Ny header och design snart:)

Nu håller Steffi på med en header till mig, tror hon ska fixa design också :) Så nu behöer ni inte se den fula vita tråkiga designen när ni läser alla andra inlägg :) Tänkte bara säga det.

Juste: Kommer behöva ha bandage i typ en vecka eller kanske två(!!!!) Hata volleyboll!

Sämsta filmen ever!

Har nyss sett på "Dead Silence" Den handlar om några buktalardockor (Stavning?) Den S-Ö-G! Sämsta filmen jag har sett! Den var inte ens läskig. Tråkigt.. Aja, måste messa Mamma ikväll/imorgon, för hon måste byta tandläkartid till mig. Jag orkar inte gå upp 6 för att vara hos tandläkaren 8. Never.
Aja.. Ska bara sitta lite vid datorn nu, logga in på MSN, va lite på FB m.m.. Whaterver, bloggar sen


Skräckfilm

Jag, Alexandra och Denise har nyss kollat på "My sisters keeper" Sorlig och bra.
Nu ska vi ta en paus och äta köttbullar och spaghetti, sen ska vi se på nån skräckfilm. De är fan bäst. Älskar skräckfilmer asså! Vet inte vad jag ska skriva.. Juste! Vet ni!? Jag är helt sjuk! Jag längtar lite till skolan. Inte likt mig haha! Men ja, det är ju skola imorn och så.. Men nu ska jag bara sitta vid FB och prata med Alex och Denise 

3-4 Bilder

Här kommer typ tre bilder från i torsdags:


Emma, Johanna och Frida


Emma och Helena på matten


Emma, Frida, Maria och Steffi


Johanna, Helena, Jag, steffi och massor.


Hehe, somna på No:n :P

Men nu ska jag fixa lite på FB och MSN..

Godnatt

Film

Förlåt att jag inte har bloggat nå idag, men har egentligen dataförbud -.- Fråga mig inte vf.
Idag har jag iaf åkt skridskor. Trodde att det skulle vara roligare än vad det var men det var helt ok, och lite roligt.. Mina fötter var fan svarta (kändes det som :))

Nu sitter jag och chattar med Helena om Avatar.. Skulle ju ha gått förra helgen men vi sköt upp det för alla platser var kassa, så vi skulle ha gått imorn men alla platser sög! As usual och isf skulle vi ha vart där 11. Hade inte orkat upp haha. Jag hade fan somnat där. Men iaf nu ser jag på "What's love have to do with it?" men ska snart byta till Halloween.. Vi fick pausa för en stund sen för Devin får inte se den.. Men i nästa inlägg så kommer lite bilder från Steffis blogg.. Haha såg på filmen och den här Ike bah: Om du inte överlever så dödar jag dig! Hör du, subba? Jag dödar dig

Vafan e han dum eller. om hon inte överlever så är hon ju redan död. Bejrutt.

Fan för SL asså!

Har stått på Jordbro station i 1 timma och 36 minuter!!! Fatta asså!Har aldelles frusna fötter och sitter med de under en kudde. Aja är inte på humör just nu. Alexandra e här nu :) Men aja bloggar sen..


Så kan det gå efter en misslyckad dag


Ja..


Ett par j**ligt frusna fötter..

Och sen måste jag bara skriva det här: Hur patetisk kan en människa bli? Jo inte mer än såhär:


Asså seriöst. Snacka om photoshopat. "åh nej nej nej, det är inte photoshopat! Inte alls." Hon tror verkligen att alla hennes läsare är lika blåsta som hon e. Hon skriver ju att hon är så himmla snygg och perfekt och att hon är så himmla nöjd med sig själv. Är det darför hon photoshopar varenda bild innan hon llägger ut de, gör läppförstoring 3 GNGR! och Gör bröstförstoring till en D-kupa?
Hon verkar inte så jävla nöjd med sig själv som hon säger. Och så ska hon sitta och klaga på att Foki photoshoppar sina bilder. Tss Vad gör hon själv då?



Jag och sport asså

Kom nyss hem från skolan.. Skulle egentligen ha slutat för en halvtimma sen, men vi hade håltimma på sista lektionen.. Dock bara halva klassen för de andra har träslöjd. Men efter skolan så drog jag och johanna till handen och gjorde typ ingenting haha. Idag har jag iaf inte haft tur kan jag ju säga.
Speciellt inte på jumpan. Vi körde vollyboll (som vanligt -.-) och då fick jag bollen på nåt konstigt sätt så hela min tumme åkte bak, så nu sitter jag här med bandage runt handen och kollar på FPIBA (Fresh pince in Bell Air.)
Men nu måste jag skölja håret för ska hem till Yasmin sen. Ska dock inte sova där. Måste hem och äta för det är jag som har beställt mat idag :) Tork med potatis typ. Lecker lecker lecker!
Men nu ska jag duscha.. Bloggar kanske innan jag drar

Liten bildbomb

Så nu har jag laddat ner lite videor till mobilen och har faktiskt t.o.m laddat ner lite gammla bilder från kameran som kmr nu:


To: Moi! But what's inside? Let's take a look hehe XD


Nämen! Ett födelsedagskort som Pappa aldrig har hämtat från min gudmor..




Då vart man plötsligt 300:- rikare :P Aldrig fel asså :)


Johanna fotade det fula uppehållsrummet.


Och i en annan vinkel


Jag höll på med mobilen och ville inte va med på bild


"Fucking fjortis-skola" (dock inte vi som skrev det, so don't worry haha, men skulle lätt kunna göra det för det stämmer ju.)


Denise såg pigg ut på bussen hem..


Där med..


Hahahar ni sett nya Ica reklamen? Haha, de ska härma gina tricot..



Hehe, rätt så skön egentligen..


