Chill

Chillade hemma tills jag fick reda på en sak idag och då gick jag ut och träffa Joel och Steffi, för de var grymt söta och åkte från handen till mig för det♥! Men sen så chillade vi typ bara, drog till rampen runt 21.00 och var där i 3 minuter tills vi drog till konsum men där föll ju typ allt ihop. Träffa Micke och några andra, men hälsade inte på de :P Men snacka lite med Micke, dock inte mycket alls så måste snacka med han imorn. Sen så åkte jag och Steffi hem tillslut och då träffa vi Mogge på bussen så jag snacka med han också om samma grej men sen så tog vi moppen från bussen hem till Steffi. Juste.. Fick en fråga om varför jag jämt sover borta nu för tiden och om det har något med min familj att göra. Neej det har ignet som helst att göra med min familj men känner bara att jag inte kan sova själv för jag sover inte bra då. Sov bara i 2 timmar inatt så ni kanske förstår. Jag går inte in i detaj vad som har hänt men ja.. sover bättre när jag är med någon för annars känner jag mig så ensam

Lista :P

Senaste som ringde Kille/Tjej? - Kille
Vad står det i ditt 9:e sms? - "Japp det är klart du kan" av Micke 
Vem ringde dig senast? - JoeL <3333
Bakgrundsbild? - En bild på Lisa, Steffi, Tessi och Jag :)
Vilket språk är din mobil på? - Svenska
Din ringsignal? - yo' momma's callin' back^^
Hur mycket i inkorgen? - palla inte räkna och det står inte för min mobil är cp.
Vem är din 10 kontakt? - Donny ;)
Vem är din 30 kontakt? - Bästastevän , Linus Adermark Höhöh :) ♥
Har du varit ihop med nr 28? - Nooo way! Det är JoeL på nr 28 hahaha!

En låt som får mig att börja gråta

Enya - May it be♥

Börjar idag och jag ska klara hela listan!

1. En låt som får mig att gråta
2. Min bästavän
3. Fem saker jag är beroende av
4. Sex saker jag måste göra innan jag dör
5. Typ av killar jag faller för
6. Mina rädslor
7. Mina djur
8. Det här hade jag på mig idag
9. Vad jag vill ha för tatuering
10. Fem platser jag vill åka till
11. Dem saker jag ofta funderar på
12. Vad jag tycker om homosxualitet
13. En bild på mig som liten
14. Vad jag skulle göra om jag vann 1 miljon
15. En bild på mig som är 1 år gammal
16. Det här åt jag idag
17. Mina favoritartister
18. Fyra saker jag stör mig på
19. Sporter jag har gått på eller går på
20. Såhär ser mitt rum ut

taack!

Okej nu när jag är back on track så syns det ju även på statistiken :) Dock så kommer jag ju strax byta blogg, men endå ;) Men ville bara slänga in ett inlägg innan jag går och lägger mig! Slaggar hos steffi idag också.
Men Steffi ville bara tacka dig, bästa vän och syster för att du fanns där idag! :)♥ Jag vet att jag kan prata med dig om precis allt och komma till dig vilke tid det är på dygnet! Love yah my bitch!
Och Frida! Vill tacka dig också, så grymt söt och snäll du är!! Samma sak med Joel, äldkar er alla grovt mycket!!♥

Längtar hem


Henrik Grönfors - LÄngtar hem (Han är 11 år!! :O)

I'm a genius! Sshh! :D


Jag kom på en lösning till inlägget under! Jag köper väskan nästa månad i vilket fall så nu ska jag shoppa och sen köpa väskan! :) Smart huh? Men ska duskutera min månadspeng med pappa nu^^

Ni måste hjälpa mig! :)



Det saknas 120:- för att jag ska kunna klicka hem min Alexander Wang inspirerande väska. Och då är frågan ska jag vänta tills min nästa månadspeng som jag har gjort typ 3 gånger nu (^^) eller ska jag shoppa min andra väska som jag vill ha? Ni avgör! så kommentera och säg vad ni tycker!


Klickat hem!


Kan ni gissa rätt på vad jag har skrivit för namn? Vinnaren får en länk! :D

Den borde komma inom den här veckan! :)

I'm gonna wear this in the fall :)


Byxorna + blåa blusen = Grymt snyggt!

Västen är ju grymt fin!



såå grymt snygg!!

fuck everything mtf!!!



Ni anar inte hur många gånger jag har velat sätta mig och bara gråta men endå klämt fram ett leende som är så fake som det kan bli, men ibland måste jag för jag är itne den personen som gråter inför folk. Vissa tror de vet så mycket om mig men vet egentligen igenting. Och just nu i det här läget mår jag sämre än en gris som kommer bli slaktad. Fan vad man kan må piss ibland. Och just nu skiter jag i vilka som läser min blogg för jag pallar inte ens bry mig längre. Blir så jävla less att även fast man säger till personen att sluta läsa min blogg så fortsätter de, så nu är jag tvingad att ge upp min underbara blogg som jag har kämpat för i snart 2 år på grund av er, jävla idioter. När ni gör så så kan jag uppriktigt säga att jag hatar er!

