tipsa!

Hellooow! Är verkligen skittrött. Ska snart dra till Länna och sedan till Handen. Ja.. Sen måste jag justäda också.. Och packa :P Men jag har skrivit ner alla de sakerna jag ska ha med och så så det är lugnt.

Juste, Om ni har tips på nå bra bloggnamn, så snäälla kommentera? ;) :*
Men snart ska jag gå o borsta tänderna sen drar jag nog! Bloggar när jag kommer hem.

Read this!

Okey, bara så att ni vet så ska jag göra en ny blogg, men jag kommer dock ha kvar en här bloggen och blogga som vanligt. Ni kommer säkert inte märka någon skillnad eller några förändringar. Jag gör en ny blogg för lite olika anledningar..

1. Jag vill börja om på nytt men ändå ha kvar den här.
2. Jag tror min andra blogg kommer bli bättre för jag kommer inte skriva på samma sätt som här.. För här svär jag typ sjukt mycket, gör förkortningar, och massa sånt. Och om ni kollar på alla andra bloggar så är det ingen som svär och så.
 Och mer anledningar. 

Men ja.. som jag skrev så kommer ni inte att märka några skillnader, tycke bara ni skulle få veta det :) 

Tävlar om ett halsband! :D

Är med i en tävling hos modegrabben.blogg.se Den man vinner är ett halsband som man väljer själv. Eller ja.. man har 3 alternativ att välja mellan :D Älskar fan halsband asso! :) How nice wouldn't it be with a nice Tokio Hotel necklace? haha, nej men tillbaka till tävlingen :) Jag kommer bli jukt glad om jag vinner för jag älskar det halsbandet jag har valt :) Om ni vill vara med i tävlingen så klickar ni bara på bloggen, elr HÄR! som är en direktlänk till tävlingen. Lycka till! *Men jag hoppas jag vinner :P*


Bild lånad av Modegrabben :)

Change

Okey, jag måste ända min önskelista xD Min förra gick på ca ****:/  Så jag ska göra om hela aken :P Sen ska jag se om jag kan ladda ner Picasa igen för jag hatar att jag nte har det :( Men jag ska kolla runt lite på sånt som jag vill ha och så..  

Help!

Blev inge elgiganten idag för det blev för sent så jag tar det imorn istället. Har bara kollat på TV och suttit vid datorn idag, som vanligt^^ Men asso, jag behöver hjälp igen.. Vissa som har bloggar har liksom .se istället för blogg.se på slutt. En fråga: Hur fxar man det? t.ex Knzas.se elr typ Kissies.se, haidis.se osv..
Help me!

Ska te Elgiganten snart..

Tja tja! Äter lite mackor nu med saft moahaha. Ska snart te Länna för att lämna in kameran, sen te haninge C för att köpa en kjol.. Men sen mååste jag städa också.. *Suck!* Asso ååh! Har fastnat i fleera låtar :( skitjobbigt! bl.a.: Shakira - Waka Waka, Travie McCoy - Billonaire, Rasmus Seebach - Natteravn, Parry crip - I got no iphone och många mer :( Hahah, det är faaan skit jobbigt! (8) I hate my life and I wanna die, I ain't got no Iphone. My heart is breaking, thinking suicide.. I ain't got no Iphone (8) Haha. Men det här inlägget vart sämst så jag bloggar sen, C yah!

Nelly.com

Så nu har jag beställt 2 leggins från Nelly.com, Love them!

Snackade med Pappa också och det visade sig att direkt efter Gbg så dra jag te Norrlnad men lugn, steff och sara bloggar fortfarande. Men imorn så ska jag till Lnna och lämna in kameran hos Elgiganten.. Kanske hinner gå in på stadium oh säga hej te kicki om hon jobbar där.. Sen ska jag iaf iväg te handen C och köpa en kjol som jag ångrar att jag nte köpte igår -.- Men min brorsa ska ha datorn och jag ska fixa naglarna, städa och göa annat, så jag bloggar sen


-.-

Har nte kunnat blogga idag för jag har vart i Täby vid mn mormors grav, sen drog vi till stan och käka på Mongolian bar :D Min favorit resturang :) Men nu är jag hemma och dricker lite Vitamin Well..

Aja kan nte blogga mer för min brorsa ska ha datorn, as always! :O

Plans

Haha chattade lite med sara nyss om åska haha. Är fan livrädda båda 2 xD
Men här kmr resten av veckans planering:

Torsdag: Besöka min Mormors grav..
Fredg: Inget planerat än.. Alternativt vara med Sara
Lördag: Inget planerat, Bolle namnsdag och kanske vara med nån söt :P
Söndag: 15.00 Vara hemma hos Pappa och packa.. 17.00 drar vi till göteborg! :D

Yupp, thats right! I'm going to Göteborg! Lugn, lugn jag har fixat några som ska gästblogga bl.a Sara och Steffi :) Sara kanske slänger in 1-2 inlägg perdag och samma hos steffie ftersom att steffis dator är sönder, men om nån anna vill gästblogga så är det bara att säga till så skickar jag lösenord och användarnamn :)

Beslutsångest :S I need your help!

Hjälp mig! Jag har beslutsångest. Jag vet nte vilken jumpsuite jag vill ha!


Kan nte bestämma mig för vilken jag ska ha! Den hel rosa är billigare men jag tkr den lila rosa ser mkt mjukare och mysigare ut hehe. Vill ha båda!! Men kan barafå 1 just nu men kmr typ köpa den andra när jag har råd..
Så nu är det upp till er att bestämma vilken ni tkr är snyggast!

Önskelista :)

Okey, ni som vet lite om mig vet säkert att jag älskar shopping och pengar och sånt?  Iaf, här kmr lite saker jag vill ha te min födelsedag som är om typ ca 3 månader hahaha :) Är ingen speciell ordning om hur jag vill ha de :P

  8000:-

Full HD systemkamera med 18 megapixel och ISO upp till 6400. 18-55mm IS-objektiv medföljer.

Fånga varje liten detalj i fotoläget, eller växla till Full HD video och spela in film med 1080p, 720p eller VGA-upplösning. Anslut kameran till din HDTV via HDMI och visa upp dina mästerverk.
18 megapixel CMOS-sensor - Skapa stora utskrifter eller beskär bilder till perfektion, utan att förlora de viktiga detaljerna.
High ISO - Upp till 6400! Otroliga bilder, även i dåliga ljusförhållanden och när du ej önskar använda blixt.
3,7 fps - Fånga bildserier med upp till 170 JPEG-bilder (9 RAW).
9-punkters AF - Imponerande autofokus med nio punkter som ligger utspridda och fångar ej centrerade detaljer.
Kameran är dessutom kompatibel med EF/EF-S och EX Speedlite.

ca 3000:-

10,1" mini-PC med Intel Atom, 1GB RAM och 160GB hårddisk.

Bärbar mini-PC som kombinerar mobilitet med sofistikerad design. Perfekt dator för dig som vill sköta ditt digitala liv var än du är.
10,1" WSVGA LED HP-skärm - Med BrightView widescreen som ger dig en imponerande bildupplevelse.
Intel Atom N450-processor - Med 1GB RAM får du en processor med tillräcklig kraft för dina vardagliga sysslor.
Lagringskapacitet - 160GB för dina personliga filer, bilder och musik.
Kommunikation - Integrerad webbkamera och mikrofon.
Anslutning och operativsystem - Trådlös, VGA, 5-i-1 minneskortläsare och Windows 7 Starter 32 bit medföljer.

 ca 1300:-
900+moms+frakt men jag ÄLSKAR den!!!


79:-

99:-

Shit, jag vill nte veta vad allt kostar :( Kan ju drömma om kameran, men det viktigaste är fan datorn och sen vill jag ha den där jumpsuiten och väskan mest av allt! Well.. You can always hope right?

Gratis5.se

Okej, här är en bra sida som jag tkr ni ska gå med i.. Man samlar poäng och får hem presentkort, praktiskt elr hur? Jag vet :) Så allt ni behöver göra är att trycka → HÄR! ←Sen så fyller ni i all information och sen är det bara att börja samla poäng! Det är helt gratis.                     ↑

Enkelt och bra!

(The voice -10) Ska lätt gå! :D

Jag ska LÄTT gå på The Voice -10! Lätt!Steffi ville nte gå för det är tydligen "farligt att gå där", men jag ska ändå gå! Liksom hallå, Sean banan, Crossfire, Flo Rida!, Madcon, Stromae, Lazee (har alltid velat sett hnm :D) och mer. Liksom hallå! Jag ska lätt gå! Skiter i med vem men jag MÅSTE gå! Typ mina favrit artister vafan haha! Elr kanske nte favorit, men några som jag lyssnar på vääldigt ofta :) Men just nu chgattar jag lite me steffi om en sak som ni aldrig kmr få veta.. Men ska göra en liten önskelista här på bloggen :P Men btw, vi får hoppas att kameran funkar då för annars döör jag!

Julafton (typ)

Okey, Sorry att jag nte har bloggat men jag har nte haft tillgång te dator hos Steffi.. Men hos Steffi hade jag kul, vi kanske gick o lade oss liite försent :P Vi kollade typ på 9 filmer sammanlagt :O. ehm.. sen idag så ringde min mors te mig och väkte mig runt 14.00 och jag skulle dra te handen för att möta henne, min brorsa, min syrra, hennes son, Min kusin och hennes kille + min syrra syrra (vi är nte släkt :P) Men så fikade vi där och ag gick in på bikbok kolla på en skitsnygg skjorta för 299:- men den såg ut som en jävla sopsäck på. Så jag drog in på Gina och köpte den typiska Gina jackan som nästan alla har... En svart fick det bli.. Sen när jag kom hem så öppnade jag "HUMANOID CITY LIIIVE! :D" skitglad haha. Sen så öppnade jag H&M paketet som innehöll en puderborste, ett blått linne, ett vitt linne och ett Lady GaGa linne.. Så det var typ som julafton idag hehe.. Sen tanka jag ÄNTLIGEN på mobilen med 300 (har typ nte kunnat messa på en månad :S) men nu har man ju 3000 gratis sms, så nu jäävlar hhaha. Ja.. men idag ska vi äta hemmagjord pizza och bilder kmr ikväll med kassa mobil bider eftersom att kameran är DÖD nu.. R.I.P


Skönaste!!

