crazy heels

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan över till farmor och kolla på big brother :D Ska läsa lite bloggar innan och typ göra lite annat^^ tror jag ska duscha kanske halv och sen ska jag och denise gå 55. Och snälla gör mig en tjänst nu. Anteckna och spara !!


Crazy heels asså! Måste faktiskt ha några crazy heels till en sak, men de här var kanska dyra.. 535 om jag minns rätt ;)

snart så

håller på att kollar efter lite saker så jag bloggar sen

mobilblogg - i skolan

Sitter i skolan nu och snackar med Steffi om er läsare faktiskt. Om att ni kan vara lite otacksamma mot oss. Att ni alltid här något att klaga på och skriva att vi inte får skriva det vi skriver. Vi skriver inte för er skull utan för oss själva. Men sen om jag inte bloggar på en dag så känner jag mig tvingad till att blogga. Och det med att jag är irriterad på en person är en tjej i min klass och två saker hon gjorde gjorde ju inte saken bättre. Btw! Märkte ni nyss att jag inte nämnde några namn!? Haha stolt^^ och innan jag avslutar så vill jag inte att någon ska ta åt sig så jävla mycket innan de ens vet.

TTYL

Nu ska jag sova så vi hörs imorn!

retarded next??

Jag haaatar när folk bah: Aah men det var fett många som jubla när Chrisitan kom ut på scenen..

Man bah: are you f*cking retarded? Så klart att de jublar!? De jublar över honom och hans insats inte att han åkte ut, ni hörde ju när han var kvar i hsuet och sa hejdå.. Då buade ju alla -.-

kommentar

Fick en kommentar där det stog "hej du har en bra.blogg"
svar: hej och tack tack..


HAHAHAH nej men idag var jag i skolan, sen i handen och sen hem.. kul va?? jaa faktiskt. förutom att jag fick satans ont i fötterna! Nej men ska kolla lite saker nu så bloggar sen ;)

Asså seriöst! Sitter på bussen påväg hem m...

Asså seriöst! Sitter på bussen påväg hem men har stannat i bussgaraget för de ska byta chaufför men chaufförfan kommer ju för fan aldrig! har säkert suttit här i en kvart snart-.-


Rösta på eran favorit!

Det är ingen som vet hur min klänning som jag ska ha på bröllopet ser ut.. Ingen som vet hur jag ska ha mitt hår förutom helena och fuck henne om hon berättar för någon för det ska bli en överraskning ;) Men här kommer en liten sneak peak och jag tänkte låta er få vara delaktiga! Rösta på eran favroti och den som får flest röster köper jag!

 NR 1!
NR 2!
NR 3!

Detta är alltså hårband, och glöm inte att det ska matcha med en vit klänning! Rösta på nu!

what for?

Asså jag ska sluta läsa andras tråkiga bloggar!! Ingen uppdaterar ju förfan! (steffi du ingår i den kategorin som aldrig bloggar, men tråkig är den inte hahha :P)

alarmfaan!

Tjeeenare ponkar! Jag är så ofantligt irriterad nu! Denise mobilalarm börja nyss och denise jävla väckarklocka som står några meter från hennes säng har ringt i si sådär 5 minuter!! Hur jäääävla svårt kan det vara att klicka på en knapp?? Det är ju inte direkt jobbigare än att höra det här tjutet i fucking 6 minuter!! Ja hag håller räkningen.. åååhh! och jag har redan stängt av den 2 gånger idag.. Ska gå om 4 minuter, mobilbloggar och säger om alarmet fortfarande stog på..

upplysning

tänkte bara upplysa er om att det kommer komma upp ett tidsinställt inlägg imorgon runt klockan 12.00 som ni kan vara delaktiga i! Det låter som en tävling men det är det inte, utan det är bara jag som behöver eran röst! Men nattinufffsan på er, hörs imorn!♥


Säger godnatt med denna bild! Har man ingen typ.. badmössa eller liknande och inte vill blöta håret så kan man ju alltid räkna med en fryspåse!! Kanon uppfinning asså! :P Btw! Ser ni mina oerhört fina naglar!? :D

förklaring om bb :P

Okeej nu ska jag förklara mig big time.. antar att de flesta tycker det har vart ganska förvirrande.. eller? ;) Men så här står det till om big brother hahahha. Grejen är att jag är såklart väldigt ledsen för att my baby åkte ut, men samtidigt glad att de stoppade peter och han fick komma till finalen.. Jag skrev aldrig att han skulle åka ut, bara att han skulle ut om chrille skulle stanna, vilket han tyvärr inte gjorde.. :(

Men iaf, sen så det med att Simon ska komma trea, det tycker jag inte.. Jag trodde det bara var 2 som skulle vara i finalen men så var det inte. Så nu tycker jag såhär: Sara ska ut på tisdag, simon in i finalen, peter åker ut som en värdig 3:a, simon ut som en mycket värdig 2:a och Martin vinner som en lycklig vinnare ;)

Så hoppas jag har förklarat mig bra nu, så att ingen känner sig förvirrad.. Och jag förstår er, för i ena inlägget skrev jag att peter skulle ut, andra att jag var glad att han hamna i final osv, men nu är det problemet löst :)


Martin vinner helt klart.. Simon trea:) he...

Martin vinner helt klart.. Simon trea:) helt okej final faktiskt:)


Jävla f*tta!!

Jävla f*tta!!


Jag ber till gud att sara och peter åker i...

Jag ber till gud att sara och peter åker ikväll! Anledningen till det Är att christian inte får åka ut. Och om peter stannar hamnar han kanske i final. Och hamnar han i final så kommer han vara så spydig som en människa kan vara. han kommer tro att han Är bäst i världen.. så med detta inlägg vill jag säga att ni ska rösta kvar christian och rösta INTE på sara och peter;-)


bb hos farmor ;)

ska över till farmor nu och se på bb med denise haha! 60 bast och kollar på bb nästan lika mycket som mig! :D coolt hahahahha! Men hörs kanske via mobilen!

last minute

vaknade jättetidigt imorse av att det ringde på dörren och ingen jävel öppna.. Så jag släpa mig ner i solglasögonen som jag bokstavligt talat har bott i den här veckan.. Men sen när jag kommer ner så öppnar min brorsa iaf, vart så jävla irriterad -.- sen har jag typ små sovit, och gick upp runt 12 kanske och käka frukost och har bara kollat på TV.. Kollar på American idol nu och har skiiittråkigt! Måste dock hem till mamma kom jag på nu så ska nog åka nu på en gång!!

Popcorn


Bild från typ 7:an.. Joo det var 7:an.. shit, blir fortfarande slagen med skolböcker :(

Tänkte bara uppdatera lite snabbt.. Har typ nyss sett på film med Denise, Devin och Danni (denise kompis). Kommer dock inte ihåg vad den heter men den handla om en begravning.. Ja hela filmen handla om en begrvning och det var en komedi hahahaha. Men den var faktiskt bra ;)

Nej men eftersom jag är så awesome så tjatar denise på mig att jag ska göra popcorn nu, så TTYL bitcheas!


facebook

Pappa sitter i vardagsrummet och jag i hallen ca 10 meter ifrån.. Jag skriver på facebook:

Jag -Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Papppa :D
*Han kollar på mig som om jag var efterbliven och svarar sedan*:
Han - nämen hej!

Hahaha cool farsa man har xD 


17,18 eller 19:e



Kom hem till pappa runt typ.. 2 kanske.. Stress som faaan här hemma! :O Pappa och Kicki ska åka på Ålandskryssning och denise sminka kicki, fixa hennes hår och sen hade kicki inte valt kläder som hon skulle ha på sig och hon hade inte packat. aja whatever.. bloggen handlar om mig och inte min familj hahah :P Men men.. har typ ätit lite Mannagtrynsgröt nu och ska typ göra inget idag.. Kul va? I know!