"Jag skulle kunna skriva så mycket mer men vet hur mycket skit jag kommer få ta då"



Nu ska jag vara helt ärlig, inte för ärligt men lite ärlig! Kom precis hem till pappa för typ 2 minuter sen och vad är det första man hör? Vart är den grejen? Du använde den sist men den är borta så du får leta reda på den! Är jag förvånad?? Nej, faktiskt inte. För i min familj så är det så att när något försvinner så är det alltid mitt fel. Det är aldrig devins eller denise's fel utan alltid bara mitt. Blir så jävla irriterad. Finns bara två personer jag vill prata med just nu.. S********* och J*******

BOT!

back on track bitches!
Cha cha! Har blivit grymt dålig uppdatering senaste dagarna, shame on me säger jag bara! Men har haft lite annat för mig och vart gryymt oinspererad! Men i'm back on track! Är hemma hos mamma just nu eftersom jag var kattvakt igår men ska strax hem till pappa. Var bara tvungen att kolla hur mycket pengar jag hade och räkna lite såna saker eftersom jag ska beställa hem min Ziperall idag! :D Sen ska jag klicka hem min efterlängtade väska! :D
Men när jag kommer hem till pappa så ska jag äta lite kräftor! Grymt längesen och det är ju såå gott! :) Men stannar i handen en snabbis, ska bara köpa hem lite AloeVera dryck som jag kan ha i skolan you know ;) Asgott och bra ju! Men hörs när jag är hemma hos Pappa för nu ska jag borsta håret sen åker jag!

webcam ftw!






och nej jag är inte seriös på typ nån av bilderna hhaha :P


igår 25/8-11



Gick i skolan as always och efter så stannade jag med Steffi, Joel och Oliver, och så mötte vi deras kompis Lönne. Asnajs snubbe höhöh^^ men de typ brottades i gräset och jag drog till rampen för Jonte drog dit så snacka lite med han och sen så drog jag tillbaka till Steffi o de. Sen drog jag och steffi o joel till konsum sen drog vi hem till min morsa och sen till trollbäcken och köpte pizza och sen hem till steffi så slagga jag där. Imorn så är jag kattvakt hos mamma så jag slaggar då sen.

Morning!

Godmorgon! Slaggade hos steffi igår och berättar om gårdagen när jag kommer hem runt typ 15.00, måste stressa nu. vi ska åka till skolan så fort som möjligt för steffi glömde sitt smink i skolan så vi ska sminka oss där och jag har inget smink så jag får låna av henne ;) Men måste stressa nu så bye bye :)

duscha

Goodmorning bitches! Har planer på att hoppa in i duschen och sen sminka mig. Måste messa Jonte och Helena sen också. Men ska se typ 10 minuter av sjunde himlen sen ska jag duscha så bloggar antingen innan jag drar eller när jag kommer hem :)

Natti!



Slänger in ett inlägg innan jag somnar! Har gjort matteuppgiften som vi fick i måndags som ska in imorn och sen ska jag läsa svenska-novellen som vi fick i måndags och som också ska in imorn :) Börjar 14.00 imorn så det blir att möta helena i Handen vid 11 tror jag och sen troligtvis träffa Jonte vid rampen med Helena och Lisa :) Men ska lägga mig i sängen, ta på min korsetten, kolla på CSI och läsa tråkiga novellen men bloggar imorn när jag vaknar! Kisses!♥ Update! Glöm inte kommentera i inlägget under! :) Sweet dreams! (about mee! :D) 


Kommentera bby's! :D


svarta eller bruna i vinter??

Kan man ha de här höstskorna?

Kommentera vad ni tycker! Väldigt viktigt!♥


AloeVera drycken


Såå god!

Tjena! Kom hem runt 19.00 från Haninge Centrum. Mötte Lisa och Hrlena vid 16.40 typ skulle jag tro och vi typ vandra runt lite, käka Taco Bar, och jag köpte en aloe vera dryck. Huuur god som helst! Har dock smakat den förut men endå ;) rekomenderas! Sen så satt vi bara på en bänk och typ flumma som fan^^ Men imorn så ska jag upp vid typ 09.00-10.00 och sen ringer helena runt 11.00-11.30 skulle jag chansa så ska jag möta henne i handen och sen dra vidare till skolan och vänta på Lisa. Så så ser det ut ;) Men ska göra ett annat inlägg strax där ni har en stor del av det att göra! :)

corvett


Mobba mig inte

Har satt på mig korsetten och tänkte sova nu så jag uppdaterar imorn när jag får möjlighet. skulle typ träffa helena och lisa en snabbis men får se hur det blir. men uppdaterar sen iaf. godnatt!