Hahaha en sak jag glömde skriva igår.. Gårdagens skönaste när vi var ute med båten asso! Vi jagade några ankor (änglar som vi är :P) och så steffi var heelt inne i det där så hon bah skrek: DET SKA BLI ANKMIDDAG IKVÄLL!! hahahahha fyfan vaf jag garva asso Mern nu har Bolle dragit hem och vi såg nyss på New Moon. Igen :D
Vi har typ sett på 6 filmer :O Om man räknar med New Moon 2 gngr.. När jag kmr hem ska jag typ måla naglarna, har bara ena handenn målad haha det är verkligen skitsnyggt, men sen måste jag fan städa! :O Ska lämna in kameran också för den är ju döööd! Men ska läsa lite bloggar o va inne på FB nu

Twilight & New Moon

Tja igen! Har kollat på Twilight poch New Moon nu och helena vill se om NM, men pallar fan nte det.. Men vi ska typ se nån annan film.. Äh vet nte vad jag ska skriva så ni får ett skiittråkigt inlägg hahah. Och helena nu: "Men om vi ändå nte ska se på nåt så kan vi väl sätta på New Moon igen? :P" Hahah. Men jag bloggar kanske sen elr imorn..

Hos Steffi nu!

Tjatja! Sitter i steffis rum och fryser arslet av mig.. Skulle faktiskt aldrig kunna på i gudö.. Insekter överallt och kallt som fan haha. Vi åkte båt och skulle meta och så när jag fick "napp" så sa jag bara: Men hallå, min åker ju ner ibland.. Ska den det elr? :S Hahahah, men den hade bara fastnat i en sten xD Hahaha, jag och Bolle är BÄST på att ro *ironi!* och juste, vi hade inget bete så jag och bolle tog löv hahah. Men nu ska vi typ se på Twilight och sen på New Moon.. Typ som Twilight marathon xD
Men juste! Kamera fan är heelt död nu sp mamma ringde te Elgiganten så jag ska typ lämna in den och de ska typ försöka fixa den, men jag ber och bönar att de nte får den att funka för då får jag en ny, fast dock samma men då ska jag fan ta en rosa :D Men filmen startar nu så jag ska va lite social men jag bloggar kanske senare elr imorn..

Puss!

Steffi och Bolle imorn!

Imorn håänder det saker.. Sk upp tidigt, klä på mig och packa, sen runt 13-14.00 åker jag te Gudö till Steffi och ska slagga där med Bolle också :D Sen ska vi ro ut med båten och kanske meta, och jag vill baada :D
Men jag tror det kmr bli nice nice.. Måste fan äta nu är sjukt hungrig haha

I'm on crack bitch!

Gjorde coolaste saken på Ypoutube! Devin läste på aftonbladet.se att de har hittat en sak som man ska lyssna på som gör att det känns som man är hög. Så jag och devin bah: jo men vi kan ju leta upp den och testa liksom..
Och då sitter vi där och blundar och lyssnar i 10 min och sen nät vi tittar så känner jag hur kännseln i ena mitt ben är borta hahaha och jag är HEEELT yr! Fett kuuuul :) men chattar med helena och steffi nu så jag bloggar seeeen

Det gäller ju att bjuda på sig, elr hur? :P

Okej, här kmr de sista bilderna tills jag får en ny!!


Klubban










P.S: Jag är såååå jävla seriös på ALLa bilder! ;)

Kamera fan är sönder! :@

Är så jävla förbannad just nu! Kameran är helt jävla paj! det fuinkar nte att sätta på den! Asso när man trycker på on-knappen så ska ju själva grejen som tar fotot kma ut, men nej nej nej, den går ut 2 mm och sen får jag liksom dra ut den med tänderna och innan måste jag slå på den som fan, men nu funkar inget! Måste ringa te elgiganten för jag ska FAN ha en ny!

Bilde rimorn

Bilderna kmr imorn ist.

HELENA! Nu har du gjort mig besviken :( [ ;) ]

Meeen åhhh HELENA!!! Jag har ett damputbrott på dig just nu!!! Joel fick dig tt lyssna på den och nu kan jag inte sluta lyssna på den för DU lade upp den i din blogg! :'( Vi ska ju ses på åndag så då jäääävlar. Hahaha nej skojja xD

Men skit i det, den är bra oh kmr va det xD Nu har jag vart jääätesnäll! Jag sminkade mig och fotade liite :) Så ni ska få bilder :D :O Chock jag vet.. Och vet ni!?

Jag såg ju Peter idag, och kissie va med men hon va självklart inne i biografen -.- Piss också! Jag och denise snackade ju om det förra veckan.. då hade jag typ sagt:

Fan också, jag vill se kissie!Jag måste se hennes ben, hennes mage, hennes läppar (!!), hennes hår (gillar faktiskt det) och hennes BRÖST! hahahahahha! Och självklart ska man ju missa henne när hon är en vägg bort -.-

Rubrik var det ja...

Juste! Vet ni vad jag glömde säga? Ni alla har väl sätt Twilight saga..? Och Bella i sig är ju klumpig som FAN, typ som på jumpan i Twilight :P ja.. mig på pricken.. Men iaf, idag på bion så ramlar ofc min nya mobil ut ur fickan 2 gngr, och sista gngen åker luckan av och minneskortet också!! Asso jag har fan allt där på! Men jag hitta det sen :P

Ja.. kände bara för att blogga så jag tänkte bara skriva det eftersom att jag nte hade nå annat att säga..
Just nu chattar jag lite på FB och funderar på att ladda upp bilder.. men vafan, det är bara en klubba jag fotot HAHA. Men det var en hjärtformad röd klubba där det stog I love you på ;) 24:- kanske lite dyrt för en klubba..
Men whatever :P nu sitter jag och sjunger lite på David Gray - This years love ;) Nej nu bytte spotify te Håkan Hellström :) Då blire att sjunga på den ist.. Nä fy vad tråkigt inlägg, tkr synd om alla där ute som måste läsa det här moahahhaha Men bloggar om en stund, ska kolla lite på internet på saker som jag vill haa! :D

Hemma

Är öntligen hemma nu.. Åkte till stan, kolla på filmen, A-team den var faktiskt bra, trodde den verkligen skulle suga! Men ja.. den var bra och nu drog jag till Statoil för att handla cola, och är heeeelt dyngsur! Asso det r-e-g-n-a-r ute! Sitter med handuk på håret och skit. det droppa fan från mig! Juste! Gissa vem jag såg i stan :P

Kissies brorsa peter xD Han är ju fan skit ful! :O Han hade en likadan rosa dräkt som kissie har.. Men måste dra nu för min brorsa säger att jag ska dra -.-- as usual

Bio ist...

Nehepp.. inge sean banan idag då.. Blir bio ist.. Nån jävla action film. Jag hatar action.. Steffi pallade nte följa med-.- och denise vill va där 19.00-19.30 och stå längst bak och nte se nåt.. Hallå, det kmr sääkert va packat för det är liksom sean banan..Men whatever.. kan halvsova på bion för har typ nte sovit nåt idag :/
Men jag bloggar när jag kmr hem för jag ska dra om en kvart..

Gröna lund idag igen :)

Tja tja! Är nte på så jäävla bra humör just nu för allt min brorsa gör är att skrika, spela höööög musik när jag har min musik på och fejkgarvar så klockorna stannar -.- nån som vill byta plats med mig? Trodde nte det heller..
Idag ska jag te grönan med Steffi och kanske denise.. Förra gången var det ju madcon och Rasmus seebach och idag är det SEAAAN BAAANAAANNNNN! haha, damp^^ Men måste ringa steffi pch denise... Har nyss duschat och ska packa.. men jag bloggar sen när jag har tisd elr innan jag åker... Ska försöka hinna med att gå in på nån gina tricot för jag ska köpa en jacka/tjocktröja.. Sen längtar jag ju bara fööör mkt tills Humanoid city live kmr hem i brevlådan :D Can't wait!!


Håkan Hellström

Wooho! Besöksrekord igår Baby! Fortsätt så och rösta på min sko på nelly!! Ska logga in på FB nu, är faktiskt skit sur för det är nå fel på det programmet man måste ha för att ladda ner från youtube för det funkar nte! Bliir galen! Som tur har jag laddat ner Madcom och Rasmus :D Men ååh vill ladda ner Vän med en bil och Känn ingen sorg för mig göteborg med Håkan Hellström! :( Älskar de låtarna^^


Bilder från bakningen


Alla ingredienser


Började med att blanda strösocker, vanillinsocker och 2 ägg vitt och pösigt.


Använde ofc elvisp! Jobbigt utan jue! ;)



Sedan grovhackar jag chokladen och smälter den i mikron men man ska helst göra det i ett vattenbad (man ska egentligen ha 70% mörkchoklad men jag tog vanlig marabou eftersom att jag hatar mörk choklad! :))


Så här blev smeten efter att jag hällt i alla andra ingredienser och så.. Och allt jag tänkte va: Vafan är den så jävla rinnig och vattning föör!? Och sen såg jag att jag hade glömt mjölet (A)


Bättre så! :)


hällde upp smeten i några formar




Efter! Och fy i helvete vad arg jag blev!