Juste! Fick reda på en sak som chockade mig lite om bröllopet.. Men jag sa ja iaf :P Vad det är får ni veta den..17 eller 18.. t.om kanske 19 Juni.. ;)


2 steg..

Ska börja packa ner lite saker i väskan runt 30 och sen ska jag ta bussen mot handenterminalen 12.55 och sedan tåget som går 13.16 och hoppa av vid skogås :) Stalk me bitches ;) Gaaah har tänkt på massa gamla saker och irriterat mig på det, och en sak jag inte kan släppa är min sär-lärare..
Hon: ah men gör det där då istället för att skriva på lisas gips, det kan ni är klara..
Jag: Men vi är redan klara..
Hon: Men man måste inte svara med en sån attityd
Man bah, vem fan är du? No offence mot henne hennes lektioner är fett chill ibland, vi tar liksom 10 minuters pausar och får typ sova och vila or whatever på lektionen men asså jag har typ inte lärt mig något nytt.. När jag hade en annan lärare, Yvonne som nu har slutat var det fett bra. Hon lärde oss nya saker och jag fick fucking MVG av henne!
Men nu.. vill ni veta vad jag har nu?? G!! Hon har sänkt mig 2 steg den jäävlen! (Och det är tyska vi snackar om nu :P)

kaos

Juste! Jag hade ju Matteprov i torsdags! Den här veckan har vart KAAAAOS!
- SO, kunna västeuropas länder, ländernas huvudstäder, placera ut berg och hav
- SV, hitta citat eller text, samt bokredovisning
- Matte prov
- Engelska förhör
- HKK prov
sen var det säkert mer men jag kommer inte ihåg. SO:n gick helt okej, SV har jag inte hittat nån jävla tex och har en redovisning kvar, men den skiter jag i helt ärligt, Matteprovet gick skitbra! :D Fett stolt!, Engelskan gick inte bra, HKK provet gick helt okej, förutom tvätten där det gick sämst.
Så jävla najs att alla läxor är klara nu!

Detaljer

Shame on me! Har inte bloggat mycket alls idag! :( Men har vart lite upptagen ;) Skola, stanna lite i skolan med Helena ohc Lisa tills Lisas morsa kom, drog till Konsum med Helena (Yes, the ugly truth is coming out) sen tog jag bussen en station från Tyrestavägen till Evertsbergsvägen med Helena, fast hon åkte vidare till Söderbytorp och tog bussen där ifrån. Mötte även steffi på bussen, men sen drog jag hem, satt lite vid datorn och snacka med Steffi och Joel och lite fler folk, gick upp till Marre, köpte jordgubbar, träffa Linus, MOgee, Nicklas, Adam och någon annan randåmsnubbe jag inte kände igen, men drog hem sen och sen typ.. kolla på Big Brother och har nu städat i 1 och en halvtimma. Känns skönt när det är klart iaf :D
Och nu chattar jag med steffi.. Nu fick ni veta allt i detalj! ;) Loook out! :P
Gammal bild på helena, eller gammal och gammal.. typ tisdag eller onsdag.. Gosh bildbrist!!

Peter och Sara

Okej jag hade fel om christians besök.. det var ett skämt och jag fatta det inte hahahah xD Men endå, fett taskigt om han och Simon inte får nå besök.. well well.. två som åker ut på söndag då.. Peter och Sara.. Tar emot att säga peter men ja.. vad ska man göra..?

icke sa nicke

Skulle slagga hos Steffi idag men det blir inte så.. Var ju tvungen tilldet eftersom jag blev utslängd eftersom min brorsa ska fira sin födelsedag med sina komiar och jag inte fick vara hemma men sen fick jag det. Och varken jag och steffi pallar åka nånstans så det blir inte av haha. Men imorn ska jag slagga hos pappa för de skulle typ vara hemma och mamma ska till Norrland så.. Men nej nu ska jag käka middag så höres bitchaaas!

Dagen imorn

- Duscha, fixa mig m.m
- Skola
- Kanske vara med någon om de vill (a)
- Annars vet jag inte....
Stackars mig.. Någon som vill vara med mig?? :)♥

taskigt :(

Seriöst fett taskigt om han inte känner den här killen, vilket jag inte tror för jag tror inte direkt nån kompis eller familj går in och bah "synd att du missa schlagern" Fett taskigt seriöst! Alla nadra har fått träffat någon från sin släkt eller familj och han får någon ful randåm kille liksom..

Dagen

Hemkunskapsprov, Matteprov och andra tråkiga lektioner.. Efter skolan stanna jag kvar lite med Oliver, Lisa och Helena men sen drog Oliver och Lisa och jag och Helena drog till rampen eftersom Linus sa det, så där var vi i kanske en kvart med Linus, Mogge och några andra Randåms snubbar.. Sen drog jag och Helena till handen och BAM! Ni vet redan vad som hände där ;) :D Ska inte tjata på er hahaha, men såååå hot! Men men, nu är jag hemma, ska typ kolla på film, messa och sen städa lite :)

Jäklarns i gatan! Såg rodney nyss i handen...

Jäklarns i gatan! Såg rodney nyss i handen! Snygg den människan äär!! Tack helena!:) så jävla hot han Är haha:p "got milk" ;-)


snabbt

Godmorgon mina fåglar! Hahahhaha, nej men tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg för jag måste gå nu.. Har sminkat mig, klätt på mig och ska borsta håret och tänderna.. Lyssnar på Håkan hellström nu men är snart tvungen att stänga av :( Så jävla awesome han äär!

full rulle!

Steffi skickar videon nu men det går långsamt så den är väl klar till slutet av big borther haha. Håller på förfullt här vid datorn. Pluggar till HKK provet.. Boken är hos pappa så jag pluggar genom datorn, Chattar med Steffi, Sara och Hampus samtidigt som jag letar citat eller en mening till svenskan..  men dock bara under reklamen för annars är det big brother så det är full rulle nu! Men bloggar efter BB, höres!

Dag 3: En av de viktigaste personerna i ditt liv


Sneaky Peaky

Så nu är vi färdiga.. Eller vi vart klara för typ en stund sen men vi har typ bara käkat lite Ben&Jerry's, torkat oss och bytt kläder hahah. Men kul var det iaf ;) Nu är det Steffis uppgift att fixa ihop filmen ;) Men nej, bloggar när jag är hos Mamma för nu ska vi kolla när bussen går och sen ska jag hem o käka :D
Liten sneak peak ;)

Reegn

Är hos steffi nu och vi väntar på att vi ska ut och filma.. kommer bli så jäävla kallt! Och varje gång vi ska ut så börjar det regna -.- Men vi ska snart ut efter att ha sett klart På Barbie som Rapunzel! Så jävla bra asså helt seriöst HAHAHAH! Kuuung! Men jag bloggar snart, eller rättare sagt senare ;)
hugs 'n kisses!

Steffi föfan

Heeeejsan kompisar!! Chattar med Steffi nu om en sak som ni aldrig kommer att få veta moahahha! Nej men det är bara jag o Steffi som vet det.. Nu vart ni ännu mer nyfikna va?? :D Well forgett it ;) Men iaf, jag har inte kunnat blogga på dagen för jag har kollat på film och sovit.. Galet trött idag!
Men längtar som fan tills imorn då jag, Lisa och Steffi ska ta olika kort och sätta ihop till ett bildspel.. Kommer bli så awesome så awesome :D Men nu börjar bb igen så vi höörs ;)

Dag 2: En kväll du aldrig kommer glömma.


Testing 1, 2, 3

Testing 1, 2, 3


Godnaaatt!

