Åkte hem vill joel vid 20.00 därför jag in...

Åkte hem vill joel vid 20.00 därför jag inte här bloggat. Kom hem vill Steffi nyss och Slaggar här inatt så i will keep you Updated 2morrow;-)


55

Okej asså hörrni. jag bytte blogg för över en vecka nu en har nu typ 50 läsare.. Vafan gör ni, går igenom arkivet eller hahahh? nej men vill ni ha min nya blogg så får ni maila mig på [email protected] eler snacka med mig på facebook @Danni Eriksson just so you knooow TTYN

Nu byter jag blogg!

Nu har jag börjat blogga på min andra blogg aau*********.blogg.se! Vill ni veta vad bloggen heter så får ni antingen kommentera här och länka till eran mailadress eller blogg, eller så mailar ni mig på [email protected] eller så lägger ni till mig på facebook eller mailar mig där. Danni Eriksson heter jag där Så nu vet ni! Inget mer bloggande på den här bloggen! Men ni är värda att få veta varför jag lägger ner bloggandet på den här bloggen!
Jag har kämpat med den här bloggen i snart 2 år men nu har allt gått åt h*lvete. Först började min syster Denise läsa den, Sen min syster Donna, sen min brorsa Devin, sen min Mamma (!!!), sen min pappa (!!!) och sen min pappas fru. Så i princip hela min familj! And that's so not okey! Är inte helt säker på om min pappa och Kicki läser den men fick ett telefonsamtal där vi snackade om min blogg för pappa hade läst den men anitngen läser han den eller så är det denise som skvallrat vidare om mina depp inlägg. Och jag pallar inte det. För mig är det inte okej att min familj läser min blogg för jag kan inte skriva vad jag vill utan att få skit hemma eller utan att någon i familjen säger typ: du behöver inte skriva ut allt i detalj. Jag har sagt det 10 0000 gånger men säger det en gång till: DET ÄR MIN BLOGG AND I DO WHAT THE FUCK I WANT! Men nu vet ni!
Bloggen kommer stå kvar i en vecka tills jag lösenordsskyddar den!
Facebook: Danni Eriksson
Mailen: [email protected]
Bloggen: humanoiid.blogg.se i kommentarsfältet ;)

Jag klarar mig, men bara om ni slutar prata om det!


Feeeeettt gammal! :O
Asså snälla, kan ni bara sluta fråga vad som har hänt! Jag har jobbat hela veckan och försökt glömma det och komma över det men ni gör det inte så mycket enklare! Och nejjag vill inte prata med nån. Jag uppskattar erat stöd men vill jag prata så pratar jag förfan med nån! Jag har pratat om det med fett många: Lisa, Helena, Steffi, Frida, Joel, Emil, Oliver, Nicolas och jag ska prata med Micke imorn. Jag vill inte prata med någon annan okej? Så kan ni bara snälla sluta tjata på mig att jag ska skriva ut allt i bloggen? Visst jag är personlig i min bogg och skriver ut ganska mycket ibland men även jag har en gräns. Så ni alla kan ni bara sluta fråga vad det är som har hänt? Spelar ingen roll om jag känner er, om ni har samma blod som jag eller om ni bara läser min blogg. Ni gör det bara svårare.

bildlektion

Ååh! LÄngtar som fan till nästa bildlektion på torsdag!! Vi håller på att göra en grej där som betyder ganska mycket för mig, med tanke på det temat jag har valt. Man ska göra en målning, en blyertsmålning, ett fotografi och en egen stoldesign, men allt ska vara inom ett tema som man själv har valt. Jag har valt temat sorg, och vad jag har planerat att göra får ni veta senare! :) Men alla de sakerna har en stoor betydelse! Målningen, blyertsmålningen, stolen, och fotot! Så grymt stor betydelse asså! Den är fett personlig och på baksidan ska jag skriva en text.. men den får ni se sen :) Har skitmånga idéer men kan inte jobba med den förräns på torsdag.. Dock så har jag den i Steffis skåp, så kanske ska ta hem och jobba med den för jag måste ändra lite saker på den.. :)

Nu blir det film!


dissappointed

Tänkte göra mina söta läsare lite besvikna nu.. :P Sminkvideon blir inställd. Ska göra en ny inom en kort tid men den vart så kass så jag måste göra en annan :)