Denise sitter vid datorn och är lika glad som hon alltid e XD


Såg på In to the blue


Denise satt och lyssna på Ateens på spotify. Så jävla dåliga. Nu lyssnar hon iaf på Rihanna.

Ska sätta i hörlurarna och lyssna på TH.
Bloggar sen

Videor

Haha sitter och kollar på gammla klipp på TH, shit vad söta de var! (och är!)
Ni kan få se några:)


Shit vad jag älskar Bills skratt asså!


Jag hatar att folk säger att Tom är full här? Vafan, får han inte ha lite kul på scenen eller? haha



Det e de ni får se.. Ska fixa lite med annat nu..

Lite om dagen + en fråga tiller som jag jättegärna vill ha svar på :)

Tänkte berätta lite om min dag nu:

Idag var det Tema (T. Trygghet, Tillsammans och nåt mer, kmr inte ihåg ehehe) dag.. Hela skolan samlades i Aulan och lyssnade på vår mesige lilla rektor som skulle prata -.-
Det var astråkigt.. Han höll typ på i en kvart. Men efter det så samlades vi typ i bildsalen (bara min klass, alla andra klasser samlades nån annanstans) där så körde vi en massa lekar och så.. Sen så blev vi indelade i 4 grupper. Jag blev med Johanna, Maria, Adrian och Joel. Vi fick dra lott om vad vi skulle få.. Vi fick samarbete, så då skulle vi komma på vad vi kunde göra som skulle visa samarbete. Vi skulle alltså fotats.. tillslut kom vi fram till att Joel och Maria skulle hålla i Adrians armar och Jag och Johanna skulle hålla under hans fötter. Så skulle han så på oss och sträcka upp ena handen..  Och sen så skulle vi också göra en liten "historia" om mobbning som också skulle fotas.. Orkar inte förklara den.. Eller ok jag kan va snäll om ni börjar kommentera lite (!! :)) För jag vet ju att jag faktiskt har läsare.
Det handlade om att Maria var mobbad och jag och johanna var hennes kompisar medans Joel och Adrian var mobbare. Sen så slog de typ Maria och Jag och Johanna drog bort A & J

Sen var det dags för lunch och maten var för en gångs skull helt OK.. Det var typ kyckling och ris..
Men det jobbiga var att man fick stå i kön i 20 minuter medans Ian fick gå in utan att köa. Orättvist or what (hehe)
 
Men iaf, sen så gick vi tillbaka till bildsalen och jag kmr inte ihåg vad vi gjorde. Fotades i  Aulan också, så vi skulle få vit bakgrund.. Men sen så gick vi till vårt hemklassrum och fick juice och semlor..
Och näst sist fick vi ställa tillbaka alla stolarna i bildsalen efter alla lekar och bildern och det..

Och nu sitter jag här och tittar på In to the blue. Den är faktiskt asbra.  Och nu har jag en fråga till er:
Vem tycker ni är snyggast? Angelina Jolie eller Jessica Alba?
Alla tycker säkert att angelina är snyggast men jag tycker verkligen inte att hon är det. Visst hon kan vara lite fin och så men asså att vara en av världens mest vackraste kvinna tycker jag verkligen inte att hon är. Men däremot så tycker jag att Jessica Alba är väääldigt vacker.
Åh det funkar inte att ladda upp en bild som jag gjorde men då får det bli såhär:


Älskar bilden


Ja du..
 
Vem väljer du? Själv väljer jag självklart Jessica.

Är med i en tävling

Är med i en tävling hos Foki och Betties Galleria. Om ni också vill vara med och tävla om ett halsband till Alla hjärtans dag så klickar ni på länkarna:)♥


spinningen..

Skulle egentligen bloggat när jag kom hem från spinningen, men jag var tvungen att äta, sen kolla jag lite på TV. Efter det var jag ju tvungen att duscha ofc. Äckligt annars ju.
På spinningen var det faktiskt kul.. Det var inte jobbigare än jag hade trott iaf.. Sitter och pratar med kicki nu om medlemskortet. Jag & Johanna köpte inget medlemskort för man behövde 100:- till.. 
Aja ska se på TV nu.. och läsa bloggar.  

Spinning

Nu har jag fixat allt (tror jag) inför spinningen.. Har fyllt vattenflaskan, ställt in den i kylen, klätt på mig rätt kläder, satt upp håret, ätit lite, packat ner pengarna i väskan, och ska snart packa ner skorna i en påse..
Tåget går 16.54 så jag ska gå 16.45... men aja bloggar när jag kmr hem.


Driivbild XD men bjuder på den XD




Godmorgon!

Godmorgon! Har HK nu på morgonen. Kul att man får göra nåt kul på morgonen iaf.. Men nu sitter jag här själv i köket medans Devin springer runt och fixar sig som en galning. Denise, Pappa och Kicki sover fortaranade men jag tror att Kicki börjar 8 så jag ska väcka henne sen när jag går. Men nu måste jag fortsätta att äta min Activia haha, sen ska jag borsta håret och tänderna.

Interview

Sitter och chattar med Sara om TH konserten. hon ska "ringa ticnet" imorn. Tror inte på det men vi får se.. Jag ska iaf ringa de imorn. Ska klaga som fan hhehe. Aja är inte på humör nu efter en sak som denise sa. SÅ jävla bitchigt av en person asså. (det är inte denise som har gjort når men nån annan.)


En av mina favorit intervjuer med de :)

Bilder på garderoben och mer..

Så nu har jag duschat, rensat garderoben, packat och städat lite. *Stolt :P* Men nu kommer bilder:


Det där är egentligen denise's garderob, men min såg likadan ut. (men med mer kläde ofc.)


Och så ser min ut nu. Se inte så städad ut, men den gör det i verkligenheten...