Yeey jag kan mobilblogga nu! :D Har försökt i typ några månader nu men det har inte funkat att byta nummer o med tanke på att jag har bytt mobil 132 gånger så kaanske jag behövde det^^ Men nej, nu säger jag godnatt för jag ska sätta på en film och tänka på lite saker..
Ignorera min ofantligt fina mascara-fläck under ögat ;)

06.00

så nu är jag hemma.. Ska strax hoppa in i duschen sedan ska jag nog lägga mig i sängen, chatta med lite folk och sen typ se på film och sova.. Imorn blir det att vara uppe typ klockan 6 för klockan 7 ska jag åka hemmifrån till sjukhuset och kolla min rygg.. Jag har sne ryggrad förstår ni ;) Men vi hörs snart :)
såå jävla grov ryggrad har jag dock inte.. Jag är inte diagnoserad skolios..

gym

Ska snart dra till gymmet igen med helena, då blir det bara kondition och nån maskin som vi kom på hur man använder idag hahhaha xD Den är feet me kul så ska köra den o typ löpband vilket jag nu märker att jag redan har skrivit xD Men nu ska jag checka sl o sen dra

-

du behöver inte messa o säga det, jag hade redan räknat ut det,  det ör som valigt.

en facebook profilbild:


nattinatt

Nu skriiiker sängen efter mig, så nattinuffsan på er!

Inte för att Gurkan skulle åka, men Chrille is to die for ju!!

FYAAAAAAN VAD HÄRLIGT!! :D

pathetic

Åt middag för typ 3 timmar sen och nu typ tänker jag på lite saker som ni aldrig kommer få f´veta för det ger bara stoora problem tror jag.. :/ Nu blev ni allt nyfikna va? Förstår det.. Men nu chattar jag lite med joel och ska läsa några helt ärligt, patetiska bloggar.. Nämner inga namn :P 


maaat!

ska till kvantum o köpa mat

i veckan

Ska köpas, förhoppningsvis i veckan ;)



flytta in?

Hade funderingar på att dra till gymmet men jag hoppar det idag.. Måste ju få vila någon gång i veckan iaf. Bara för att jag har gymkort så tänker jag inte dra till hela tiden och flytta in dit fan! Nää är irriterad nu så vi hörs senare fan! 


i need my beautysleep

Blog you later bitches! Iäm going in to my beutysleep!

Kör på en sån här då, i brist på annat, starting 2morrow

Dag 1: En facebook profilbild.
Dag 2: En kväll du aldrig kommer glömma.
Dag 3: En av de viktigaste personerna i ditt liv.
Dag 4: Något jag älskar.
Dag 5: Dagens outfit.
Dag 6: 5 finaste låtar.
Dag 7: 5 fakta om mig själv.
Dag 8: Något jag saknar.
Dag 9: Gammal och ny bild på mig.
Dag 10: En snygg person.
Dag 11: MSN Profilbild.
Dag 12: 5 mål i livet.
Dag 13: Finaste bild jag vet.
Dag 14: Finaste citat jag vet.
Dag 15: En bild som för mig betyder kärlek
Dag 16: En bild som alltid får mig att le.
Dag 17: En bild på mig och mina syskon.


yeey me! :)

livet leker nu!

MKS FTW!









Allt är från makeupstore..


i'm in loove!


I got looooads of opinions with this jumpsuit! Alla säger typ att den är så jäkla ful och grejer, men den är inte det! Första gången jag såg den tänkte jag.. Aah men den var väl heelt okej.. sen efter det så är jag heelt in love with it! Jag ska lätt köpa den! Eller jag vill! :)

Är det någon som delar denna åsikt med mgi?? :)

Dobby in my heart!!

Naaw!! fyfaann vad jag äälskar Dobby! Min älskling! :D


Såå sööööt!

gymnasieval

Kollar på Harry potter nu, så jävla härligt samtidigt som jag kollar in på olika hemsidor efter saker jag vill ha.. Olikt mig asså.. Men tänkte svara på en fråga eftersom jag inte har något annat att skriva..

snyggast om Harry Potter and the deathly hallows part 1:
Hejhej! Bra blogg! Om jag fattat det rätt börjar du i nian till höst? Några planer inför gymnasieval än?? :) Kram
Svar: Tackar, tackar!Ja det stämmer jag börjar i nian till höst och ja jag har funderat på gymnasieval redan nu! Jag vill ju bli stylist, då man jobbar med allt möjligt inom skönhet. Kläder, smink, naglar, hår och mer. Jag har faktiskt hittat ett gymnasium som verkar riktigt bra men vill inte säga vad det är än, för jag är så busig hihihi :D


Harry Potter and the deathly hallows part 1

I'm still alive.. Ni också.. Som jag sa innan.. Nej jag tror inte på det och jag tycker bara det är patetiskt av honom och bah: I biblen så står det att jorden kommer gå under om man läser noga och bla bla bla.. Man bah: vem fan är du och vad fan tror du?? Hahhahah

Nej men jag lever vilket ni andra också gör och jag chattar med helena och läser lite bloggar.. Kul va? Näe inte så värst hahaha, men ska typ se på Harry Potter - Dödsrelikerna del 1 snart eftersom madde har köpt den! :D Inte alls avis nej nej..


never say never

Hejhej! Har vart en ära att få blogga att få leva och att få träffa alla jag har träffat.. Vi hoppas att detta inte är det sista inlägg jag skriver, och nej jag tror inte på det men man ska aldrig säga aldrig ;)♥

irriterad

Har en störa-mig-på-precis-alla-utom-helena-och-familjen dag idag.. bloggar sen.

bilder!


Jordgubbsplanta ftw! :D Den var inte mogen på andra sidan! :)
















Jag säger inte att bilderna är bra, men hade tråkigt gick ut o fota det jag såg och det som blev det blev hahah.

en i månaden

Yeey mee!! :D Kommer ni ihåg att det var några som frågade om jag kunde filma vloggar en dag i en hel månad, well i don't! Men vi kör en i månaden istället hahah, men den filmen får komma upp imorn istället för jag kommer inte in på mitt youtube konto..


jag har inge liv

Fyra frågor om förhållanden:
Är du singel? -  Jupp..
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Jag vet inte xD
Har du varit kär i någon? -  jaa
Är du kär just nu? - vet inte hahaha! :p

Tio frågor om dig själv:
Namn? - Dannni
När fyller du år? - 3 november
Några piercingar? - I öronen och naveln, vill ta i tungan och en industrial (stav genom örat, bild nedan) 
Vad har du på dig just nu? - röda mjukisar, tofflor, linne och tjocktröja. Underkläder såklart
Vilken årstid är bäst? -Sommaren :D
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - vakna i lugn och ro, fixa sig utan stress, käka frukost och typ blogga lite sen dra till skolan :D 
Vad tycker du mest om hos dig själv? -att jag är så jävla awesome
Vad är du bra på? -  allt
Vem älskar du mest på denna jord? - min familj och mina vänner
10 frågor om dina vänner:

Vem vet allt om dig? - Ingen vet precis allt men de som vet mest är Steffi och Helena
Vem är den roligaste av dina vänner? - Helena hahahhaha xD
Vem är snyggast av dina vänner? - vet inte xD
Vem är mest partynisse? - iiiingen aning!
Vem är den du helst har filmkväll med? Hmmm... alla :D
Vem av dina vänner är mest "devil"? - typ.. Helena hahahhaha xD
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med, om du tar med någon? - Lisa, Steffi eller Helena
10 frågor om idag:

