hope so ;)

Shit, bloggar är jag kommer hem, måste springa för bussen går om 8 minuter.. går om typ 2.. Får se om helena kommer senare ;)

svara ;)

Jag har inte bloggat på ett tag för jag var fett trött igår och kollade på film så jag pallade inte. Det var iaf inte det jag tänkte snacka om nu utan det jag ville säga var att det är valborg idag :) Jag ska typ.. hem till donna o käka, sen typ till rudan för det är tydligen någon majbrasa där? eäh jag vet inte. Men så ser nog min kväll ut. Kanske ska duscha också för att få lugen rätt men det känns ju ganska onödigt för jag duschade igår hos denise.. Kanske kör på hårspänne or whatever ;)
Hur ska ni fira valorg? :)

Frisör

Har vart o klippt mig hos denise men vi han dock inte klippa upp det så det blir nästa vecka istället.. Han toppa det och sen klippa luggen. Är nöjd och riktigt nöjd med luggen. Men nu är den lite sär för jag måste duscha och kamma till den och så så att den vänjer sig vid att ligga som den gör nu.. Tog massor med bilder och de kommer upp senare när jag har min dator för jag har ingen usb sladd här.
Precis här var jag idag.. hhahah. Ligger ungefär vid Donken i Fridhemsplan ;)

"Ja men hej jag heter Lisa och jag är paparazzi!"

Heeeeeeeej! Jag har super socker kick nu och kommer inte kunna sova on a while! Men får bli att lägga sig i sängen, lugna kroppen och kolla på film.. Sen vakna runt 7.00 och snooza ett tag sen gå upp och duscha och fixa sig inför skolan. Men this will be the last inlägg för dagen så vi höörs imoooorn bitcheaas!
"Ja men hej jag heter Lisa och jag är Paparazzi!"

Date movie

Ska se på date movie nu hahhaha! Var ett tag sen! Kommer ihåg att jag och denise äälskade den filmen! Men hörs efter den..
Btw! Har ni märkt att allt jag gör nu för tiden är att kolla på film? Well I love it ;)

utvecklingssamtal

Har vart i Handen med Lisa och helena efter skolan, kolla lite på hm och de käka på donken.. dock så köpte jag inget eftersom mitt bankkort var hemma. Men sen solade jag och lisa lite tills vi var tvungna att dra. Lisa hem och jag till skolan för utvecklingssamtal. Gick väl bra o så där. Pallar inte skriva allt
Weeeell skriver sen för är fett trött nu och ska se på film och sen käka middag, sen film, plugga kanske, sen bb, film, sova
Kul dag hahahha xD Men höres senare

Fina bilder ;)

Toarulle, toarulle, toooaaruulle!!! :D♥
Naaw, min Kuung!♥:D

just one more thing

Nu ska jag bara göra en sak på datorn sen typ tvätta av sminket, borsta tänderna och se klart på Tangled ;)

fuck math

Asså shit vad jag hatar matte! Jag har så jävla svårt för det och jag fattar inte varför, men min syn på matte är bara en massa siffror som inte säger mig någonting. Varför ska jag behöva plugga matte?? Vi har miniräknare som räknar ut skiten åt oss? Min lärare sa till mig förut innan praoen:
Hon: Jaha och vart ska du praoa då?
Jag: Ehm.. Stadium??
Hon: Ja.. där behöver man ju också räkna..
Jag: Aah jag vet...?
Hon: Så du kommer kanske inte klara dig där
Men gjorde jag det? Ja! Och det var ju inte direkt så att jag räknade matte hela dagarna där för 1. Jag stog inte i kassan, and if i would så fanns det miniräknare och kassan räknar av sig själv? 2. Jag behövde inte plussa, inte dividera eller liknande utan jag behövde bara räkna till 10. Oj oj oj vad svåårt! Vad svårt!
Ja jag lackar på matten för matte är så jävla svårt för miig!

plingeling

HAHAHAHHAHA pluggar lite matte och läser den gröna rutan för att förstå bättre. Så här står det:
"Annonsen visar hur mycket det kostar att ringa på en viss mobil. Kostnaden består av en fast del, månadsavgiften, och en rörlig del, som beror på hur länge samtalet varar. Hos plingeling betalar Du barra 250 kr i månaden och 2 kr per minut."
Asså jag döööör! Plingeling! Tänk om man ändå hade ett sånt telefonabonnemang

Tattoo

Maaan vad jag diggar Chrilles tatuering som han fick göra! Shiiiiet vad snygg asså!! Skit tung! You just gotta love it!!
bästa bilden jag kunde hitta for now