Hiss

- Skolstarten. Känner mig astaggad inför skolan efter att ha gått igenom alla papper och skrivit ner alla saker i      min underbara kalender!
- Jag ska få månadspeng av Mamma och Pappa snart och då ska jag beställa hem min efterlängtade Ziperall och  köpa min underbara väska, perfekt till skolan!
- Jag ska svara på massor av frågor till bloggen som jag har fått in :D♥

wooho jag är störst i skolan :D

Har vart hemma hos Mamma ett tag efter skolan. Kom hemm runt typ 11.30 skulle jag chansa på. venne. men alla samlades i Aulan klockan 10.00 och sen fick vi gå till klassrummet och träffa alla nya klasskompisar.. 6 nya killar och en tjej. och när vi satt i klassrummet blev jag ju så irriterad på en viss person där asså, ni anar inte :O Men sen så drog alla hem och jag gick med Joel och Oliver eftesom Frida och Steffi drog till Frida. men kommer typ dra hem till pappa runt 16.00känner mig oerhört trött och måste passa katterna. Men vi hörs hemma hos pappa för jag pallar fan inte blogga nå mer just nu.

home

har bestämmt mig för att sova hemma idag. Måste typ det. Men Steffi kommer och hämtar mig imorn med moppen :D Saknar ju den lilla fisen! Asså steffi, inte moppen HHAHAHAHAH! Men sen imorn så får vi se vad som händer. pallar inte blogga just nu för mina händer är is och hela jag med så bye bye boobie

home sweet home

tjoooo!! är hemma nu! har haft en asnajs vecka i Gotland men pallar fan inte berätta allt nu, har dock skrivit ner allt som har hänt varje dag för att jag ska kunna blogga om det, gulligt va? Men jag ska typ bara packa upp, kela med Luna, och sen får vi se om jag åker hem till Steffi och slaggar där.. Är ju skola imorn så isf åker vi dit och gör entré med hennes rosa moppe ;)

I wanna die in your arms


double


porträtt


my lips are sealed


your eyes are shining like the stars


stripes


gray


MROXX


Gotland

Vet inte om jag har sagt det här men imorgonbitti åker jag till Gotland och är där tills på söndag eftermiddag. Och det hemska är att jag inte har förberett några tidsinställda inlägg, så nu ska jag jobba på som fan så att åtminstonde 1 inlägg kommer upp per dag! Så jag kanske bloggar imorn annars så hörs vi genom tidsinställda!

fuuuuuuuck

Asssååååå fuck this shit!!!! Varför ska jag alltid fucka upp allt!? Och inte direkt som att jag har nån att snacka med nu -.-

Konsum

måste skynda mig upp till Konsum nu för ska tydligen handla åt jonteä coh devin -.- Bajs. .Pallar fan inte! :( Men hrs när jag är hemma! Puss!

lazy ass

min blogg har blivit så sjukt tråkig nu på sista tiden men helt ärligt så är jag för lat för att göra något åt det. Nu ska jag lägga mig i sängen, kolla på nån film och sen typ bara vila. är grymt trött men gottgör er med bilder ikväll!

Jag har ett liv..

okeej jag bloggar inte för jag faktiskt har ett liv utanför bloggen hhahaha! Har vart vid rampen hela dan men nu är devin och hadlar en ben and jerry's till mig och jag ska möta jonteä på fifa. Så nu vet ni hur mitt nyttiga, tjejiga och glamorösa liv ser ut hahahaha! Men fan uppdaterar sen, pallar inte.

gårdagen

Vaknade för typ 10 minuter sen men ska typ gå och lägga mig snart ingen för jag är supertrött! Men tänkte bara uppdatera lite om igår eftersom jag aldrig gjorde det förut. Jag vaknade runt 10.00 men snooza till typ 10.45 :O och jag skulle dra 11.00, så jag tog på mig kläder, fick bli jenas och en tjocktröja. Denise's tjocktröja^^ Medn trycker "Varje dag föds det nya lärare, använd kondom".. Ja hennes skoltröja. Men sen fick jag min korsett och så och förövrigt heter den Sture, inte Berit. Kom på att Berit är en tjej så Kicki sa Sture ;) Men sen när vi var klara hos läkaren som ligger i Solna, åkte vi till Solna Cnetrum som inte ligger så långt ifrån och gick i lite affärer och kollade, jag och kicki då då. Fick hem en concealerborste, en faoundationborste och gult nagellack ;) Tack Kicki!♥
Men innan gick vi och köpte 2 cheese och en cola till mig för jag svälte förfan hahahha, hade ju inte huinnit äta frukost. men sen så fick jag skjuts hem till mamma och fixade lite med denise's nya design som hon ska ha och sen gick jag till rampen med devin, robbie och Jonteä där nicke och några andra randoms var.. Men det regna så mycket så vi gick hem^^ Juste! Nicke har fått moppekörkort! haha! :)