Vad har du gjort idag? - vaknat, gått i skolan, gymmat med Linus, Mogge, Adril och Helena ett tag, käkat middag och suttit vid datorn samtidigt som jag har kollat på TV.
Har du varit glad idag? - Ja jag har vart glad.. dårå??
Har du varit ledsen idag? - Njea.. Bara när jag råka slå joel :/♥
Har du gjort något bra idag? - Totally! Gymmat, gått i skolan och bloggat ftw!
Vad ska du göra nu? - fortsätta svara på frågorna :D
Har du gjort något dåligt idag? - jaah.. ätit chips :( Ångrar mig!
Vad har du ätit idag? - Pasta med vegetarisk sås, fralla med ost och gurka, chips, kött och pommes..
Har du duschat idag? - nää inte än men ska göra det!
Är du trött nu? - typ.. asså trött men ändå inte xD
Vilka har du chattat med? - Ehm.. Lisa, Steffi, Jimmy, Denise, Helena, Maria.. troor det var de.. :P
Vilka har du träffat idag? - Okej.. Maria, Jenny, Özge, Sanna, Josefine, Susanne, Alicia, Emma, Emelie, Frida, Helena, Steffi, Johanna, Sandberg (Emil), Joel, Oliver, Hampus, Adrian, Mogge, Linus, Marcus, Nesti sen alla andra i skolan och de i tyskagruppen, sen på gymmet och de i handenterminalen och på bussen och pendeln, de på väg till skolan, alla lärare och alla andra trevliga random peeps.. härligt vaah? :D
Vad händer imorgon? - gym :D Kanske ska prova på zumba då :D hahahha
SKOLAN:

Går du i skolan? - Ja
Har du varit i skolan idag?- Jaa sååååklart :D
ANNAT:

Hur mår du just nu? - ganska trött när du nämnde det ovan
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? -jupp
Har du piercat dig? -  fortfarande i öronen och i naveln
TELEFON/MOBIL:

Vem ringde dig senast? -  I will check.. Helena (Bäverballen<33)
Vem ringde du senast? - Bäverballen<33 (mobilnamnet :P)
Vem sms:a till dig senast? - Bäverballen<33
Vem sms:a du till senast? - JoeL<33
ÖVRIGT:

Är du hungrig nu? - nää, själv då? :)
Vad är klockan just nu? -21.37
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg.se, facebook, spotify, youtube och MSN..
FAMILJ:

Hur länge sen var det du träffa din morsa? - typ en vecka.. Jag räknar inte?
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - I morse
ÖVRIGT:

Gillar du punk? - nääe
Har du sminkat dig idag? - japp
Isåfall, vad för smink? - concealer, puder, ögonskugga och mascara
Vad har du för bh/topp på dig just nu? - svart spets
Hur ser den ut? - svart med spetsmönster??
MUSIK:

Lyssnar du på musik just nu? - jaa!
I så fall, vilken låt för tillfället? - Adele - Rolling in the deep (Acapella)
Vad gillar du för musik? - typ allt möjligt :D
KLÄDER:

Har du fler än 4 linnen? - totally
Har du fler än 3 jeans? - jaa
Har du fler än 5 tröjor? - jupp
Har du resteröds-trosor? - Är det ett speciellt märke eller?? men nää tror inte de? 
Har du en vit bh/topp? - nää hahahha, ljusaste jag kommer är grått^^
Har du en svart bh/topp? - Japp, anteckna!!
SMINK OCH HÅR:

Använder du mascara? - totally!
Använder du Wax? - nope.. (Måste bara säga en sak.. tjejen jag tog den här listan ifrån svara "nej jag är en tjej" på den här frågan.. men just so you know, så kan tjejer använda vax..)
Använder du ögonskugga? -  jaa oftast men inte alltid
Använder du kajal? - nää, bara typ någon gång
Använder du hårspray? - nää beror på om jag plattat eller nåt liknande..
Använder du volymspray? - näää
Använder du mousse? - nope
Använder du deodorant? - jaaa såklart!
Använder du skinspray? - Om jag inte har parfym tar jag det (Min victoria Secrets) men annars har jag parfym
Använder du parfym? - jaa om jag inte har bodyspray
Använder du läppglans/läppstift? - nää vaselin duger hahaha
Använder du brunkräm? - nää eller asså inte på sommarn.. bara på vintern, fast inte brunkräm, jag kallar det foundation ;)
Använder du rouge?- ibland
Uppsatt hår eller hängande? - beror på
Plattar/lockar du håret varje dag? - inte varje dag men plattar ibland på senaste tiden
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - neej? Kanske några gånger per år hahahaha! Inte varje gång jag har duschat dock..
KÄRLEK:

Är du kär just nu? - jag vet inte :p den här frågan har kommit förut haha xD
Har du kysst någon de senaste 48 timmarna? - nope
Har du ett förhållande? - nää..
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? - nej det är bara elakt.!
Är du romantisk? - kanske..
Är du svårflörtad? - verkligen inte! HAHHAHA
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Jaa.. inte många dock.. typ familjen nån gång och Helena..
Har du lekt med någons känslor? - neeej elakt!! Jag är sneeel!
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? -jag vill ha ett förhållande.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? -  neeeeej!
Är du en bra pojk/flickvän? -  jaa såklart haha ;)
Hur många har du varit kär i i år? -i år.. jag venne hahha
Vem sov du senast bredvid? - Eftersom jag inte har slaggat med nån på feeeeeeeeeeeeett med länge så var det antingen Joel eller Steffi.. kommer inte ihåg^^
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - en kille säger inte namnet :o 
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - No idea
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - neej? Men när jag var liten tyckte jag o denise att min brorsas kompisar var så jävla snygga HAHAHHA xD Minnen asså :D
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? -nej det skulle jag inte kunna


Perfekta industrial piercingen!!



Krilleeeeeee :D


så jäävla kuuuung!

250 ftw



Johanna, Steffi, Helena, Jag och Oliver ;)









Måste bara kommentera denna bild.. Asså mysig kram asså, Oliver typ kramar sönder Helena med sitt peddoface som vi så fint kallar det, medans hon typ kämpar för att ta sig loss^^ hahhaha!




goodie

nu ska jag ladda upp bilder och sen ska jag berätta om dagen ;) sound good huh?

plans

Helgens planer:

Fredag - Skola och sen gym med helena.. Sen kanske slagga med Helena om hon vill ;)
Lördag: Gym eller filma videon
Södag Gym eller filma videon


fuck off!

Okej.. Christian och gurkan nominerade alltså.. konstigt.. pakterna har talat. såklart de röstar på Gurkan och Christian! det är ju liksom Martin, Sara & Peter. Simon är lite här och var så honom har jag ngenting emot men är så jävla lack på alla jävla pakter!! Så jävla sur nu asså!

Och nu tycker jag att Gurkan ska ut faktiskt.. Jag vill det inte men jag håller ju på Christian så nån måste ut.. :(









      


Weheartit<3




Lady GaGa <3




Ke$ha





nattinuffsan!

Nu hörrni, nu ligger jag i sängen, redo att sova, så jag säger godnatt! Godnatt!

buissy woman

Har gjort lite tidsinställda inlägg tills imorn eftersom jag inte är hemma då. Späckat schema asså.

Skola
hem till steffi och filma till musikvideon
möta helenas pappa och min pappa med helena, köpa gymkort och gymma :D:D

Yupp that's riight! jag och helena ska skaffa gymkort! Bort med fläsket förfan hahahha :D


hon ser totally ut som helena!! hahhahaha xD

One moth

Prick en månad nu! Inte långt kvar! :D




youtube :D



hahahha dööör för första klippet :D

skulle publicerats runt 17.30

Yeeeey!! Ser ni hur mycket det regnar ute!? :D Så jävla glaad! Älskar regn! Men nu hörrni.. vet ni vad jag gör nu? Right now in this moment så messar jag med joel och ska snart gå ner till familjen för de kom ehm nu så ska vara lite social..
BAAAAJS!! Det åskar, och jag är rädd för åska :(

vi hoppas på mer blogglust imorn!!

bättre bloggning imorn hörrni! Promise! Har inte haft blogglust någonstans, men känner att den kommer tillbaka nu :D Yeey me! Men nu iaf så kollar jag på 90210 (operationsprogrammet, inte beverly hills! No way!) Så jävla najs avsnitt idag! Näsoperation OCH bröstoperation! Can't miss that! :D Men nu är det reklam så jag ska bara in på h&m:s hemsida och kolla sen ska jag sova så TTYL bitchas!