Med frosting och garnering (karamellströssel)

Årsta 2010-07-21

Här kmr lite bilder! :)
Vi börjar med de från Årsta 072110


Jag o steffi grävde fetaste gropen, det här är bara den lilla


fetaste stenen som vägrade gå bort! Vi kämpade med den  i säker 15-20 minuter!


men vi fortsatte gräva


sandhögen..


sen kom denise o hjälpte till :)



Tillslut blev gropen såhär stor:


Steffi fick plats i den, och hur lång är hon? typ 1,67 :O


Alla stora stenar som va i gropen..


Sandhögen senare..
'

Sen var vi tvungna att hälla i all sand sen >_<


Så, då var den nedgrävd igen :) (fetaste stenen överst ofc, den som JAG fick loss *skitstolt*)


Steffi var TVUNGEN att sätta dit en sked :P



Nyttig idag :)

Har nte blogat på länge för devin har haft datorn skiitlänge, men ska fan ta den snart! Gjorde nyss lite smoothie.
Känner mig faktiskt ganska nyttig idag^^ Åt sallad, gurka, majs, och kräftstjärtar till middag (ingen anhnan ville haha haha) och nu smoothie ;) Men ska fixa lite med den sista saken av de jag hållt på med i typ en vecka :P Börjar äntligen bli kvar nu.. 2 klara 1 kvar.. Men ska kolla på TV nu och fixa den där saken.. Bloggar med bilder när jag är klar :)


Ser nte det där bara föör gott ut?

TV lista ;)

1.) Tokio Hotel TV (om det gills, det är ju ändå olika klipp och avsnitt (A))
2.) Vänner
3.) Scrubs
4.) Grey's Anatomy
5.) Desperate Housewives 


Vem är din favorit karaktär i nummer 2?
[BTVS]
Joey!!!<3 :D

Vem gillar du minst i nummer 1? [GG]
Omg! Kan nte välja haha, det finns ingen jag gillar minst, gillar alla i bandet lika mkt, men för att ni ska få ett svar så kan jag ta en som finns med i vissa klipp.. en 40+ som har man + 2 barn som liommar på Bill! Asso bills sminkös som heter Nathalie *HORA!!* Franz

Ditt favorit avsnitt från nr 4?
[LHOTP]
Kanske när en kille har en bomb i sig och så kmr bombexperterna ^^

Vem är din favorit säsong av nummer 5? [C]
Har nte nån koll på det där HAHA men kanske när den där jordbävningen/orkanen kmr :P

Favorit par i nummer 3? [SATC]
Turk och Carla, helt klart!

Ett par du inte klarar av i nummer 2? [BTVS]
ehm.. Phoebe's killar stör jag mig på vet nte vrf haha, de är så fula! :P :P

Hur länge har du kollat på nummer 1?
[GG]
Typ 3,5 år.. Har ju ofc kollat på alla avsnitt 100 gngr om :P

Hur blev du intresserad av nummer 3? [SATC]
Kmr faktiskt inte ihåg.. Kanske zappade förbi 6:an och fastna för det och skratta så jag grät :P Vet nte xD

Favorit skådespelare i nummer 4? [LHOTP]
Alex och Izzie!

Vilken serie gillar du mest 1, 2 eller 5? [GG - BTVS - C]
helt klart 1!

Vilken serie har du sett mest avsnitt från mellan 1 och 3? [GG - BTVS - SATC]
1:an ofc!

Om du kunde bli en av människorna i nummer 4 vem skulle det vara?
[LHOTP]
Ehm izzie tror jag, för hon får va tsm med snyggaste personen i serien^^

Skulle 3 & 4 fungera att slås ihop? [SATC + LHOTP]
HAHAHAHAHHAHA!! Jag hade dött av garv!!! hahyahghah, men de kanske borde testa så det blir en komedi serise :P

Sätt ihop två karaktärer i nummer 1 som skulle kunna bli ett helt okej par? [GG]
Par? never, alla är killar!

Har nr 5 inspirerat dig? [C]
Naj haha

Vilken serie mellan 3 & 5 har det bästa Castet? [SATC - LHOTP - C]
Scrubs tror jag för de alla är roliga och så:)

Vilken serie mellan 2 & 4 har bästa intro musiken? [BTVS - SATC - LHOTP]
2&3 tror jag men mest 2:an :)


Såå jävla söt 1 av mina favoritepisodes :)


ÅÅhh älskar också det här avsnittet! Gjorde samma macka som han gjorde med sånt där äckligt fiberbröd som han har, och fyfan vad torrt det var hhaa, håller med hnm.. Det var föör nyttigt :) men god var den :) Nästa gng kör vi med VITT bröd^^






Bill Kaulitz har piercat sig igen :S

Okey, som ni säkert vet så har Bill (Kaulitz från TH) piercat sig i näsan.. Det värsta stället.. vet nte vad det heter haha, typ septum elr nåt xD Han borde nte göra det! Först när jag såg så var det enda jag tänkte på: Neeej! nej nej nej nej nej nej
Men sen tänkte jag om och kollade lite och tänkte: aa men det kan ju vara ganska snyggt med tanke på att det nte är sån fet ring han har.. Men nu när jag kollar gillar jag det nte! Han borde ta ut den! Och ta upp sitt hår igen!
Så bort med piercingen och upp med håret!


Är tungen att göra såhär eftersom att jag har suttit i timmar och letat efter mina typ 1000 bilder på de och det finns några jobbiga fjortisar som är wnb emos *HOST, DU VET VEM DU ÄR HOST!* och vill ta mina bilder, så på varje bild jag kmr lägga ut på de el nån annan famous så måste jag täcka över :)

Leggins

Pam Leggings SEK 149, Jeane Blush - NELLY.COM
Asso jag ÄLSKAR de här legignsen från Nelly.com 149:- Ganska billigt för att vara nelly..

Visste i att..



- Jag älskar att shoppa och pengar xD
- Jag vill ha en nakenhund soo badly och ska försöka spara till det till typ slutet av nian så jag kan vara hemma lite med den och så..
- Jag vill pierca tungan såå jävla mkt!
- Jag skulle inte kunna överleva utan musik elr mobil.
- Ibland kan jag längta illbax till skolan om jag har vart borta föör länge.. Har dock inte missat skolan nån gng det här sommarlovet.. Bara alla kompisar.. :) 

Happy girl :D

Mina cupcakes blev SJUKT failade! Inte ens goda.. elr ja.. helt oki men jag får sjukt ont i magen av de.. Kan ju bero på att jag nte tål mjölk egentligen, men det skiter en viss person i.. Äter glass och sånt iaf xD Kanske nte så bra xD Men iaf, bilder kmr sen :P Vet ni vad? Jag är glaad :D vet ni vrf? nej.. vill ni veta vrf? kanske..

1. Jag har köpt 2 tröjor som jag behöver..
2. jag har 257:- kvar på kortet av min månadspeng xD
3. Jag har fått allt på det där collaget av mamma :D
4. Jag ska färga håret te brunt igen för jag hatar min hårfärg (kan skriva mer om det i nästa inlägg tror jag xD)
5. Jag ska köpa en kofta från gina, ni vet säkert vilken ( om den finns i min strlk ofc.. )
6. jag har bestämmt mig för att försööka att nte slösa på hela min månadspeng och spara lite ist..
7. Jag ska köpa Tokio Hotel Humanoid City live dvd nästa måand :D:D:D

Cupcakes

HAHAHAH!! Trodde nte jag hade gjort ett ända inlägg idag, men eftersom att jag gjorde det efter 12 så räknas det va? :P:P men ska göra några smarriga muffins snart, så bilder från gårdagen och mer på det jag shoppade i farsta kmr sen, men jag bloggar senare :)


RÖSTA!!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Snaggat på sidorna av håret

Okej, det är ju typ skit vanligt att vissa tjejer snaggar sig lite på kanten av håret. Vissa tycker det är fult och vissa tkr det är snyggt. Asso jag kan tycka det är skitsnyggt på vissa men verkligen SKITFULT på vissa! Om det ska va snygg så ska man vara lite rockig/emo. För tänk er själva en jävla fjortis som kmr med lite snaggat och resten löshår? haha. Mn bah.. ehm.. a.. snyggt :/ Om man vill/ har snaggat så ska man nte bete sig som en jävla fjortis men tro att man är ett emo. asso sååå jävla patetiskt -.- Som ni säkert vet, jag HATAR wnb:s

H&M


Som jag sa.. Sämst collage, men det är gjort på paint skitsnabbt xD
Men det där (bort med skorna och pudret + ett vitt linne) kostar: 317+39:- (frakt) - 50:- (rabattkod)=306

Ska köpa det här, för det är faktiskt saker jag behöver!

Årsta Havsbad

Idag var jag ju på årsta havsbad med tha family och steffi.. Cippe (steffis brorsa) kom sen också¨.. Hade väl kul där haha :P Jag o Steffi grävde största gropen hahah, den gick fan över knäna på steffi! Men bilder kmr sen, kameran funka iaf :P Men.. nu ska jag skruva en liten önskelista och kanske göra nåt fult collage eftersom att nå jävla killar som "fixa" våran dator tog bort picasa :@

Årsta

sitter i bikini nu och snackar med steff i tele.. hon ska typ med te årsta, men hon har typ ingen bikini underdel xD men det löser sig nooooooooggggggggggggg............  Nej men jag bloggar mer när jag kmr hem för det ända jag har gjort är att duscha, så seee yaah!

