Call of duty

Lisa håller på att koppla in xbox så ska vi spela call of duty, grymma som vi är:D Men vi höres snart

nödvändigt inlägg

Är hos lisa nu oh kollar på vänner.. Ska fortsätta med det så hörs vi sen!

puss!

nu sticker jag! TTYL

I'm so gonna party with my friend Lajsa!

Så är hemma hos Mamma nu och jag ska förmodligen inte vara med Lisa idag eftersom hon vill att ag ska slagga där men jag har sagt det att jag inte åker till henne.. Men har dock sagt en annan sak till henne också, och eftersom jag har sagt det så ska jag faktiskt göra det, så snart ska jag bege mig mot söderbytorp och ta bussen till henne sen springer vi på ÖB.Har inga pengar hemma och sen så har ju Helen mitt bankkort :( Wää!

Skjuts :D

Hellu bitches! Väntar på att pappa ska komma hem snart så ska han skjutsa mig till Länna, jag springer in och Larsson svarar på frågorna, sen får jag skjuts hem till Mamma och sen blir det att ha kul med Lisa! Länge sen man såg den flickan!



Jag just nu


dagen

Cha cha! Vaknade nyss och är skittrött :( Kanske gick o la mig för sent igår. Men jag överlever.. Ska ju till Stadium idag, dock inte jobba utan Larsson ska få svara på några frågor och sen ¨åker jag hem hit och städar lite.. Det är dock inte så mycket so,m ska bort men ja.. trevligt att ha det råscht när man kommer hit nästa vecka. Sen blir det att va med Lisa när jag är hemma hos Mamma..

Ja det är så min dag ser ut.. Skulle vilja va med Helena men hon kunde inte för hon skulle va med Chanel imorn och så.. :( Baaaajs! Aja, ska äta nåt nu så vi hörs!


solsidan

ska se på solsidan med denise nu eftersom vi missa det idag. Men vi hörs imorn eller efter :)

dusch,städa, packa

Har kollat på film nu, kommer dock inte ihåg vad den heter. Ska koll på lite hårprodukter som jag ska köpa och sen ska jag hoppa in i duschen.. Efter det ska jag nog kolla på TV, städa rummet och packa väskan tills imorn..
Ska ju tillbaka till Länna imorn och somsagt "intervjua" Larsson. Fan vad synd att det inte är mer prao! :( Men jag kommer ju skippa skolan den 16:e och jobba där istället :D Fatta najs!
Weell vi hörs efter för nu måste jag hitta, shampoo, balsam (måste ha ett visst speciellt märke), plattång, hårspray, shinespray, värmeskydd m.m

stackars mig :(

Vaknade för en stund se och Lisa har gått. Är fett trött för jag har typ nte fått sova nåt idag :( Hon har väckt mig sen typ 11 oc bara tjatat på mig :( Stackars mig! Men ska strax äta lite frukost och sen kolla på lite film. Har ingen aning om vilken det blir än, men vi får väl se. Nej hörrni, nu ska jag ta och äta lite så bloggar jag sen.

sova

Ska faktiskt sova nu, är trött och har inget att göra.. Lisa spelar GH med Devin och jag kollar på tråkiga bloggar :( Stackars mig. .

Men vi höres imorn så får ni sova så bra bitches!


caaaaaam - el toe

Chhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bloggen! Hur mår ni!? Jag mår fantastiskt med min bäste vän Lajsa! Vi har tagit lite cam-bilder som ni kommer få se sen.. Men ska va lite social nu så vi hörs..



Puuuuuss på er


call

Jag och Lisa ahr nyss plattat håret och sminkat oss, out of nowhere.. Lyssnar på lite musik och så.. The regular stuff that we do. Vi ska ringa Helena och fråga om hon vill komma hit eller så, men hon kommer antagligen inte komma.. as usuall. Men ska inte skriva mer om henne för då blir hon bara cwanky -.-

Weell Lisa och jag ska se på lite TV nu och sen typ.... dönönönö!!!! vet jag inte.


Söndag till måndag

Godmorgon bitches! Vaknade för en stund sen, har snackat lite med Lisa, vi har ändrat blogg igen och sen tog jag upp datorn för att helena hade en idé men hon är inte inloggad. -.- Men antagligen så ska Lisa slagga hos mig igen på söndag till måndag och på måndag drar vi till Länna och "intervjuar" Larsson och jag handlar lite saker :)

Men ska läsa lite blogagr nu eller göra annat, men TTYS bitchees!


Russell Brand

Chaa chaa!! Har jag någonsin sagt att Russell Brand är riktigt snygg!? Sooo fashion! Soo hot! Aja ville bara säga det för jag tycker ni har rätt att veta det. Visst han är typ 30+`? men totally hot! Weeell nu snackar denise och lajsa om att jag är så dryg och snobbig hahaha, men I know you love me!





myy day

Chaa Cha! Kollar på film, men tänkte bara berätta lite om min fabulous day. Började med att jag kom lite sent till Praktiken och allt var som vanlig.. Dock var det kö utanför innan vi öppna hahahhaha, men vi öppna iaf lite innan 11. Men sen vart det fett lugnt så jag fick gå hem runt 13.30 kanske.. Och de var så jävla gulliga och gav mig ett presenkort :)♥ Hahha vart fett glad.. Ska dit på måndag igen för jag måste "intervjua" Larsson och typ några andra.. Och sen tar jag ledigt den 16:e mars, då de behövde extra personal till investeringen :) Och Iäm gonna get paid :D

