Idrotten idag

Hahaha jag måste bara berätta om min jumpa lektion! Så jävla komiskt asså!
Först så delades vi in i lag och jag kom med Johanna. Eller ja jag satte mig så att jag kom med henne hhaa.
Vi skulle köra tre stationer. Mitt lag började med Badminton och jag missa varje gång vad annars. Åkte ut först också ofc! Jag e exakt lika klumpig som Bella i Twilight när det gäller is och gympa HAHA! Men iaf, sen skulle vi dansa! Streetdans också hahah! Jag kan ju bara säga en sak! Min lärare skulle dansa street, men hon kunde inte ett piss, hon visste inte ens att man måste ha lite böjda ben utan hon stog rakt upp som ett jävla fån. Och dansen var så jävla tönting HAHAHA! Fan att ingen  inte var med för då skulle jag ha bett personen att filma HAHAHA!
Men nu har jag nyss ätit klart. Ska se lite på Navy CIS så jag bloggar väl senare


Home

Nu är jag hemma från den urtråkiga skolan -.-
Ser på "That's 70 show" men ska snart byta till The Simpsons när det börjar. Haha gud vad jag älskar the simpsons.  Och snart är det simpsons marathon också! Yeey! Men jag har inge mer att skriva, så jag skriver sen.


Haha jag ser uttråkad ut. Men där e färgen på naglarna också. Dålig färgkvalitet på kameran men min lila e inte sådär "blå" 
Puss!

Guten morgen!

Godmorgon på er! Nu sitter jag och kollar på "Vakna med the voice" samtidigt som jag dricker te. Gott! Måste inte gå förrän kvart över. Alltså om en halvtimma. Så jag har ju god tid haha. Vet inte vad jag ska säga eftersom att dagen ust har börjat. Men ja.. Hur mår ni? Själv mår jag så att jag känner att jag vill åka till skolan, gå in på rektorsexpiditionen och peka fuck you åt rektorn hahaha! Fan vad jag hade njutit sen!
Men nu ska jag fortsätta att dricka mitt te innan det blir för kallt och kolla lite till på The voie.
En fråga bara: Är det bara jag som tycker att de bode ha sina Rap attacks på måndagar ist? Man blir ju fan pigg o glad av de.

// DaNNi

Målat halva av naglarna lila

Nu ska jag måla klart ena min hand. Eller ja naglarna på min högra hand. Gör det samtidigt som jag kollar på "Mitt stora feta grekiska bröllop" Denise sa nyss att jag jämt brukade säga: Usch den där killen äcklar mig. Asså pojkvännen hahahahha han äcklar mig fortfarande hahha. Men ja jag har jobbat några tal i matteboken, och nu ska jag måla klart naglarna. Kanske bloggar mer ikväll eller så blir det imorn innan jag drar till skolan -.- Hatar verkligen skolan ibland! Men jaja

//DaNNi

-.-

Åh! Ni vill inte veta vad som hände nyss! Jag skulle vrida lampan för jag skulle göra läxan i min säng och gissa vad som händer när jag vänder lampjäveln! (ursäkta mitt språk) jo en grej som jag fick av min bästa kompis Yasmin sprack och det var nåt jävla medel i den så allt medel åkte ner på golvet, över fönstrerna och lite kom i min säng! Åh! Jobbit! Så nu har jag skurat med trasa och papper och nu MÅSTE jag göra läxan. Matte och tyska.
Måste leta efter min SO bok också :S Har tappat bort den. Men jag tror att den e hos Mamma.
Juste! Jag har klippt naglarna också. Hade skit långa ju! typ en centimeter typ hahah. Men nu e de korta och jag ska måla de lila också. Efter att jag gjort läxan. Men ja.. Bloggar sen

PussPuss!

Videoblogg från igår:


Haha

Dagens:

Heeejsan bloggen! Hahah. Jag sa ju att ni skulle få veta lite om mig så jag gör en lista:
nej kan inte kopiera från min syrras blogg, så ni får en dagens ist.

Dagens vill ha ; Robert Pattinson
Dagens klädels ; Svarta mjukisar från London,ett  brunt linne, en grön kofta
Dagens smink ; Nothing at all ;)
Dagens frisyr ; uppsatt i en hög hästsvans
Dagens händelse ; Pappa skämmde nyss ut färdtjänsten HAHAHA! filmade hela med kameran!
Dagens låt ; Robert Pattinson - Never Think
Dagens planer ; middag med donny, madde syskonen, kicki, pappa och kickis mamma :)
Dagens saknad ; säger inte XD
Dagens dummaste ; Denise som tror att jag kommer kleta färg i pannan på henne när jag ska färga hennes hår, så nu får jag inte göra det -.-
Dagens roligaste ; När Pappa skällde ut färdtjänsten heheh
Dagens drog ; muusiikk!
Dagens favorit ; -
Dagens köp; lite olika saker från ICA
Dagens godis ; Gummibären (♥), Bubbliizz, och en halv Brejk
Dagens dryck ; Julmust
Dagens läsning ; ingen, eller jo bloggar..
Dagens humör ; ganska så glad I think :) 
Dagens ord ; Kyss Arselet HAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Bloggar mer om en stund tror jag :)

Yeeeey!

Åh gud så skönt att blogga igen! Jag hade min förra blogg som hette danniiis.blogg.se men så skulle jag byta lösenord men så råkade jag trycka på fel knapp när jag skrev in lösenordet. Och blogg.se vägrade skicka ett mail med mina instruktioner till min mail -.- Har väntat skit länge på att blogga igen. Jag älskar 1:a advent haha!.
Men ja.. Ni som läser min blogg kan gärna tipsa era kompisar om min blogg :) Och om ni kommer kommentera så kanske jag är snäll som länkar till er. Men idag är det ju 1:a advent och snart kommer Donny (min brorsa) och Madde (Hans flickvän) och Kickis Mamma. Men ja nu måste jag gå och borsta håret för jag har nyss duschat, ska ut med Denise och Kicki och plocka mossa hahaha. Men i nästa inlägg kommer lite "info" om mig :P

Puss♥ // DaNNi


RSS 2.0