Så där mycket kläder ska jag slänga O.o (har inte gjort det än)


Så där ser mitt rum ut efter bara 4 dar :O woops.. :S Men nu är det städat..


Medans jag städa lyssna jag på Johan Palm - My antidote. Long time ago :)


Dagens fula outfit bild
Baggy Jeans - Stadium
Fashion against aid T-Shirt - H&m (Designad av självaste TH :))
Lila kofta - Stadium I think


Ben & Jerry - Starwberry/cheesecake (mitt "lördagsgodis :P")

Ja det var de bilderna.. Måste gå och sova nu.. Måste packa jumpakläder o.s.v..
Och jag behöver min skönhets sömn :P Hehe nej skoja bara, men godnatt..

Rensa garderoben nu

Har ju glömt att uppdatera idag.. Menmen.. Idag var jag i handen och hämta sakerna från BikBok.
Gick bra.. Men åkte hem direkt efter för jag hade inte orken till att kolla på nåt..
Tänkte bara skriva ett kort litet inlägg så ni vet att jag lever.
Juste, Grattis till min Pappa som fyller år idag♥

Nu ska jag rensa min garderob och se vad jag vill ha kvar, vilket som passar och vilket som är förlitet. Före och efter bilder kommer sen..

I miss...

...The summer

























♥♥♥♥

Bilder

Vi ska inte på bio imorn utanm vi går nästa helg istället.. Men jag kom nyss hem ifrån Coop Forum.. Har vart i Handen också. Fanns typ inget på Gina men fick med mig 3 tröjor oche n present till Pappa♥
Tog hyffsat ¨så mkt bilder som ni ska få se nu..


Ok, osminkad och ful men bjuder på den iaf :)


Dagens facelook:
concealer - H&M
Compact Powder - H&M
kajal - ?
Ögonskugga - Kicks
Ögonfransböjare - H&M
Mascara - Colossal 100% black


Ett lila linne från Gina som jag köpte


En T-Shirt från Gina somjag fick med mig hem.


Var bara tvungen att köpa den XD

Sen lade jag undan två saker på BikBok eftersom att mina kort där var hemma, men jag lade undan detta:


Ett vanligt vitt linne och en randig bolero..


Alla saker jag fick med mig hemm. Pappas present högst upp :)

Det var de bilderna.. Mer kommer imorn.. Ska ju till handen då..
Men nu ska jag in pålite bloggar, sen ska jag äta. Lax och Potatis. yummie!

W-T-F-!-?

Vafan nu ska de beställa biljetter på andra raden!? Jag har inte direkt lust att betala 150 spänn som jag fick i present för att få nackspärr och behöva kolla upp hela tiden.
Så nu vet jag inte om jag ska med. Asså varfr inte ta Rigoletto som har 4 platser på 4:e raden?
Åhh!

Handen och kanske Farsta..

Tja! Vaknade för en kvart sen av att devin kom inspringande till mig och sa att det ringde i min mopbil. Det var Johanna.HJon undrade bara om jag skulle följa med på bio imorn. Men idag ska jag till handen. Kollalite på gina. Men om alla kläder inte finns där som jag vill ha så åker jag till farsta..
Så nu ska jag äta frukost, klä på mig, och fixa mig. Bloggar sen.



Helgens Planer

Har inte bloggat idag ju men har faktiskt inte haft orken till att göra det. Men det ska jag gottgöra med lite bilder sen XD Imorn så ska jag till handen och springa lite på gina.. Hittade två till saker så nu vill jag ha kläder där ifrån för 1053:- men jag har forfarande råd. har juu presentkortet på gina (1000:-) sen så har jag ett presentkort på hela Haninge C som jag fick av Johanna i födelsedagspresent förut :)
Men ja som sagt imorn ska jag till handen och på Söndag så ska jag, Helena, Johanna och Frida gå på bio och se Avatar. Har redan sett den men det e ju så bra + att vi ska se den i 3D.
OMG! Såg nyss MTV on stage: Tokio Hotel. Damn vad heta de är asså! Jeeeeez! Jag tror jag döör.
men iaf.. Nu kmr bilder:


Dagens outfit.
lång collagetröja - Cubus
leggins - H&M
Benvärmare - Kicki





Ja det var de. Haha visste inte vad jag skulle fota så det blev de bilderna.

Bildboooomb med gamla bilder <3


























Det var alla bilder♥♥


Igår, Idag, Bilder och en video ;)

Vi börjar med Igår:
Igår så åkte Jag, Helena, Johanna, Linus, Hampus och Adrian till handen.. Vet inte vad alla skulle göra där men men.. Köpte en liten cola på donken och typ alla andra köpte chgessburgare och glass. Sen så gick vi in på Gina och Hampus bah: ÅÅH! Gina, min favoritaffär. Hahah! Menmen.. Sen så drog jag till Yasmin och sov där. It was fun. As usual.

Idag:
Idag så skulle jag dra vid 11.00 till tåget från Jordbro till skolan (hade SU-tid så jag började 11.50) men jag tvekade på om jag skulle dra hem till mamma och duscha först så jag ställde alarmet på 07.45 (då yasmin skulle vakna) och jag vaknade av alarmet, men Yasmin gjorde det så hon väckte mig. Sen så var jag så trött s¨jag bestämmde mig för att duscha ikväll istället. men så ställde jag om alarmet till 09.00, vakna men somna om till 10.45 (!!!) Så jag kutar upp, klär på mig, borstar håret, sätter upp det, borstar tänderna och packar ner mina saker. Sen går jag snabbt till dörren och ställer ner väskan där, så tog jag en brödskiva och juice.. Sen var jag tvungen att dra till tåget. Sen när skolan började så hade jag matte och jag fick tillbaka mitt omprov (inte bara jag, men vissa andra oxå.) Och ni vill inte ens veta hur det gick. IG.. :'( Men om  min lärare hade slutat säga: Det däär är lätt, det kan du. Och istället hjälpt mig så kanske jag skulle fått bättre betyg. Asså han e fan ett jävla blockmongo! Asså vafan han ska egentligen ha 6:orna men han har oss oxå -.- Bllllööööööhh!
Asså alla har klagat på hnm. 6:orna och vi. Rektorn ska ha ett möte med oss sa han om Mehran. Haha Vi får jämt gå på möten om hnm. Men iaf. efter skolan så åkte jag och Johanna till handen. Jag skulle kolla på ett halsband på gina och Johanna skulle kolla på en väst där. Sen så tröståt jag på donken. Och nu är jag home.