Årsta havsbad

Imorn/idag ska jag te årata havsbad med tha family! Ska ringa Steffi och Bolle också, men hur stor är chansen att man får tag i Bolle? 45-50%.. Har ringt henne typ 2-3 dar i rad utan svar -.- Men såg på steffis blogg att hon skulle ringa mig idag, vilket hon nte gjort så ja får väl ringa henne då :P Får se om nån av de vill följa med ut dit :D
Då följer kameran med, om jag har batterier hemma, annars får det bli bilder från Steffi elr kassa mobilbilder :)


Är det bara jag som garvar SÖNDER år damen som är inringad? HAHAHAH

Iaf, det jag ska göra nu på morgonen är:

- Välja kläder
- Duscha (Tvätt håret, raka benen, tvätta kroppen osv..)
- Ringa Steff och Bolle
- klä på mig
- Packa de jag ska ha med mig..
- Ladda mobilen!!

Dagen

Tja tja bitches! Kan ju skriva lite om min dag.. Började med att vakna ca 20 minuter innan jag skulle på ett möte, typ sista mötet innan skolan.. S-K-Ö-N-T-! Men s jag slänger på mig lite kläder och fixar och så, och drar dit helt död. Är där i typ 1 timma och sedan drar jag te handen med Devin, Denise och Mamma. Vi köpte typ en varsin glass och sen drog vi hem haha! Elr ja.. Vi drog te brb och handla lite.. Sen kom vi hem, alla däckar utom devin HAHA! så han gick hemma ensam och gjorde inget! Mamma däcka på soffan o jag och denise i sängen :P
Sen vaknar jag runt 17.00 och ringer denise för att be hene köpa kyckling åt mig Men nej nej nej, det kan man nte göra -.- Så jag fick gå upp sj, men det var ju när jag satte mig vid telefonen som jag börja blöda näsblod så jag var tvungen att lägga på mitt i allt :P Sen så kollade vi på film efter maten, Farsan.. Fyfan vad jag garva hahhaha. Rekomenderar den :P Men ja.. nu ska jag ladda ner lite låtar.. Så jag bloggar schenare..

sche chya


Läs nte det här om ni är känsliga mot blod (Som jag)

Shit! Jag vaknade för en stund sen (däckade runt 14 kanske) var ju på det där mötet 11.. Men så ska jag ringa denise, så jag sätter mig vid telefonen och känner hur det rinner nåt ur min näsa (fräscht jag vet). Så jag kuutar in te badrummet och det RINNER blod, det är en blodpöl i min hand, det är i handfatet, på hela handflatan, och på mina fingrar.. FYFAN! jag brukar nte blöda näsblod, har aldrig gjort det heller :/


RÖSTA!!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Rösta, kom igen!


Bloggar imorn

Var ju och shoppade lite i farsta och handen dag.. Bilder kmr senare imorn för jag ska sova snart.
Men imorn ska jag på det där mötet vid 11.15 sen kanske räffa nån.. vet nte.. Men nu känner jag att jag nte har nånting att skriva om så jag bloggar sen


Slumpad bild..

H&M

Sitter och räknar för fullt på hur mkt pengar jag har och hur mkt jag kan köpa kläder för.. Asso jag ääälskar shopping! Bästa som finns jag svär! Men jag vill ju gärna ha lite mer pengar i månaden än min månadspeng på 500 + mer ibland om jag behöver de.. Drf ska jag kolla runt lite för att se vad jag kan göra. Sen ska jag fan i mig bli klar med det jag har kämpat med i typ 2 dar :/ Men ska kolla lite och blogga sen..


gammal bild..

Bloggar sen

Är hemma nu och har nyss ätit pastasallad.. Kmr gå på diet och bara äta nyttigt bara för denise har piecat sig -.-
Men nu ska jag gå och fixa en sak så jag bloggar sen

Farsta C

Ska dra till farsta och kolla lite och kanske shoppa.. men jag bloggar sen

Te Lisa

Jag visste! Visste att du skulle skriva så lisa hahaha :P "Sry att jag glömde skriva namn då!" haha, alla gör så :P
Vet du vad jag har lust att göra? Skriva ALLA negativa saker om dig och de postitiva.. Men de negativa skulle du bara ta illa upp så...

Till Lisa!!

Det här inlägget kmr handla lite om vissa männsikor som jag tkr är pain in the ass! Elr ja.. typ och typ nte :P Ni får se ;) Vi kan börja Men att svara på en kommentar..

Den här kommentaren är från "Anonym" som egentligen är Lisa:



   
           18 Juli, 21:26
Skit dålig, men den är gjort på paint lite nsabbt och ni ser ju tp att det står "vaddå miss perfect?"
Iaf, det här är då lisa som har skrivit te inlägget lite längre ner.. Och hon heter tydligen anonym, så hej på dej! Det här borde du ha tänkt på innan du skicka iväg kommentaren:

1. Jag kan se din IP-adress och jämnföra den med dina förra som du skickat på, annars bara söka upp den.
2. Vart i hela inlägget står det Lisa? Det står nte ett piss om dig!
3. Tack, för nu erkänner du att du har gjort fel eftersom du tog åt dig! Moahahahahha

Suckah! Och en fråga till er andra: Ser ni att det handlar elr står om Lisa i det inlägget? Inte jah heller..
Men lisa, du ska känna dig hedrad, för jag gjorde ett helt inlägg om bara dig :)

Kan nte blogga just nu

Håller på att fixa en sak nu så jag kan nbte blogga men jag gör det sen :)

Gropen

Asso vet ni vilken låt jag har fastnat i? Sean banan - skaka rumpa! Men iaf, hinner nte blogga nu, ska fixa mig och packa.. Ska typ möta Steffi och kanske oliver vid gropen, så vi hörs sen byee!


Friends <3

Asso ååhh! Är bara så jävla trött på ALLT jst nu! Allt jag vill göra är att vara med underbara kompisar, hänga och bara chilla, prata..

Jävl tur jag har ibland asso! :D

Drog ju te grönan idag med denise, men vi åkte bara kvasten 1 gng eftersom hon är fegisen herself ;) Men sen såg vi att det var Sommarkrysset idag, så jag bah: aa.. men vi kan ju typ ställa os och kolla vilka artister som kmr idag..
Så vi står där oh hör hur Gry Forsell säer att Rasmus Seebach kmr, ohch vet ni hur glad jag blev!? :D Och han är ju så snygg!!! Och skitbra live! Ni kmr få kassa mobil bilder längre ner i inlägget, kameran hade dött så..

Men imorn ska jag tp hem te mamma och göra ingenting.. Kanske är med nån kompis.. Och det är största getingen här inne men devin vägrar döda den -.- Men här kmr lite bilder och videor:








Videorna kmr i nästa inlägg för blogg.se fuckar... Som alla andra..


fuck this shit

Asso seriöst..Asso aldrig igen att jag kmr prata med dig, för du ör alltid samma sak! Det blir jämt samma sak, så jävla tråkigt, miss perfect!



Grönan iaf då ;)

Svar te Helena: Haha ja det måste vi, med chiips, dipp, jordgubar och nutella hahaha. Och cola ofc ;) tjockis jag är :P

Haha, har nte kunnat blogga för jag har gjort massa annat och så har jag nte haft nåt att skriva om..
Idag skulle jag te grönan med Denise, men eftersom att hon nte vet hur man använder en mobil så går det tyvärr nte.. Nej nu ska vi dit hahahaha Har ändå sminkat mig och så.. Men jag kmr nte ta med kameran, elr jag kanske kan ta Gaga väskan med mig.. vi fr se, annars får ni kassa mobilbilder :P

Test inlägg

Test, test, test!

Tävling!

Är med i en tävling hos Millah! Nu kan man vinna antingen löshår elr linser. Färglinser då då :)
Jag valde färglinser i färgen brun eftersom att jag ÄLSKAR bruna och mörka ögon! Vaf mer kan jag säga än att jag verkligen hoppas att jag vinner? :)

Tryck HÄR! om du vill vara med och tävla, och linserna kmr från pigtail.se!


(det här är dock nte den färgen jag vill ha :P)

LaDy GaGa väska :D

Tja tja! chattar lite med steffi om en sak nu och kollar på friidrotten -.- skit boring! Imorn ska jag nte göra nåt speciellt.. Kanske ska göra nåt med steffi, vet nte.. Fast det skulle kanske vara bra o fråa henne först HAHA!
Fan, hion kanske ska göra nåt >_< Kanske ska ringa Sara då.. Grönan typ xD
Juste! Glömde säga vart jag var idag xD Jag var i handen med Steffi.. Hon skulle typ bara kolla och kanske köpa nåt men det sluta med att det var jag som handla^^ Köpte snyggaste GaGa väskan för 70:- på H&M
Enkel men snygg. Och billig! Love it!

Men ska kolla på TV nu och sen typ.. läsa vloggar elr nåt xD


shopping

Hejhej! Är lite på blogg humör och shopping humör nu, så eftersom att jag är så jävla smart så ska jag blogga lite om kläder moahaha ;)











Ja.. det här ska jag köpa när jag får mina pengar :D Oh boy! Har missat tåget nu :S Men ska fixa mig lite nu hahaha blogar nätr jag kmr hem.

. . .

Svar te Helena: Hahaha, nej det är nte du xD

Idag var jag ju på Grönan igen med steffi och oliver och nån annan snubbe. typ Joel elr nåt xD
Hade skit kul och så, men är verkligen nte på blogghumör just nu, är verkligen skittrött så jag bloggar sen ;)

I'm sooo done!

I'm so done with you! I'm so fucking tired of you and all your wining and BULLSHIT!
Theese last few weeks I've been so free from everything, relaxed, hang out with real friends and just chill ;)
And not when I'm with you, cuz all you say is you wining and shit about everybody else!

Im DONE with U know!!

2 timmar på grönan :P

Hello! Har blivit dålig update idag jag vet, men var bara på Grönan i typ 2 timmar haha. Det var fett varmt och fett långa köer. Men ska dit igen sen imorn med Steffi, Oliver och kanske nån annan snubbe..

Efter grönan så drog vi te stan, leta efter Beyond retro och skit.. men pallar nte blogga nu, bloggar sen

Puss!