Slumpad bild

Dannmark och sverige!?

Juste! Innan jag tar förväl för idag så måste jag bara huur bra min SO lektion var för mig idag xD

Jag fick lära mig att Dannmark gränsar till Sverige!! xD Smart man kan va asså :P

schweet

Såå nu kan jag blogga! Har vart ute med helena, sen har jag åkt hem till pappa, käkat middag, chattat och läst bloggar. sånt man måste göra liksom. Men nu äntligen efter ett års tjat av lilla Steffe broooor så bloggar jag ;)

Men jag tänker avsluta detta inlägg nu ör jag ska se på shes the man.. soo schweet!

addicted

Yihoo! Statistiken har höjts! Dock är det så under varje helg.. sjunker under lördagen och höjs på söndagen.. undra vad det beror på.. Kanske på att alla har ett liv istället för att sitta inne och blogga i sin ensamhet? Well i do it for you! Det där skulle ha vart en lögn i vanliga fall men nu är det faktiskt inte så. Den här veckan har jag inte haft någon lust över huvudtaget under några omstädigheter att blogga. Men det har jag gjort iaf!
Men annars är det faktiskt inte bara för eran skull. Det är tidsfördriv, mitt sätt att skriva av mig, ett beroende och sen är det ju för er också. Men asså jag känner ett tvång att blogga. Om jag är hos en kompis till exempel så brukar jag låna dens dator bara för att blogga. Jag är beroende.. Så säger jag att jag ska sluta blogga så ljuger hjag eller så gör jag det men skaffar en ny blogg i loppet av en vecka. Om jag inte har bloggat under en hel dag så mååste jag slänga in åtminstonde ett inlägg annars mår jag inte bra... Eller det är att inte må bra hahahha xD

Judas

1.40 Älskar hennes hååår! Its to die for! Hela videon in ma ♥

-

allt är fuckat! Alla är förändrade

borta

Skrev ett skitlångt inlägg nyss och publicera det men tog bort det för ni vet säkert varför. Men nu ska jag försöka få tag i helena som seriöst ALDRIG svarar i telefonen

much to do so i dont give a fuck

Bad news ya'll! Jag kan inte komma in på min sida på datorn så det får bli gamla bilder imorn istället. I tryied! Men nu är jag bara irriterad för jag har färsökt komma in på min sida, jag sparade gamla bilder från facebook, men det fuckade sig. All for nothing. Är fett trött och har fett mycket att göra känns det som. Jag ska:
Städa rummet. dvs. kasta skräp, kasta kläder i tvätten, sen typ hänga in rena kläder i garderoben
packa äskan för jag byter vecka på måndag
skriva en bokredovisning, och skriva rent en annan.
träffa steffi och helena och typ diskutera om filmningen.
duscha
ladda ner låtar
fixa massa småsaker
Och mellan allt det så ska tid för datorn och tv tittande finnas med. sen ska jag äta middag och det emellan också.. Buissy woman here. Men nu ska jag sätta på en film och sova så vi hörs imorn när jag vaknar bitchaas!
Skiitkallt i nå jävla sjö i skogås.. fett mysigt ställe iaf :P

snart, jag lovar, snaart!

Okej jag vet att ni väntar på bilderna som jag lovade igår men jag har inte tid med det nu! Chattar med steffi nu och det är viktigare än några bilder! Förlåt om jag lät lite sur, men ja.. Iaf bra att ni påminner mig! ♥

älskar videon! Hennes hår, kläder, dansen!!


Tokio Hotel <3

Kollar på gamla bilder och lyssnar på gamla Tokio Hotel låtar :D Blir fett glad av att lyssna på de :) Ganska sjukt egentligen att man kan gilla ett band så länge.. 4 år.. shiiet! Visst jag är inte lika crazy about them fortfarande, men om de t.ex är med i EMA så röstar jag ju såklart på de! :D Och jag lyssnar ju fortfarande på de och så.. Gosh, nu lägger vi ner det här snacket! Jag ska spela HAHAHA! :P
Så jävla fina!♥
I got one of those shirts! And i've fighted for it! :P Kan berätta i ett senare inlägg!

H&M presentkort

Är med och tävlar i en tjejs blogg om ett H&M presentkort laddat med 1000:- :O Som ni alla vet så äälskar jag ju H&M så det här skulle ju vara perfekt att vara ägare till :D
Vill ni också vara med och tävla? Då trycker ni bara på länken här bredvid :)  http://sepenteen.blogg.se/2011/april/vinn-1000-kr-pa-hm.html#comment här står all information som ni behöver veta :)

pics

Bilder kommer ikväll just so you bitches knoow :D

Nyfiken :D

Vilka är det som läser min blogg egentligen?? Vilka är ni, Vad heter ni, var bor ni? jag vill veeta!! :D Kommentera! :D♥

gaame

middagen fick bli en risifrutti och en baguette. Yeey me! Men nu ska det spelas!

mår illa

Asså jag är sjuukligt hungrig! Helt ärligt! Vårt kök renoveras så jag kan inte laga mat och jag är så hungrig så att jag mår illa. Okej mamma sa att jag skulle upp o köpa mat men asså jag pallar verkligen inte gå! Det tar fan 10 minuter xD Men får väl pallra upp mig till brb om en stund när min mobil har laddats -.-

friday the 13th

It's friday, friday, gotta get down on friday!
Okej, fredag den 13:e alltså. Alltid min otursdag. Jag trodde inte på det i början men nu, de senaste 2 åren så har det aalltid hänt nått dåligt på just fredag den 13:e! Idag t.ex så får man sååklart en tant som hosta 24/7 bredvid mig på tuben och det är det absolut värsta jag vet! Och samma sak på bussen! Yeey me! Och sen snubbla jag i skogen också hahahahah. Glamuröst värre ;)
Men var ju och klippte mig idag! Vart suuuper nöjd! Klippte bort ganska mycket faktiskt. Elin klippte upp mitt hår och sen fixa hon luggen också så nu kommer den inte dela upp sig. För det är fan det värsta! När folk har snelugg, men den delas upp. Det ser bara fult och smutsigt ut! Asså det ser ut som om håret är fett och smutsigt. Ett exempel på en person som har det är Micah
Kommer inte in på hennes blogg så kan inte visa en bild -.-

snart bär det av

Ska bara lägga på lite concealer och puder, sen bär det av till denise så ska jag klippa mig, bilder kommer sen!

know me better ;)

SKULLE DU HELST:
1. Pierca tungan eller läppen? Tungan
2. Vara seriös eller oseriös? Totally oseriös!
3. Dricka grön eller röd mjölk? Hatar mjölk men svårt att välja mellan grön och röd, eftersom den ena smakar annorlunda än den andra. HAHAHHA!! Denise! :P
4. Brinna upp eller drunkna? Drunkna

SVARA ÄRLIGT:
1. Har du skolkat? Yes
2. Varmt eller kallt? varmt!
3. Soligt eller regn? Soligt.
4. Fanta eller cola? Beror på. Men cola.
5. Är du nyttig av dig? Nej, inte så värst.