Men efter det drog jag till Lisas prao, sen drog vi till stan, jag köpte nytt smycke till navelpiercingen men ska dock inte byta ut det än eftersom det kan bli infekterat om man byter för tidigt.. Men min lilla diamant har ju lossnat, så det fick bli ett roosa smycke idag :D

Sen drog vi till denise praktik, jag fick håret tvättat och vi hann inte med någon styling så det fick bli plattat. Blev nöjd för jag fick ju lite längre hår :) Sen köpte vi mat uppe i Skogås Centrum, hyrde 3 filmer "Vampire suck, get him to greek & letters to Juliett" Vi har nyss sett VS och den var väl helt okej.. garva sådär ibland men ganska överdriven.. men det är ju meningen med parodier i guess. Men nu ska jag se andra filmen för har missat ganska mycket nu men vi hörs!

Kiss 'n hugs!

kul inlägg

Juste! glömde skriva det i förra inlägget, men jag och Larsson snacka om att jag tycker skolan är så jävla tråkig men enligt honom så kommer jag längta tillbaka till skolan när jag börjar jobba.. Och sen kom vi in på ämnet matte.. Vilket är mitt största problem i skolan för jag har verkligen svårt för matte och fattar ingenting.. Och sen berättade jag att den söndersolariebrända tomaten med överblonderat hår (min mattelärare) hade frågat vart jag skulle praoa och jag svarade:

A - Vart ska du praoa??
D - Stadium i Länna
A - Jaha vad kul.. Men där räknar man ju också så du kommer inte klara dig där.
D: Vad kul!
Så gick jag därifrån.

Och han bah: men vad är det du behöver räkna?? du kan räkna upp till tio, du har miniräknare vid kassan, kassan räknar av sig sjäkv m.m Vafan lås in henne på toaletten och låt henne sitta där.. Så kan du säga att det var jag som sa att du skulle göra det..
Man bah: hahaha wtf??

Långt inlägg om praoen idag

Hellu bitches! Praoen idag var aaawwsoomee! I början var det sjukt segt. Butiken var fräsch, jag hade gått ut med alla varorna som kom på morgonen dvs en ponny, och två kundvagnar.. Inte så mycket alltså.. Brukar vara två ponnys och en vagn men så blev det inte idag.. Sen så fanns det inget jag kunde göra så jag fick stå i kassan och se trevlig ut och hälsa på kunderna haha. Sen när det väl kom kunder fick Yvonne, Maria eller Lina ta över eftersom jag inte får ta hand om kassan än, så hjälpte jag de att ta bort larm och packa sakerna i kassar istället :)

Men sen var det typ heeelt lugnt och då blev det att man vek lite t.shirtar här o där, men när allt var klart då?? Då var det bara ställa sig vid kassan igen hahahah :P Men sen kom Larsson på en sak jag fick göra! Det var att bygga upp värsta väggen med golfskor! och golf bags! Skitkul fan! :O SÅ jag hömta ut alla bagar, hämta ut aalla skor som var rdmärkta och det var typ 4 kundvagnar överbelastade. Och så fick jag klättra på hyllorna för att nå upp till skokartongerna eftersom stegen var spårlöst försvunnen och både jag och Larsson ungefär är lite korta, fast han är dock liite längre.

Men asså det här var nog den roligaste prao dagen hittils. Jag har ju hat kul på alla andra dagar också, men den här var fan grym! Tror det är för att jag ick jobba med Larsson.. Det är liksom han jag gillar att jobba med för han har humor, han berättat bra vad man ska göra och så.. Och sen är han ju min handledare när jag jobbar där så vafan.. Synd bara att det är sista dagen imorn :(  Fan också!!




Staan imorn

Chaa chaa! How you doing?? Jag har iaf ätit lite mat för ett tag sen och städat rummet :D Haha fett stolt! Men var tvungen att göra det för annars får inte lisa eller helena sova här -.- men nu kan man iaf va där inne^^

Men imorn så åker jag och möter Lisa, sen så åker vi till Denise och hon stylar mig sen drar vi hem till mig :) Älskar att få mitt hår tvättat, huvudmassage och få håret stylat. Soo fashion! Men måste snacka lite mer med Helena om hur vi ska göra.

sova

Chaa cha! Ska tvätta aniktet nu, för.. Det enda jag skrubbar är mitt ansikte :) Är trött som fan för har laddat ner massa musik i över en timma nu men nu finns de på mobilen! Äntligen! Men ska kolla lite på TV eller så sover jag direkt. Men vi kanske hörs imorn!!
Sleep tight! TTYS

Dag 15

Oh shit har glömt dagarna igen.. men ska vi köra från dag 15?? Aah vi gör det.

Ehh en låt som jag gråter till. Asså jag gråter typ max 3 gånger om året. Och låtar gråter jag defenitivt inte till! Men en låt som gör mig typ "ledsen" är Hallelujah med Imogen heap.. Inget mer att sägsa, ser på O.C nu så jag pallar itne lägga in videpn här, men det är bara söka på youtube ;)

rusa

God morgon! Är grymt trött och är färdigfixad.. Jag börjar ju nip eller 09.20 jag får välja lite så idag ar jag 0.20 för bussarna ggår inte som de ska.
Måste rusa till bussen nu vi hörs!