Det är vad som har hänt idag.. Lite bilder och videos kmr nu. As I promised..


Emma filmade och jag ser ut som ett mongo från Kongo.


Denise skulle spela ett mongo (Om hon ens spelade :7 nej skoja bara XD)
"bloopers:"


Där börja hon asgarva haha.


Igen


Vet inte vad som var såå fel med den men den riktiga blev bättre ;)


"Do not wake me before noon" Ingen som kan läsa eller!? Hehe xD



Denise färgade håret...
Före:



Efter:



Batterier till kameran xD


Moooney ;) 300 på BikBok, 150 på Haninge Centrum, 300 på Bio, 400 till medlemskort.
+ 1000 :- på Gina och 200:- på Bio...


Månadspengen :)

Aja nu ska min brorsa ha datorn -.- Men kmr blogga sen.

Hos Yasmin

Kommer inte att blogga förrän imorn. Är hos Yasmin och ska sova där för mitt busskort gick ut 7 -.-
Imorn så börjar min skola 11.50. Nice. har typ bara 2 eller 3 lektioner. Men nu ska jag och yasmin göra nåt...
Bloggar imorn. Då har jag batterier till kameran också.

Huset vid sjön

Kan tyvärr inte blogga mer för ikväll, men jag bloggar imorn. Får skjuts av Kicki till Handen för hon ska jobba där. Så tar jag bussen till helvetet där ifrån. hahaha.. Nej men.. Efter skolan ska jag och Johanna till Frisks och svettis och köpe det där medlemskortet så att vi kan börja på Spinning. Sen så kanske vi åker vidare till Handen. Efter det så tänkte jag typ åka hem till Yasmin. Men vi får se. Ska messa henne och fråga när hon slutar..
Men nu ska jag upp till rummet och lägga mig i sängen och kolla klart på filmen. Huset vid sjön. Man måste se hela för att fatta, trust me. Har sett den förut. Annars fattar man NADA.
Iaf, den går på 3:an.

Guten nacht

Läxoor

Sitter i soffan och kollar på TV. Hade HK prov idag.. Hade ju inte öva så det gick si sådär.. Gjorde nyss en del av en läxa som jag har tills fredag, men jag kommer behöva göra den hela veckan för vi ska skria hur mycket tid vi lägger ner på t.ex: aktiviteter, kompisar, skolan, TV:n, datorn m.m
Asboring haha. Sen har jag fysik läxa också -.-  Den ska jag göra nu så jag skriver sen.
´


Min astråkiga fysikbok -.-

Anledningen

Jag sa ju att bilder skulle komma men anledningen till att de inte har kommit upp är för att jag inte har några batterier till kameran. Tänkte bara säga det

Godnatt

Tänkte bara säga Godnatt till  er. Opps! KOm på att jag har pro imorn. HK. Inte mitt bästa ämne om man säger så haha. Juste tack till "Swan" som svarade på vart halsbanden kom ifrån XD.

Keri Hilson, Ne-Yo and Kanye West - Knock you down


asdfghjklö

Haha sitter och lyssnar när Kicki berättar för Pappa om ett samtal som hon fick från vår mesiga rektor haha.
Imorn efter skolan ska jag och Johanna till Spinningen och bestölla nåt medlemskort ochs en ska vi vidare till Handen. Ska in på gina hhaha.
Aja håller på att dö av tristhet så jag ska typ kolla på TV..

It's driving me CRAZY!

OK nu har jag bestämmt mig! Imorn, efter skolan så ska jag till Handen. Ska shooppa! All by my self. Haha. Nej men nån vill säkert följa med XD. Men en sak gör mig ssssååå ffuckin förbannad! Forever21 finns inte i Sverige. Asså seriöst. It's driving me C-R-A-Z-Y! Och hur normalt är att avguda 3 par skor och ett underbart halsband!?
åååh! Jag vill ha de! Ska köpa de från internet. Trust me XD Maybe hahah.
Aja imorn eller på Tisdag ska jag in på gina och kolla/handla lite. Men vill inte va där själv. så tråkigt :(
Nån som vill följa me? Aja ska se på TV nu..

Till Yasmin

Pratade med Yasmin i telefon nyss, ska åka till henne snart. Ska bara borsta tänderna.. Har nyss duschat och sminkat mig och så... Juste, Jag och Denise ska ju få nya mobiler eftersom att våra är sönder, det är sån där
W995:a. En får svart och en får silver. Jag vill ha svart och jag sa det till Pappa först. Men nu ska tydligen denise få den. Asså wtf!? Jag sa det först. Nej juste, "hon e ju störst så hon ska få exakt vad hon vill"

:@

Har inte blogglust just nu, verkligen INTE!  Så jag bloggar sen..

I'm in loooooove!