Dagens låt + hottie ;)

Vet ni en kille som är snygg? Jag vet! Rasmus Seebach! Skitsnygg juh!




Har knarkat låten heela morgonen! Har pumpat den som FAN!

Nolifer.se

Tjo there people! :) Chockade över att jag är vaken? Jag med! Jag har vart vaken från 07.20! :O Chock jag fick asso! Och jag vaknade av att Pappa kom och sa att jag sov som en pundare HAHAHA! Men jag hade däckat med kläderna på, med datorn i snät och mobilen i handen :P Ocvh då ska man ändå kunna somna om tkr man :p
Men det är väl bra att jag är uppe tidigt. Har ändå hunnit göra mkt för att vara morgon! Jag har:

Sminkat mig (bara bas)
Gått te centrum och hämtat ut pengar
kollat på TV och suttit vid datorn.

Ska snart äta nåt litet tror jag. Jag är FETT sugen på Cola! Men nu ska ni få lite bilder på nolifern.se herself ;)





Dagens outfit:
Brunt/vitt linne - Denise's från H&M
avklippta jeans - Thailand

Enkel och skön outfit, men nu ska jag droga MTV o musik så vi hörs sen :D

Grönan imorn igen och igen :D

Ska te grönan imorn igen med steffi ;) Har lovat att åka uppskjutet och insane.. :S Woops haha :P Big mistake there :P Sen ska vi typ dit på tors också för oliver skulle de så vi får se :) Kul ska de bli iaf :) Men nu ska jag gå och höra med denise om vi kan byta dator för jag ska ladda ner lite musik :) Ska göra lite "tidsinställda inlägg", tänker mer på er när jag är på grönan och roar mig :)


Update!: Jag gör nte tidsinställda inlägg utan jag kom på att jag kan mobilblogga ;)

Vaknade lite försent iaf :/

Hejhej! Vaknade lite försent iaf.. Vaknade runt 13.30 av att devin väckte mig.. Not good
Men sen så gick jag upp, kolla på "Run's house" på MTV, käka frukost och så kom Pappa hem..
Nu har jag bara knarkat Justin Bieber låtar och bilder och klipp på youtube hehe ^^
Han är ju bara föör snygg! och bra ;) Men iaf, funderar på att dra ut men jag har liksom ingening jag kan göra ute.. Jag känner ingen, det finns inget att göra än att klättra i klätterställningar (skitkul -.-), gunga, fotboll och sån skit -.-

Ska ju på det där mötet sen vid 17.30 nånting.. Känner att jag nte pallar gå. Ska snacka lite med Pappa och se om jag verkligen måste gå för förra gången va heelt pointless. Men ska somsagt snacka med Pappa osv..
Om jag verkligen måste dit så kmr jag se ut som värsta trashmania asso hahah :) Ballar nte fixa mig.. Kanske tar denise's ånga klänning med bulle på huvudet, vette fan ;) Men jag ska hoppa in i duschen nu, raka benen och ofc tvätta mig.. Men jag bloggar när jag har kommit ut ur duschen



Det här är ren perfektion!

Intressant inlägg.............elr nte?

Hejhej! Det kmr nte kma upp nå bilder från Grönan idag eftersom att jag låste in kameran i skåpet där jag hade mina väskor.. Tråkigt jag vet.. Men jag ska försöka bli bättre med kameran, bara det finns nå bra att fota..
Har inet intressant att säga heller haha :P

Har no idea om vad jag ska göra imorn.. Jag skulle te Rudan med Bolle men hennes danspolare fråga om de fick följa me men jag tänker nte gå om typ nte steffi följer med elr nåt xP Känner ju bara Bolle då.. Kul -.- haha :P
Men vi får se.. Nu ska jag fixa en sak, kolla lite bloggar osv och sen sova för jag måste sova tidigt nån gng :P

Bloggar imorn när jag vaknar.!
Smell ya later bitches!♥

Grönan

Kom hem runt kanske halv 7 nånting från grönan, jag vet nte :P Men iaf, åkte popexpressen för första gngen haha, den var skit kul :D Det vart KAOS när de spela Sean Banan - Skaka rumpa! - KAOS!
Varje gång jag och steffi åkte fick vi sämsta låtarna! De enda bra var när Gaga kom på och 2 andra (kmr nte ihåg :P) Jag däckade på tåget så Steffi väckte mig när vi va i skogås och jag gick hem, däcka i soffan, vaknade, åt lite middag snabbt, kolla på TV, däcka och vakna, och nu kollar jag på Jersey Shore. Måste fan köpa boxern på de! Det ska ju kma en säsong 2!! :D Men iaf, mer om idag..

Åkte inget annat nytt, vågar nte xP Men ska ju kanske te Liseberg i sommar och då ska jag åka Balder för första gngen eftersom att jag har slått vad med Kicki :P Men sen ska jag också åka lite mer nya saker ;)
Men det var kul idag iaf, kul att träffa Steffi. Men det som gjorde det dåligt var att det var proppat med folk och det gjorde så köerna var SKITLÅNGA! kunde knappt åka nåt! Jetline typ 2 gngr, flygande mattan 1 gng, popexpressen typ 10 gngr (stog i kö i EVIGHETER!), sen åkte vi ju mer men ingen "Kvasten" för det var sjuukt lång kö!

Men nu ska jag kolla på TV så jag bloggar sen.

Love you guys!!

Varför jag var så glad i förra inlägget är för att jag inte har sett Steffi på HUR LÄNGE SEN SOM HEELST!
Hr nte sett Bolle heller. Har nte sett Emma på hela sommarlovet, har nte sett Sara sen mars! :O
Vi hade ju vårat Big fight där i typ en månad men allt är löst och vi är vänner igen :)

Steffi: Vi har nte setts på sjukt länge men jämt när vi är med varandra har vi sjukt kul och skrattar minst 32 gngr :) Och varje gång du och alla andra tjejor sover över hos varan så har vi våra småtjaffs :P Men vi har jävligt kul och det är det som är meningen :) Älskarej!<3

Bolle: Har nte heller sett dej på länge! Varje gång vi är med varandra elr med andra så skrattar vi alltid lika mkt eftersom att vi har våran egna lilla "dolleochbolle-humor"xD du fattar :P Och samma som jag sa te Steffi; Varje gång vi har våra sleep-overs så hör man alltid ditt höga skratt andras skrik och ljud ;) But I love it! And you!<3

Emma: Vi har aldrig haft den bästa kontakten och jag slår vad om att du har bättre vänner än vad du och jag är, men vi har alltid vart bra kompisar och jag älskar dej lika mkt som de andra! Vi har aldrig haft nå sleep-overs elr liknande, vi kanske har umgåtts lite efter skolan och så.. Men du ska veta att jag älskar dig lika mkt som jag älskar alla andra! <3

Johanna: Ja.. vad kan jag säga.. Vi har nte så mkt gemensamt mer än TH hahah xD Men vi har kul tsm och funkar ihop. Har lika kul me dej som med alla andra :D Älskar deej!<33

Frida:
Vu har nte heller så mkt gemensamt men alla skrattar och är glada :) Och vi är också bra kompisar, hoppas jag ;) Love U

Vet nte om jag fick med alla nu men jag hoppas det och jag ÄLSKAR er alla!

Slumpade bilder från skolan från Steffi's blogg: stephaniiiies.blogg.se











Så här är det jämt på våra jumpalektioner. Alla gör andra saker än vad man egentligen ska och Haggan är så blåst att hon tror vi gör de saker vi ska :P Precis så de ska va! ;)


Gröna Lund imorn :D

Gissa vart jag ska imorn? jo:


Grönan med steffi! :) <3

Ska bli fett kul, vi ska typ gå in i spökhuset också :D:D första gången. Kmr fan skita på mej! :P
Men jag bloggar imorn innan jag drar och efter kmr bilder :D

Spain is the winner xD

JAAA!!! SPANIEN GJORDE MÅÅL! MÅÅL BITCH, MÅÅL!! haha, skitglad xD
Iaf, idag var jag somsagt i rudan och bada lite.. det var väl kul.. har nte så mkt mer och säga om det hahah

Nu chattar jag lite med Bolle och så.. Har absolut inget intressant att skriva så jag tror jag bloggar sen..

(btw, skrev inlägget för ett tag sen men glömde publicera det xD)

Rudan

Hej hej, hra nte kunnat blogga för jag har vart i rudan och badat som fan! ;) Har nringt bolle 57 gngr, men hon svara nte.. Ska ringa henne sen o se om hon vill göra nåt imorn.. Men nu ska jag upp och handla lite i Brb så jag bloggar sen när jag har tillgång till dator..


Tävling

Är med i yttligare en täving hos Milla Homan. Den här gången tävlar jag om handkräm och fotkräm.
kan verkligen nte skriva mer utom att jag vill vinna..

Krämerna kmr från: karrakroppsvard

Mattesnille :)

Tja tja bitches! Nä skoja :) Jag försöker fixa lite med bilder men blev distraherad av denise, så nu har vi chattat lite. Äter nutella och lever livet (livsnjutare) nej haha :P Juste! Jag räknade mina bilder idag och gissa hur många det var! 2289 st! :O fick värsta chocken, trodde det typ skulle va 600-800 (Oliver var snillet som hjälpte med matten. IG-barn är jag :D haha :P) 5+5 ?? Hmm.... 75 :) ????
(Oliver skrev de, nte jaag! :P) Iaf, ska fösöka få det här inlägget liite seriöst iaf :P Men nej det ska det nte va :P
Men ska fixa lite med bilder nu så jag bloggar sen och då kmr bilder upp ;)

Vad som hände ;)

Det som hände med mitt finger var att jag hade gått te statoil och handllat lite Marabou för jag skulle doppa jordgubbar i choklad ;) Och så bryter jag av chokladen och lägger bitarna i en skål. Jag ställer in skålen i mikron men det är för hög värme på men jag visste inte det, så jag tar tag i skålen och tappar den och springer till vattenkranen och skriker FITTA! för mig sj.. Jag står där i ca 4 minuter och sköljer med kallt vatten och sen så byter jag skål. Men sen så sved det så sjukt mkt så jag tog bandage över hela handen haha. kunde nte bara ta på fingret för då skulle det åka av.. Sen när jag tog av mig bandaget så ser jag att jag har fått äckligaste, fetaste brännblåsan :/ Euw! Denise fick damp när jag visa henne på MSN :P
Så det är det som hände. Blåsan är fortfarande kvar och gör ont.. Bara man nte rör det så..



