiit vilken dag! Först var jag i skolan och iget speciellt hände, men det var just efter skolan.. Det började på morgonen, men det var efter skolan allt fixade sig. Nu tror ni säkert att det handla om nå bråk elr nåt, men det det gjorde det inte. men sen efter skolan så skulle jag, Steffi, Miichi, Sofia, Lina och n¨gra andra från deras klass fixa den där "saken", men jag och steffi leta efter de som 2 idioter men jag tror de hade åkt -.- Så vi drog och fixa "saken" och allt gick bra och jada jada jada.. Nu sitter jag här och e ashungrig X) Tror jag ska äta nåt litet snart :P
Men jag bloggar sen för jag har typ ont  fingrarna..

Vågat håret :-D

Godmorgon! Ska dra om 2 minuter hihi.
Har hunnit med att våga håret idag så bilder kmr sen..  Elr ja här är en bild från webben som blevasdåli men den duger:



I outta here!

Peace!

Tävling hos Foki och Phoenixtshirt.com

Är med i en tävling hos Foki igen :) Den här gången kan man vinna:

1:a pris: 3 valfria t-shirts
2:a pris: 2 valfria t-shirts
3-5:e pris: 1 st valfri t-shirt

Om ni också vill vara med i tävlingen så går ni in på Foki och länken till sidan är Phoenixtshirt.com
(Man behöver inte ha en blogg för att vara med! Gå in på Fokis blogg, för där står all info :P)


Asså den här tröjan vill jag ha upp till 150% Så jävla skön haha!


Älskar den här tröjan! Stämmer ju in på mig också x)


Gilla den här oxå.. Tkr den är söt :)

Nej men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på TV och läsa :)
Bloggar imorn på moronen tror jag för jag har sovmorgon NICE! :)




Dsgen för mig

Ok, här kmr lite om dagen..
Jag började ju typ halv 11 med jumpa, men kom ändå försent eftersom att jag inte kunde låsa dörrn och visste inte vad jag skulle göra. Så ja drog utan att låsa dörren och sprang tll närmaste pressbyrå ch ladda på mobilen med 75:- bara för att ha nåt liksom. Sen tog jag bussen till skolan och banka på dörren till jumpasalen och var helt övertygad om att jag skulle få slippa jumpan, men så öppna susanne och inne i ömklädningsrumet satt Hon, Alicia och Jossan och böt om. Elr ja det var bara jossan som böt om då hhaha. Nej men så gick jag ner och då hade vi höjdhopp och jag vägra va med, för jag hatar det. Så jag satt mest på madrassen elr så tog jag sats, stannade och klev över stålpen HAHAH!

Men när jumpan var slut så hade vi lunch, fast jag åt bara lite äcklig pulvermos med potatisklumpar i och tunnbröd..
Yummie, verkligen! Men efter det så hade vi studieverkstad och jag har tyst läsning så jag hann komma till "bok 3 Bella" Så d är nte så långt kvar nu :D Sen ska jag börja läsa Eclipse för det är i Eclipse och i BD som allt händer :)
Iaf, efter det hade vi tråkig matte men jag och Lisa snacka mest om en sak, men Viola kom jämt och störde -.-
Sen hade vi språk och de som hade spanska fick sluta, men de fick hemuppgift och eftersom att jag nte hade några nycklar så lånade jag Emmas skåp, men hon fick ju sluta så jag tog med mig min väska, min BD, hörlurar + mobil och satte mig i klassrummet.. Såfort jag kmr in säger Yvonne (Läraren) såhär:

Yvonne: Vilken bok är det där? (Och peka på Lisas tyska bok såg det ut som..)
Jag: Typ Das dach elr va den nu än heter :/?
Yvonne: Nejnej, den du håller i..
Jag: Så länge vi båda andas..
Yvonne: Aha ok..


Haha, vafan ville hon veta det för :P Iaf, när jag kom hem så försökte jag lyfta mn säng för att kolla om nycklarna verklige ite lå där under, men jag lyckades nte haha!
Men kicki hjälpte mig sen men inte fan fanns de där..

Nej, men håller på att kolla igenom phoenixtshirt.com för en anledning som kmr i nästa inlägg som jag förövrigt redan är klar med snart :P

See yah soon♥

Lagar mat nu..

Står i köket och lagar hamburgare medans denise lagar chickenwrap.. Fanns inte tillräckligt med kyckling till mig :(
Men hamburgare duger..
Aja.. bytte dator för den här datorn kan skicka låtar till bluetooth så det går snabbare, men nu ska jag fortsätta med det.. Bloggar sen.

Nycklar kan kyssa mig där bak!

Sitter i rummet och ska ladda ner låtar snart.. Eller ja, låtar och låtar.. Det är mest klipp från AnaGina :P
Haha, tkr hon e så jävla skön :P
Aja sitter här och lyssnar på musik och har asont i min hals :( Måste leta efter mina nycklar sen oxå -.-
Asså jag fattar inte för de låg på ett vitt bord som står i hallen och bredvid låg mitt bankkort som ligger i min ficka, men mina nycklar är helt borta. Jag har letat under sängen, i köket, i vardagsrummet (vilket var onödigt eftersom att det inte är nå möbler där för vi renoverar), på toaletten, på toaletten på övervåningen, i mitt och denise's rum, i Pappa och Kickis rum, i brödkorgen hahha fråga nte vf :P Asså överallt! De finns inte.
Jag vet att de låg på det vita bordet, t.o.m denise sa det till mig, men så säger hon att hon såg det uppe i vårat rum till Kicki. Och vad sa jag i ett tidigare inlägg? Hon säger olika till mig och Kicki & Alexandra..

Whatevah.. Ska ladda ner från youtube nu..Bloggar sen.

outfit

Åh! Kameran funkar igen.. Pappa slog lite löst på den och vred på självaste grejen som åker ut när jag låg och sov haha ;) Så nu funkar den. Men jag vill fortfarande ha en rosa :P Ska fråga mamma sen om man typ kan byta den med garantin elr nåt ;P Jag e grym på tekniska saker jag vet haha.
Nej men nu sitter jag vid FB och chillar, ska snart fixa håret och borsta tänderna sen är det dags för min del att dra till tåget och ha jumpa -.- Nej men man e ju tvungen att gå om typ 5-7 minuter så här kmr en dagens outfit:


Jag just nu.. Ska fixa håret snart..


Bolero: BikBok
Linne: BikBok
Lackleggins: Gina T

Bloggar när jag kmr hem!

HAHAHAHAHAH!!!!

Skönaste klippet seriöst! Hahahahhaha!!



Men det måste typ va uppgjort elr nåt :P Men ändå så jävla skön!

Nån som vet om det e uppgjort elr inte förresten?

Parlamentet

HAHAHHAHAHA!! Sitter och kollar på Parlamentet och så kom det en fråga:

Anders: Vad säger barnen som knackar på din dörr på Halloween?
Soran Ismail: Vem vare som kasta? VEM FUCKING VARE SOM KASTA!?

ahhahahahahaha så jävla skön!


Hahahahahha!!


Fake Converse

Ok, eftersom att det är söndag och det inte har hänt nåt i mitt liv och jag vakna runt 13.00 som ALLA andra (:O) så bloggar jag om Converse.. Om jag någonsin skulle köpa elr få converse skulle jag bli ASGLAD! Jag ääälskar Converse ock tkr de är sjukt snygga. Jag fick ett par på julafton -08 elr nåt och jag blev asglad :)
Men de var förstora så jag bytte de fleera gngr tills de blev försmå. Så då fick Miichi de, elr ja hon köpte de..
Och jag vill ha nya :P Nej men jag behöver ju vårskor. Men iaf. Nåt som jag dock inte skulle kunna köpa är fake converse. Jag tycker det är ett meddelande som typ: "Hej, jag vill ha Converse, men jag har inte råd så jag kör på fake istället.." Ni som har fake borde inte ta illa upp eftersom att alla har olika smak och man borde få säga vad man tycker och tänker.

Hursom helst så gillar jag INTE fake Converse för jag tkr det är som att vara en Wnb..
Så då vet ni haha :)


ARG!

Hej, nu är jag asarg på min jävla skitbrorsa! Fick reda på att han har vart inne på min mobil och skickadlåtar, men gud vet vad han mer har gjort på den, jävla skitunge! Jag ska fan i mej ta hans jävla minneskort och klippa sönder det. Asså jag fattar verkligen inte vad hans problem är!!!!! Sluta röra min mobil, han har sin egna jävla pissmobil
Bara  för att han skryter ver sina patetiska 200 låtar, vafan det är ingenting. Jag hade 400 på min gamla mobil så det så haha. Vafan! Tycker ni att det är OK att gå in på andras e-mail, mobiler och datorer osv..?
Jag tkr såhär:

Visst, det kan va kul att veta vad folk har för sig och så, men om nån säger att man verkligen inte ska titta elr så så ska man fan itne göra det! Som i skolan, vissa tar min mobil och typ ska kolla på mina foton, men har inga där för jag hade min kamera (♥) Men så om de kanske ska kolla på mina mess så kan de väl få göra det men då ska jag fanimej radera alla de meddelanden de inte får se.. Men om jag säger att de ska ge tillbax den så ger de ju den.. Eller så sliter jag den ifrån de haha. Men anyways.. HAN SKA GE FAN I MIN MOBIL!!