Ok, nu kmr bilder på skorna som jag vill ha. Kläderna från Gina kan jag inte visa för man kan inte spara kläderna som bild -.-


Och ser ni hur billigt det är!? Asså gd, jag är sjuuuk! Jag har blivit förälskad i 4 par skor + ett halsband!
Och det kostar ju bara typ 648 kr. För 4 par skor och ett halsband. På scorett kan man få ett par skor för 600 :-
Jeez! Nån som har pengar åt mig? Haha xD. Nej men jag håller på att spara XD.
Ok, så om jag ska handla allt det plus sakerna från gina så blir det juh 1552 :-
Men jag har ju 1000 :- på gina så då var 904 kr avklarat, sen så ska jag spara till 650 :-
Åh vad lycklig jag kmr bli! Bilderna som jag sa skulle komma får komma imorn. Jag är upptagen nu. Med att kolla på skoooor! Och kläder + väskor hhahaa :D Gud jag behöver hjälp!

49 dagar kvar!

Kollade nyss på lite kläder på nätet, mest på Gina. Hittade en jävla massa som jag vill ha där. Gick på 904 kr. Men jag har ju presentkort där, laddat med 1000 :- Så det är ju perfekt. Nån som vill shoppa med lovely moi? Haha
Nu sitter jag och chattar med Lisa och Sara♥ Känner att jag inte är på världens bästa humör innerst inne, men Sara muntrar upp mig lite :) As always haha XD. Asså jag kan inte fatta att det bara är 49 plågsamma dagar kvar till den heliga underbara bästa dagen av mitt liv kommer!!! Damn! Sara ring till Ticnet efter helgen! Spela fan in samtalet haha! Men nu ska jag fixa en sak. Bilder kmr snart, på typ syrrans nya hårfärg och lite annat. *Eftersom att det är helg så ska jag vara snäll mot er :)*
Åh nej! Nu hitta jag ASBALLA skor på forever21 också! Gosh i wanna shop! Somebody, rescue me!!!!!

BOORING!

Vet att jag gjorde en lista i förra inlägget, men jag har tråkigt!! Har inga pengar på mobilen så jag kan inte messa nån -.- Och vi ska inte åka skridskor idag heller. Vi ska göra det nästa gång vi kmr till Pappa ist..  Men nu:
Du har:
[/] märkes-skor
[X] märkes-jacka
[X] tv på rummet
[ ] dvd på rummet
[X] dator på rummet
[ ] telefon på rummet
[X] en kamera
[X] en videokamera
[X] din familj har två bilar
[ ] din familj har fler än ett hus
[ ] din familj har fler än två hus
[ ] din familj har fler än tre hus
[ ] du har pool
[ ] du har bastu
[X] du har eget rum
Antal: 6.5

Du använder
[X]dyr parfym
[/] foundation
[X] concealer
[ ] rouge
[X] puder
[/] läppglans
[ ] solpuder
[X] mascara
[/] platt-/lock-tång
Antal: 5.5

Du ser på
[X] desperate housewifes
[X] grey's anatomy
[ ] House
[X] sex in the city
[X] ugly betty
[ ] summerland
Antal: 4

Du har sett
[X] just my luck
[X] john tucker must die
[/] titanic (Bara halva XD)
[ ] moulin rouge
[X] high school musical
[X] high school musical 2
[X] scary movie
[X] dude, where's my car?
[X] twilight
[X] the wedding crashers
[X] freaky friday
[X] legally blonde
[X] not another teen movie
[X] bring it on
[ ] bring it on again
Antal: 12.5

Du säger ofta
[X] whatever
[X] oh my god!
[X] damn
[ ] cutie
[ ] sweetie
[X] nähe!?
[ ] säkert ?
Antal: 4

Summa:
1-22 = ghettokid
23-29 = Normal
30 -37 bortskämd unge
38-49 = överklass-snobb

Haha, stämmer dock inte :)



Livvi Franc ft. Pitbull - Now I'm that bitch

Har..

Har tråkigt XD

Välj den månad du är född:
Januari-------Jag sparkade
Februari------Jag älskade
Mars----------Jag karatehögg
April------------Jag slickade
Maj------------Jag hoppade på
Juni-----------Jag luktade på
Juli------------Jag dansade Macarena med
Augusti--------Jag lunchade med
September----Jag dansade med
Oktober-------Jag sjöng för
November-----Jag skrek åt
December-----Jag körde över

Välj det datum du är född:
1-------ett fågelbad
2-------ett monster
3-------en telefon
4-------en gaffel
5-------en snögubbe
6-------en gangster
7-------min mobiltelefon
8-------min hund
9-------min bästa kompis pojkvän
10-------min granne
11-------min naturkunskapslärare
12-------en banan
13-------en brandman
14-------ett uppstoppat djur
15-------en get
16-------en inlagd gurka
17-------din mamma
18-------en sked
19------- en smurf
20-------ett brännbollsträ
21-------en ninja
22-------Chuck Norris
23-------en nudel
24-------en ekorre
25-------en fotbollsspelare
26-------min syster
27-------min bror
28-------en iPod
29-------en surfare
30-------en hemlös kille
31-------ett lamadjur

Välj sista siffran i årtalet du är född:
1--------- i min bil
2 --------- på din bil
3 --------- i ett hål
4 --------- under din säng
5 --------- åkande en motorcykel
6 --------- glidande nedför en backe
7 --------- i en hiss
8---------- på middagsbordet
9 -------- i bankkön
0 -------- i ditt badrum

Välj färgen på tröjan du har på dig:
Vit---------för att jag är så cool
Svart---------för det är sånt jag gör.
Rosak-----------för att jag inte är galen.
Röd-----------för att röster sa åt mig att göra det.
Blå-----------för att jag är sexig och gör vad jag vill
Grön---------för att jag tror att jag är i behov av professionell hjälp.
Lila---------för att jag är FANTASTISK!
Grå----------för att Big Bird sa åt mig att göra det och han är min ledare.
Gul---------för att jag blev erbjuden en miljon för det.
Orange--------för att min familj tycker ändå att jag är korkad.
Brun---------för att JAG KAN.
Annan----------för att jag är en ninja!
Ingen----------för att jag saknar självkontroll!