längtar! <3



Längtar tills imorn faktiskt. Av flera orsaker!:D♥ Kommer ju få träffa min Berit (Korsetten har redan fått ett namn jaa!) och sen lite fler anledningar som jag behåller för mig själv ;) Ska rensa bilder när jag kommer hem till mamma sen ska jag förklara varför jag bara var hos pappa tills idag och så.. äsch, skriver upp allt på ett papper och fixar de imorn :) Kram o Godnatt på er! :)

oooslagbara! :D


Syster yster!♥

Sorry för ingen uppdaterign idag men an vart upptagen hela dagen! Först så vaknade jag, käka frukost med Steffi och kolla på Disney Channel med Steffis brorsa och Steffi hahaha, sen fixa jag mig och jag och Steffi tog bussen till Everts men sååklart när vi skulle av så regnade det ju som in i Norden (Om man fortfarande får säga så :P) så vi kuta! Hat aldrig blivit så blöt av regn asså!  Så vi sprang från hustak till hustak hahahha tills vi bara gick igenom regnet iaf för vi var ändå blöta -.- Men hemma hos Joel gjorde vi inte så mycket, typ snacka bara. Frida var där också :) Men sen åkte jag hem runt 18.00 och käka middag. Grillad hamburgare :) Aaasgott! :D Men sen har jag bara vart med denise, devin och Tobbe och typ kolla film, läst denise gamla dagbok med henne. Asså våra bråk asså. Oslagbara säger jag bara! :D Men ja, berättar om morgondagen imorn för pallar fan inte nu. hejdå.

sova eller vara vaken?? :/

Asså shit. Steffi och jag gick igenom steffis gamla bilder så hon skicka skitmycket gamla bilder. Finns inge minne kvar på kortet just nu så ska hem och tömma det sen och sen får hon skicka klart de bilderna som blev över. tror det var över 700! Och då hade hon säkert redan skickat närmre 1000 :O Sjukt asså. Men tydligen skulle vi dygna men jag känner att det inte finns så mycket mer jag har att erbjuda Jorden idag (?) Eller vad säger ni?

När fan blir bruden klar!? :P

Längtar tills jag kan byta till min rosa :)
Steffi håller på med en ny header tills sig själv, okej hon är klar om typ 5 minuter men jag har väntat på henne aslänge! Under tiden har jag lyssnat på gamla låtar. ganska härligt hahaha. Men sen när hon är klar ska vi typ hitta på nåt, antar att vi sätter på en film eller nåt :P Men imorgon så vaknar vi kanske vid 12.00-13.00 och fixar oss och sen åker vi till Joel tror jag! Har somsagt inte sett han sen avslutningen, typ 2 månader! Goosh! men han kom hem från Gotland idag :) Men jag tror det här blir sista inlägget för ikväll så jag uppdaterar er om mitt underbara liv imorn :)

And Frida is here! ;D

Heej hej! Frida är här nu och vi har typ inte gjort så mycket än, jag har klätt på mig, sminkat mig och sen har vi typ bara snackat om lite random saker. Men ska typ vara med de lite och chatta lite. Klockan är 14.30 nu så jag kanske åker hem typ.. 17.00- 17.30. Måste hem idag! Har inte sett Pappa på typ två veckor♥ Måste erkänna att jag saknar han.. :D Men iaf, bloggar senare i livet för nu har jag fullt upp ;)

Frida kommer hit :)

Ååh saknar min ring!! :(
Godmorgon! Hahah vaknade runt 12.00-12.30 kanske och jag och Steffi satte på Oliver och gänget hahaha. Såå bra film ju!♥ Men snart så kommer Frida hit, så ska fixa mig snart. Sen måste jag hem och sova hemma idag för jag ska bara vara hos Pappa tills torsdag den här veckan, kan berätta om det senare ;) Men sen imorn så ska jag tydligen träffa Joel med Steffi för han kommer hem från Gotland! :D Har inte sett han sen avslutningen!! :O Och det är liksom typ 2 månader! Shiiit! Men aja hörs senare :)

chatt

Kamerakåt!
Tjenixen! Sitter i Steffis rum och har nyss sett på Bad Teacher. Den var bra faktiskt ;) Kändes dock lite kort^^ Men well well, rekomenderar den :) Chattar med JOnte och Isabel nu medans steffi är på toa hahahhaa! Tycker jag skriver för ofta om Steffis toabesök faktiskt :P Men iaf, tycker ni ska checka in issa's blogg HÄÄÄÄÄÄR! Grymt söt tjej :D Men jag ska faktiskt fortsätta chatta nu för jag är så oerhört populär hahahahha och sen får vi se vad vi hittar på. Vi skulle se på The Hangover 2 men det var nån jävel osm hade filmat från bion så det blir inte så -.- Men hörs nångång i livet hörrni ;)