Mina såkallade "Framtidsplaner"

Abgående mina såkallade "framtidsplaner" :P

Jag vill bli känd för typ skådespelerska elr nåt liknande och jag vill ha en enkel lägenhet här i Sverige, En stor lägenhet i NYC och ett Hus i LA, California.. Jag vill alltså vara steeenrik ahha. Vem vill inte kilsom :P

Lägenheten i Sverige ska se ut som en helt vanlig lägen het men kök, vardagsrum, 1 toalett och ett/2 sovrum typ..
Men jag ska inte ha vitt kök, jag tkr det är så jäkla tråkigt för tp alla har det, men jag vill ha rostfritt kylskåp och frys sen typ svarta skåp och lådor och så..
I vardagsrummet ska jag ha en soffa som  st kan sitta i och en fåtölj med fotpall. I mitten ska ett litet bord stå och sen ska jag ha en plasma TV. Jag ska ha ett skåp med mina massa foton  och så..
Köket har jag redan förklarat och mitt sovrum ska vara så enkelt som möjligt.. En garderob (Liten walk-in) och sen en rund säng men fluffiga täcken och kuddar :)


Lägenheten i NY City ska oxå va ganska "vanlig". 1/2 sovrum, kök, vardagsrum, och 2 toaletter.. Asså typ som lägenheten i sverige.. så det finns inte så mkt att förklara där..



Huset i LA ska ligga exakt vid stranden och nära ett "shoppingcenter" elr vad man nu än ska kalla det för.
Jag ska ha en stoor dubbelsäng, med ett skåp med asmånga foton i och tavlor på väggarna..
i köket ska jag ha en liiiiten plasma TV som man kan kolla på IBLAND och det ska sitta på väggen.
I vardagsrummet ska jag ha en vit soffa och en vit fåtölj med fotpall till och en stooooor plasma TV.
Jag ska ha ett skåp med alla mina fina priser t.ex som oscars, guldbaggen och såna saker haha.
Sen i vardagsrummet ska jag även ha ett inbyggt akvarium med massa saker i och massor med olika fiskar.
Jag ska ha en söt liiten hund som är tam, rumsren och gillar att gosa:)
Det ska vara svart inredning i köket med rostfritt och en svart bänkskiva mitt i rummet som går lite böjd om ni förstår vad jag menar. Som en orm ungefär. Och det ska va mitt köksbord haha.

Ja det var typ det. Jag kan kma på fler sjuka saker, men det här är vad jag vill ha och så.. Men ska se på NY minuteu sen ska jag sova.. Bloggar imorn

Lista

Asså förlåt men jag har väärsta bloggtorkan. Har ingen aning om vad jag ska skriva och det är inge roligt med en blogg utan bilder men kameran är ju sönder, så ni kanske får några bilder från google elr webben sen..
Ikväll har jag inget planerat.. Kicki och Alexandra ska typ till stan tror jag och Pappa kmr hem efter en kryssning snart x) Men eftersom att jag inte har nåt att skriva om får ni läsa det här ist. Ganska kul faktiskt :P

1.Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 – vad står där?
"Åh!", sa Seth och rösten steg en aning. "Hm, Leah kom just hem." (Från Breaking Dawn och BAM där har ni det, men det avslöjar inget så.. XD)

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Mitt Fanta glas XD

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Körslaget tror jag :)

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
22.30(?) den var visst 22.27 men nära var det :D

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Musik från spotiy m det räknas, annars ingenting för här hemma pumpas det Black eyed Pease nu :)

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Var i brb och handla..

7. Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen?
Typ cornelias blogg..

8. Vad har du på dig?
Röda mjukisbyxor och ett grått linne, matchande jag vet XD

9. Drömde du något inatt? I så fall – vad?
Inget vad jag kmr ihåg iaf

10. När skrattade du senast?
Tror det var nåt Alex sa men kmr inte ihåg vad haha

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
7 Skåp är typ det enda eftersom att vi renoverar

12. Har du sett något konstigt på sistone?
DIG! haha nej skojja XD. Inte vad jag har lagt märke till..

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Underhållande om man har musik till X)

14. Vilken var den senaste film du såg?
Kmr inte ihåg, men snart New Moon snart ♥

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Omg, jag hade sparat allt på ett konto och väntat tills jag blev 18 och uppfyllt mina framtida planer ahha. Åh, det kan jag skriva om i nästa inlägg :)

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
ehm... jag e beroende av energidrickor XD

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Ehm...?

18. Tycker du om att dansa
Typ, men är fan inge bra på D :)

19. George Bush?
Hatobjekt

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
inga speciella namn just nu..

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
JAA ofc!! Ni kmr fatta i nåt av de senare inläggen  XD

23.Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Ingenting, eftersom att jag inte tror på Gud

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna

Typ Steffi, Lina, Denise (Som förövrigt verkar vara liiiite snurrig just nu :S) och miichi


Om det där med denise så verkar hon antigen va helt borta elr har PMS.. Jag skrev ju innan att jag hade det högsta på Spotify och pumpa BEP, och då var Kicki och Alex hemma, men nu gick de exakt och det första denise säger till mig är att jag ska sänka..

Denise: Danni SÄÄÄNK!
Jag: Ehm.. vf sa du inte det när Alexandra satt här och pumpa då?
*TYST*
Jag: Nej dåså!
Denise: Asså vem pratar hon med?
Jag: DIG!

haha, men denise, lilla gumman, jag lovar du kan öppna käften även framför Kicki och Alexandra, de bits inte.. Nej men juste! Alexandra ska ju få allt även om du inte gillar det eftersom att du ADORE her.. Nej vad taskig jag är nu haha,
även om det kanske stämmer..
Nejdå, nu e jag taskig igen >.<


Ni får ursäkta mig, men jag är HEELT osminkad!


Sexi outfit och pose jag vet, men jag ramlade där hahaha!


Dataförbud till 19.00 :P

Hejhej! Kan inte blogga förrän runt 7 ikväll för jag har dataförbud tills dess -.- Men i helgen så har jag ju vart hos lisa och där bvar steff och helena och johanna oxå, så det blev nice nice.. Sen idag drgo vi till en gunga som typ heter A:et elr nåt, var oxå kul.. Sen drog jag och Helena till brb för hon skulle sola, så där hämtade kicki, alexandra, devin och denise mig så gick vi in på ICA och jag handla en glass och pinnar som är fyllda med choklad.. Yummie :) Men bloggar sen



Peace out!

Kameran.. R.I.P<3

Innan jag drar så kan ni få se hur min kamera e sönder:



Den har liksom fastnat ute..


Och den är avstängd...

 Här ser ni hur den är ute, men samtidigt avstängd..

Ser ut som om jag nyss har gråtit elr nåt men det har jag nte :P Är bara jäkliugt trött efter en lång dag i skolan..

Niice med helg :D

Dagens outfit

Pratade med farsan imorse och fick hans nr så när pappa/Kicki kmr hem ska de ringa till hnm. Jag kmr inte va i närheten för jag drar snart till Lisa och ska crasha där.. Fast Hille och Johanna kmr sen oxå :)
Sitter här och lyssnar på musik och ska typ dra till tåget om 10 minuter..
Eftersom att min kamera har gått sönder så bjuder jag på en "dagens outfit" bild från webben ist:


Randig tröja: Gina T
Jeansshorts: Gina T
Randiga strumpbyxor: BikBok (Som jag köpte igår och som förövrigt har gått sönder nere vid foten. Bra kvalité, nej men ska köpa nya eftersom att det är ta 2 betala för 1)

Whatever, ska dra nu men vi får hoppas att Miichi uppdaterar nåt sen..

Smell yah later!

Blogchallenge fån: guchie.blogg.se

Blogg jag läser först: min egna ofc! :P nej, driver men typ Fokis, Kenzas och Kissies (?)

Blogg jag har hört talas mycket om men aldrig läst: Amandavardet

Kändisblogg jag följer: måånga, men några är: Foki, Kenza, Kissie, Gaybloggen, Anagina, dessie och massor mer!

Mest kända bloggare jag sett IRL: Kenza på Chris Brown konserten och Foki på hennes läsarträff

Första bloggen jag började följa: typ Kenza, Kissie, Gaybloggen och Foki

Bloggare jag beundrar och varför: Foki och Kenza. Foki för att hon har sin egna lilla stil och vågar visa den.. Kenza för att hon är så ung och har lyckats börja jobba på MTV, Modell och har en av sverges största blogg..

Fördelar jag fått tack vare bloggen: Ingen aning faktiskt :)

Då hatar jag att blogga: När jag är sur

Då älskar jag att blogga: När jag har nåt att skriva och när ag är på bra humör

Person/personer som ofta kommenterar hos mig som förtjänar lite extra uppmärksamhet: Ehm.. Ingen tror jag, men när jag väl får kommentarer så är det jämt från olika, men kanske denise??

Things

Hejhej! Jag vet att jag inte har bloggat sen imorse men det är för att efter skolan drog jag till Stan, helt själv jättekul.. Men sen drog jag till Farsta för att de inte hade BikBok i stan.. Så där gick jag in på BikBok och testade ett par glasögon och hitta 2 strumpbyxor som jag köpte med mig :) Ett helt svarta och ett svart/nät randigt, assnygga ;)
Sen köpte jag lite underkläder och så oxå.. Men sen när jag kom hem så åt jag lite, sen hoppade jag in i duschen för denise ska fläta håret på mig igen.. Gillade mitt hår idag :P
Men men.. Här kmr lite saker som jag ska göra imorn..