Friday baby

Hejhej! Maten gick att äta iaf :P Såå kaos blev den inte. Men iaf, chattade nyss med Balle om att vi ska träffas på fredag, med Lajsa.. Jag vill ju dock till stan och sen till handen och sen hem till mig och slagga, men vi får se eftersom jag har så kul polare som vill stanna kvar i den här gettohålan, men de kaanske kan va gulliga och visa motsatsen?? :P

Aja har nyss provat kläder som kom från H&M för några dar sen och alla passa utom jeansen så de skickar vi tillbaks och byter till en annan storlek.. Men ska slagga nu så vi hörs imorn bitches!!

Sleep tight!♥


Misslyckad maträtt :(

Är hemma hos Pappa nu och lagar mat åt mig, denise och devin som jag gör typ max 5 gånger om året?? :P Blir en ganska avancerad rätt idag.. Makaroner med falukorv.. Hahahahhaha!! Makaronerna har bränts fast i bottnen!! :P Lyckat!

Men skulle ju träffa lajsa idag men det blev inte så för hon ringde aldrig så jag bestämmde mig för att åka hem tidigare men sen typ tio minuter innan jag skulle dra ringde hon -.- Hon hade typ vart i lyckeby eller så?? Men nej, måste ha mer koll på makaronerna nu så vi höres.


NEEEEEEEEEEJ!! Har glömt steka falukorven hahahhahah!!



C yah

bloggar imorn!


Gratiskläder.se

Cha chaa! Tänkte bara tipsa er om en sak som jag är medlem i.. Gratiskläder.se! Vem tackar nej till presentkort? Inte jag! Soo fashion! Vill ni vara lika fahion som jag (Ni kommer aldrig nå upp till den nivån men att försöka skadar ju inte.) Men anyways så tryck på bilden bitches! Ni gör er själva en tjänst!




fucking hatar rubriker??

Cha cha bitches! Är hemma nu och har nyss snackat lite med pappa och vi funderar på att stanna här hos Mamma en dag till för Pappa är i borås, ty 50 mil härifrån.. Meen imorn kanske jag ska va med Lisa. Kan inte ha datorn mke nu för devin ska ha datorn men bloggar sen, as always!


Btw, det kom jätte mycket folk idag och tack för alla fina ord! :D <33

BAM!

BAAAM! And she strikes it again, and again and again! Seriöst hon måste ge upp! -.-

Praaoo

Tidsinställt inlägg här :) Imorn är det ju prao som ni säkert vet.. Men tänkte bara säga att jag har en liten stund vid kassan imorn där jag tänkte skriva lite autografer och fotas lite med er ;) Helt gratis ofc :) Ledsen att jag säger det nu men det blev bestämmt idag :) Men kom gärna förbi :)
Stadium i Länna handelsplats - Truckvägen

Sa jag att det är rea i halva butiken?? ;) woop woop!

Big Brother 2011

Nu har det börjat!! Kommer ihåg när det gick förut när vi var små.. Jag och denise skulle jämt gå o lägga oss när det börja så vi tjuvkolla genom kikhålet. Minnen alltså! ♥ Måste säga att huset är gryymt fashion!

Bilder från Love and other drugs

Denise typ... undersöker colan? :P

5 minuter

Nu är det endast 5 minuter kvar tills min videokväll börjar.. Missa inte solsidan!!

TV

tjenare mannen! Nu sitter lilla jag och äter kycklingsallad och chattar med lilla lisafisa hahahahahhaha allt för att reta balle. Nej men jag hatar också när man skriver "Nu ska lilla jag" Men lyssnar på Tokio Hotel, old memories♥
Det här är då min kväll, I know you want to know ;)

20.00 - Solsidan
20.30 - dator time
21.00 - BIG BROTHER PÅ TV11 :D
? - O.C
sen typ slagga till det eller twilight :)

Så ser min kväll ut.. hur ser eran kväll ut?? :)


dusch

ska fixa tillbaka designen efter att jag har duschat, men vi hörs bitches!

Miley

okej som ni kanske ser så har jag miley cyrus som header, ska inte va så men vi håller på att fixa );

damp

Asså ååhh! god jag dampar! En blogg (nämner inga namn) är så jävla sämst, bloggen handlar inte ens om henne utan den handlar bara om **** och ****** asså man ba: no lifer eller? Ja men hej jag är danni och jag lackar på den där jävla wnb!!! Hon behöver väl ändå inte skriva allt om dom när bloggen är om henne och bloggen är döpt efter henne? Om jag vill veta något om dom kan jag ju bara fråga? -.- ja jag dampar på den där jävla fjortisen!

160

Satan i gatan! 160 jävla unik läsare :D It makes me happy bitches! :D Men ska snart se på O.C med helena sen blir det nog Twilight eller nogån annan film ;) Men vi hörs kanske efter eller imorn :)

korv med bröd

ska snart äta tacos med familjen men ska äta korv med bröd också haha  :P Blev så jävla sugen på det helt plötsligt :P Hade en liten period där det var typ det enda jag åt! :O Nu har jag inte ätit det på skiit länge så ja.. :) Hahahah men bloggar efter maten


getting my hair done





Resultaaat :D


O.C

Vaknade runt 1 timma sen, åt frukost och kolla på O.C hann bar4a se ett avsnitt sen somna jag. Buuuh :( Så det blir fler avsnitt idag, och jag tror att helena förmodligen kommer också :D Var fett länge sen! Men då ska vio ha film marathon och se Twilight, O.C, New Moon, Eclipse och kanske Eva och Adam har jag bestämmt :P

Men tänkte kolla facebook och andra dåliga bloggar, sen kommer bilder upp :)



goodnight bitchs!