Harry Potter and the deathly hallows Part 2

Jag börjar att säga, vill ni inte veta något om filem så bläddra ner på en gång för det här inlägget kommer avslöja sjukt mycket, så har ni inte sett filmen och inte vill veta, BLÄDDRA NER! Skyll inte på mig att det är för avslöjande text för nu har jag varnat er! ;)

Jag kommer inte ihåg allt i filmen men ska berätta och skriva av mig om det jag kommer ihåg och känner att jag måste få ut :) När filmen började så visade de först hur Voldermort tog staven från Dumbledors grav, så det var som en repris från del 1 Men sen så hände typ lite småsaker och sen började kriget. Voldermort fick reda på att Harry Hade hittat horrokruxen i Bellatrix valv och att det bara var typ 2-3 kvar. Så då börja de typ leta efter Harry som gömde sig på Hogwarts, och då förklarade de allt för alla där att voldermort skulle komma och alla ställde upp för honom och alla andra utan typ slytherin. Men sen så typ bråkade Harry och Malfoy som vanligt hahaha och han Dracos tjocka kompis, råkade elda upp en sal i skolan så Harry, Ron och Hermoine tog tre kvastar som de hitta så de klara sig liksom, och han tjocka snubben och malfoy hade klättrat upp på nån grej så att de klarade sig men de var asnära på att ramla Men Harry, Ron och Hermoine vände sig om och rädda Malfoy och tjockisen. Gulligt va? :D
Men sen så berättade Harry inför hela skolan att det var Snape som hade dödat Dumbledor och då fick Ms. McGonagall damp coh sköt massa formler på honom och grejer. Och sen drog Snape till Voldermort men Voldermort döda han för Snape ägde staven som Voldermort hade hämtat från Dumbledor. Snape ägde den för att han hade dödat Dumbledor och då dödade Voldermort Snape så att staven skulle tillhöra honom. Och Harry, Hermoine och Rion var där och smygkolla på när han dödades! Asså omg det var så hemskt :( Och sen fick Harry typ fånga Dnapes droppar i ett rör så han kunde gå till det där handfatet och kolla i vattnet som han gjorde förut. Och där fick man se typ hur Snape var kär i Harry's mamma och skit. Men sen i skolan så lade alla trollkarlar och häxor skyddsformler på skolan så att voldermort och de inte kunde komma in i skolan men de hade samlat asmånga peeps och alla de kasta formler på den här bubblan som skyddade skolan och tillslut var de igenom. De jagade Neville asmycket och han var skitnära på att dö, men han klara sig Thank God!  Men sen typ fighta alla och det var faktikst inte så många som dog faktiskt. De som dog av de goda var liksom Professor Lupin och Nymphadora och sen Fred! Asså Fred seriöst! :( Så jäävla sorligt! Jag och Steffi grät som fan hahaha! Så sorligt juu! Och sen av de onda dog ju ganska många faktiskt. Bellatrix t.ex. Hon typ gjorde något mot Ginny så de kom morsan och bah: Not my daughter! :@ Och dödade Bellatrix. Typ Finally! hahahhaha. Ascoolt ju och sen morsan bah: Oh.. that felt good! :D hahahahahha! Men sen så typ sa Voldermort att Harry skulle komma till den förbjudna skogen för där skulle han dödas. Så han lämnade Ron och Hermoine och alla i skolan och gick mot den förbjudna skogen. Men staven funkade inte för voldermort för den typ tillhärde ändå inte honom, även om han dödade snape. Tror det hade något med Snape och Harrys mamma o göra som man fick se i filmen som jag inte kommer igår, men iaf. Så fick Harry den och kunde döda Voldermort :D Meen innan så kunde Voldermort kasta en Avera Kadavera formel på Harry så han dog ett tag så man fick liksom se när han kom till himlen och så träffa han Dumbledor o de. Men han återupplivades och dödade Voldermort. Och när voldermort dog eller försvagades genom att alla horrokruxer försvann så blev även Harry svagare för Harry har alltid haft en del av Voldermort i sig pga ärret i pannan. Det är darför han kunnat prata med ormar och kollat i Voldermorts tanka och grejer. Och sen vågade äntligen Hermoine och Ron visa att de var tillsammans. Huur gulligt? Det har likosm alltid varit Ron och Hermoine bara att de inte vågat visa varandra och grejer :)  Och sen blev Neville och Luna tsm också! Och Harry och Ginny såklart! :) Men sen i slutet så visade de såhär 19 år senare och Harry och Ginny hade gift sig, skaffat en son som skulle till Hogwarts och Ron och Hermoine hade gift sig och skaffat en son och
Okej den här texten blev inte som jag trodde allt hamna i fel ordning, och jag bara skrev på hahhaa men pallar fan inte läsa igenom texten så stavfel skiter jag i, men jag tycler ändå jag fått ut det viktigaste :) Finns även sjukt mycket jag inte skrev om så se den endå ;)