- Åka till skolan 07.15 -.-
- Gå med Steffi (Beroende på om hon kmr till skolan) och Helena till föräldrarna och prata med de om att de ska betala 1000:- till en ny kamera till mig..
- Gå i pisskolan -.-
- Åka hem elr va med nån rolig :)
- Sen på kvällen ska jag göra fruktsallat.. Yummie!

Sitter och chattar med Steffi nu om hur vi ska göra imorn för hon ska med oh prata med morsan elr farsan elr vem det nu än är. Men ska läsa olika bloggar och sitta vid FB så jag bloggar sen

Pözz!

10 saker ni inte visste om mig..

Tjena Tjena! ((8)Årets solbränna(8)) Nej skoja bara :) Här kmr lite saker ni kanske inte visste om mig:

 - Jag har typ bara gått osminkad till skolan en eller 2 gånger.. Sen 6-7 asså ;)
 - Jag har största fobin mot insekter
 - Förrut hatade jag färgen rosa men nu kan jag tycka det är snyggt :)
 - Jag läser över 50 olika bloggar varje dag :) Kan skriva upp alla sen om ni vill :)
 - När jag sitter vid datorn så kan jag va inne på 35 olika hemsdor..
 - Att jag har på mig mitt S.t Jude armband på mig varje dag för det ger mig tur, jag skojar nte!
 - Att jag ska till skolan med flätor idag för att sen ta ut de så att det blir lockigt.. (Sov med flätor imorse)
 - Att jag ska gå upp och sätta på mig armband och sen borsta tänderna för jag ska dra 08.00
 - I början tyckte jag att Justin Bieber var söt, men nu tkr jag att han bara sjunger bra, men jag gillar hnm :)
 - En lärare som vi har som vikarie hatar mig (och jag han), och varje uppgift jag har gjort, så har han sagt  att det är dåligt.. Men i torsdags sa han att min New Moon uppgift som jag gjorde på engelskan var asbra ;)

Ska borsta tänderna nu..

Ursäkta att bilden blev suddig, men den e tagen med webben efter som att en viss person (!!!!!!!)trampa på min kamera

I'm outta here!
Peace

Things to shop 2morrow

Guess what I'm doing 2morrow? Jo jag ska dra mig själv till stan.. Jag ska:

- Kolla efter en jacka
- Testa ett par solglasögon från BikBok (Bilder på några av sakerna kmr längre ner.)
- Köpa strumpbyxor
- Köpa underkläder

Så det finns ju lite att göra där :) Och jag har ju fortfarande kvar presentkort på Gina och BikBok sen i November/December..
Sammanlagt kmr det typ kosta 800 elr nåt sånt om man räknar med jackan..
Men jag har bett mamma sätta in typ 120:- till underkläder för det är nåt som jag måste handla..
Men sen ska jag köpa lite andra underkläder för min månadspeng. Håller på att ladda ner Picasa så jag kan göra ett collage av sakerna.. YEES!! Jag och Denise såg nyss att det är 1-1 mellan HV71(Hatobjekt) och Djurgårn'(looove)




Collaget :)

Första collaget jag gör utan paint hahah :)

Fuck HV det står 2-1 nu -.-

Jävla ungjävel som tog sönder min kamera! Du Kranke Sau!

Gud förlåt så heemskt mkt för att nte ha bloggat på typ 2 dar, men min internet har slutat funka hos mamma så jag har nte haft tillgång till en dator. Men det som har hänt under de här 2 dagarna är:

1. Min kamera har gått sönder (Anledningen kmr där nere)
2. Jag har gått på n jävla möte som gick bra..
3. Jag har vart med kompisar (och det var då min kamera gick sönder, JAG SKA HA BETALT!! haha :P)

Ok anledningen till att min kamera var shär att jag, Steffi och Lisa var utanför skolan där småbarnen brukar ha rast, och där så klättrade vi på nån stolpe med jag i för jag hade aldrg klättrat där så jag skulle bara testa..
Och då ramlar min kamera ur skon (Jag hade den där för jag har hål i min ficka..) Och då när den ramlar typ mindre än 10 cm högt så springer ungjäveln fram och trampar på den. Och jag tror att hon gjorde det med flit och det tror Steff och Lisa oxå för Så jag hoppar ner och puttar bort ungen så j*vla hårt så hon typ flyger bak haha samtidigt som jag skriker att hon står på min kamera, och jag brukar nte ha den kraften att putta bort nån men trust me, jag hade det då :P Och då så vrider hon på foten som att hon liksom mosar in den i sanden, och exakt när hon flyger bak ser jag hur hon typ hoppar ett litet steg för att trampa på den igen men jag hinner ta bort den och hon hamnar nästan exakt där kameran har vart.. (Steffi och Lisa såg också det, och de säger nte bara det för att de är mina kompisar utan det är sant, för jag skulle nte anklaga nån som nte har gjort nåt) 
Så när jag får tag i kameran försöker jag sätta på den och den funkade, men sen när jag stängde av den så fastnade den där grejen som åker ut, så man fick liksom trycka in den för att den skulle stängas av helt.
Så jag, steffi, och lisa gick fram till två vuxn som vi trodde att nån var hennes morsa.. Vi kan kalla de för typ Emma och Hanna och vi kan kalla ungen för Sandra.. Sen var det en annans unges farsa där oxå och hnm kan vi kalla för Erik:

Jag: Ehm.. Är nån av er hennes förälder? (och pekar på ungen som spelar fotboll)
Emma: Nej, men vi är här med henne.. Vaddå då?
Jag: Nej för hon trampade på min kamera och nu går den inte att sätta på elr stänga av..
Emma: Sandra, har du råkat trampa på en kamera?
Sandra: Ja......
Hanna: Det var nog en olyckshändelse, för hon är världens snällaste tjej
(Då flippade jag ut och tänkte bara: Du, jag skiter i om hon är hur jävla snäll som helst elr om hon är lika dum som själva djävulen, kärringjävel!)
Emma: Ja.. Hon är ju bara ett barn
(Jag tänkte: Jag skiter fullständigt om det är ett barn elr en vixen eller kanske en gammal jävla kärring som du, hon trampa fortfarande på min kamera och den är sönder!)
Jag: Ja.. Men hon liksom tröck ner den i sanden och hon stog kvar när jag sa att hon stog på min kamera, och han där borta (Pekade på "Erik") sa själv att hon skulle flytta på sig för hon stog på en kamera.
Erik: Vaddå?
Hanna: Hon säger att Sandra har trampat på hennes kamera och att den inte funkar nu..
Erik: Men har du testat att ta ut batterierna och kanske blåsa i kameran då?
Jag: Ja..

Hanna: Men hon är ju bara ett litet barn och hon kan ju inte veta att det är en kamera under henne..
Jag: Nej men hon stog ju kvar och var nära att hoppa på den igen!
Hanna: Ja, men  hon gjorde det säkert nte med flit och det kanske var en olyckshändelse att den hamnade under just hennes fötter.. Det går ändå på hemförsökringen och självförsäkring..

Vad fan tror människan? Att jag kanske la kameran under "Sandras" fötter och sa att hon skulle ställa sig på den eller? Och vaddå självrisk? Jag tänker förfan inte betala för att hon trampa på min kamera och förstörde den!
Hur jävla bränd tror hon att jag är egentligen??? Och nu har kameran fastat helt så att jag nte kan sätta på den eller stänga av den. Och själva grejen som åker ut när man startar en kamera har fastnat ute, så idag bestämmde jag och Steffi att vi ska träffa föräldrarna på Fredag men Helena för hon ville följa med..
Aja.. Nu har jag skrivkramp haha, och sen ska jag försöka testa om det går att ladda upp bilder iaf för gissa vad som kom igår? :D:D
Paketet med vykortsen, armbanden och postern :D:D:D:D:D Har på mig armbanden just nu.. ASSNYGGA!

Love it!


Det är den saken som har fastnat ute..

Och när de har betalat mig för kameran så ska jag köpa en likadan, fast en rosa :D Feeeett snyggt♥

Plans for 2night

  •  Kolla klart på Ballar av Stål
  •  Duscha
  • Städa lite i mitt rum
  • Städa lite i "tv-rummet" som jag kallar det :P
  • Öva på pisstyska -.-
  • Kolla på tv (?)
  • Sitta vid datorn och ladda upp bilder på både FB och bloggen

Ja.. That's my plans.. Men efter Ballar av stål, som för övrigt har börjat igen så ska jag duschga som ni kanske såg men efter det så bloggar jag nog.. Men ska se på BAS nu


Hos Lisa nu..

hejhej, sitter här hos Lisa men ska snart dra hem för att äta.. Är ashungrig. Men iaf idag så vaknade jag av att steffi, Helena och Lisa hoppa på mig och försökte dra av mig täcket :P Och då så åt vi lite, fixa oss och så..
När alla var klara så gick vi till skolan och mötte Frida och Johanna där. Steffi hade åkt hem då.. Men vi gick typ till konsum för Lisa skulle köpa godis, sen drog vihem till Frida och var där en stund..
Sen drog vi tillbax till skolan och satt på tennisplanen och körde sanning elr konka och prata och så..
Men tillslut så börja det regna och det blev askallt så vi gick hem till Frida igen men var typ tvugna att gå hem för hon skulle äta och nu sitter jag här och typ hungrar ihjäl medans Lisa lagar mat åt sig, men jag måste faktiskt gå nu för jag tror maten till mig är klar :P
Så jag bloggar sen och då kmr bilder från dopet och senare från idag :)

Home

Är hemma nu och Helena kom nyss.. nyss har ja ätit nåra fetta kycklingkorvar blä!!! det där var lisa aja.. Bilder från dopet kmr sen men nu ska Helena blogga lite för hon har typ nte bloggat på 2 veckor för hennes data har krashat.. Whatever,

C yah later!