Nu ska jag lägga mig och kolla på antingen O.C (Beroendeeee!) eller twilgiht ;) hör imorn gonatt!


hemsk dag, hemsk dag!!

intressan tjej hej hej

Cha cha! Är hemma hos mamma nu och äter lite mat! Var ju hos denise och fixa håret, på fastande mage :( Är skit hungrig! Äter lite mat + cola och godis :P somsagt så blir det filmmarathon sen när mamma har gått o lagt sig :) Måste ju få ha TV:n för mig själv hahaha :P Nej men jag typ äger både datorn och TV:n ;)


det är fan synd om dej!

den som gissar rätt får en länk hahahaha! Och tjejen är fan seriös!! Stackarn! :(



svar

Svar till Steffi och Frida: Jag snackar ju inte om ett speciellt hunddagis?? Jag tycker hunddagis överhuvudtaget är gross! Så jävla äckligt bara :S Det va inget påhopp m ot de som praoar/jobnbar där men jag tycker bara ddet är allmänt äckligt.

Är hemma hos Pappa nu och hämtar lite filmer, ska ha filmmarathon ikväll hos mamma :D Blir, Twilight, New Moon, Eclipse, O.C och Harry Potter :) Sen blir det ju såklart TV tittande.. Har hämtat mobilladdarna också efter att denise glömde de idag..

Men stylade ju håret hos henne idag och det vart så jävla snyggt! Nu har ju volymen åkt ner men innan asså shiit!




Ja jag är verkligen sååå seriös!

sleep well!

När ni läser det här så ligger jag s´äkert och sover men ville bara säga att imorn efter att ha vart hos denise så kommer bilder, men vi hörs imorn bitches!

hunddagis

Asså eeuw! Kolla på allas facebook profiler och kolla vart folk praoar! Det är typ fett många som praoar på hunddagis! Asså fett nasty! Så äckligt! Tänk er typ vad är det? 10 hundar? från olika hem! Tänk om någon kanske är uteliggare, fattig eller så? hundarna har ju typ loppor och äckelsaker i pälsen! Jag tycker det är så himla äckligt asså! Så ett tips till er andra bitches som inte praoar än! Praoa för guds skull inte på ett hunddagis.. Inte så fashion som ni tror ;)


morgondagens planer

Bloggade faktiskt förut, men råka kryssa ner sidan så jag orkade int logga in igen och så :) Men fick sluta en halvtimma tidigare idag för det fanns absolut inget att göra. Chill dag asså! Men imorn hoppas jag på mer kunder. Eller inte kunder, för vi hande ganska många kunder idag faktiskt.. Men jag hoppas på mer "drag" mot slutet för det är då jag är pigg och så :) Fast jag är väl pigg innan också men ni fattar ;) Blir bara så jävla trött tidigt mot kvällen!

Men imorn efter praoen så ska jag till Stan och åka till Denise praktik för hon skulle typ styla mitt hår :) Naajs! Men pallar inte skriva mer nu, tror jag typ ska spela spel på facebook. ;) cooling jag vet ;P


inte braa!!


holy shit!

Asså det här är inte bra! ca 1-3 inlägg per dag och det funkar inte! Men jag jobbar 9- 16 varje dag utom måndagar och fredgar då jag slutar 15. Sen efter praoen så är jag ju jämt med lisa och då kan jag ju inte sitta och blogga hela tiden.. Men imorn ska jag blogga bättre! Ska inte va med lisa, så jag bloggar väl innan jag åker eller när jag kommer hem!

Nu ska jag hämta iiskallt vatten coh sen sova. Är hur trött som helst!
Puss!

städa, duscha, tv, sova

Gaah! är skittttrött! Ska bada lite men först typ sätda undan lite i rummet. sen ska jag kolla på TV och somna tidigt. men praoade idag oich kom äntöigen fram i tid! bussarna gick i tid för en gångs skull! och nädå hade jag fått bytt från 09 - 09.20  för bussfan -.- Idag fick jag galja, larma, sätta ut kläder i butiken, fixat realappar, rödmärka prislapparna (de som var på rea) slutade vid fyra och dtog hem till Lisa och sen gick vi hit och lekte ;)


sova i badkaret med vatten???

nej dags att sova! somnade lite i badet faktiskt! Men vi hörs imorgon bitti ;)

ont :(

neej jag har inte jobbat i 13 timmarm jag har vart med lisa, kollat på film ätit och ska snart duscha.Har typ fett ont i fötterna också :( buuuh! men har typ inget att skriva.. men kommer blogga efter att jag har badat!

puss

I'm off to Stadium!

Nej nu går jag. Har fixat allt och så.. Ska va framme innan 9! :)

Kaaallt!

Shit! Klockan ringde på 6 :O Asså jag undrar verkligen hur trött jag var innan jag gick och la mig :S Jag skulle fan upp 7!! Så nu har jag trott att bussen skulle gå 07.17 men det går ju inte?? Jag börjar ju för fan kl.9! Weell weell..

Ska klä mig varmare idag iaf! Igår hade jag korta leggins, långa leggins över de, och jeansleggins (ganska tjocka), t-shirt och om man räknar med stadium tröjan över.
Men idag blir det korta vita leggins, vita strumpbyxor, jeans, långärmad vit tröja + stadiumtröjan dårå. Sen när jag går ute är det ju vinterjackan, mössa och vantar. Så jävla kallt ute asså! Jag typ fryser bara jag tänker på det!