OM MIG:

1. Vad heter du? Daniella men fördrar Danni
2. Hur svarar du i telefon? Talk to me bitch! Hahah nej driver, men typ: aah hallå.
3. Syskon? 6 st + 2 bonus
4. Hur många barn vill du ha? 2 eller 3
5. Vill du gifta dig? Ja, någon gång i livet.
6. Favorit tid på dagen? 22-23.00♥
7. Humör just nu? Lite trött fast ändå inte.
8. Sugen på just nu? Pappa och Kickis bröllop :D♥
9. Vilket shampoo använder du? TRESemme vilket vi inte tycker om! Vill ju ha waterclouds..
10. Hur gammal är du? 14 (15 i oktober)
11. Hur lång är du? 1.60,5
12. Är dina föräldrar skilda? Yes
13. Vilken är din riktiga hårfärg? typ äckelråttfärgat/ljusbrun
14. Vad väger du? Vet inte, har inte vägt mig på år och dar.
15. Har du någon sjukdom? njea.. Eller om sne ryggrad räknas som en sjukdom så ja.
16. Vad har du för BH-storlek? Beror på själva bh:n


HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA:

1. Pussat någon? Nej
2. Sjungit? Ja
3. Blivit kramad? Ja 
4. Känt dig fånig? Njae
5. Saknat någon? Jaa
6. Dansat galet? aaaalltid!
7. Klippt håret? Nej men inom 24 så har jag det hahaha :P
8. Gråtit? Nej?

GREJER:

1. Har du blivit jagad av polisen någon gång? Nej
2. Har du en hund? Nope men vill
3. Sover du helst ensam eller med någon? Med någon
4. Tror du på spöken? Yes, I do
5. Är du mörkrädd? Lite inomhus, myycket utomhus
6. Vad vill du ha just nu? Sommar

VAD:
1. Åt du senast? ett glas fil
2. Drack du senast? ett glas fil och vatten
3. Har du på fötterna? nathing
4. Lyssnar du på just nu? Judas med Lady GaGa
5. Gillar du mest hos dig själv? Att jag är så ofantligt mer awesome än alla andra här :D

sleepy girl

Så jäävl kuul! xD
Sorry har inte kunnat blogga något idag för såhär har dagen sett ut:
Skolan och efter skolan kommer jag inte ihåg i detalj vad som hände, men jag har för mig att Jag, Joel, Emil, Linus, Frida och Steffi stanna i fiket och spela kort, sen drog vi till rampen och va där ett tag, sen kom typ Micke, Nicke och Sigge, sen var vi där ett tag till och sen gick jag och Steffi, steffi till utvecklingssamtal och jag hem. Stackars Linus vart dissad igen.. :/ </3
Sen när jag kom hem, lade jag mig och kolla på TV och somna, blev väckt av mamma när hon kom hem, blev skitsur för jag är inte kul när jag nyss har vaknat så jag gick in och lade mig i mitt rum och fick sova där för jag är ledig imorn.. Studiedag (fuck -.-). Sen vaknade jag 22.15 sprang ut och kolla på bb och käka middag hahhaha xD
Kul dag jag vet, som alltid dårå :P
Men nu chattar jag med emil och ska ladda ner Dream day wedding. Så jävla najs spel, väcker minnen asså xD

totally forgott!

Shiiet har heeelt glömmt bort bloggen! Men helt ärligt så pallar jag inte blogga nu, har ändå inte hänt något idag.. Skola, chatta med Helena och Hampus, kolla film, plugga, facebook, film, sova
Kul hahhaha, men vi hörs imorn!

movietime!

Är fett med trött, så ska faktiskt lägga mig i sängen och kolla på film! Ovanligt, I know! Men hörs efter filmen! :)

Rodney!

Asså jag missade ju bb avsnittet idag.. Kollade på easy a istället, men sen kollar jag på facebook och ser att steffi har skrivit RODNEY! i chatten, så jag kuutar ut, och ser att han lämnar ölen i bikten och går där ifrån. Faaaan asså jag trodde ju att han skulle få stanna :'( Min kung!

comhem

HAHAHAH!! Mamma ringde comhem förut för våran TV3 funkade inte:
Mamma: aah våran TV3 funkar inte
Han: Nehe.. nej det var konstigt.. Men jag ser här att både TV3, TV4Fakta och TV11 är avstängda hos er..
Mamma: Du.. ska jag ge dig ett råd?
Han: Jaa men gärna :)
Mamma: Om TV11 inte funkar vid 22.00 så kommer både du och jag bli hängda av min dotter (Jag)
Han: HHAHHAHAHAHAHA!!!
Hahahhaha mamma har skämt ut mig inför comhem xD

patchuuuliburger

Helloo my lovers! Sitter och lyssnar på chakalaka, så tjockt najs lååt! Men har tagit en si sådär typ 2 timmars bad, sen har jag ätit också. Vart lite hamburgers idag. Men friscobröd. Finns det seriöst nå godare bröd än friscobröd från max? nää eller joo! En patchuuuuliburger! HAHAHAHHA :P Bara typ lisa som fattar xD

fakta! Så jag tycker vissa av er borde lääsa! :P

1: Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

2: Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.

3: En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

4: Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

5: Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

6: Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

7: De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten. Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.

8: Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med munherpes från en av gästerna.

9: Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

10: Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen fastnar på dem.

11: Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.

12: Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.


:)

Enligt en undersökning krävs en längd på 8,5 cm och en bredd på 5,4 cm för att tillfredställa en tjej - däremot spelar det ingen roll om det är Master Card eller Visa.

dålig uppdatering idag

Det har inte blivit bra bloggning alls idag men efter skolan drog jag hem, sen ringde Lisa och vi drog till handen. Ska dit imorn också kanske, om mina pengar har satts in för då ska jag köpa mina guula shorts :D Skitsnygga hahahha. Älskar gult :P
Men annars vet jag inte vad jag ska göra. Men det jag ska göra nu är att tvätta bort sminket, fixa mig inför sängen och kolla på film och sova :) Så vi hörs imorn :)
(går inte att ladda upp bild -.-)

tävling

Jag är med och tävlar om 750:- på Gina Tricot! Om ni vill göra samma sak som jag så klickar ni in på bloggen här!: http://skitgulligt.blogg.se/2011/may/tavling.html Där står mer om vad ni ska göra och så. :)

blogg.se fuckade som alltid

Blogg.se fuckade hela dagen igår, sen kom jag inte in på min blogg heller för det stog att jag hade fel lösen? Så min blogg har blivit hackad men inläggen har inte publicerats. Darför kunde jag inte blogga igår men jag ska gottgöra er med bilder från fridays i förrigår ;) Men hörs snart för det här är ju ett tidsinställt inlägg :)

hackad

Okej.. det är inte jag som har skrivit inläggen under utan det är nån jävla mother fcker som har hackat sig in på min blogg, bytt lösen och skrivit inlägg om att jag ska sluta blogga -.- Nej jag ska inte sluta blogga så ni behöver inte göra era små hjärtan oroliga ;) Och en fråga.. skulle jag skriva Daniella någonsin här i bloggen? Nää don't think so bitch!

Men nu ska jag chatta lite med steffi och typ äta toast för jag är hos lisa. Börjar ju 10 idag men det visste inte jag så jag var ju vid skolan si sådär 08.45 Kuuuul!!

hur är det möjligt????

fuck bb!

food

jag är så jävla hungrig!

vaax

Mina hörlurar smakar öronvax! Vem har haft sladden i örat!?

-

Jag pallar inte mer! Slutar blogga!

//Daniella

vaax

mina hörlurar smakar öronvax! Vem har haft sladden i örat!? :@



hsikloam

sdghjklöä

Stolt!