Det var ett tag sedan, jag vet..

Miichi här !
Jag vet att det var hundra år sen, men men.

Sa ju att jag skulle pierca mig och det är gjort nu ! :D Jag är GLADAST !! Hahah
Det blev uppskjutet till fredagen (igår) men det var såå värt väntan och smärtan när piercaren pressade in smycket ;) I LOVE MY PIERCING ! :D
Här får ni en bild på den :)
 

Vad tycker ni ?? :)

Aja det var i alla fall igår :)
Idag gick jag upp halv sex pga att jag skulle jobba! Ganska tidigt, men det gick bra, gick upp ganska snabbt och jag var inte speciellt trött, vilket var otroligt skönt.
Det var min första dag där och det gick verkligen bra så jag är jätte glad!
Det var skit kul kort sagt. Fast tröttsamt för fötterna. Jag satte mig inte ner en enda stund från halv åtta till ett ! Såå liite ont har man i fötterna, men men gör absolut ingenting ! :D 
Imorgon ska jag också jobba :D
Fast det är bara tre timmar :( Hahah kul ändå :) 

Pussar miichi :)♥ 

Fixar mig inför dopet

Hejhej! Kom exakt ut ur duschen och ska snart börja fixa mig.. Ska typ dra om en timma eller så..
så det är dags för mig att börja fixa mig, jag ska liksom:

 - Hitta snygga strumpbyxor
 - Ta på mig jeansshortsen och den rosa randiga tröjan
 - sminka mig
 - fixa håret
 - ta med mig det jag behöver dvs. BD, hörlurar, mobil och kamera :)

Ja det är typ det så vi hörs när jag kmr hem elr nån annan gång :P Miichi lova att hon skulle blogga idag oxå, men jag tror hon jobbar nu men hon bloggar väl senare antar jag :)

C yah later!

2 videoklipp :)


Man hör emma: Danni! Danni! DANNI! hahah :P


Haha, vet ni hur mkt vi garva åt det där efter? hahaha.

Aja, nu ska jag borsta tänderna sen ska jag lägga mig i sängen och lyssna på musik, läsa och rita på whiteboarden ahah.

Nolife.se

Guten Nacht!♥

"Bilder från Idag" #2










Jag tkr jag kan bli riktigt het på vissa bilder asså (Ironi.se)
















Ungarna drog i Helenas hår


De hängde i oss (bokstavligen)


De kramades


De jagade oss


De gungade med oss




Och de klättra på oss haha


Och de mosade Lisa HAHAHHA!!!


Årets första blomma :D


Årets andra blomma hahahahahah'




SEXII


Hahah jag skulle härma Jhonny Depp (Jack Sparrow) i Pirates of the Carribean hur han springer hahha
Så jävla skön han är i de filmerna!




"It must have been love.."


"...But it's over nooow"


Sen blev saknaden efter Helena för stor och jag visste nte vart jag skulle ta vägen hahah


Men hon kom tillbaka!!

nej skojja bara XD

Det var de bilderna det.. I nästa inlägg kmr 2 klipp. 1 från omklädningsrummet för länge sen och 1 från Donken igår HAHA!!






Bilder från Steffi's blogg


Johanna, Steffi och Emma..




Sexig man blev då :P




Hahah


Hhaha, tkr jag blev en riktig schteekare här :P




Steffi har jävligt skön hoppstil måste jag ändå säga haha


HAHAHAHAHHAHA!!!!!

H&M

Kollade aldrig på nån film kolla liute på Tv och drack cola :D
Imorn skulle jag va med Lisa och vi skulle fråga fler om de ville va med oss, men nu kan jag nte på dagen för jag ska tydligen på dop i västerås som jag typ totalt hade glömt bort haha. Nej men vi ska va senare på kvällen.
Men här kmr lite saker som jag vill ha :P


50:- på HM men jag hatar att de nte har såna där silvriga detaljer i hörnan, men de funkar ändå :P


Me like those :D Nitar är ett + oxå :P 199 :- på HM



Den var mkt snyggare när man har den öppen. 349:-


En helt OK ring från HM.. 50:-

Film..

TjenaTjena! ;) Ska typ lägga mig i sängen och kolla på TV elr nåt för jag e as seeeg! Har vart det i typ 2-3 dagar och jg fattar nte vf! Tycker det börjar bli dags med sommarlov;P
Men men, jag hittade USB sladden i min väska btw :D Så bilder kmr upp fler gånger ikväll.
Men jag bloggar när filmen är slut

Puuusss!


Dagens skönaste "konversation"

Helena och min "konversation" på Handenterminalen ;)

Helena: Har du åkt tåg nån gång?
Jag: Eh.. Va?
Helena: Aa, asså typ sånt där tåg..
Jag: Aha Expressen eller vad?
Helena: Neej! X2000
Båda: HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA!!

Haha vi har sån bra humor :P
Juste, när vi satt på Donken så tänkte vi på hur vi egentligen började umgås och det ska ni få se nu haha.

Allt började vid de såkallade "Blåaborden" där man sitter och väntar på sin NO lektion haha. Då hörde jag att hon tyckte att Tom Kaulitz (Från TH) var snygg och för att kolla om jag hörde rätt så sa jag:

Jag: vem då?
Hon: Tom Kaulitz.
Jag: Aa jag vet! Visst är han

Och så fortsatte det typ i en vecka elr nåt, bara TH, TH, TH och ännu mer TH.. Men det var liksom det man hade gemensamt :P Sen blev det mer a vill du följa med till Handen och jada jada jada.. Haha kmr ihåg första gången jag var där med Helena, Johanna, Frida.  Vi åt på TacoBar och Frida och JOhanna dela på en deluxe och jag och Hille dela på en. But anyways.. Sen kmnr jag ihåg att jag störde mig på henne, Johanna, Lisa, och alla de jag är med idag som fan haha!
Jag tyckte de jämt skulle låta högt och skrika och skit.. Jag tänkte typ bah: Men vafan kan du hålla käften nån gång eller? haha. Och här sitter vi idag. Haha, Kind of fun :P

People change when you get to know them :P Det e nåt jag har lärt mig Hahah!


Första bilden jag tog med min kamera :P (Skulle testa om den funka)






Haha, det var den bilden jag pratade om idag/ igår :P




Handen C

Heej hej! Idag efter skolan så gick jag, Steffi, Helena, Johanna, Lisa och Emma till gunogrna igen haha, och gissa vilka som kom? Jo.. Ungarna -.- Fast bara 2 st nu.. Det var en som verkligen försökte få uppmärksamhet men hon lyckades nte haha. iaf så var vi där en stund till Lisa och Steffi drog för Lisa hade utegångsförbud för en viss anledning HAHA! Sen när ungarna höll på som fan så drog vi oxå.. Ema gick själv för hon skulle åt andra hållet så jag, Helena och Johanna drog till tyrsetavägen och där så dissa JOhanna mig och Helena, så jag och Helena åkte helt själva till handen  haha. Vi blir fett dissade den här vexkan xD

Men när vi var i Handen bytte vi till tåget mot skogås och var där och leta efter min USB sladd.. Hitta den inte ofc, så jag troor den är här hos mamma nånstans.. Men när vi var klara där så drog vi till handen gick in på H&M och sen in på Stadium. Sen bestämde vi oss för att äta. Jag ville äta på TacoBar och Helena på donken, och hon vann haha :/
Men efter att vi hade ätit gick vi bara in på BikBok och Kicks (AAAHHH  HAHA:p) sen drog vi hem.
Jag lade mig i sängen direkt och kolla på TV haha..
Men iaf, bilder från steffis blogg kmr sen.. Typ 4 st haha men ändå :) Bilder som bilder eftersom att jag inte hittar min j*vla USB..'

Bloggar sen, måste gå och dricka nåt och kolla på TV haha
Puuss//DaNNi

Wierd

Heej! Är lite piggare nu och kmr säkert inte kunna somna haha.
Idag efter skolan så skulle Helena på nå Elevråds möte med Jenny och Maria så jag satt där och vänta i en timma haha, skitkul verkligen :P Men innan hon gick dit så gick vi till gungorna för att köra samma lek som vi gjorde igår, den där att nån säger en fråga så ska man hoppa och säga svaret (Geek's som vi är haha :P)
Nej men så kom det fram typ 2 ungar (Ok 3 då men den ena stog lite bakom de andra) Men iaf de bah: Vad heter ni? och va såhär söta och inte pain. Så alla rabbla upp våra namn och skit och så pratade de lite smått med oss, men sen blev det KAOS! Jag driiver nte!
De börja rycka Helena i håret och hänga på henne, sen sprang de efter Steffi och så börja de klättra upp på Lisas axlar, sen johannas och det vart KAOS! Det var speciellt en unge  som var värst! Hon röck i hår, hon bröt min nacke! och hon sparkade och slåss. PAIN haha. Nej men sen var Hille tvungen att gå till mötet så då var det jag, Lisa, Johanna och Steffi kvar och vi sprang runt som jävla idioter haha. Sen drog Steffi och Lisa och då var det bara jag och Johanna ikvr och vi bestämmde oss för att gå in till våran skola där de nte får va, men tror ni de släppte oss elr!? nej.  Så de drog i kläder, de sparkades, de skrev, de nöps, de klängde på en och de frågade hela tiden om de fick bli min lillasyrra-.- jag bah: whatever haha. Nej men sen så kuta vi in i en jävla fotbollsmatch hah, och verkligen kuta till skolan och de sprang efter. Precis när vi kommit ifrån de lite så ska jag självklart tappa min väska (-.-) och så tar de den och börjar dra.