christmas songs ;D

Har grooov bildbrist! :O
Hello! Är hos Steffi nu, hann komma hem till henne sen skulle vi typ käka några minuter efter de och sen drog vi till Trollbäcken och typ köpte cola och chips som vi ska tjocka i oss! ;D Men lyssnar på lite jullåtar med Steffi ju. Guud jag saknar ju vintern asså! Tänk er de fins vinterskorna och sen all snöö och allt blir så ljus men mörkt samtidigt förstår ni? Hahaha Och tro mig jag är seriös, så ni måste ju ändå hålla me att vintern är rätt awesome ändå? Fast sommarn är ju också så härlig. Shit, kluring där asså! :) Men tänkte skriva om Harry Potter nu för jag kom på att jag fortfarande inte har gjort det :O

packa

Bild från typ... när jag va med steffi i Täby och sen på bion.. reeembember? :D
Är hemma hos mamma nu och ska packa lite kläder, sen ska jag ringa pappa o fråga om jag kan slagga hos steffi men det tror ja nog ;) aja ska typ snart packa för steffi skulle hämta mig på moppen sen skulle vi typ dra och handla med hennes farsa eller nåpå maxi.. Men pallar fan inte blogga, ska fan byta blogg. Okej har två nya men aldrig bloggat på de, måste fixa design o sånt först. Men vi hörs för jag ska packa.

@Steffis place

Muppad bild, men tog den första bästa :P steffi zooma medans jag typ förklara för henne om kameran hur själva ögat med mindre o mindre när man zooma hahahaha! :P
är hemma hos steffi nu och ska slagga här. Båda är gryymt trötta och jag kommer typ däcka snart. Iaf, har inte gjort mycke alls. Leta efter min mobil innan jag drog tills jag hittade den i min garderob, så smart man kan va va? :D
Men sen drog jag till handen med jonte och devin för de skulle hem till jonteä så gick jag vidare hem till Steffi men vi fick typ stå i en tunnel i hundra år för det öste ner regn -.- Men sen drog jag och Steffi och mötte de igen vid torvalla för jag hade devins mobil och busskort i min väska. Men nu är jag här och vi har sett på Kalle och Chokladfabriken med steffi, så grym film ju! Och Johnny Depp in my ♥ asså! :O så schygg ju! :P

hackaad -.-

okeeej kul.. Fick ett meddelande på facebook där det stog att jag hade skrivit massa olika saker i min blogg så jag gick in här och kolla. Kul att man blivit hackad igen! Så nu har jag bytt löseord och allt. Vaknade typ nyss btw så är grymt trött också, så fick man reda på det här -.- har folk inge liv eller? Det är inte så svårt och fixa en egen blogg hörrni ;) Men en fråga till.. Vars fan gick alla!? jag gick in på toan och klippte av min tummnagel för den hade fuckat upp och sen när jag kom ut så hade alla försvunnit. okej mamma satt i soffan men endå.. de kan ju inte bara dra sådär.. hahahha aja, får väl hitta de sen eller nå :)

moahahahhaha

omg harry potter omg harry potter omg harry potter omg harry potter omg harry potter

hej

heeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

:D

fuck you!

Harry Potter

kom nyss hem efter att ha vart ute lite med devin, samme och cykeljonteeää. De typ cykla och jag kolla på haha. Har på mig mina gula jeans också! De är fett me nice asså! Meen jag satte aldrig på Harry Potter förut för devin ringde och i princip tvingade ut mig, så jag duschade och sminka mig. Så sen när jonte kommer så ska vi se på Harry Potter istället :D Men nu ska jag plocka undan lite och så.. just so you know

Harry Potter

Hello!  Somnade runt typ 05.00 och vaknade runt 06.00 och gick upp och fixa lite saker som t.ex byta om till linne för jag råka somna med tjocktröja. snacka om varmt! :O iaf, gick upp vid halvtolv.. eller nej jag låg kvar i sängen med cyyykeeeljontteeää som han föredrar att kallas medans devin och samuel typ kolla på olika cykelvideor på youtube -.- hahahaha och sen dess har jag inte gjort mycket alls. Messade med steffi på morgonen, chattar med henne nu men hon ska typ dra snart.. :( Men iaf ska sätta på Harry Potter nu så TTYL

sista inlägg

Sista inlägget för idag. Är grymt trött och måste ha nåt med socker i. Asså jag skojar inte. jag dör. Jag skakar för att jag inte har nåt socker i kroppen men jag har ingen jävla cola hemma. abstinens föfan! :P Nej men har ätit lite gurka nu och ska dricka lite vatten hahhaha, men hörs imorn.. det ska nog bli bra :)

makeupartist

Har målat klart naglarna för typ en halvtimma sen :D Sen blev jag sminkad med fin blå ögonskugga över hela jävla ögonlocket, skitfint ju! :D Fetaste lagret med blush också hahahha. Kung han är på att sminka ju! xD Vääärsta makeupartisten!