Men ska snart göra lite matlåda, eller det finns i kylen :P men jag ska hälla över et i en burk och skit. Sen ska jag sminka mig, borsta håret, borsta tänderna m.m Men bloggar när jag kommer hem!

dag 10 - Innehållet i min väska

Jahapp.. inehållet i min väska är HEMLIGT!!!


















- Mobiler
- Sminkväska (allt smink, toffsar m.m)
- Antibakterie sprit
- skolböcker (om det behövs)
- nycklar
m.m










Alla hjärtans dag - "Åh nej" -.-

Det är ju Alla hjärtans dag idag och vet ni vad? Jag fattar inte varför alla tar det så jävla seriöst! Kolla på MSN, Facebook och alla bloggar! "idag är det alla hjärtans dag = ingen glädje för mig" typ så står det överallt. Asså varför tar folk det så jävla seriöst??? Det har det ju aldrig varit, men helt plötsligt då ska alla sätta sig i ett hörn och kutta sig själv för det är alla hjärtans dag och de är ensamma? Man ba palla??

Aja nu ska jag sminka mig och send rar jag mot bussen so, I'm off to prao!


glömt

ojoj! Har ju glömt de där dag 1-17 nåra dagar nu, men vi fortsätter imorn.. orkar inte skrivanu för jag ska ladda ner lite musik till mobilen och sen duscha! bloggar innan jag lägger mig

Farsta

Vaknade runt 12 och gick upp och åt frukost.. Gick in och väckte denise och satte mig vid facebook och snackar lite med Pappa och Kicki. Kollar på leila bakar så jag ska se klart på det och sen fixa mig, och åka till farsta med kicki och denise

Due date

Har nyss kollat klart på I rymden finns inga känslor. Asså jag typ älskar den! Men det blir en till film nu. Due date som också verkar bra. Har inte sett den än. Men man hoppas ju ;) Bloggar efter de

Puss


Bloggen på TV:n

Datorn är inkopplad till TV:n nu och vi ska snart se på I rymden finns inga känslor! Så jävla bra ju :P Och ett plus är ju att vi bara hör ljudet och inte ser nån bild för jag vill att min blogg ska va uppe på TV:n

Så fint att se ju ;) blir ju nästan tårögd!

problem!

vi har ett problem! vi har ingen cola hemma så jag o denise drar upp till statoil och kollar om de har öppet! bloggar när jag kommer hem :)

Puss

Jävla kuk nu ska grannarna ha serbisk fest också.. kuuuul!

"Skriver av mig - if you don't like it.. bläddra neråt"

Okej först så vill jag börja med att säga att det här är inge påhopp på någon!! utan bara jag som skriver av mig. 



 jag är så jävla trött på vissa saker! Jag var tvungen att ta bort ena inlägget där jag var arg på Lisa (är inte det fortarande dock) för hon och helena blev tydligen sura och det säger de nu, typ 2 dar efter? visst helena sa det innan men ärligt talat så tycker jag inte hon borde lägga sig i det för inlägget hade inget att göra med henne. Visst om hon vill "försvara" Lisa eller nåt fine, men stay out of it!

Och tror ni på fullaste allvar att jag bloggar för att underhålla er? Visst jag tycker det är skitkul att ni tycker min blogg är intressan och kommerterar och fortarande läser den, men jag har haft den här bloggen i lite över 1 år nu, och det var ju inte som om jag tänkte så här när jag startade den: "Åh hoppas jag underhåller folk för det är det jag vill göra" - Sorry om ni vill det men så gick det inte till. Jag gjorde den här bloggen för jag gillar att skriva av mig och även tidsfödriv. Men sen är det ju lite för er också om jag till exempel inte har bloggat på länge.. då känner jag mig tvingad att blogga. det blir som ett beroende.

Sen skriver jag inte om det ni vill, utan jag skriver om det jag vill! Och gillar ni det inte?? Nej men kom med nå förslag om vad jag ska skriva, och om jag inte tycker om det skriver jag det bara inte. Ville bara säga det för det här är min blogg, det är jag som har kontrollen över den och honestly, jag skriver fan vad jag vill? Och ja - nu var jag tvungen att skriva av mig, och jag vill inte ha nå jävla kommentarer om att jag har fel och så för jag tycker vad jag vill och det här är mn sida av "storyn". Tycker ni inte om det? Sorry men jag har inte tvingat er att läsa min blogg :)

Och till er andra som inte klagar:


ny mobil :D

Har äääntligen fått ny mobil! Skiter i om den är "nya modellen 2009" - citat från Steffi. fan så mycke bättre än min förra? Man kan spela musik, kameran är hyffsat bra, man kan messa och ringa. duger för mig! Kolla skillnaden på mina mobiler. kolla på den gammla och nya hahahha :P Och jag hatar de allra nyaste mobilerna, de är inte ens bra? :S


vilken väljer ni??

Love and other drugs

Jag o denise drog till stan och gick på bio från ingenstans och vi såg Love and other drugs. Så jävla bra film asså! Och ett plus är ju att min man är med där.. Jake Gyllenhaal.. hur snygg är inte han?? Men resan dit var fucking paain!

Tåget var försenat i ca 30-50 minuet, kommer inte ihåg. Hela tåget var fullpackat och jag är sån som inte kan va vid för mycket folk i lång tid. och sjääälvklart ska tåget stanna i 20 minuter innan söder, och luften tog sluut! Jag fick panik asså. Och så börja folk hosta och skit och det är så jävla äääckligt!! Asså jag döör!'