Jag : SLÄPP VÄSKAN DET E INTE MIIIN!!!! hahah.
de : Om ni inte följer med oss så kmr vi säga till eran pappa.
Jag: Men du kan ju börja med att hitta min farsa, lilla gumman haha :P
Johanna: Och om du inte släpper mig så säger jag till eran lärare och då får ni skäll
Jag: hahahahah!!

Men de släppte fan oxå haha, sen dissa Johanna mig och drog hem så jag satt ute i den ASVARMA solen och typ lyssna på msuik och hade astråkigt :P
Sen kom Jenny, Maria och Helena och typ skratta åt mig haha för det såg tydligen ut som om jag hade skittråkigt XD Men det var det jag hade oxå :P

Sen drog jag och Helena till konsum och mötte Johanna där för vi skulle till Frida som har vart i Pourtugal och ska till Paris.. Så vi var hos henne en stund sen drog alla hem. lalalala 
Anyway.. bilderna från "Gung grejen" kmr sen för jag har tyvärr nte min USB sladd här och df kan det nte kma nå bilder från idag heller -.- Men eftersom att jag ska till Handen me Helena imorn så tror jag att jag åker till handen och tar tåget därifrån till skogås och typ plankar till handen elr nåt sånt hehe. Jag har ju tappat mitt busskort och df har jag bara häfte och jag har bara så att jag kan åka till handen och sen hem, men jag får planka.
Big deal liksom..

Nu sitter jag här vid FB och chattar med denise om mina nycklar som jag råkat tappat :/
Men jag troor att de är hos Pappa eftersom att jag kom in genom porten igår..
Men nu ska jag sitta lite vid datorn en snabbis sen ska jag sova.. Har iof sovmorgon imorn :D Men bara till 9 haha

C yah later aligator! (driver XD)

---------------...............--------------

Asså förlåt för sveriges sämsta uppdatering men jag pallar verkligen nte! Bloggar kanske sen..

Måste bara lägga mig ner haha 

Bilder från Idag


Lite av Steffi och Mig :)
Ser fan ut som o jag är livrädd hahahah!!!








Sexiit Helena :P<3




Jag fattar nte vf jag ser så rädd ut heela tiden haha!




















Johannas Converse :)


Hoppbild på Steffi ;)




HAHAH!!







ok, resten får kma upp imorn för jag måste sova, kmr fan nte orka upp imorn

Smell yah later!



DH

Hej! Sitter och kollar på DH och sen tänkte jag typ lägga mig i sängen och kolla på TV för jag börjar 08.15 -.-
Med Tyska på morgonen. Jippie -.-
Men men, tänkte bara göra ett snabbt inlägg men jag bloggar sen och då kmr bilder upp från idag

Home

Tjtja! Sitter och äter nudlar och kom nyss hem.. Efter skolan så var jag, Lisa, Helena, Emma, Johanna och Steffi kvar och gungade lite hahah. Men det var fett kul ändå XP
Bilder togs ofc. Men eter det så drog alla hem och jag och Steffi drog till min morsa för jag skulle lämna typ ett par byxor och en tröja och sen så åt vi där för hon skulle med mig och Johanna på spinningen.
Sen när vi satt där och åt så insåg vi att vi aldrig skulle hinna haha, så vi slänger i oss flingorna och steffi tar en till portion! Jag bah: men vad fan gör du? haha Men så drog vi och vi båda kuta till bussen med mackor i handen HAHA! Vi måste fan ha sett sjuka ut XD Men så drog vi till min farsa och bytte om och jag hämta ett par byxor till steff och vi typ stressa sönder oss haha, men vi kom typ en halvtimma tidigare XD
Nu sitter jag här och läser lite bloggar och e inne på FB (Ovanligt jag vet XP) Samtidigt som jag bloggar XD
Bilder från när vi var ute efter skolan kmr senare ikväll, nu ska jag äta klart och sen hoppa in i duschen.

Men jag bloggar sen

C yah// DaNNi

Jag VANN!! <3<3<3<3

JJJJAAAAAAAAAAAGGGGGGG VVVVVAAAANNNNNNN!!! Omg jag kmr börja gråta hahyah :D Km ni ihå att jag va med i en twilight tävling? På guchie's blogg :)
Och jag vann! Jag vann faktiskt!! Vi ska ju göra om våra rum snart så de sakerna sitter fin fint!! Åh gud jag skakar!! Jag vann god damit!!!! Jag kan sjävl inte fatta det haha!
Men jag bloggar när jag kmr hem. Puss.
(Det här verkar vara en jääävligt bra dag!)

Bildbomb från kryssningen -10 #2

Så! Nu har jag laddat upp lite bilder på FB och städat undan lite små saker, men här kmr bilderna:


DeNize





Drinks ;)
Ok, det e cola och fanta då hahah :P


Denise, Razmus och Jag :)


Haha


Pappa, jag och Denise :)


Devin och Razmus




Kicki och Devin


Haha, jag och denise skulle göra våran "To parrttteeeey!!" hahah


Razmus


Razmus och Pappa


Hela familjen :D


Händerna i taket, SÅKLART!


Devin, Denise, Jag, min farbror och Razmus


Pappa & Denise


Denise i Finland


Razmus på nån staty i Finland


Denise på nån staty i Finland


Jag på nån staty i Finland haha. Jag var inte berädd om man säger så..


Denise i korridoren


Denise sjöng karaoke


Hahahaha!! På båda bilderna är det 2 killar som drar därifrån. Så bra var hon!


Det ser ut som att hon knäpper fingrarna men hon pekar fucku till Adam hahaha


Min mjuka outfit när vi åkte hem :)
Leggins - BikBok
Jeansshorts - Gina
Oversize tröja - Thailand
Halsduk - BikBok

Ja, det var de bilderna.. Ska nog gå och lägga mig i sängen och läsa.
Bloggar troligtvis på morgonen imorn efterom att jag har sovmorgon till kl. 09.40 :)
Niiice

Men vi hörs imorn

Puss// DaNNi

...

Hejsan! Sitter och äter lite gröt samtidigt som jag chattar me Sara.. Nej, fan nu har jag ont i magen :/
Sitter inte vid den datorn som har alla bilder men de kmr upp snart.
Men whatever, ska dra nu..

Smell yah later

//DaNNi

Tyra Banks show

Tjatja! Sitter och väntar tills mina bilder på FB ska laddas upp och kollar på Extreme home makeover som nyss slutade så jag tror jag ska se på The Tyra Banks show eller ghost whisperer istället..
Måste läsa BD också. Är i det romantiskaste stället ever haha :)
Eller ja.. Jag var nu kanske det inte är så romantiskt längre, men jg ska nte avslöja allt för mkt för er som inte har läst den hehe.
Men men, det blev Tyra show :) Men jag ska fortsätta ladda upp bilder på FB sen kmr bildbomben från kryssningen #2
Bloggar sen
Puss//DaNNi

-.-

Vaknade nyss -.- Så jag åker inte till stan idag. Pallar nte.
Får typ göra det imorn.. Men idag när jag städar MÅSTE jag hitta mitt busskorrt, asså det är spårlöst försvunnet!
Kanske måste be Mamma beställa ett nytt :/
Men aja, tänkte bara göra ett inlägg eftersom att det är ganska sent på morgonen, eller ja.. tidigt på dagen och jag ska äta frukost så jag bloggar sen och då kmr fler bilder upp. Promise!

Tschüss/DaNNi

Stuff

Ok, nu direkt efter bildbomben kmr ett mer allmänt inlägg hehe.. Tänkte nämligen skriva vad jag ska göra imorn, för imorn är det fullt upp asså heheh..
Jag ska:

- Åka till stan och kolla efter min skinnjacka
- Städa rummet (!!!!)
- Rensa garderoben
- Dammsuga rummet
- Skura golvet (?)
- Kanske damma av saker i rummet
- Ladda upp bilder på FB från kryssningen
- fixa naglarna..
- Bada
- Välja kläder till piss skolan -.-

I think that's all..
Men vet ni vad? Ska kolla på TV och läsa BD i pauserna så vi hörs imorn..

I'm outta here!

Bildbomb från kryssningen -10 #1

Här kmr lite bilder från kryssningen, sen är det dags att sova för min del :)


Denise och min hytt, denise ligger i sängen hon skulle sova i och min är den som är fastspänd hhahahha


Mitt favvoställe hahah, satt där typ hela tiden när jag hade tid och bara kolla ut


Hahha den här bilden asså, shiiit! Först såg jag bara en gubbe med en randig tröja och en basker så skulle jag driva me denise så jag bah: Denise Picasso är utanför vår hytt, haha
Hon bah: Eh, va? jag bah: a kom och kolla
Och så satte han sig ner och börja måla av folk HAHAHAH!!


Badrummet


Liite av duschen


Jag, Pappa, Kicki, Devin och Denise♥


Utanför vårat rum.. Haha ser helt galen ut :P


Vårat rum:)


HAHAHA!!! Efter ett toabesök. Haha när man spolade så sögs allt in på typ  sek, ni vet så som i flygplan.. Gissa om jag fick panik hahhaha :)




De hade en drag show nedan för :) En kille som klädde ut sig till olika kändisar :)


Köpte ett assnyggt armband (det me remmarna) för 25 :-


Foto: Jenny
På fotot: Denise o jag :)


ok, ser helt muppad ut menmen, jag bjuder på den :)
foto av: Jenny :-)




Glaada :)


Devin, Jag, Rasmus & Denise


Denise och Adam


Jag fängslade ihop mig med denise hahah  (de där "rören" lös i mörkret :P)



Så det var lite av bilderna, har defenitivt mer men de får kma upp imorn.. Orkar fan nte mer nu hehe.