måla naglar :)

Cha chaa! ska måla klart några naglar snart men tänkte uppdatera innan eftersom jag är så oerhört snäll :) Anyways.. Har somsagt målat Samuel och cykeljonteeeeeeeeeeeääääääääääääs naglar :D Devins kompis och min nya bästa vän you know :) Men aja ska måla klart så I blog you lataah!

ut

Ska ut en stund hörs sen!

bloggar

Vaknade runt 12 kanske och har kollat på Wild Child och sen inte gjort nått annat alls hahhah. Jag ska läsa igenom bloggar som jag hitta igår, ladda upp bilder på shoppingen och sen typ.. ja göra nåt xD Nej men jag vet inte. Me vi får se helt enkelt. Men nu blir det bloggar och sen kolla shopping online! :P

tomorrow

slumpish
tomorrow my friends, vet ni vad som händer då? jag vet. Jag ska fota sakerna jag köpte i Täby Centrum, jag ska ringa kicki och jag ska på toa. Hahahhaha neej men imorn vet hjag faktikt inte vad som händer, men nu där emot så ska jag sova efter att ha chattat med Nicholas i typ.. 2-3 timmar om allt mellan himmel och jord ;) Men jag bloggar imorn, eran favorit är trött förstår ni! :)

klar :D

Allt löste sig med min sida. Har fört över alla blder, skrivit av massa gamla bloggar och hemsidor, planerat lite, och allt är typ klart. känns skönt faktiskt :) men ska läsa lite bloggar nu och catch up with the world så jag uppdaterar sen! :)

rensa

Oliver och jag haha, slumpad bild! Sprang in i honom med Steffi här om dan faktiskt! :)¨
Vi träffade aldrig frida för det vart så sent sen för Steffi skulle hem till hennes mamma och allt typ krocka. Men själv har jag bara kollat på TV under tiden jag har vart hemma hahahhaa :P Men snart så ska jag planera lite saker och rensa min sida på datorn. Måste börja använda den igen men den är proppfull med saker så man kommer knappt in där! :O Men uppdaterar senare så får ni se hur det går, och förmodligen lirte gamla bilder :D

Long time no see ;(

Glader! :)

Har nyss chattat lite med Nicholas och ska snart se på I taket lyser stjärnorna och sen somna till den. Fett länge sen jag snacka med han! Och om ni inte vet vem han är så är han min barndomskompis. Omg, har inte sett han på feett länge :( men iaf, imorn vaknar jag vid 12 och går ut och solar med Steffi, sen runt 15.00-15.30 så ska vi träffa frida och typ sätta oss i en park och bara chilla I think. Har inte sett frida sen avslutningen liksom :O sjukt länge! :O Men jag uppdaterar imorn, pallar inte nu.

depp



<3


Harry Potter maraton

Cha cha! Vart ute och solat ett tag med Steffi tills vi fick värsta suget att köpa pizza, så hon ringde sin farsa och sprang sedan ut till mig som ett glatt barn på julafton hahhahaha! :D men så drog vi och köpte pizza och kolla på Disney Channel :) Sen gick vi ut och typ snacka lite och så på studsmattan. Och nu sitter vi och kollar på Harry Potter och de vise sten, alltså den första. Vi ska ha ett litet Harry Potter maraton! :D Äntligen någon man kan göra det med! Skulle ju gjort det me Helena typ ages ago men as you know så blev det inte av ;) Men nu blir det va hahhaa men lilla steffi :) Men bloggar mer sen för nu ska jag läsa bloggar och kolla på filmen ;)

--

Imogen Heap - Hallelujah

--

Blööö pallar inte blogga nu, fick värsta deppmode och ska göra ny blogg tror jag hahah. Hörs

hp

Ska strax åka hem oh vet faktiskt inte vad jag ska göra då hahha. Eller jo jag ska rensa bilder.. Kul hahaha. Sen måste jag skriva om Harry Potter också! Mitt liv är ju slut! Sista filmen, inget mer att längta efter.. Skitsorligt ju! :(

pa pa paparazzi

Jävla paparazzi Steffi var inne på Aplle store asså, skojar inte hahaha! :)
Måste typ hem snart så jag ska typ klä på mig och sen ska jag fråga om steffi kan skjutsa hem mig hahahha :P Känns som jag har fett mycket att göra så det blir nog bäst så. Har ju ändå vart med henne i 6 dagar nu hahah, gulligt^^ Men jag uppdaterar mer när jag kommer hem till mamma och så för jag är fett me trött asså..:P