Flummigaa!! :D

Awwe! Jonte och Devin på båten till Gotland 2011♥
Hemma nu och ska sova hemma. Ska göra mitt bästa. Men slaggade ju somsagt med Helena och Lisa och hade det grymt kul! Vi sov i Helenas stuga hahhaa och alla foton jag dööör! Snackade typ bara och flumma hahhaha! Men jag typ sprang från evertsbergsvgen till söderbytorp för att inte missa bussen som går en gång i timmen och det stog på SL att den skulle gå 18.56 men sen när jag kommer dit står det att den går 19.26 på pappret som är där, men på den nya maskinen stod det att den skulle gå 20.56 (!!). Så jag åkte till Mårdvägen eftersom jag hade kollat på vardagar och det var ju lördag och mötte Lisa där! Snackade som fan med henne, sen kom bussen och vi drog till Helena och typ.. Käka glass, och typ bara snacka o flumma i stugan hahha, men bilder kommer alldeles strax :)

@ Helenas place

Heeeeej bloggen! Är hemma hos Helena nu med Lisa. Åkte till Mårdvägen och mötte henne eftersom bussarna strula så vi fick vänta i en timma -.- men pratade som fan och berättade för henne om min lilla-slamp plan hahhaha, n när vi kom till helena så berättade jag för henne också. Genialisk! Men kommer nog inte uppdatera so very much today, så jag uppdaterar imorn hörrni :)

--

måste springa till söderbytorp, hörs sen!

Goda minnen

Ska typ hem till helena sen.. Goda minnen därifrån asså.. goda minnen!

sminkvideo på G!



home, for a while^^

Chaa cha är hemma nu från Steffi. Ska strax äta lite middag. Hasselbackspotatis och marinerat kött. Max är här också eftersom vi är barnvakt åt han. Men sen väntar jag på ett samtal från Lisa, ett mess från Nicolas och ett annat mess från Micke hahha. Men sen när Lisa har ringt så ska jag ringa Helena tydligen. Buissy woman here! Ska slagga hos Helena idag, men jag tar med mig en hel colaflaska till mig själv, det kan ni fethaja! har inte druckit cola på aaasläge, abstinens föfan!! Meen tänkte göra en sminkvideo nu eftersom det var någon som fråga det, via mailen förut.. Använd kommentarsfältet eller frågelådan hörrni!

Skolmaten duger inte ;)

Gick upp o köpte pizza med Steffi, Oliver, Joel och Emil A. för typ några dar sen, stolta fotografen är såklart emil :)

BOT fo' real!

Fan vad stolt man kan va! 11 inlägg (med det här) inom loppet av två timmar! Det är för så dålig uppdatering den här veckan! Men nu är jag faktiskt back on track, så ni vet!

Sjukt fina vänner Jag har!

Okeej, det som har hänt den här veckan.. Den här veckan har vart sjuukt jobbig för mig. Vad som har hänt får ni fortfarande inte reda på, men som ni kanske vet så har jag sovit hemma en dag den här veckan. Och det gick ju inte så bra. Sov 2 timmar den natten och så var det skola dagen efter. Inget med familjen att göra överhuvudtaget. Men jag har så fina vänner som stöttar mig genom allt! Speciellt Steffi, Joel, Frida och Micke! Huur gulliga som helst som tröstar mig när jag har satt mig på skolgolvet och gråtit, medans alla andra bara kollar. Jag är så sjukt glad att jag har de i mitt liv och händer ågot de så ska jag självklart behandla de med den kärlek de har gett mig!! Så sjukt tacksam jag är så ni anar inte! Och speciellt du Steffi. Du ana inte hur tacksam jag är för att du har låtit mig bo hos dg och varje gång du har tröstat mig! Jag finns alltid här för dig vad som än händer!

--

Jag svarar på Vem det är som läser min blogg imorgon via ett videoinlägg för jag vet att det är efterlängtat!! :D

Stephanie S********g

Stephanie, jag måste bara tacka dig så sjukt mycket för att du har låtit mig "bott" hos dig den här veckan! Du anar inte hur tacksam jag är för att du alltid finns där, vid min sida när jag behöver dig! Du vet varför jag inte har kunnat sova hemma helt ensam och det är där du har funnits! Låtit mig bo hos dig i nästan en hel vecka! Tröstat mig när jag brutit ihop i skolan och även utanför skolan! u är min absoluta bästa m8 och jag släpper dig aldrig! Vad som än händer!!♥

Massor av frågor av er läsare :)

Ni får mig att hålla mig på topp! Jag älskar er! (Vissa som inte är med på bilden men de vet att jag är grymt tacksam för deras stöd!!♥)
Har fått sjukt mycket frågor av en och samma person typ hahahha! Nej det är typ fler men en viss person har fågat mig ganska många frågor.. Men grejen är att alla ni mailar mig och frågar! Men jag föredrar helst kommentarfältet eller frågelådan om ni ska fråga något som ni vill ska komma med i bloggen :) Men för den här gången är jag snäll och svarar på alla frågor från er här :) Kanske ska ha en frågestund snart? Var ju ganska många frågor..!
Röker du? Svar: Nej jag röker inte.. Dock är det många i min familj som tror det men nej det gör jag inte