VARNAR KÄNSLIGA TITTARE!! ;)

Vissa av bilderna är verkligen fula, men denise ville att jag skulle lägga ut ALLA bilder och vafan, man kan juh nte va perfekt heela tiden ;)

Okej här kmr äntligen bilderna!:
Bilder från stan 2010 07 06 Men innan jag börjar ill jag bara påminna er att
1. Denise var paparazzi den dan!
2. Jag var fett sliten o trött
3. Jag var osminkad xD












Bilder från idag:

Gjorde jordgubbar doppade i marabou-choklad ;)


Skitchokladen! Hatade skålen jag hade innan, det där är en annan. Ni kmr fatta i nästa inlägg :P


Ser nte så gott ut haha :P


Såhär fin är jag när jag kollar på tv ;)

Bilderna kmr efter att jag kollat på film ;)

Bilderna kmr kma upp ikväll efter att jagf har sett klart på Mean girls, sen ska jag beätta en sak osm hände idag som gjorde att jag fick linda in min hand i badage och skölja med kallt vatten i typ 10 min :/ Har fetaste brännmärket nu!

Videoklipp..


[Egentligen skulle dirty dancing klippet komma upp också men eftersom att alla jobbiga jävlar har gjort så att man inte kan ta klippet så får ni en länk ist ;)]

http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo

Britains got talent 2009


Hon sjunger faktiskt sjukt bra!

Har nte kunnat blogga för..

Jag har nte bloggat på hela dan för Devin har haft datorn hela dagen.. Jag har mest legat i soffan, kollat på TV och sovit :P Men nu håller jag på att fixa naglarna.. Jag kunde inte bestämma mig för om jag ska ha rött nagellack eller svart så jag har båda nu haha. Men idag kmr typ Donna hem te oss med sin son och kille.
Hon måste hjälpa mig med en sak med bilder.. Ja, mer kan jag nte säga.
Men nu ska jag ringa sara för 72:a gången och se om hon svarar.. tror hon typ sover haha :/
Men jag bloggar sen när datorn är ledig eller om jag får på internet till min bärbara som jag har här.. Måste ändå föra över alla bilder från min dator, till kameran och till den här datorn..

Btw!: Bilderna har nte kommit upp för jag har somsagt inga batterier, men mamma hade köpt det men nej nej nej, hon glömde paketet i affären -.- Ska ringa henne och be henne köpa nya för jag behöver de!!



2 gamla bilder ;) (slumpade)

Stressad

Fyfan vad jag är stressad nu! Har pratat i mobilen med Sara i typ 10 min, chattat med dneise samtidigt och kollat en sak på SVT.. Låter som värsta geeken nu haha.. Vet ni vad jag stör mig på som FAN!? det är när denise säger Jag vet nte istället för nej. Världens jobbigaste jag sväär!! hhaha :P

Det jag skulle kolla på SVT var tiderna till genrepet på allsången (svennebanan ;P) Sara vill gå nästa tisdag när Darin e där.. För mig spelar det ingen roll eftersomtt jag redan har träffat hnm men tror nte hon har sett hnm nån gång och hon hatade hnm en tid. Riktigt hatade men nu gillar hon hnm haha :P
Så jag ska ringa min Farmor snart och fråga om hon är hemma imorn så jag kanske kan kma förbi och snacka lite för jag har ändå inge bättre för mig. Och då kmr jag ändå ut lite.. Sen ska jag snacka lite med Sara också och fråga om vi kan göra nåt för vi har nte setts sen mars!!!! Shit..

Snart ska jag typ fixa lite med mina naglar och så.. Och ikväll ska jag skrubba ansiktet och ha ansiktsmask, fett nice ;) Men jag bloggar sen när jag har nå intressant att säga ;)


DariN - Can't stop love

Bloggar när jag har tid ;)

Har nte bloggat nåt idag för det har nte hänt något idag och jag har kolla<t på TV.. Kanske kommer mer bloggning till kvällen beroende på om jag orkar, men det tror jag nog ;)














Anledningen till vrf texten är på bilderna är för att det finns vissa copycats som vill ta bilderna ;)
Ska fixa så ingen kan ta mina bilder sen..


SOOO F**KING SORRY!

Jag ber så sjukt jävla mkt om ursäkt för bilderna! Kameran fuckar, jag har inga batterier hemma (ska be mamma köpa det imorn. I am soo sorry!

Imorn så ska jag antingen va med Sara, eller Bolle. Vilket som. Men jag ska också kolla på lite saker som jag vill ha, fast det kan jag göra på nätet och sen ska jag kolla en sak på grönans hemsida också..
Eller det kan jag göra nu.. Tror det här blir sista inlägget för idag, så jag bloggar imorn

tschüss


Ni får njuta av en bild på mina älsklingar så länge ;)


I'm soo sry!

Okej, jag vet att jag sa att bilderna kommer upp idag, men kamera fan funkar fortfarande inte.. Jag ska byta batterier och försöka lite, men nu har min brorsa tjatat om datorn i typ 1 timma så nu ska han få den..
Men jag bloggar sen beroende på hur länge devin har datorn..

Puss

Dagens skönaste!

Chattar lite med Sara på FB och hon håller på att döda mig för att jag nte säger vad hon ska få i present (en vääldigt, väldigt, väldigt sen present, hon fyllde år i mars xD) men vi kanske ska göra nåt om det går.. Och om jag inte ska göra något med Bolle, för vi kanske skulle va beroende på vilken tid hon kmr hem från sina danskompisar.. Haha skönaste:

Jag ringer Bolle och samtalet är:

Jag: Hej, det är danni :)
Bolle: AH.. TJAAAAAAA
Jag: Hahaha, heej :)
Bolle: hahah ;)
Jag: Kan du logga in på MSN?
Bolle: Asso jag sitter i ett tält utan internet..
Jag: ehhh.. vah?
Bolle: a.. jag ska tälta med mina danspolare..
Jag: aahha!!

hahah :P
Men bilderna från stan kmr komma sen om kameran funkar för den fuckar, men vi får se

Puss


Körsbär

Tja tja! Ska dra till tåget om 5 min för jag ska hem te mamma.. Men jag bloggar sen när jag är där om datorn är ledig!
 btw!: Gissa vad jag kan? knyta en körsbärstråd (tråden körsbäret hänger på :P) med bara munnen och inte händerna! :D ett glad haha :P


Denise är seeeg!

Hejhej, ska kaaanske till stranden och schteka om denise vill ta tummen ur sin röv och fixa sig nån gång! Jag sätter 100:- på att hon är världens segaste människa! Och när man säger till så blir hon fett sur -.-
Men bilderna kom ju inte upp igår men jag hittade nte kameran och sen kom jag på att den ligger på nedervåningen i denise's väska. Och jag pallade verkligen inte blogga eller nåt så jag sket i det, sry.
Men bilderna kommer idag när jag är hos mamma. Men nu ska jag fan skrika på denise så hon kan göra nåt!
Bloggar sen


Never..<3

Never say I love you
if you really don't care


Never talk about feelings
If they aren't really there

Never hold my hand
If you are gonna break my heart

Never say you are going to
If you don't plan to start

Never look into my eyes
If all you do is lie

Never say hi
If you really mean goodbye

If you really mean forever
then say you will try

Never say forever
cuz forever makes me cry...

♥♥♥

Är med och tävlar

Är med i en tävling igen hos Milla Homan. Nu tävlar jag om en plånbok som är lite udda och skitcool haha :P
Om ni också vill vara med och tävla så trycker ni HÄR! Och plånboken kommer ifrån: Bubi.se
Såhär ser den ut!:


Cool vah? :D Lite rolig, cool och udda :)

Bolle!

Chattar lite med Bolle nu, ÄNTLIGEN! Har nte fått tag i henne på typ över en vecka eftersom att hon har vart på sports camp och jag visste nte när hon kom hem ;) Och jag har inga pengar på mobilen tyvärr så jag har nte kunat messa elr ringa heller.. Men ska kolla bloggar nu, bloggar sen och då kmr bilder cokså.

Vad jag har gjort idag ;)

Tja Tja! Idag var jag i stan med denise, köpte underbara ringen och ett asfint halsband, bilder kommer senare ikväll, lovar!Sen efter det så drog vi hem, mötte pappa på parkeringen och vi åkte till mötet..
Efter det så drog vi hem, drog till dNy och käka där. Drt var skitgott men dock lite starkt med drack vatten som fan haha. Maten var nåt indonesiskt med ris. Gott var det iaf. Men nu ska jag kolla lite bloggar, FB och sånt. Men jag bloggar sen.


???

Ska kolla på lite TV-shower på datorn och sen sova.. Måste bara kolla en sak först, men imorn blir de baad med denise om vädret tillåter vilket jag hoppas. Men jag bloggar då, Puss!