Men när vi kom tid så gick vi till en kille, köpte godis och betällde biljetterna och de.  Och killen som jobba där var så jävla trevlig! Fett pratglad och snäll :D Man vart typ skitglad :P

Nej men hörni det här blev ett långt inlägg och jag ska faktiskt gå o lägga mig för jag är så jävla tröött!


bio

Shiiiet vad jag är bra!! Jag åkte till handen imorse och gick därifrån till skolan.. tog en timme faktiskt.. sen när vi kom fram hade vi so med anneli men vi snacka bara, och sen vare lunch, engelska och sen slöjd. inte så jobbig dag hahha. men ska på bio idag med denise.. så jag bloggar väl innan vi åker och när jag är hemma.

asså duuuude! seriously!

Asså har ni sett ute!? ALLA bussar är inställda och alla tåg är försenade. Man ba: kul :D Nej men kommer antagligen att stanna hemma.. men nu säger pappa att jag ska åka till handenterminalen och se om det går en buss och sen om det inte gör det åker jag hem -.- taaack så hemskt mke devin för att du gav honom tipset -.-

nej nu ska jag se om de mena allvar och i såna fall får jag väl fixa mig?? :S

barnmat

Asså jag har inget att blogga om. Har inte hänt ett piss idag utan att dagen har vart jääävlans seg ska ni veta! Den tog ju aldrig sluut! Har pluggat lite tyska och kan glosorna.. men egnelskan är väl lite si sådär höhöh :P
Nej men hörni, jag bloggar när jag har nå vettigt att skriva ;)


Mean girls

nej ska lägga mig i sängen nu och kolla på mean girls som går på tv11. Börjar jämt bli skiittrött tidigt på kvällarna men antar att det är nå bra? :P

Dag 5 - vad jag skulle göra om jag fick en miljon

Wooo! inte bra att ge mig en miljon asså hahahahha! Nej men jag hade nog ärligt talat heelt utan att ljuga övertala mina föräldrar att få åka till U.S.A eller så följde nån med och jag skulle ta med Helena och Lisa. Skulle vilja åka till typ L.A (Hollywood, california m.m) eller till New York.

Sen väl där skulle jag shoppa arslet av mig men sen skulle jag faktiskt öppna ett sparkonto (om jag ens kan göra det hahaha), och sen lägga undan allt. Ja det är väl precis det jag skulle göra.. Fast jag hade ju köpt en ny dator till mig själv, en ny mobil och såna saker, kläder, smink och smycken och skor. sen hade ju min familj och vänner fått lite saker cokså!


Dag 4 - vilken typ av killar jag

Okej jag älskar killar med muskler, mörka ögon och han får inte va snaggad^^ Visst jag är ytlig men vafan utseendet är det som ger första intrycket! Okej han behöver inte ha mörka ögon men det är feeett fint! ljusa ögon kan ju också va fiint P: Okej nog med ögonen, men det viktigaste med utseendet är ögonen och kroppen.

Sen måste han ju va snäll o sånt.. humor måste han också ha haha! Jo men ni fattar grejen??


Nu säger jag godnatt! :P

hörni, har blivit typ sämst bloggning men är aptrött så jag ska faktiskt ta tummen ur röven och lägga mig i sängen och läsa 14 år till salu.. Chattar lite med Joel nu och snackar med pappa och kicki om romme.. men har fan inte tid att blogga nu, kommer bli mer bloggning imorn och då kommer även nr.4 för jag orkar inte skriva den nu.

höres

ska duscha- hörs efter det

genomföra ett systemunderhåll


sexii bild jag vet.. slumpad

JÄVLA KUUUK! hade skrivit ett aslångt inlägg och sen försvann allt! Well well kommer ändå inte ihpg vad jag skrev :P Men det här blir nog det sista inlägget ör idag och tydligen så ska blogg.se "genomföra ett systemunderhåll" som de så fint kallar de ;) Är typ reaally tired så ska nog snart slagga :P

Imron blire nog att dra till Centrum med lisa och så.. oh juste! Fick en kommentar av steffis kusin.. verkar som en trevlig pys de asså^^


bilder från i lördags/söndags


lisa pimpa sin mobil

pimpa ballongerna gjorde hon också


kul med elektriskt hår -.-


sleepyhead!

Dag 3 - Mina mål/drömmar/önskningar.

Min dröm har alltid vart att bli känd men nu när man har börjat inse att det aldrig kommer hända så har jag bestämmt mig för att jag vill bli frisör eller make-up artist. Så det är mitt mål. Att bli en frisör. Men eftersom jag är totally starstrucked så vill jag ju hemskt gärna sedan i framtididen styla, klippa och sminka kändisar!
Och sen vill jag ha min egna stoora salong där det finns frisörer, make-up artister, stylister, manikyrister och pedikyrister, en liten spaavdelning m.m skönhetssalong skulle man ju okcås kunna säga^^

Conscious collection - i'm in looove!






I'm soo in love! Visst man ser inte så mycket men de ser sjukt fina ut! Vill totally ha 2:a klänningen! så jävla fiin! Kollektionen släpps ut i April och alla kläder är ekologiska :P

Äälska klääder!!



duschat

Fan vad skönt, ja har duschat i typ 3 timmar nu! fixat fett mycket med håret också.. :P har man inge liv så har man inte. Ska faktiskt lägga mig i tid idag också. duktig jag e va? :D Men nu ska jag faktiskt läsa lite bloggar och kanske kolla på nån film :)

Dag 2 - Min favorit årstid och varför

Min favoritårstid är helt klart sommarn! Så jävla wunderbart! Man kan sprimga ut i short och linne. Va med kompisar (kan man ju nu också men vi fattar) det är varmt typ tradition snart att åka till Norrlandhaha, but i love it! Stranden och allt annat! Vad finns det att inte gilla?? :D


Inte direkt en sommarbild men goda minnen från början av sommarn!♥ 

ett jävlans tv tittande hela tiin :P

Okej jag ljög förlåt så hemskt mkt haha. Men har verkligen inte orkat och orkar inte nu heller. ska nog bara kolla på tv om det går nå bra..

max en timma

jag ska bara kolla lite på TV, bloggar om max en timma

godnatt!