Peace out/DaNNi

50 first date

Hejhej! Sitter här och äter lite hallon :) Yummie! Fast de är lite sura då, men de funkar hehe.
Angående det där inlägget med de fula djuren + den där losern var för att han hade kallat Amir (Gaybloggen) fet och hade photoshopat hnm tjock! Asså seriöst jag flippade ur! I ett senare inlägg hade han skrivit att han tyckte det var lågt att Kissie hacka på Jackie om hennes vikt och att man inte borde dömma efter vikten, men vafan gör människan själv!? Jävla idiot. Menmen, nu ska vi inte va sura :)

Har nyss kollat på 50 first dates med familjen och ätit glass me hallon, chokladsås och marränger. Jag vet, jag är nyttig haha. Men jag kom att fundera på en sak med min andra blogg, och ni kanske får veta det sen.

Ska tagga nu, elr ja.. Jag ska sitta vid FB och msn och läsa bloggar då men ja..



Hörs sen
Puss/DaNNi

Vill inte att den här dagen ska ta slut för då är vi en dag närmre skolan! :(

Hej på er !
Idag har jag inte gjort speciellt mycket.. Vaknade ganska sent, vid 11, och sen gav jag New Moon en till chans medans jag åt frukost.
Är fortfarande inte övertygad. Tycker inte att den är såå jättebra.. Men aja, helt okej ;)
Sen segade jag bara till tre, då drog jag till gymmet, Änltigen!!!
Har dåligt samvete eftersom jag inte mvarit där på flera dagar :-o Inte bra Miichi :S
Men nu känner jag mig mycket bättre iaf, det känns så skönt att träna !
Håller ni inte med mig ?? Man mår mycket bättre och man känner sig duktig ! :D

Gymmade med Lina och Bea idag, ingen Sofia och ingen Denise :(
Men vi hade det trevligt ändå :)
Det blev ungefär 2h 10min, feels great !! :)

Men aja nu måste jag verkligen göra idrottsuppgiften jag har skjutit på hela veckan :/ 
Jag vägrade göra det under lovet, om man är ledig är man ledig !! Tycker jag i alla fall ;)

Önska mig lycka till ! Jag lär behöva det.....

Pussar Miichi

Glaad idag :)

Hejhej! Vaknade fölr kanske 45 minuter sen och då började jag läsa lite av Breaking Dawn♥ och nu tittar jag typ på "Maskens återkomst" elr nåt sånt :)
Ska nart ta nåt att äta tror jag. Devin och Kicki är på Ikea, vet inte om Pappa är me och denise sover så man kan typ säga att jag e ensam hemma.
Och vet ni? Åh jag e så glad idag :D och anledningarna till det är:

1. Solen lyser för fullt
2. Snön är helt bortsmält här i skogås :D:D
3. Jag får solen i ryggen när jag sitter i soffan, och det är ett +
4. Man kan äntligen känna att det är VÅR ♥

Men men, nu ska jag nog ta en fralla med juice, så jag bloggar sen :)

//DaNNi

Kopior!!


SÄger bara en sak: Bilden säger allt!

En fråga till er: Ser ni likheten, för det gör jag!

Lista

PERSONLIGT
Namn:
 Daniella Helena Nicole Karlsson Eriksson
Födelsedag: 3 November
Hemstad:  Haninge
Ögonfärg: blå/gröna
Hårfärg: typ 3 olika efter alla färgningar men alla e olika sorters bruna..
Längd: 1.58
Högerhänt/Vänsterhänt: Höger 
Stjärntecken: Skorpion
Är dina föräldrar skilda: ja
Rädslor:  Insekter(getingar, spindlar, skalbaggar m.m), råttor, i starten och landningen när man flyger (nte så mkt men lite..)
Mest använda namn på msn: Danni 

FAVORIT

Färg: Svart
Mat: Pasta, skräpmat
Glass: Ben & Jerry's in my ♥ 
Godis: Choklad och saltlakrits
Affär: typ Gina, forever21, BikBok, HM m.m
Nummer: 3/42
Tuggummi: hatar tuggummi men om jag måste välja är det typ extra elr nåt sånt
Helgdag: Fredag och Lördag
Årstid: Sommar och höst. Allt utan kyla :)
Radiostation: NRJ!!!
Kroppsdel på motsatta könet: Läppar, håret(Om det räknas), och magen ofc

VÄNNER OCH LIVET

Vem av dina vänner är mest lik dig: ehm.. Kanske Sara(?)
Vem är mest högljudd: Helena!!!
Vem får dig mest att skratta: jag själv och min farsa hahahaha
Vem har du känt längst: Yasmin
Vem är blygast: Yasmin I think
När grät du mest: No idea..
Bästa känslan: när man har vart på stranden och solat :) 
Värsta känslan: När man känner sig äcklig och seg och nte orkar göra ett piss.
Vart vill du bo i framtiden: Jag vill vara ASRIK så då vill jag ha en lägenhet här i Sverige, en lägenhet i Tyskland och ett stoort hus i California och ett stoooort i Hollywood. Har mina planer på inredningen också, men det har jag inte tid att berätta just nu:) Kanske nån annan gng:P

HAR DU NÅGONSIN
Rymt hemifrån: hah nej.
Tänkt på självmord: naj
Sovit utomhus: nej, har inga planer på att tälta heller haha.
Spytt i skolan: Tror nte det.
Velat bli modell: Nope
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: Nope aldrig (Ironi;))
Sett en död människa: Don't think so
Ätit sushi: Nej, men vill :)
Varit på scen: Ja
Retats: BAM! U got me hahaha

DU

Svär: Nope! Har aldrig gjort, tänker inte göra (MJJOOOOOOO! :P)
Sjunger bra: Jag tkr det låter bra, men vettefan om andra tkr det :P
Duschar dagligen: Inte dagligen men varannan dag.
Vill gå på högskola/universitet: Pff, in your dreams!
Vill gifta dig: Nån gng i livet så.
Kommer överens med dina föräldrar: Tyyp
Gillar åska: Nja
Spelar något instrument: Nej, men vill kunna spela piano och gitarr
Äger en ipod: Nope, But I want one :)
Sover med gosedjur: Ehm.. Nej
Pepsi/cola: Cola
Mc donalds/burger king: Donken för deras McChicken och burger för deras pommes och ChickenBits
Singeldate/gruppdate: Singel
Choklad/vanilj: Vanlilj
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/vegetarian: Kött!
Tv/film: båda
Gitarr/trummor: Båda men mest Gitarr tror jag
Adidas/nike: Nike mest tror jag.
Kakor/paj: Cookies<3
Blind/döv: Döv troor jag

KAN DU
Gå ner i splitt/spagat
: nee
Skriva med båda händerna: ja, men med vänster ser det ut som om nå jävla blockmongo har skrivit haha
Vissla: Ja, men fan nte bra ;)
Blåsa en bubbla: Eh ja(?)
Rulla din tunga i en cirkel: japp
Ha dina ögon i kors: Yes
Nudda näsan med tungan: Nein
Dansa: Nte bra, men vafan :P
Äta vad du vill utan att oroa dig: Njaaa..

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade: Kicki tror jag
Du pratade i telefon med: Miichi
Du msnade med: Denise
Du kramade: Kicki elr Pappa
Du skällde på: Devin
Du sportade med: Johanna

SENAST DU
Skrattade: Idag
Grät: Don't remember
Filmen du såg: Bad Boys II och Panic Room♥
Tuggade tuggummi: Kmr nte ihåg
Drog ett skämt: idag elr igår
Sjöng en sång: I duschen igår tror jag :)

ÖVRIGT
Hur många kuddar sover du med: 2 (En kudde som jag inte kan sova utan är min 'CP-Kudde' som Alexandra och Kicki säger :))
Dricker du mjölk: Nej
Person du hatar mest: Hatar är ett starkt ord (för vissa hahahah)
Vad borde man uppfinna: 2 band som åker på gatan med flera kontroller där man knappar in vart man ska så får man åka lite och gå lite :) Eller en flygande soffa elr säng skulle nte va fel :)
Är du ett hälsofreak: Hahah, årets skämt elr? :P
Vilket är det värsta vädret: Snö och slask
Lekte du med barbie som liten: aa

El Clásico ! :)♥

Kollar på El Clásico ! ♥♥♥♥
Håller självklart på FC Barcelona !! :D Haha
Just nu står det iaf 1-0 Till Barça, Så klart :)
Mål från Messi, en riktigt najjsig sådan :D

Bild på bästa spelaren just nu !! Lionel Messi


Inte speciellt vacker men skitbra spelare ! ♥

Muchos Besos *Miichi*

Bad boys II

god kväll eller vad man nu än ska säga ;)
Sitter och kollar på Bad boys 2 och är helt tom i skallen haha. Vet nte vad jag ska skriva men hade ändå lust för det på samma gång :) Men vet ni vad jag kom och tänka på nyss? Jag stör mig på ca hälften av alla tjejer i min klass haha och typ 3 killar hahah. Not good. Haha, nej men jag blir så jävla förbannad när folk tror att de är nåt när de inte är NÅNTING! Mer än så tänker jag nte säga men jag skulle kunna sitta och prata en hel dag om de vissa personerna. Men tänker fan nte göra det för det sista jag ska göra är att slösa tid på de.
Menmen.. Ska sitta lite och läsa bloggar, va på FB och kolla på Bad boys när den börjar igen..