Lista

Förlåt för dålig uppdatering idag men det har hänt absolut INGET! Så nu ska ni få läsa (om ni orkar) en lista ;)

KÄRLEK
har du ett förhållande just nu? Nej
tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja
kärlek eller pengar? Båda haha :P Elr.. mest kärlek
FAMILJ
vad heter din mamma? Catharina
vad heter din pappa? Pelle
har du syskon? Ja
hur många? 6 + 2 bonussystrar ;) (alla 6 är dock inte helsyskon)
har du en stor släkt? Aaa..
har du kvar alla mor&far föräldrar? Nej
känner du alla i din släkt? Hahah, nej
vem är du mest lik i din familj? Det beror på om vi snackar utseendemässigt elr själva sättet..
VÄNNER
har du många vänner? Tillräckligt
vad tycker folk om dig? Hshahaha, vissa hatar mig, vissa älskar moi ;)
vem av dina vänner har du känt längst? Yasmin
vem vet mest om dig? Denise och Sara
hatar någon dig? Hah aa!
har någon av dina kompisar snackat skit om dig? Skulle inte förvåna mig ;)
är du rädd att bli utan kompisar? Nej
SKOLAN
har du bra betyg? Får betyg efter sommarn ;)
skolkar du? Såklart man har gjort det då och då :P
har du varit uppkäftig mot någon lärare? Nja.. tror nte de.. Visst har jag mumlat för mig själv ibland :P
vad heter/hette din favvo lärare? Inga, Caroline, B.A, Franco
gillar du skolmaten? Nej fyfan!
hur många går i din klass? typ.. 28 st :)
FRITID OCH INTRESSEN
går du på någon sport? Nope
vad tycker du om att göra? sjunga, vara ensam hemma
gör du något annat på fritiden? Vara me kompisar ;)
vad har du för musiksmak? Rock, Pop, RnB och annat blandat ;)
har du alltid haft samma? nej
vilken är din favorit film? A walk to remember, The twilight Saga, Remember me
vilken film framkallar starka känslor? A walk to remember, Remember Me, The twilgiht Saga,
en rolig film? The Ugly Truth
RESOR
hur många länder har du varit i? 7, inklusive Sverige
vilka länder har du varit i? Thailand, Bulgarien, Kroatien, Danmark, Finland, Italien, och Sverige
har du bott utomlands? Nej
kommer du från något annat land? Nope. All swedish
har du släkt i något annat land? Japp
HAR DU ÅKT...
flygplan? Jaaa! :D
buss? Ja
tåg? Ja
taxi? Ja, hatar det!
helikopter? Nej, men vill!
limosin? Nej, vill badly!
bil? Nej, asså du förstår, aldrig i mitt liv! *Pinsamt :S*
moppe? tror det haha
vatten scooter? Nej
skidor? Ja, elr nte ner för nån backe hahha *fegis*
snowboard? Nej
DÄR DU BOR
vilken färg har huset? ljusrosa, bor i lägenhet och orange/gul lägenhet i brb
har du bott där hela ditt liv? Nope
trivs du där? mer hos Pappa
BORTSKÄMD ELLER?
har du ett eget rum? Bara hos Mamma..
tv? Ja
dator? Ja
DVD? Ja
ps/xbox? Devin
högtalare? Ja
mer än en bil? Ja, eller ja, det är inte mina direkt
pingis/biljard bord? Nej, elr mja.. bara mini hahaha
Hatar du när folk kallar dig borskämmd? Oh ja!! Hate them!

Filmerna jag har sett idag..

SV te Lisa: Ja, men du fatta jue nada av det jag sa och du kom och sa att jag skulle betala extra och skit.

Aja, inget jag tänker ta upp i bloggen.

Men idag har det jue nte hänt ngt, har typ bara kollat på film :P Här kmr lite om vad jag tke om filmerna:

Dear John: Den var bra, liksm helt okej. Hatade slutet eftersom att man måste fantisera om vad som händer, men annars var det bra. Fick små hjärtklappningar här o där hahah :P Den är nog värd att se om man har tråkigt elr om det regnar ute en söndag, men jag tycker nte den skulle vara värd pengarna på bio..

Shutter Island: Den var bra sådär men asso jag fatta nada av filmen! Den var kompierad och så.. Blev lite rädd här och där haha. Men den skulle jag nog nte heller betalat för på bion, jag skulle faktiskt kräva pengarna tillbaks.
Jag fattade verkligen NADA!


Jaa.. så bra filmer har jag sett idag haha. Men imorn funderar jag på att kanske åka in till stan, cocoo.se och kolla om ringen finns. Fick ju en sak av coco som hon skulle göra så jag fick när jag kommer dit ;) Men annars funderar jag på att dra till stranden och bara chilla galet. Denise ville typ göra nåt med mig..
Men nu ska jag se film på datorn och sen sova, bloggar imorn

Puss!



Dear John

Ska se dear john nu med denise så jag bloggar sen.

Puss, onödigt inlägg jag vet :P

tråkigt inlägg

Sitter och chattar med Lisa på fb, hon är SKITJOBBIG jag svär! Jävla tönt, hon vägrar svara nu -.-

Iaf, idag skulle jag, Devin och denise till Åkersberg men när jag vakna så hade Kicki redan dragit så jag sätter mig vid FB ;) Fick se en underbar sak :) Men nu ska jagh klä på mig och göra nåt.. bloggar sen.

Lååångt inlägg!

Så.. här är lite om dagen:

Kicki väcker mig, men jag vaknar inte utan istället går jag och pratar i sömnen haha! Men tillslut vaknar jag och duschar lite snabbt, klär på mig. Bara ett par jeansshorts och den gråa nya t-shirten och packade ner en tjocktröja. Packade ner då:

- Tjocktröjan
- BD ofc
- Mobil + hörlurar
- Kamera
- Handduk
- Bikinitopp (hade en på mig redan men kunde nte bestämma mig för vilken :P)

Sen så är både jag och Kicki klara runt 09.00 och då lurar vi denise och säger att klockan är 12.30 haha.
Men sen drig vi då till centrum, handlade en bussremsa till Kicki, liten redbull åt henne, STOR redbull åt mig (473 ml^^) Love it! Går till tåg station, väntar på tåget, hoppar på, träffar min faster som jag inte sett på jätte länge, snackar med henne och så.. Juste en rolig sak! Hahaha, hon fick VÄRST chocken över min redbull flaska för att den var så stor, hon trodde nte det fanns en sån stor och en timma efter satt ho o mumla för sig själv: Guud, kan fortfarande inte släppa det där med RedBullen

Hahahahah! Ja.. Sen bytte vi tåg i västerhaninge, byter till nynäshamn därifrån och där är det ju kaos haha.
Det var en broms och som ni kanske vet så är jag livrädd för såna djur och samma med ammie så jag går och ställer mig upp och efter kommer hon och vi står där som två jävla mobboffer och tillslut dödar Kicki den med min tomma Redbull burk haha. Men i nynäs så åkte vi o kolla på liite tennis en stund, sen drog vi hem till min farbror, packa med lite mat, jag kolla på MTV o chilla, sen snackade Kicki och de om bratzen på tyresand och så är det vi som tar taxi till stranden, 5 min liksom HAHAH! Men där så lade vi oss och sola utan att bada eller ens känna på vattnet. Sen när Kicki och Jenny gick på toa så snacka jag och Ammi om allt! Från Twilight,New Moon, Eclipse och BD till mer privata fråågor.. Men sen kom Devin och Cippe, vi drog hem, grillade, spela Yatzy, åt lite godis, glass och nätter, körde volleyboll med Devin och Cippe hhaha och hade det jävligt nice!

Juste! Fick ett mail där Cocoo gjorde en sak bara till mig :) Fett gullig!


Man ser nte så bra

Hos farbror Adam :P

Hej hej! Sitter hos min farbror nu och vi ska snart äta grillat :D Har vart en ashärlig dag på stranden, med sol men ändå vind så i vissa stunder satt jag med tjocktröjan pp haha, mobb offer of the year ;)
Sen kom Devin och Cippe, men man märkte nte av de för de bada haha och Devin var ju dum nog att bada med sn VM-boll! Dumbass´:O
Men jag bloggar kanske nån gång senare eller när jag kommer hem. Har snakat som fan med Kicki och min faster Ammi om nästan allt möjligt. Brukar ju inte träffa ammi så mkt, vet nte varför men det har vart en sjukt kul dag iaf :) Har inte tagit så många bilder, elr typ inga för jag har vart så mkt annat ;)


Hej jag heter DaNNi, är vaken 08.00 och är DÖD! Första gången på sommarlovet jag vaknar tidigt, hjälp mig ;)

Hahha vet ni vilken panik jag fick när jag såg läsarantalet nyss eller!? hahah 2 st och jag bah: :O FÖR I HELVETE KLOCKAN ÄR 12.30 OCH JAG HAR HAFT 2 BESÖKARE!? haha, klockan ör ju bara ca 8.50 ;)

Anledningen till att jag är uppe så här tidigt är att jag ska med Kicki och sola hos min farbror :) Pappa och han ska typ ha tennis turnering haha och vi (Jag, Kicki och min farbror Adams tjej) ska sola, bada, kolla på turneringen, kanske grilla och bara chilla :) Men jag måste äta nåt, eftersom att jag ALDRIG brukar äta frukost på morgonen så säger Kicki att jag måste haha, det är ju trots allt dagens viktigaste mål eller hur? ;) Kan skriva mer om det sen när jag kommer hem.. Kommer då också blogga om gårdagen och idag efter som att jag skulle ha bloggat om igår igår men jag däcka och höll på med annat, t.ex som att rensa min mail med 175 mail i inkorgen! :O
Vet ni vilken chock jag fick elr! Jag rensar jämt och läser nya mail hela tiden, men de från FB raderar jag för det är bara kommentarer och skit o det kan jag se på FB. Men iaf, skriver när jag kmr hem, får se om jag får några bilder också :)

BTW: Bilder från gårdagen kommer ofc upp idag


Haha, visst blir man ändå lite glad av den här bilden? :P

Min åsikt om mer än hälftens kläder på Fokis läsarträff idag

Innan jag börjar skriva om min dag så måste jag bara skriva en liten sak.. Gick in på Fokis och kolla på hennes blogg och hon hade juh sin läsarträff och när jag kolla på bilderna hon har lagt upp så ser jag hur typ mer än hälften är klädda i rosa! Det är juh ändå lite patetiskt, bara för att det är Foki.. Och när man hör namnet Foki, vad är då det första man tänker på? Jo! - rosa, gulligt och sött. För det är typ det hon är känd för. Att vara så liten och söt. Och hennes blogg såklart. Visst, jag har sett henne IRL och jag vet att hon är liten och jättegullig och hon är söt osv, men då ska juh alla andra inte behöva vara såna wnb:s och klä sig i rosa och se så oskyldiga ut haha. Tro inte att jag är avundsjuk på alla som gick dit och fick träffa henne för jag har redan sett henne och jag hade t.o.m glömt att hon hade sin läsarträff idag haha. Men jag ville bara säga att jag tkr det är sjuukt patetisk för att man klär sig i rosa bara för att Foki älskar rosa och så..