Hur många läsare har du per dag? Svar: Det varierar :)

Vem är det som läser din blogg som du inte vill sk a läsa den?? Det borde de inte göra och du borde inte byta blogg!! :) Svar: Jag svarar på den i ett enskilt inlägg eftersom svaret är ganska långt på den frågan :)

Vad är det som har hänt med dig på din blogg? Du har vart så deppig den här veckan! Kraam!
Svar: Det vill jag inte prata om men jag tar dagarna som de kommer :) Den här veckan har vart grymt svår men jag har alla som stöttar mig, T.ex Steffi, Joel, Micke, Frida, Linus, Helena och Lisa! Tack älsklingar!♥

När ska du klippa dig? Har för mig att du skrev något sånt? :) Svar: Jaa det stämmer, jag ska klippa mig! Dock så kommer det bli myycket svårare nu efter det som har hänt men jag ska fortfarande göra det. Jag ska klippa till axlarna typ tror jag, sen ska jag färga det mörkt och sätta i fjäderextensions! :)

Du borde berätta mer i bloggen om vad som har hänt! Du är så hemlighetsfull!! :P Men älskar dig ändåå! :) Kraam på dig! Svar: Jaa jag vet själv att jag borde vara lite mer ärligare, men inte just nu, har svårt att prata om det och bryter ihop i skolan såfort någon säger något om det. Men berättar om det i ett enskilt inlägg också! Naaw! Tack gullunge!! :)♥

Ska jag behöva rispa in ett hjärta på min arm för att bevisa hur mycket du betyder för mig? - Redan gjort!

Du betyder sjukt mycket för mig, även hur mycket du sårade mig. Allt du sa till mig, allt som en gång var sant. Inte längre men jag kan inte släppa dig helt! Du har ditt namn inrispat i mitt hjärta så du kan inte bara låtsas som om inget har hänt! Du har en väldigt speciell plats i mitt hjärta!

Jag kan inte förlora dig helt!


Trash - outfit 020911

Traaashmania idag!
Tjocktröja - Steffis
Mjukisar - Stadium

Plånkan

Jag köpte en plånbok i onsdags som jag glömt visa er! 129 svenska riksdaler från Gina Tricot :)

Outfit 010911

Beige tröja - Steffis
Midjekjol - H&M
Rutiga leggins - Kickis (som jag hitta i min garderob?)
Halsband - Steffis :)

Fem saker jag är beroende av

- Cola
- Mina vänner
- Musik
- Shopping
- Vara med Steffi HAHAHHA

Tack för att du finns, min allra käraste vän!

Tjenare! Ska hem till Steffi snart.. tar typ byussen som går hel, sen möter hon mig :) Ska slagga med henne igen. Är så sjukt glad att jag har henne i mitt liv för jag vet hur mycket hon ställer upp för mig och vart hon finns i mitt hjärta. jag är sjuukt tacksam för varje stund med henne,jag kan inte förklara med ord hur mycket om betyder för mig. Jag är bara sjukt glad att hon är min allra bästa vän, min syster!♥

I like turtles because they're so chill. They don't hurt anyone. They're just like, "Hey man, I want to swim, and maybe eat some lettuce. But I'm gonna take my time getting there, I'm not in a rush. Because I'm a turtle.


Min bästavän

Jag har många bästa vänner men min absoluta bästavän bland tjejerna är såklart bästaste Steffi. Hon finns alltid där och jag kan prata med henne om precis allt! Och jag vet att hon alltid finns där! Hennes hem är ett annat hem för mig och jag kan inte beskriva med ord hur mycket hon betyder för mig! - Du och jag genom allt, ingen kan tracka ner oss! - Och sen har jag även massa nära vänner till mig bland tjejer då då. Som jag kan berätta nästan allt för och du är det ju typ Frida. Kan berätta nästan allt för henne för jag vet att hon kommer vara där och trösta mig när jag behöver det och hon kommer absolut inte skvallra vidare!♥♥
Sen bland killarna är min allra bästa vän Joel. Jag vet att jag kan snacka med han om allt utan att han skvallrar vidare och han finns alltid där, vad som än händer. det vet han! Samma sak som han har gjort mot mig, funnits där när jag har behövt honom, så kommer jag sååklart göra mot honom! Sen mina nära vänner inom killarna det är Micke, Linus, Oliver och Nicolas. Micke ställer alltid upp för mig och jag kan snacka rätt mycket med han och Linus är också alltid där och tröstar..! Oliver kan jag också snacka med grymt mycket! Och inte för att glömma Nicolas! Älskar alla som jag skrivit upp här, plus mer men skrev bara upp de viktigaste höhöh :P♥

RSS 2.0