Hehe, jag fick: Jag skrek åt en telefon, glidande ner för en backe för att jag är sexig och gör vad jag vill.
Haha. Vad fick ni?

P.S: Glöm inte frågestunden! Fråga vad i vill!

Kungsträdgården

Vaknade för en halvtimma sen av att nån ringde Denise. (Antar att det var Alexandra, eftersom de ska till Stan)
Själv så har jag inget att göra. Kanske ska ringa Yasmin så kanske jag åker till Jordbro och är där med henne till typ 5 när Kicki kmr hem. Då åker vi till Kungsträdgården och åker skridskor :D Kameran kommer med så det kommer bli hyffsat så många kort. Men nu ska jag äta frukost och titta lite på TV, sen ringa Yasmin..
Byee// DaNNi

WTF!?

NEJ MEN WTF!!!!!!!!!!!!! ÅHH! Jag hade laddat upp, mer än 10 roliga klipp och så ska allt bara försvinna -.-
Nu orkar jag inte ladda upp de igen, tog ju bara en halvtimma att göre det den första gången. Aja ska göra ett annat inlägg nu.

Helgen

Seriöst. Jag har typ inga planer i helgen..

Fredag: är ju idag och jag har inget planerat
Lördag: Vi sa att vi skulle åka skridskor, men vet inte om det blir av.. (Om inte ska jag ringa Yasmin)
Söndag: Kasnke ringa Yasmin, Beroende på om jag ringer henne imorn istället XD.

i ett senare inlägg så kommer jag ha en frågaestund. Så kolla in då och då xD


HATA PLUGG!

Hejhej! Idag i skolan så blev jag inte mulad. Wihoo :) haha. Men såg IanKarlo vid bussen, han sa att han skulle mula mig i orn. Haha han har ju försökt i två dar nu, så v får väl se XD. Måste plugga inför mitt matteprov som jag har imorn nu. Omprov. Fick ju IG på provet förrut :S Men åh vet ni! Jag var på City Gross med Kicki, Alexandra och Devin och vi köpte sån där grej som man drar igenom håret. Så jävla skön. Sen åkte vi till Åkersberga och fan.. Men nu är jag hemma och måste plugga -.- BLÄÄ!
Nej nu ska jag plugga. Byee 

Lista

Har man tråkigt så har man XD

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga


 

1.Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Vi är i NO klassrummet, bara så att du vet 
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Börjar vi 9?
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Jag har ingen bussremsa så kan inte komma :( Sry!
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Ser på Family Guy.. Du då?
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Jag försov mig igår.. Vet inte om jag orkar upp imorn :(
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Vi har börjat.
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Wtf!? Varför?
8. Vad vill du höra mest av allt?
Hej vad gör du?
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Har nyss slutat, ska hem nu..
10. Din romantiska replik?
Nej jag orkar inte.
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Men asså, kan jag inte ringa dig imorn?

Haha.. Aja nu börjar filmen


American Pie - Band Camp

Fan! Såg fel på tiden.. Kom en timma försent haha. Men om en timma så börjar ju American Pie - Band camp som jag ska se. Ska ni se den? Har ni redan sett den? Men nu ska jag se vad som kmr på TV och läsa lite bloggar.


 
Nu äre Simpsons, sen Family Guy. Sen filmen.
Min TV kväll är inplanerad haha

Ser ni? Jag säger ju det!

Haha somnade en snabbis nyss. Men damn vad trött jag var! Ser ni vad skolan och allt springande gör!? Hahah.
Ska egentligen ha ätit nu, men asså jag är proppmätt. Seriöst jag får inte i mig ens en korv med bröd. Får väl ta lite fil iaf.  -.-
Men nu ska jag se på vänner som börjar haha. Bästa programmet XD Men jag bloggar sen

Damn! What a day!

Nu är jag hemma från skolan. Shit vilken dag det var asså! Först så hade jag tyska och alla tråkiga lektioner, men sen på lunchrasten så hände fan saker asså haha! Efter lunchen så gick jag, Helena och Frida på toa och exakt när jag var klar så kom Johanna springande och säger att IanKarlo springer runt och letar efter mig(kmr inte ihåg om det var hon eller nån annan som sa det men whatever.) för att han ska mula mig, så jag kutar upp och där uppe så ser jag denise och de, så jag säger: Säg inte till Ian att jag var här! Han tänker mula mig!! Och så kutar han upp och då var det bara att springa ut av bara helvete haha. Han är ju såå jävla snabb! Men så springer jag och tar Emma som skydd haha. Men så kom typ alla tjejer och stog i en ring runt mig. Haha snacka om att vara protected! Men han tog sig förbi och tog tag i min tröja och tänkte dra ut mig men jag höll fast i alla möjliga och i metall stången som sitter ovanför en "kort vägg." Aja iaf, men så säger
jag: Nej inte nu snälla! Du är den enda som har mulat mig så du kan göra det nån annan gång istället. Inte nu, jag börjar snart!
Ian: Nej!
Jag: Men ta Helena! Helena! Hon har klackar ta henne!

Schysst va haha. Men jag sa så bara för att han skulle släppa mig :) Vad ska man göra liksom? Men som tur var så kom min SV och Eng. lärare (samma lärare) som en räddare i nöden haha. Första gången jag blir glad över att se henne haha. Det var typ det som hände i skolan. Men efter skolan så åkte jag och Johanna till klockarleden för vi ska börja på spinning där.. Så vi skulle hämta broschyrer och så om tider och priser och så..
Och nu är jag här och ska äta mellis.. Men jag bloggar sen haha.