Visst om man t.ex ska på en rockfest/rockkryssning, vad som helst klart man klär sig lite extra rockigt, men vafan. Det är inte samma sak, och vad hade ni gjort om ni var på samma rockkryssning som jag och så står alla på dansgolvet och dansar, så kommer jag med en rosa ballerinaklänning. Jag hade ju personligen garvat så jag pissa på mig! Och glott som fan haha!

Kommentera gärna om vad ni tycker om att alla klädde sig i rosa bara för att det är just Foki.. Vill veta era åsikter :D


Hon ÄR sjuukt söt!

Till grönan idag! :)

Tjoo! Har nyss klätt på mig, ska ju till grönan idag med Pappa, Kicki och denise för pappa och kicki ska typ kolla på nån som kmr dit, vette fan vem haha :P Men kameran kmr hänga med om jag hittar den. Hahahah jämt när jag är med Lisa så försvinner saker, antingen så glömmer jag de hos henne elr så har jag gett de till henne och glömt ta tillbax de. Skulle inte förvåna mig om kameran låg hos henne - IGEN haah :P Men nu ska jag koka makaroner så vi hörs kanske nån gång innan jag drar

Puss!

Den underbara väskan..

Okej, det här inlägget kommer handla om en väska hahaha. Patetiskt jag vet, Men jag ÄLSKAR den!
tror inte jag har visat den för er någon gång men ni kommer se den senare i inlägget. Jag hitta en väska som Kenza fick hemskickad av Chicy och jag älskade den så fort jag såg den! Jag tycker den verkar skitgrymm och jag tkr den är skit snygg! Tillräckligt stor också! Man kan välja om man vill ha den som handbagage elr om man vill ha den som axelrem. Problemet är pengar..

Den kostar 750:- och jag får 500:- i månadspeng men mamma sa att om jag verkligen ville ha den så kunde hon lägga till typ 200? Och jag har sparat resten av min månadspeng till väskan och på kortet har jag 237:- Och jag ska få 100:- av Pappa för jag använde de på Eclipse fast jag nte skulle det, så då har vi alltså 337:-
och 500-337=163 så ungefär 200:- Men sen är det + frakt och + moms så det kommer bli ca: 900:-


Jag ÄLSKAR väskan och jag verkligen dör för den! Och det sämsta är att Chicy bara finns på internet och inte i butik, då skulle den bara kosta 750:- ist för nåt med 900:-! Men jag kom på en ide.. Istället för att slösa så mkt pengar på en väska (nästan hela barnbidraget) så tänkte jag att jag kan köpa annat för de pengarna och vänta tills jag fyller år. Jag fyller ju år i November, visst det är lång tid men jag kan fan vänta! Bara den finns kvar och jag får den haha.
Annars om jag inte får den så kommer jag köpa den efter. Men jag har beslutsångest! Hjälp mig snälla! Jag behöver verkligen hjälp! Kommentera, messa vad som helst haha, jag är DESPERAT!

Eftersom att man inte kan ta bilder från Kenza så länkar jag till inlägget ist: http://kenzas.se/2010/04/20/present/#comments

Things I want badly!!

Okej, nu ska jag skriva min "önskelista" på saker jag vill ha..

- Presentkort på sf

- Twilight och Eclipse i film (Har nte Twilight för jag fick nte köpa den för denise redan hade den, men och? Har jag alla böcker ska jag finimej ha alla filmer ;) skulle ändå ha köpt alla filmer även om jag nte hade böckerna :P Och ja.. det är en skamm att nte ha Twilight!)

- Min drömväska från chicy.se för 750:-, ska skriva om den sen, den ger mig en jävla problem kan jag säga haha

- pengar, typ presentkort på Gina, H&M osv..

- KLÄDER!

- TH TV movies (LOVE THEM!)

- Tokio Hotel - den illustrerade historien

- Scrubs-box

- How I met your mother- box

- my birthday haha

Ja.. Lite av det jag vill ha.. Men nu ska jag göra ett inlägg om den där speciella underbara väskan :D




Gift day typ :P

SV till Lisa: Jaa vet men det lät fan som om du hatar den :P

Jag ska börja med att säga FÖRLÅT, Igen :/ Könns som jag säger det hela tiden men det har blivit dålig uppdatering typ de sista veckorna och jag ber om ursäkt för de, har vart med Lisa och inte haft nåt att skriva om.. Men jag kan skriva om idag..

Jag vaknade runt 11.40 av att Kicki väkte mig och sa att hon skulle åka till banken och att alla skulle vara ute ur huset runt 12, men smart som jag ör låg jag kvar och drog mig. Fattade öndå att Kicki nte skulle kma hem så tidigt ;)
Men nä hon kom hem så spela jag och Lisa lite biljard och fotbollsspel (om ni fattar, bild kmr sen) Men efter det så drog Lisa hem och jag hade tråkigt som fan. Kicki städa sönder sig, denise låg med datorn hahahhahahahah och jag gjorde inget. Men sen tog Jag, Kicki och Denise bilen upp till centrum (typ 3 min haha) och där så hanfdlade vi lite och bl.a hämta ut ett paket från H&M med mina bikinitoppar :D Så nu har jag fått de. Sen så drog vi hem och åt och duka av bordet och sen var det öntligen dags att få grejerna Pappa och Kicki köpt till oss från London :) Har ju redan fått ett par vita plippflopp som e ganska smutsiga haha, men det jag fick var:

- Skitmjuka strumpor, elr typ sockor, såna som jag ville ha
- Korta strumpor (BEHÖVDES!!)
- En skitcool t-shirt
- Röda solglasögon


Inte så mkt, men vafan jag blir glad för det :D Tanken som räknas Men här är bilder på sakerna :)


Bikinitoppen, ser inte så bra för den är inplastd


andra bikinitoppen, älskar de båda :D


"sockorna", de är ROSA nte vita!


Man ser inte de svarta men de är där bredvid haha, ni får nte se mig idag för jag är osminkad


Solglasögonen, matchar t-shirten ;)



Den ser FEETT stor ut, men det är small och den ska vara lite stor..


Det var just ett sånt här :P

Bloggar imorn ist

Bloggar imorn för jag ska typ sova nu.. Ska upp 10 och måste vara ute 12 -.- Kicki ska städa hela huset -.-
Men då hänger kameran med. Btw, blev inga bilder idag för den låg i denises jävla väska hela tiden -.-

The Johan story


- Johan? är det du? Johan? Nej det här är nte johan? Kan jag få prata med Johan? Hallå? Johan?? Det här är nte Johan, det är är nån skånlänning (hon sa så haha, vette fan vad det heter :P) Kan du be Johan ringa upp mig så är du JÄTTEGULLIG!? Johan?? Det här ÄR nte Johan, vad är det för störda folk ni är??

Sen svarade riktiga Johan och då sa hon:

- Johan? Det här är juh riktiga Johan! Vad är det för störda människor du umgås med Johan? Men tkr du att jag är snygg? Men säg ärligt, jag vill veta!


Det fick vi stå ut med i typ 20 minuter, oc jag beer till gud (nej jag tror nte på Gud) att hon läser min blogg haha
Men ungefär så lät det när hon snacka i mobilen, men jag bloggar sen

The Twilight Saga: Eclipse

Tänkte skriva lite om filmen.. Jag personligen tyckte den var jättebra, okej GRYM!. Kan inte avlsöja för mkt för er som nte har läst böckerna elr sett filmen än så.. Men jag tke den var skitbra och värd pengarna och så.. Lisa tyckte inte det hände nåt men det är hennes ensak. Lisa hälsar att jag klämmde sönder hennes ben under filmen.. Hahah
Okej, här är sannnigen: filmen var GRYM!! Älskar den;) Lisa har vänt sig om och ligger mot väggen så jag skriver sanningen haha, hon typ hata den :P Men jag: LOVE IT!♥

Juste sen efter filmen så drog vi till donken för vi skulle på toa och sen när vi stog i kön så var det en sån där riktig jobbig jävel som snacka i mobilen och sa namnet: Johan 132 gngr, och jag överdriver nte.. berättar mer om det i nästa inlägg

Men nu ska jag skriva andra inlägget så ni får se Johan händelsen..;)

Svar..

Ja-- det som hände i förrigår var att jag vägrade kma hem om nån nte mötte mig i brb 23.30, men ja.. man fick tjata en del för att nån skulle komma och möta mig. vafan, jag vill nte va i brb 23.30 haha. Men när jag var där så var ingen där för det blev ett missförstånd typ, så nu fick i lite svar på kommentaren och ni andra som kanske undra..

RSS 2.0