Nej nu håller jag på att somna framför datorn så vi hörs imorn!


Slumpad bild

Pictures from today




Sexi mama jag vet -.-



Hahaha är bara tvungen att lägga ut den här xD Vi kollade på piercingar som har fått infektioner och det var ju inte det fräschaste :(

A normal day by Lisa and Danni

Såhär kan en vanlig dag hos Lisa och Danni se ut:






Min nya hårfärg

The story about the navelpiercing

Shhhiiiet!! Hade totally glömt bort att berätta om dagen då jag tog min navelpiercing! men har ändå inget att göra så jag kan göra det nu för er som är intresserade. Annars kan ni bara bläddra ner ;)

Anyways, jag och Lisa (Som var så jävla gullig och följde med! :D) drog till stan direkt efter skolan och jag höll fucking på att skita ner mig när vi letade efter gatan! Vi hittade aldrig stället, vi hittade gatunamnet och nummret och så men det fanns inget ställe! Så vi drog ut till sergelstorg och där står en kille med typ svart kappa och dödskallar på axlarna med en skylt som det stog "West side Evils" och en pil till vänster. När jag såg hans kläder var det förta jag tänkte: Mother fucker! NU kommer piercarna va klädda så och typ snicka nålen i ögat på mig istället! Hahhahaha Men så hitta vi stället. Vi gick in, sa att jag ville pierca naveln, jag gav fram 500:- som det nu kostade och fick fylla i en blankett och de ringde min morsa och kolla så att jag fick pierca och skit.

Sen fick vi sätta oss ner och vänta så vi kollade på alla bilder på tatueringar och jag messade med Oliver, Steffi, Denise och Helena. Shit jag kommer ihåg alla också hahah! Aja sen när han som skulle pierca mig sa att vi skulle gå in så gjorde vi det och vi kom till nå jävla rum som var ganska så litet, och han tog fram allt som han behövde och jag fick sätta mig på stolen för han såg att jag var skiiieträdd! Sen skulle han markera och skit så när han hade gjort det så vare ju bara att lägga sig ner och så såg jag inget för ett jävla ljus bländade mig..

Jag fick ta ett djupt andetag och andas ut och det var då han tog den, och mina första ord till Lisa var: SHit jag kan inte fatta det! :O

Sen när jag kom ut igen så fick jag fylla i en till blankett och sen var det klart och dags att åka till Subway för att köpa hem mat. "ALLTING PÅÅ!?" haha aldrig att jag kommer glömma det asså xD Men sen drog vi hem till donna och johan där mamma och alla satt och åt middag så käka jag och lisa subway i vardagsrummet^^ sociala jävlar xD

Well well så fortsatte dagen som vanligt. Hahha men här kommer lite bilder..




Så här kan det se ut när Lisa och Danni har ätit Subway

Jag bjuder på denna okej:)

Bitchblick??


Happy face :D♥

DÖM DÖM DÖM DÖÖÖÖM!


Skapade även lite konst den kvällen..

suuuur

Nu sitter jag och Lisa och kollar på Freaky Friday och dryga Balle kommer inte hit, men vad kunde man vänta sig om inte det? -.- Seriöst blir så jävla lack, man kan typ tro att hon inte vill va med oss eller nåt.. Typ eeenda jävla dagen man kan va med henne för hennes jävla fula dans pallar hon inte åka hit -.-

Aja vi släpper det nu.. Ska typ kolla klart på filmen och sen göra något ruuligt med min bäste polare Lisa!



Dag 1 - en bild på mig + 10 fakta om mig


1.Jag är oseriös typ heela tiden
2.Jag hatar tuggumi
3.Jag skrämmer lisa hela tiden och hon går på det
4.Mina närmaste poolare är Lisa och Helena (Balle) 
5.Jag skulle inte kunna leva utan musik
6.Jag tycker om skolan, dock inte tidiga mornar eller läxor
7.Jag går på en diet
8.Jag hatar att sitta ensam på en buss
9. I'm totally starstrucked!
10. Jag är beroende av cooola!

eah jag var tvuungen xD

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – Min favorit årstid och varför.
Dag 3 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 4 – Typ av killar jag faller för.
Dag 5 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 6 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 7 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 8 – Mitt drömbröllop.
Dag 9 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 10 – Innehållet i min väska.
Dag 11 – Vad jag åt idag.
Dag 12 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 13 – Min favorit film.
Dag 14 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 15 – En låt som får mig att gråta.
Dag 16 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 17 – Min favorithögtid

a little bit of bratwurst??