Skolan suger! Men det kan va roligt där! Men tror inte att det kommer va kul imorn, då kmr jag säkert bli mulad också :( Fan haha. Jag ska inte gå nära nån dörr imorn!

Fortsätta att plugga

Shit, bara tio minuter kvar och jag har bara gjort tyskan och engelskan haha. Nej men allt e ju inte tills imorn. Men ska fortsätta plugga så jag bloggar sen.

Pluugga

Idag slutade jag skolan runt två, så jag åkte hem och skulle plugga men jag hamnade franför datorn och TV:n istället hhaha. Men jag måste plugga för om jag inte har pluggat innan Kicki kommer hem så får jag dataförbud haha. Men det är ganska bra regel, I think... För då får man ju läxorna gjorda...ska göra en självvärmande ansiktsmask ocks. Eller ja jag ska inte göra en, men jag ska ta en.. Ja ni fattar.. Men nu ska jag pluuugga! Har asmkt att göra.


Engelska, HK, Matte, Fysik, Tyska. Åh!!! Fuck läxor! Fuck skolan!!

Sry!!!

Sorry haha glömde att blogga. Tänkte inte på det. Nu sitter jag och chattar med Johanna. Vi ska typ börja på spinning :) Då har jag nåt att sysselsätta mig på dagarna med haha. Men idag i skolan så hände inget speciellt. Tråkigt som vanligt. Imorn är det hemkunskap. Haha kommer äta pasta på morgonen! Juste! Ni vet mina grejer som jag fick i julklapp. De där kalendern på TH, armbandet som Bella har i Twilight, och Bokmärket med Edward Cullen på♥ De har inte kommit än(!!!) Fel på discshop or what!? Det har ju snart gått en månad! Kicki ska ringa de imorn som tur är. Men nu ska jag gå och äta. Falukorv och Makaroner. Fick falukorv  i skolan idga, men jag kan söga er, det är inte samma sak. I skolan simmar fan korvarna i olja/fett! Eww Gross or what!?
Haha blev tjatat med or what :)

Dålig update

Förlåt för dålig update men som sagt var så brukar inte jag och Yasmin vara vid datorn så ofta..
Ska sova hos Yasmin igen, och imorn så börjar jag 9. Ganska så skönt men det hade inte vart fel att börja vid 13.00 haha. Men vi ska snart se på film och så.. men jag bloggar imorn..

Simma i mjölk

Det hä blir nog sista inlägget för idag, men kolla för säkerhets skuill.. :)
Ska sova hos Yasmin idag igen. Och vi ser mest på TV. Det är skönast haha. Men jag vet inte vad jag ska skriva.
Juste, chattar med Denise och fick reda på att fiskar kan simma i mjölk men att det inte är bra för de. Vi människor kan också simma i mjölk. Haha fett kul juh!

Sorry!

Sorry att jag inte har bloggat igår men jag var inte hemma. Först så var jag i skolan och det var inte så hemst som jag trodde, men till lunchen kom! Då sätter sig jag och Josefin vid ett bord i Aulan men nej då ska alla tvåor komma och bah
De: vi har bestämmda platser!
Jag: Och? Det finns 7 andra lediga bord.
De: Och vi har bestämmda platser!!!
Jag: Och? Ser det ut som om jag bryr mig eller? Sitt vid nåt annat bord!
De: Jag kanske ska halshugga dig?
Jag: OOOH! Vad rädd jag bir -.-
De: FLYYYYYTTA!!!!!!!!!!!!
Jag: Lugn! Kan jag få ställa mig upp eller? Ungjävel.

Haha sen gick jag därifrån. Jag vet att man inte ska bråka med barn. Han var ju kanske bara 8 år! Haha jossan vet vad jag pratar om XD.
Men anledningen till att jag inte har bloggat är för först var jag i skolan, sen gick jag hem, packade lite. Sen åkte jag och Devin till Torvalla och bada. Sen runt halv 5 kom Yasmin och bada med oss. Sen runt 6 kom Mamma...
Men efter att ha vart på Torvalla så åkte jag hem till Yasmin och sov här. Så nu chattar jag med henne ´medans hon itter i hallen och jag i hennes rum hhaha. Moget, I know!
Nej men nu ska jag leta lite nya nyheter om TH så jag kan blogga där också.

Life sucks!

Är verkligen inte på humör just nu. Har tjaffsat med Sara som fan, men nu har vi löst allt. Men jag bloggar imorn.
Åh nej! Iorn är  det skola också -.- ASSÅ LIVET SUGER!

Bilder

Hittade USB:n


Sådär såg golvet ut innan.

Nu ser det ut såhär:


Sådär ser det ut nu :)


Cola ) Yummie. Hade inte vart vaken annars XD

Men nu från nyår:


Dålig outfit bild, men jag hade inte på mig något speciellt. Så det blev det där.


Denise.

Nu måste jag gå för Devin ska ha datorn -.-
Men jag bloggar sen. Har ingen aning om vad jag ska göra idag, men vi får se.


Har han inget eget kaffe hemma?

Nu är rummet helt städat och fräscht. Haha såg nyss på TV att en kille/tjej (transa) hade vart ute och festat i 6 timmar och när hon/han kom hem så hade hon tagit något. Och så hade nån 40 åring gått med henne hem och ville komma upp och ta en kopp kaffe. Och vet ni vad hon sa då haha:

Har han inget eget kaffe hemma?

Haha, så jävla skön. WTF!? Ska det bli -35 grader imorn!? Tro inte att jag ska gå ut då haha. Nej men nu har jag inget mer att skriva och jag hittar inte usb sladden, men jag ska fortsätta att leta.