Har fan pluggat bra idag! Har gjort NO frågor, g och VG, ska bara skriva de på datorn och skriva ut de. Sen har jag gjort 2 hela bokredovisningar! Eva kommer bli glad hahahahha :P Men nu ska jag stänga av TV:n och sova så godnatt på er!

Kärlek till dig! <3333

Min kärlek för dig är obeskrivlig! Varje gång jag ser dig, varje gång du tittar på mig så smälter mitt hjärta! Lika mycket varje gång! Jag blir så oerhört glad när jag ser dig och det är du som får mig att vilja gå upp på mornarna! Dina fina kläder, ditt hår, din näsa, din kropp, ditt allt! Varje gång jag ser dig är det som allting stannar till. Jag vet inte varför men du får mig verkligen på glatt humör! Du har verkligen en speciell plats i mitt hjärta och du kommer aldrig förlora den! Du sitter säkert i mitt hjärta. Jag kommer alltid älska dig och aldrig glömma dig!♥


Du har så ofantligt int hjärta av guld och jag känner mig verkligen välsignad av att jag har dig i mitt liv!

Djävulen bär prada

Tror familjen ska sätta på fast and furious men den vill jag inte se på så jag går nog upp med datorn och kollar på Djävulen bär prada som är på nu ;) Mern hörs sen!


En kändis!! Jag såg en käändis!! :P (driver

Har ju vart i stan idag och fick med mig hem en brudtärneklänning :D Skitsöt var den! 299:- på någon random affär. Och jag har väl ändå aldrig träffat så många kändisar i stan på en dag! Först var det Prinsessan Victoria inne på H&M. Devin fota, jag sa hej lite fint hahaha. Tycker hon är fett söt! Men alla de där vakterna kuta ju efter oss såfort vi gick i samma riktning som hon stog men, det är ju deras jobb. Sen såg jag Nemo igen och jag typ smådog! Sen såg man ju Erik Hassle påväg till pendeln.

Har vart en härlig dag där man gick omkring och kolla lite i olika affärer, fastna på h&m i över en timma såklart, mötte upp Alexandra, drog till Fridays på Kungsträgården och sedans till Gamla stan, sen till söder där man såg självaste Nemo och Erik Hassle! <33 Jag doog seriöst när Nemo gick förbi.. Okej jag har redan skrivit det men endå :P Att höra om Nemo om och om igen är det ju inget fel på ;)


Hahahah skitsööt :P

stan with the famillia

Har fixat mig och ska snart dra till stan med familjen och kolla efter bröllopsklännning.. Eller ja, inte bröllopsklänning, men bröllopsträrnaklänning eller vad man ska säga^^ hahahhaha. Men Nu ska jag läsa lite för boken är snart slut och sen ska vi ta tåget som går 11.50

right now


Hade mina örhängen idag :) Fina va? 20:- Jävlans kap! Ur och penn!


Just nu :P

tvingad

Kollade nyss vad jag ville ha från stylebytyra och jag ville ju ha typ aallt! Men tillslut var jag tvungen att tvinga mig själv att ta bort några och sen får vi se om jag köper de :P Hope so. :)

Men dunkar musik nu och läser bloggar så vi hörs snart

bloglovin ikon under länkarna ;)

YES JAG LYCKADES! Hahahha! Har alltid vart sämst på design och skit men jag lyckades äntligen sätta dit typ coolaste bloglovin ikonen! Inte så svårt egentligen men jag är inte så bra på det :P

Ska även fråga om Steffi kan göra ny design och header till mig för hon är så duktig :)♥

svenska hits!

Har svarat på lite kommentarer som har ramlat in under dagen och nu kollar familjen på Så ska det låta medans jag sitter här och kollar på facebook och väntar på att någon kul nisse ska logga in samtidigt som jag dunkar svenska hits hahaha. Typ Jag vill vara din margareta, sommartider, När vi två blir en fast det är remix så det är tjockt med najs! Sök svenska hits på spotify så hittar ni ;) Men nu ska jag fixa lite med bloglovin så c yah ;)


"Ja.. det finns ju perioder då flaggan svajar lite så att säga" Åh glömmer aldrig!!

Tyra


(olika)




i'm out!

Godmorgon solstrålar! Ska strax dra, men ska bara dricka upp min cvitamin blandat med vatten hahaha, så jävla gott^^ Men tänklte bara blogga lite för annars kanske det inte blir förräns typ 17.. Eller ja ett tidsinställt inlägg kommer upp ;)¨
XOXO

surprise

ska gå och lägga mig i söngen i pausen och sen läsa lite och sova. Så vi hörs imorn och då när jag kommer hem har jag en sak som jag ska visa er. and believe me, ni vill se/höra det!

lugn skoldag


Just nu

Känns som jag inte har bloggat på evigheter.. Men kan berätta lite om idag som vanligt då då :P Skolan var fett chill, ingen lärare, behövde bara komma ikapp och det var det typ alla behövde så vi jobbade med det, och det behövdes! Jag gjorde ganska mycket endå! Hann göra klar NO frågorna, och sv bokredovisningen också! Fett glad hahahah. Men ska läsa lite snart samtidigt som jag ska sitta och vänta på att en liten person ska logga in på MSN. Feeeett seeeeeeg


not antoher teen movie

Kollar på Not another teen movie och garvar läppen av mig! xD bloggar snart

Läser från baksidan

Heder: Fanny och Siri får låna en lägenhet i Stockholm hela sommaren av sin Fannys moster. Sent en natt knackar deras klasskamrat Dana på dörren och ber förtvivlat om att få gömma sig hos dem. Hon är på flykt - från sin egna familj.
Att inte ha rätt till sitt eget liv, att ständigt bevakas och kontrolleras, att inte själv få välja vem man vill leva med, att inte få gå utomhus ensam. Att lyda. Så där kan det väl inte vara! Inte i Sverige, inte på 2000-talet! Jo, det kan det. Så ser verkligheten ut för inte så få flickor, vare sig vi vill det eller inte.

Dracula (Hade bara ett citat på baksidan): Antar att det flesta vet vad dracula handlar om.En ung fastighetsmäklare, Jonathan Harker, reser från London till ett dystert slott i Transsylvanien för att göra upp om ett fastighetsköp i London med greve Dracula. Harkers foto av Mina påminner greven om hans kärleksfulla hustru Elisabeta. Hon begick självmord när hon nåddes av ett falskt budskap om att hennes älskade make dödats i striden mot den Osmanska hären på 1400-talet — för när inte han längre fanns med henne i livet, så ville hon i stället förena sig med honom i döden. Dracula tvingar Harker att skriva brev till fästmön att han tänker stanna några veckor. Medan Harker är fånge i slottet reser greven till London för att söka upp Mina.

(Tagen från google..)


Books

Ni kanske har märkt att jag har läst mycket på senaste tiden? Det är för att vi måste göra det i Svenskan för vi ska läsa ett antal böcker och redovisa de dvs skriva om boken, vad den handla, vad vi tyckte om den m.m

Boken jag ahr läst är Heder. Jag läste den typ 2 gånger i 4:an kanske och jag totally älskar den hahahaha. Visst den kanske är lite lätt men inte föör lättläst.. Typ normal storlek på texten ;) Lånade den igår och ligger redan på kapitell 8, utan att ha hoppat över ;) Lånade också Dracula. Kalla mig tönt men läste den också när jag var liten, dock var den lättläst då och nu läser jag den tjocka versionen på typ 500 sidor så det måste ju vara någon skillnad i boken ;) Där har jag dock knappt börjar eftersom jag tar Heder först, för jag vet att den går snabbast att läsa ut ;)

Kan ju berätta lite om handligen om böckerna i nästa inlägg ;)


Blöö måste använda kameran mer! Pallar bara inte ladda den.. Men imorn kanske det kommer upp bilder :D

Speciell utställning

Hann inte blogga imorse men är hemma nu. Jag var ju på museeum idag och det var nog historiens konstigaste utställning! Asså jag tänker ju inte ens gå igenom om vad det var på det där museeumet hahahaha. Men jag tycker det var en heelt onödig dag för vi hann va där i kanske 20-30 minuter innan vi åt lunch, sen när alla hade ätit klart så gick vi till nå jävla gratismuseeum i 5 minuter och sen åkte vi hem. Kul dag verkligen hahahah.