Update

Btw! Blev klämd av en hiss idag också, mitt i centrumet hahahahha. Gjorde aasont faktiskt..!

hemma hos Steffi från shoppingen och bion :)

Är hemma nu efter en lååång dag! Först åkte vi till min mamma men jag kom på att jag inte hade några nycklar så jag ringde min bror och han kom och lämnade sina, gullig som är är/var. Sen gick vi o hämta pengar och åkte sen vidare hem till Pappa där Tobbe var hemma thank God så vi kunde hämta pengar där med, sen så åkte vi till täby centrum och käka typ på direkten och sen gick vi runt och shoppa :) Köpte faktiskt en lila typ sjal, gula jeans, en asskön och fin mörkblå tröja och sen typ sminksvampar. Allt detta för 467:- Himlans billigt tycker jag!
Men iaf, sen så drog vi till stan och hämta ut biobiljetterna, satte oss i Björns Trädgård en stund och typ chilla, messa och fota, tills vi kände att det vart för mycket alkoholpåverkade gubbar hahahha så drog vi till biografen och chilla där på toagolvet hahahahhaha tills filmen börja. Men jag kommer skriva om filmen senare pallar inte de nu ;)

apple store

står i Täby Centrums apple store och bloggar hahahha. Har köpt en asfin typ mörkblå tröja, gula jeans för himlans 49:- och en typ sjal :) Bilder kommer sen. tangentordet här är heeelt fuckat så ursäkta stavfel eller nåt.. Men aja ska dra nu så vi höres senare efter bion Ciao!!

And off we goo



Feest hos Mange, fest hos mange nuuuuuee!
Hhahahahaha lyssnar på den nu men vi ska typ dra any minute now.. Ska bara borsta tänderna och sen bär det av med moppen till bussen och sen mot mamma och sen vidare till pappa. Men you already know that by now donät you?? :) Meeen vi hörs senare i livet när jag är framme hemma eller nåt..

Fixar oss ;)

Shaaa Shaa! Vaknade runt 9 och kollade klart på Lady och Lufsen som jag och Steffi somna till igår. Steffi sov vidare och filmen slutade vid 09.49 och jag väntade på att Steffis alarm skulle gå igång sp hon vakna i 10 minuter hahahah men nu är vi vakna och jag har min typ "washmask" på ansiktet så jag ser inte klok ut hahahhaha, men ska snart tvätta bort den och sen så ska jag börja sminka mig :) Men vi fixar oss till underbara Amy Winehouse idag har jag bestämmt :P Steffi hatar hon men hon är/var ju fan bra! :O Men aja Steffi tar med systemen idag igen så vi hörs när vi kommer hem! Måste somsagt hem till mamma och sen pappa för att hämta pengar. Sen till täby, sen till bion :)
Men hörs!
Amy Winehouse - Amy Amy Amy

Danni slår på hårt asså! :D

Oliver (*******@live.se) om damp utbrott :P:
Jag läser faktiskt din blogg! '' Gömma nyckeln '
SV: Okej vad trevligt för dig :) Kul o veta. Och ja jag ska gömma min nyckel, nå problem med det eller?
Kissies (****@hotmail.com) om Täby Centrum:
Vad kul att kolla på Harry Potter :o Den är faktiskt ganska bra men suuper kul att shoppa men i Täby? okej..?
SV: Ja jag vet att HP är bra, liksom en av mina favoritfilmer hahah, och jaa jag vet att det är kul att shoppa och speciellt med Steffi för vi är lika shoppinggalna! :D Och jaa i Täby. Vad är det för fel på Täby nu då?? De har ett feeeett shoppingcentrum och fler affärer än i t.ex Farsta. C och Haninge centrum.. Och cooling du är som döpt dig till Kissie och länkat till Kissies blogg. Du vet att jag har din IP adress och kan hitta dig huuuur lätt som helst va? hahahha! Och jag vet att du bor i Tungelsta.. Behöver jag ens säga nå mer? Seriöst! hahahha

Okej ni andra som faktiskt läser min blogg med nöje utan att kommentera sånahär onödiga saker. Det här är då samma person vilket jag kunde se på ip adressen hur lätt som helst, varpå den här personen inte vara riktigt smart nog att lista ut men ja.. Synd om vissa folk :) Och om någon där ute vet vad det är för fel på Täby Centrum så får ni mer än gärna säga det.. :) Anyways! Keep on att kommentera, alla typer av kommentarer för såna här kommentarer kan även få mig att garva sisådär halv ett på natten! :) Keep up the good work :D



RSS 2.0