Möbler

Nu ska jag hjälpa till att bära in möbler och så.. Efter det ska jag ta fram USB-sladden till kameran och ladda upp lite bilder.

Golvet är klart

Hello! Sitter och chattar med Sara men jag ska gå och duscha nu. Håller på att frysa ihjäl.. Haha, men jag ska fixa en sak först. Nu är mitt golv äntligen klart. Nu ska möblerna bara in. sen kommer bilder.

Hjärtattack

Tja Tja! Vaknade för typ 40 minuter sen av att jag fick en hjärtattack haha. Nej men Mamma och Johan började såga av lite golv, så som de gör nu XD. Nu har de sågat klart så jág kan inte sitta här för då kommer de inte förbi -.- Bloggar sen.

Nytt golv

Nu har jag, mamma och donna lagt nyt golv över halva rummet. Ska fortsätta imorn. Ingen av oss orkar nu. Men det kommer bli asbra. Har tagit före och efterbilder... Men nu ska jag gå och dricka vatten och lägga mig i sängen. Orkar inte ens sitta upp.

Coop Forum

Vaknade för typ 20 minuter sen av att Mamma kom in med max och satte honom typ på mig eller nåt.
Men vaknade gjorde jag iaf. Haha. Idag ska jag till Coop Forum med Mamma, Devin, Donna & Max.
Har ingen blekaste anaing om vad vi ska göra där men men..
Måste äta frukost nu så jag skriver sen -.-

Tokio Hotel blogg!

Hej nu är jag hemma. Filmen var grym och får 5+ av mig! Hur den var gjord och handlingen var grym!
Men iaf vet ni vad jag fick för kommentar!? Att jag har fått tagit över en Tokio Hotel blogg!
Jag kommer dock inte säga vad den heter för än headern är klar. Och den ska jag börja jobba på nu så jag kan inte skriva nu.

Küss

Inlägget är från tidigare men jag råkade publicera det på Tokio Hotel bloggen...

Avatar

Tja! Vaknade typ för en halvtimma sen..
Jag kan ju bara säga att jag ska bättra på updaten från och med idag för nu när det har börjat rulla in lite kommentarer här och där så kan jag fortsätta. Blir jätteglad när jag ser att jag har fått kommentarer så det ökar bara eran chans för mer update XD.
Men iaf. Tack till er som kommenterar :) 
 
Idag ska jag, Mamma, och devin se på Avatar. Har ju velat sett den för länge sen så det ska bli kul. Ska självklart ta med kameran så det blir bilder. Om jag vet vad jag ska fota haha.
OMG! Kom just på vad det stog på enkommentar som jag fick! Gah måste svara!!

Tokio Hotel blogg.

Svar till denise: Ehm har du sett datumet då jag skrev det? Oom inte - Kolla igen please.

Nu ska jag gå och lägga mig. Eller ja rättare sagt i soffan för jag ska kolla på film. Har ingen blekaste aning om vilken, men juste jag har en fråga till er ALLA:

Jag ska göra en Tokio Hotel blogg. Men problemet är att alla namn jag har testat funkar inte. Om ni har ett eller helst flera förlag kan ni väl vara bussiga och trycka på kommentar fältet och skriva förslagen..
Tack :)
P.S: Jag vet att jag typ bara har skrivit om TH typ 1-5 gngr MAX, i den här bloggen. Men det är just en av de anledningarna jag gör den här andra bloggen. För att i den här bloggen så ska det bara handla om mig och mitt liv. Och i Tokio Hotel bloggen ska det bara handla om de.
Skulle vara jätteschysst om nån kunde erbjuda sig att göra en gratis design och header till också :)

That thing....

Heej! Förlåt förlåt förlåt för den jättedåliga updaten men jag har inte suttit vid datorn. Belive it or not, your choice...
Har inte hänt så mkt mer än att jag, Denise och Devin åkte till Mamma igår och ska stanna här tills måndag nästa vecka. Men denise e hos Pappa nu..
Har egentligen inte tid, för jag har nyss svarat på några kommentarer och så.. Ska göra en sak sen som ni får veta sen. :) Men nu ska jag ta till mig orken att göra den saken..

Küss// DaNNi

asdfghjklöä

Ok nu kan jag säga två saker som gjorde mig ar igår. Men de finns fler som gjorde mig ÄNNU argare men de tänker jag inte skriva. Första anledningen var:

När vi var hos Pappas kompis Johnny så satt alla vid bordfet och pratade om nåt astråkigt. Så gick Denise och Alexandra iväg för Alexandra skulle typ byta tröja och fixa sig.. Så följer jag efter och när vi är i hallen så säger jag liksom bara: Jag följer också med. Det är ju astråkigt där...
Gissa vad fan Denise säger!?: Amen! Åh!

Seriöst. Nej men tack då. Jag kan väl gå och sätta mig igen då. Och det vrsta var fan att hon inte trodde att hon hade gjort nåt, hon bah:

Denise: Är det här din cola?
Jag: Aa, Vaddå då?
Denise: Nej inget..
 
Och så dricker hon upp fan halva flaskan! Jag bah: Jo men visst drick upp hela du, gör det. Ta medans det är gratis för fan.

Och den andra saken orkar/hiner jag inte skriva för jag måste fixa mig. Ska till Mamma snart.
Denise har alla bilder på sin mobil eftersom att mina batterier var slut i kameran men har bytt nu så bilder från kameran kommer också att komma..

:@:@:@:@:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Asså jag tänker inte blogga nå mer nu, t'nkte bara göra ett enkelt litet inlägg. Är fan fly förbannad just nu också, p.g.a en sak som ni får veta imorn! Fan jag blir SSSSSSSSSSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ jävla fucking arg!
vihyödsfbgaheraqkpo!!!!!!!!!!

RSS 2.0