Och självklart vart det bråk mellan mig, Helena och Lisa men det varade i si sådär 10 minuter max hahahahah.. ;) Men ska kolla på TV nu och läsa lite, hörs ;)


Museeumet

Platta

Kollar på big brother och ska snart platta luggen för den är cp. Men ska platta nu, sen kolla bb, sen läsa och sova. Men kanske hinner blogga imorn på morgonen annars, när jag kommer hem ;)

puppy-eyes

Tjena tjena årets solbränna, du tog min hand när  jag stekte på en strand! Hahahah fan den låten is to die for! Men tänkte bara uppdatera lite för nu är jag hemma hos pappa och ska snart sätta mig och läsa till svenskan.. Sen ska jag upp till kvantum och handla matsäck till imorn för vi ska typ på ett museeum, beror sdock på om jag ens år byta hahhah :P Men det tror jag nog. Man kör bara med puppy-eyes och säger att jag bli lonely annars ;)

Men nu ska jag läsa så TTYL!♥


HAHAHAHHAHAHHAH!! JAAAAGG DÖÖÖÖÖR! :pPPP

fuck this shit!

Heeeela tiden! Blir så jävla sur seriöst!!

Vafan är grejen!?

Okej loggade nyss in på facebook och allas statusar ser likadana ut!: OMG SNÖÖÖÖ!, SNÖ I MAAJ !? WTF DET SNÖÖÖÖAR??
Ja men tack för upplysningen? Och seriöst slla har skrivit så! Man bah: vafan är det ni klagar på? det   är ju inte snö på marken iaf! Fan vad folk överdriver! Fine det ska inte snöa i Maj, men allt har ju smält bort!

Aquamarine

Okej hoppas jag mpr bättre imorn! Har mycket att göra! Först ska jag ju vakna, kolla på TV o äta frukost, sen ska jag packa väskan, småstäda lite, duscha, klä på mig, åka och låna böcker till svenskan -.-, sen åka hem till pappa, plugga och sen flyter livet på ;) Just so you know. Men nu ska jag se på Aquamarine och sen sova så natti natti på er ;)

chatt

Chattar lite med joel och ska snart sätta på en film.. Chocking jag vet! Men vet bara inte vilken :( Men imorgon.. Då är jag nog också hemma från skolan för mår fortfarande dåligt.. Wää! Men nu ska jag se om jag kan hitta någon film.. Talk To You Later Bitches!

sluta klaga nu!

Är hemma från skolan idag för jag mår inge bra :( Mamma sjukanmälde mig men hon trodde det var för att jag var trött men I swear to God at det inte var det. Jag har steffi som vittne för vi chattade om att jag mådde dåligt redan igår ;) Men anyways, tänkte skriva lite om Spotify.. Som ni vet så skulle de sluta med gratis grejen men icke sa nicke.. Istället ska Spotify bli begränsat.. 10 timmar per dag och max 5 gånger per låt. Och sååklart ska folket klaga! Man bah: Men vill ni betala istället?? okej de kanske kunde haft 15 timmar men liksom, var glada att ni ens får någon spotify överhuvudtaget! Ganska olikt mig att inte klaga va? Nej men de ger oss iaf något!
Samma sak om Rodney hade fått gått in i huset så skulle folk klaga på det.. typ: "Vad har han för rätt att gå in dit igen?, är man ute är man ute, regler som regler" m.m

eeeeefterbliven!!

Asså huuuuuur dumma är svenska folket???? Hur i heeelvete kan ni rösta ut Sonia mot Madde? Ursäkta men är folket här helt dumma i huvudet? Ärligt talat! Och rodney min kuung! Han är ju så awesome! Har sina svar, vet vad han säger och vågar säga sanningen! "Det där A4 kunde jag göra för 5 år sen -.-"

biaaatch

Anonym om "Ja men hej jag heter Lisa och jag är paparazzi!":
du är så jävla dryyyyg!
Kom fram till mig face to face och säg om jag är dryg! Hellre att jag får veta det irl än att nån liten ***** sitter bakom skärmen och skriver att jag är dryg? Och avd har jag gjort dig om jag får fråga?

kommentar

Anonym om Rodney in i huset ikväll?:
Vad är det taskigase/drygaste/bitchigaste nån kompis har gjort mot dig? :P
Svar: Hmm.. tricky question.. Jo nu vet jag! Det var nog när Helena blåste ut mina ljus från tårtan när jag fyllde år och jag blir skitsur och hon bara skrattar. Shiiiiet vad sur jag blir när jag ser den videon eller bara tänker på de.Alla bah: palla bli sur för en sån sak.. Ja? it's my candles and nobody elses! Då vart jag riktigt arg! Fy asså jag vill inte ens tänka på det för då kommer jag bara bli sur på henne hahahah. (Hon har bett om ursäkt o sagt förlåt men jag är fortfarande sur på henne för det, för ett förlåt betyder inget för mig.. It's just an empty word)

Rodney in i huset ikväll?

Okej som ni kanske läst på facebook, bigbrother.se och alla sidor på nätet så snackas det vääldigt mycket om att Rodney kanske kommer in i huset ikväll. Sååklart hoppas jag att han gör det för erkänn att det har vart ganska tomt när han har vart borta? Okej Katerina och Christian är kvar, but still? Det är fan ingen bb utan roddan!♥
Och sen ryktas det ju om att Jessica, Tobbe och Rodney ska till studion ikväll och att det kanske är 2 pers som åker ut och nån av de 3 åker in.. Blir ju lite sur om det är så och tobbe eller jessica får gå in i huset.. För mig har de aldrig vart med i BB. Tyckte inte om nån av de heller.. In med RODNEY!

ergonomi

Tog en liten paus från filmen och gjorde ergonomi uppgiften. Den var inte alls svår och den gick att göra på typ 10 minuter. Nu måste jag bara skriva ut den ;) Men sen efter middagen så ska jag göra HKK:n och sen innan jag går och lägger mig ska hjärnan få arbeta lite med matte ;) Men nu ska jag lägga mig och se på filmen igen så jag bloggar strax ;)

another movie

Fråga mig inte om rubriken nedan, kom inte på något annat :P
Anyways steffi har nyss dragit och jag ska snart se på film.. Just go with it aka Min låtsasfru ;) Så jävla sköön film asså! xD Men efter filmen ska jag faktiskt ta tummen ur röven och göra ergonomiuppsatsen.. tro det eller ej! Men nu har filmen laddats klart så vi hörs snart!

waky waky banana panky

tjooohooo! Väckte steffi runt 10 eftersom jag är sån generös kompis :) Men sen när hon vakna lite tog vi upp nacho chipsen och colan och kolla på film hahha. Date movie.. Fan vad jag älskar den filmen! :D Meeen nu ska vi typ göra något jag vet inte vad :P

hemma bitchaaas!

Åkej helena kom aldrig så jag hade väl trevligt med familjen men sen kom Steffi, Frida och JOhanna fram till mig så jag hängde lite med de, chilla o frös lite.. Weeell det var ju nice ;) Men sen kom Joel och Emil och sen drog vi hem till emil och jag kom typ hem nyss. Så har min dag sett ut ;) Men nu ska vi typ äta något och dricka cola och sen se på film.

RSS 2.0