Giissa vad jag ska äta idag? Bratwurst! Hhahaha nej skoja bara, hamburgare faktiskt. Med liiisa, och det ska bli så trevligt så. Kommer bli lots of pictures tonight bara så ni vet ;) blir ganska korta inlägg också men vad äre man säger? Hellre korta inlägg än inga inlägg HAHAHAH


"My name is Hans, you can taste my bratwurst" HAHA bara vissa som fattar^^


Påminnelse

Lisa är här som ni kanske märkte i inlägget innan.. Balle kommer typ runt 21-21.30 för hon dansar -.- Men sen drar vi oss mot Maxi för jag vill ha guudis. Imorn måste jag åka hem till Pappa och hämta lite saker till videon vi ska göra på måndag.. OCH PÅMINNELSE TILL MIG SJÄLV: BALLE SKA VISA DANSEN IDAG!

Ord från Lisa Zbinden

Tjenare gums! Hare så kult på restuarangen! Jag har jätte ont, fan jag ramla. jag måste kolla om jag har blåmärke. Jag ramla helt själv. Va? Kolla inte. Nej jag hitta inge. hahahah haha. ah ah ah ah. haha asså det låter ju. hahaha sluuta NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! haha Varöfr gör du så för? varför pratar du inte med mig?
Tror du jag glömmer bort vad jag säger?? Asså danni sluta din jävla kamelkula.


Americano


Okej mobba mig inte, gjorde ett sånt här collage igår fast defenitivt snyggare men det gick inte att ladda upp så nu gjorde jag ett nytt på typ 5 minuter..

ingen rolig blogg

Godmorgon! Däckade igår innan jag hann blogga nå mer :( men va fett trött. Nu lyssnar jag på lite musik och läser lite bloggar men det finns ingen rolig. Tror att jag snart ska visa lite clothes som jag hitta igår och vill ha..

biio

Tjjeeenare! Chattar lite med Steffi och Ida.. Steffi den lilla wnb har ju också piercat naveln idag xD Annars snackar jag och Ida om typ biofilmer^^ haha nej men vi ska gå på bio, var fett länge senjag såg de.. Ida, Elin och Mickaela asså^^ Troor vi ska se Love and other drugs för typ alla vill se den^^ Feeett nice!

Men men ska fixa lite saker nu men vi höres snart

tips

Mitt bästa tips när man har tråkigt och inte finns nån blogg som uppdaterar är att kolla på kläder på vilken butik som helst! så jävla kul asså hahaha, åter kommer när jag har kollat klart^^

Det är halt ute - bara så ni vet^^

Heeellu!! Datorn är äntligen tillbaks så nu blir det vanlig bloggning och jag är tillbaaks! Fatta vad nice! Helena kommer nog inte slagga här after all.. Men imorn istället. Lisa drog hem för typ några timmar sen för hon var cwanky :P Hahhahah! Måste bara berätta vad som hände för en stund sen. Jag och Balle hade vart i Brandbergen centrum och handlat lite^^ sen när vi ska gå hem så går vi över vägen och vad fan tror ni händer?? Jo - Jag ramlar sååklart.. Och vi kollade på märkena i snön efteråt och jag måste typ ha flygit 1 meter eller nåt :O För det var typ värsta mellanrummet :P Hahah fan vad jag och Balle garva asså!!


Det här var typ jag^^

Ha så kult på restuarangen!

Kan ju somsagt inte blogga såmycket nu för jag sitter vid världens segaste dator hos lisa men ska typ snart dra hem. Ingen är endå hemma, mamma på sjukhuset och devin hos en kompis. Men imorn då blire rajtan tajtan hahaha ;) Nej men då ska vi äntligen börja filma till videon! Kommer bli så grymt så grymt^^ Hahah nej men jo^^ Vimåste bara fråga nån om de vill vara killen i videon :P Men först ska vi till handen och köpa nätstrumpbyxor, sen ska vi hem till mig och hämta lite kläder sen äre action! :P

Ska bli fun, men nu ska jag göra lite annat som att hoppas att Lisa har kult på restuarangen HAHAHHA!

just for you all! :D

Tja tja danni här as usual.. Känns mer som lisa har tagit över bloggen ju :P Men vi ska typ slagga snart så jag bloggar inte imorn nej.. har ju ingen dator hos mamma -.- men ska be denise gästblogga.  

Min mage dunkar ;O

tjaooooo!!! Lajsa here ;D nu sitter vi här o kollar på min mage för att min mage dunkar.. fråga nt vf ;P iaf de blir inge sims pallar nt spela de it´s boring.. JA, JA, JA!!! nu lyssnar vi på favorti i repris (Åh) när ni tar saken i enga händer^^ well well nu ska vi chilla i väg. Bye guys have a wonderful night!! ;D


movie

Tjeenare folket! Ska snart se på The parent trap som jag somna till igår, och sen ska vi spela sims 2 för har aldrig spealt sims, och sen ska vi se ännu mer film. kul kväll va?? ;) And FYI så ska jag sova här igen :) Men bloggar säkert eftr filmen så vi höres.

Lisas fönstrer har fastnat!! :D:D // Danni <33333333333333

Tjingilinkan!!! Lisa här. Danni ska sova hos mig idag :) Asså mitt fönster har fastnat! :O ja e fett rädd tänk om man måste sova me öppet fönster :O Men iaf idag har Danni färgat sitt hår hon satt o klaga i tusen år o ja skojar nt de var de plågsamaste ja har vart me om typ.. men de blev sjukt snyggt iaf o hon typ hoppa av lycka! ;D idag ska vi kolla på i rymden finns inga känslor o så höller ja på att ladda ner the parent trap o ja bönar o ber att den kommer laddas ner fort ;) Danni kommer antagligen blogga senare ikväll, men iaf hare gött!
 
push up check! ;P


RSS 2.0