Juste! en sak till: Jag måste bara länka till den här bloggen, den e så jävla skön haha. Gå in på kategorin "My videos" och kolla, haha så jävla skön :P hennes blogg är: Anagina.blogg.se






Bjuder på den bilden oxå :P<3

I tried to warn you. We tried to warn you, but you never wanted to listen....

I really am sorry for what´s happening to you, I know it's hard.
I know that this maybe sounds harsh, but I hope this end as soon as possible because he is not right for you, he is a real ass, a manipulator. Look what he made you do, he separated us for several months.
Do you think it was right, that he really cared about You?
We Did Care, all the time. That's why we never could accept him, because we always knew what kind of person he was...

I could say : You should have listened..
But that wont make any good, so I just say - I want the best for you, and if this ends today you will do so much better. He doesn't deserve you, he never had.

*Miichi*


Visit from the Family :)<3

Haha snackade nyss med Danni och hon vill tydligen att jag ska fortsätta slänga in några inlägg lite då och då :p
Vad tycker ni läsare ?? Borde jag stanna kvar ?? :)

Vi har fått besök så det är fullt hus här ;)
Min pappas kusiner och deras mamma är här, de heter: Connie + Jaime, hennes man & sofia, deras 3 åriga dotter, Valle + Maya snart 3 månader gammal :D och Julieta, sen våran familj på 6 pers ! HAhahha trevligt, trevlig :)♥ 
A men i alla fall, just nu sitter jag hemma och väntar på att maten ska bli färdig :)
Mamma och Friggis, hennes kille lagar mat för fullt i köket och det luktar gooott gooott :D

Här kan ni få lite bilder som jag har hunnit ta idag :)

Julieta och Maya (mormor med sitt andra barnbarn) =)



Valle & Julieta / Dotter och mor :)



Jaime, Sofia, Maya och Connie :)



Valle och sofia :)



Jaime & Maya (liite suddig men ändå) :D



Pussar Miichi

Fanta med Salt = det äckligaste jag någonsin har druckit -.-

En sak till.. Vi satt och åt middag på den där buffen och när jag gick med denise för att hämta dricka till Pappa elr Kicki (Kmr nte ihåg). Fattade nte vf jag skulle me men det var tydligen min farbror som sa det till denise, men sen när jag kom tillbax märkte jag vf. Han hade hällt salt i min fanta!! Och pappa bah: aa, skål då!
Så jag tog ju största klunken haha. Inte gott!

Lite om helgen

Heeeeeeeeej, missed me? :P Nu är jag hemma efter en askul helg :)
Vi åkte ju i torsdags och då gick vi mest på ett/en "disco"/fest. Det var askul haha. Alla dansa som fan haha.
Innan festen så skulle vi ju äta middag, och vi gick till nån buffe grej, asgod mat.
Tog typ chickenbits och pommes första gngen^^ Sen tog jag typ kycklingfilé met kroketter. Fan så mkt godare än chicken me pommes..
Men sen i fredags så kom vi i land i Finland och gick där och satte oss på ett fik och drack lite.. Gick runt och kolla på kläder och så.. Och juste, min farbror, hans son (min kusin) och hans tjej var med. Gjorde bara saken roligare haha. Men så gick vi där på stan till kanske 3 på dan(?). När vi kom tillbaks till båten så gick vi in på rummen och bytte om till bikini och så.. Jag och Denise delade rum och så delade Pappa, Kicki och Devin.
Men så möttes vi i korridoren och gick till badet som inte var som jag hade väntat mig. Jag trodde det skulle vara mer space i vattnet, asså så att man kunde röra sig, men det var typ kanske 5 olika pooler. 2 bubbel, 2, vanliga där det som lite bubblor iband, och en helt vanlig.
Det var kul och det är iaf det viktigaste.
Efter badet gick vi upp och duscha och fixa oss för jag och Denise skulle sjunga karaoke men jag gick aldrig upp för jag är förkyld och hes och låter som en jävla gås som lider när jag sjunger haha.
Så denise sjöng ensam och jag e jävligt glad att jag inte gick upp för egentligen skulle vi sjunga break away av Kelly Clarkson Men min Farbror tog nån svensk låt o.O
Men men, ska sitta lite vid FBoch göra massa saker.

Juste, såfort Miichi loggar in så ska jag fråga om hon vill börja blogga här ibland :)
Hennes bloggning var fett bra ju:P

Svar till Emelie:

Glömde skriva in det Men jag ska pierca naveln :)
Har velat göra de jätte länge och nu ska jag äntligen göra det :P


//miichi


....................... I have no words....................

Herregud.... WTF Just happened !!???
Helvete!
Did not see that one coming...

*M


Nu blir det Vampire Diearies !

Okej jag fick typ panik nyss.!
Satt inne på fb och helt plötsligt skriver Liian ifall jag hade sett Vampire Diaries..
Men nej idioten miichi är helt borta som vanligt så jag tänkte inte på att de släppte det senaste avsnittet idag även om jag visste att det var fredag..
Men nu ska jag iaf kolla på VD nu och sen kanske jag slänger in ett inlägg..
Gud jag har en känsla av jag kmr döö !!! Mest tack vare Liian >_<

Puss Miichi

I'm Glaaad !! :D

Nu är jag hemma :)
Har varit i skärholmen men min kära mor och med mina två småsyskon, Kathy och Dennis :P
De skulle handla och kolla runt lite så jag drog och klippte mig, blev riktigt nöjd :D
Fast det blev jätte kort !
Sen blev vi upphämtade av min mammas kille och så åkte han och dennis och klippte sig, Dennis blev jätte sööt ! :)
Kan tyvärr inte lägga in bilder eftresom jag inte har med min usb sladd, den ligger hemma hos pappa.. -_-

Men aa jag fick precis en underbar present !! Jag ska pierca mig antingen imorn eller nån dag nästa vecka ! :D:D:D:D:D
Hahahha jaa Jag är Glad ! :D ♥
Tack Mamma och Friggis !!! Beosos ! ♥♥♥

Lovee Miichi


[email protected]

Någon som är sugen på att få naglarna fixade ??
Maila eller ring Maria Herrera :)

Här är hennes visit kort :) ♥♥


Pussar Miichi

Heey Miichi här :P

Godmorgon på er!

Okej, jag skulle egentligen blogga igår men jag hann inte eftersom jag kom hem senare än väntat, plus att jag råkade tappa bort inloggnings uppgifterna -.- Duktigt av mig, jag vet ! Hah..
Men, aa i alla fall gårdagen var helt okej :)

Först fick jag kliva upp från min underbara skönhetssömn klockan halv nio för jag skulle möta Liian nio vid Brandbergen C, där vi skulle sola.
Anledningen att vi skulle gå så tidigt var för att vi skulle hinna sola efter att hon lämnat sina småsyskon i skolan/dagis (vet inte riktigt vilket av de) för senare skulle hon till läkaren.
De var skönt att få liiite färg iaf, fick inte så jätte mkt om man säger så..
Efter solariet så drog jag hem och satt vid datorn en stund innan jag tog en efterlängtad dusch, efter solning, och göra mig i ordning för utgång :)

Fixad och klar drog jag till masmo och mötte Älsklingen Sofia där, som hade fått vänta ganska länge på mig stackaren.. och så gick vi upp till min faster för att hälsa på henne och underbaraste Maya, hennes 7 veckor gamla dotter :D ♥
Efter det åkte vi till Maria för Sofia ville göra akryl naglar. Så jag fick sitta där och tråka framför tv:n medans de fixade. Vet ni vad det värsta var. Att när Maria hade gjort färdigt alla naglar och skulle börja fixa de och fila, så lossnar alla naglar :S Så de fick ta bort alla och göra gele naglar ist så vi var där i fem timmar !!!
Så vi åkte inte hem förän halv tio.
Men hemresan var iaf rolig, jag Sofia flummade son fan! (som vanligt då)
Sen så satt Mauro oxå på bussen fast det såg vi inte förän vi klev av i handen :p Trevligt ;)
Hahahha sen när jag skulle av och kramade honom så råkade jag slå stackarn x) hahahha

Det var i stort sett så min dag såg ut i går :)

♥♥ Hugs'NKisses Miichi ♥♥

Ska fixa i ordning mig nu..

Hejsan! Nu har jag vart hos mamma, sen när jag kom hem så hoppade jag in i duschen på direkten.. Så nu siter jag här i mitt rum och e inne på FB och ska snart klä på mig och sminka mig och så... Jag kmr ta med ett halvt batteripaket så att jag är säker på att jag har tllräckligt med batteri. Och så raderade jag alla bilder från kameran, fast satte såklart in de på datorn först^^. Men nu ska jag dra, och kmr förhoppningsvis inte att blogga förrän på lör/sön.
Hoppas ni gillar Michi's bloggning och kommentera mkt:)

Pusspuss! Love yah!

Bilder från Lisa

Har laddat upp lite nya bilder på FB nu så jag kan ladda upp några från dagen då jag färgade  Lisas hår :)



färgen är i, nu återstår bara att...


... skölja ur det


Då var vi klara ;)




Dags för maaat:


Haha skönaste bilden på Lisa!


Ser inte så gott jag vet men det är bara vanligt ris med soja, quorn och majskolv :) Hur gott som helst haha :)


Haha, kanske ser fel ut, men jag ligger på ett massagebord med huvudet i ett sånt där hål, medans Steffi masserar och knäcker min rygg :)

Det var de.. Ska sitta lite vid datorn, sen ska jag lägga allt jag ska ha med mig på golvet och sen ställa alarm, sen är det dags för mig att sova..

Tschüss

Michi ska gästblogga! :D<3

Svar till Liian: Nte jag iaf!

Tänkte bara meddela att medans jag är borta de hör 2-3 dagarna så ska michi gästblogga här. Och om hon gör det bra så kanske hon  får blogga här mer O.o Who knows:P Fast det e ju såklart om hon vill :)

Men nu ska jag skicka lite bilder till michelle och ni kmr se sen :P

Rockkryssning

Nej denise och Lina ljög hahah! Inte kul!-.-
Vi ska tydligen på rockkryssning där det finns pooler och spa och skit :D Nu blir danni glad haha!
Nej men ska ner och käka nåt nu sen drar jag nog till Mamma med Denise för denise ska hämta sin bikini..

asfhjläåöphyutfråp¨fghjklölkjhgfdsasdghjklöä'äölkjhgfdsa
Hejsan svejsan! Sitter hos Pappa nu och chattar lite med lina på FB.. Fick reda på vad jag ska göra på lovet och tydligen ska vi till Fjällen -.- Nej nu ska vi till min "fiendes" landställe -.- Åhhhh! jag åker hellre till fjällen och dit vill jag inte!
Jag bor i sverige, det är fritt land och det finns en anledning till det. Nu är jag fucking piss sur för jag tänker INTE följa med och jag menar det!

Hos Lisa

Tja tja! Sitter här hos Lisa nu och väntar på att hon ska skölja ur sitt hår. Ni förstår jag har färgat det :)
Haha, sitter här och gungar till musiken. Om ni inte fatta så är hennes stol en yogaboll =)
Men aja, tänkte bara göra ett litet inlägg. Ska försööka blogga bra idag =)

Byee<3


tjululu;P

heejsan svejsan de e lisa här som gästbloggar;P just nu sitter ja o danni o snackar skit om folk... hahaXD
neeh men aah de vi har gjort sen typ klockan 21.00 e typ sutit vid datan, ätit cherios (stavning?) o sån skit..;P
aah men de va typ de ja vet nt de roligaste inlägget men men that is life..  aja hejdå puss o kram;)

Musthaves

Eftersom att jag har världens bloggtorka och inte vet vad jag ska blogga om så kan ni få se några saker som jag vill/måste ha haha ;)

Från Cocoo.se:








Stämmer in sjukt bra haha;)

Från H&M:

Detta är ett måste!!!

Inte ett måste, men den va ganska så snygg :P


Love it! (Om man ändå kunde gå i klackar -.-)



Seriöst, I'm lovin' it!


Det skulle nte skada om nån söt liten hund kom oxå :)

Och det viktigaste av allt typ:


De där underbara conversen! De SKA jag köpa. Har bestämmt mig för det.
Skinnjackan är oxå viktig som fan för jag behöver verkligen en ny jacka + skor..

Jackan har jag redan pengar till, men jag måste bara orka ta mig in till stan. Skorna ska jag fråga Pappa och Kicki om eftersom att Kicki kanske har rabatt där (Hon jobbar där) Men nu ska jag chatta klart me Lisa. Hon skulle kma hit men hon får nte för sin farsa -.-

Bloggar sen..
Pözzzz

Det är meningen att det ska vara en rubrik här, men jag kom inte på nån ;)

Hejhej! Idag så vaknade jag föör sent :/ Halv 2 typ.. Och när jag gick upp så såg jag att det har snöat!!! Seriöst jag kmr flytta tillett annat land snart, och jag driver inte! Nu är jag arg hahaha.
Nej men idag ska jag:

Duscha eftersom att jag inte gjorde det igår
Rensa garderoben (om jag orkar)
Dra till Pappa och hämta USB sladden och mina skor och leta efter mitt armband (om jag hinner)
Ladda upp bilder på FB


Ja det e typ det.. inte så mkt men ändå. Ni förstår, det är lov och jag vill bara chilla lite och kolla på TV haha.
Men nu ska jag dra och äta nåt liknande frukost ;)
Haha, men jag bloggar sen.. Pözz

P.S: Om jag inte hinner dra till Pappa får videon kma upp på ons-tor..

Svar på kommentar m.m

Anna om Bilder från Steffis blogg:
Kan du göra en videoblogg där du visar hur du sminkar dig?

Kramiizz

Fick en kommentar och som ni kan se så var det nån Anna som frågade om jag kunde visa hur jag sminkar mig.
Självklart kan jag göra det, men jag kanske måste hitta min USB sladd först, för att jag ska få mer minne på kameran, men jag tror jag ska dra hem till Pappa imorn och hämta USB:n, leta ännu mer efter armbandet och hämta min tråkiga spinningskor -.-
Tror att jag bara ska gå kvar där tills mitt kort går ut, för jag menar. Det är tråkigt. Man bara sitter där och cyklar i en halvtimma, sen stretchar man, sen drar manhem. Visst det är skönt i benen efteråt men man kan ju hitta annat som är roligare och skönt i benen haha. Men iaf.. Ska kolla igenom mina bilder och ska se om jag kan radera några onödiga elr kolla om jag redan har några på datorn.. Bloggar imorn..
C yah!

Glöm inte tävlingen om bikinin! Gå lite längre ner i bloggen så hittar ni länken, elr så kollar ni i kategorin: Kläder & Shopping..
Och om ni röstar så kanske jag lottar ut nå pris haha, If that's possible :P

Hilf mir Fligen armbandet<3

Ok, var nyss inne på FB och såg att Sara hade "mitt" Hilf Mir Fliegen armband, så jag bad Denise logga in på MSN och tydligen så är hon hemma hos Sara nu. Men då kom det sig att Sara hade köpt ett eget, och I belive her.
Men jag hittar inte mitt! Jag har seriöst letat i år och dar efter det och det måste kma fram för det gav mig tur och jag ljuger inte! Det var mitt favoritarmband och jag slösade inte  245:- på inget. Denise säger att det ligger hos Pappa, men jag vet inte. får väl rensa garderoben sen.. Ska göra det nu oxå förresten. Men bilder kan inte kma för jag hittar somsagt inte min USB. Troor den e hos Pappa.. But, who knows?
Men, nu ska jag rensa garderoben lite och jag kmr ta före & efter bilder så får ni se de sen :)




Ciao!


Things

Inlägget under skulle egentligen ha publicerats igår men på nåt konstigt sätt så gjorde det inte det..
Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, tror inte jag ska göra nåt speciellt faktiskt för kl e ju redan 20 i 6..
Men det jag måste göra är:

 - duscha!
 - kaaanske städa mitt rum ;)
 - Ladda upp nya bilder på FB
 - Klippa fingernaglarna :) Jag vet att Michelle kmr gilla det här hahaha!

Sen vet jag inget mer. Typ slappa och slappa..
Orkar fan inte blogga just nu, ska börja fixa lite med FB nu.. C Yah bitches!


Bilder från Steffis blogg

Ni får verkligen usräkta att detaldrig kmr upp nå bilder i bloggen men jag hittar inte min USB sladd. Fråga michi. Har sprungit runt som en jävla galning och letat! Me eftersom att jag är så snäll så tar jag mig till orken att gå in på Steffis blogg och ta lite bilder därifrån HAHA! Nej, jag brukar faktiskt gå in på hennes blogg dagligen :P


Steffi tupperade håretoch borsten fastna haha! Hon sminka mig som en fjjortiwsz!


Fjortis Steffi






Hahah Steffi skulle bära mig, men så ramlade jag och..


...Både jag och Steffi dog av garv!




Somsagt, hon sminkade mig som fjortis




'Haha så jävla skön!




Det ser helt fel ut på mig och Steffi haha!


Lisa, Steffi och jag :)


♥♥


Jag och steffi hittade en assöt katt utanför en port, så när vi (rättare sagt jag :P) kom på koden så öppnades ju porten men den sprang bara iväg ahaha


Sen drog vi till ett dagis och tog some pics..






Vi klättrade lite på stängslet oxå :P Busigt jag vet X)




Ja det var de bilderna det.. Ska chatta lite med michelle nu.. Men bloggar mer imorn eller kanske ikväll :P

Pözz

Drar till handen :D

Drar till handen nu..  Bloggar när jag kmr hem.
(Wierd inlägg, jag vet, men tänkte bara göra ett litet inlägg sådär :p)

Trött och ett wierd inlägg :/

Jag kan börj med att säga förlåt för en sjukt dålig uppdatering, men det e så att Devin hade datorn HELA dan igår och + så var jag med Steffi och Lisa. Pallar nte förklara vad vi gjorde igår, men idag så gick jag och steffi ut och gick till dagiset nedanför mitt hus och gungade på den där stora pissgungan, men steffi gunga så jävla högt haha! Det var inte kul :(
Men så tog vi en massa bilder som Steffi ska skicka till mig sen, och jag kan inte ladda upp några bilder för jag hittar inte USB:n Tror den är hos Pappa.. Men Whatever, är sjukt trött så jag ska se på TV nu sen bloggar jag senare. Måste se på Andra Avenyn sen också.. Men vi hörs =)

PussPuss♥

RSS 2.0