Tangled

Har sett på typ halva Tangled nu eftersom jag inte sett den tidigare och jag åste säga att den faktiskt är bra! Trodde den skulle vara ganska bra, men den är bättre än jag trodde! Rekomenderas om ni inte har sett den ;) Men tog en liten paus för den måste ladda och så, så jag tänkte att jag kunde slänga in ett litet inlägg ;)
Men nu ska jag bara kolla en sak på facebook, sen sätter jag på filmen igen tills big brother börjar, sen blir det att lägga sig i sängen, se klart på filmen och kanske påbörja en ny film om jag orkar.. Men bloggar såklart snart ;)

movietime

aja ska se på film nu! hörs sen!

guldishkortish

As you all know så ska jag förska fixa guldkort innan 7e Maj då Grönan öppnar. Och jag vill ju gå dit då.. Okej smockat med folk men ändå xD Första dan på grönan liksom ;) Och sen kommer ju Kissie och Amir vara där. Rosanna också men henne skiter jag i hahahhaha :P Jaa jag är kändiskåt xD
Men men.. vi får se hur det går med det ;)

skrattat

Har nyss sett på Big brother och har nog aldrig garvat så mycket åt ett bb avsnitt förut xD Asså shiiiet! När Martin o Peter duschar tillsammans.. gosh! hahahahah 
Men har typ duschat för en stund nu och sa nu ta igen med all bloggning! Har ju missat jätte mycket! :O

sean banan and nemo on one day! :D

Kunde inte blogga igår, men det kommer vi till sen.

Igår så var ju jag och steffi i stan så jag passade på att köpa 3 örhängen för 60:- sammanlagt eftersom det är alla örhängen för 20:- inne på Ur&Penn. Bilder kommer senare. Sen drog vi vidare till Punkt shop där vi träffa sean banan! Så vi snacka lite med han, trevlig snubbe asså :P Sen efter det träffa vi NEMO! Totally awsome! Like a dream come true :P Nu kan denise försöka skryta höhööhhö :P Varje gång bah: jag såg nemo.. man bah: inte alls avis nej nej hahahhahaha :P Men äntligen! Jag kan dö lycklig snart! Bara rodney, christian och TH kvar då.. hahhahaha :P
Men sen beställde vi biljetter till bio och såg en film.. Tror den hetter typ Rio och är en barnfilm i 3D men den var fett najs hahaha :) Juste! Träffade på Jenny och Maria så vi snacka lite med de i kanske en halvtimma för de skulle ockås på bio..
Men nu vet ni ;)
Titta så söt han äär! You just gotta love the tattoo!! :)♥

typ bästa dan igår med Cococupcake ;)

Kunde inte blogga igår, men det kommer vi till sen.

Igår så var ju jag och steffi i stan så jag passade på att köpa 3 örhängen för 60:- sammanlagt eftersom det är alla örhängen för 20:- inne på Ur&Penn. Bilder kommer senare. Sen drog vi vidare till Punkt shop där vi träffa sean banan! Så vi snacka lite med han, trevlig snubbe asså :P Sen efter det träffa vi NEMO! Totally awsome! Like a dream come true :P Nu kan denise försöka skryta höhööhhö :P Varje gång bah: jag såg nemo.. man bah: inte alls avis nej nej hahahhahaha :P Men äntligen! Jag kan dö lycklig snart! Bara rodney, christian och TH kvar då.. hahhahaha :P
Men sen beställde vi biljetter till bio och såg en film.. Tror den hetter typ Rio och är en barnfilm i 3D men den var fett najs hahaha :) Juste! Träffade på Jenny och Maria så vi snacka lite med de i kanske en halvtimma för de skulle ockås på bio..
Men nu vet ni ;)
Titta så söt han äär! You just gotta love the tattoo!! :)♥

åker om 10

Okej jag ska gå om 10 minuter och sen möter jag steffi i t-centralen :) Har fixat mig, packat väskan och ska snart ge mig av ;) Bloggar sen när jag är hos mamma


stan tydligen..

Okej tydligen så måste jag till stan med steffi.. Jag ville det igår, inte idag! hahahha jag pallar fan inte klä på mig o sminka mig -.- Men jag kollar på djungelgeorge så jag fixar mig i pausen och under filmen hahahhahaha :P

Men vi hörs snart ;)

christian min kung/gud! :D

Okej jag har lugnat mig från mitt raseriutbrott.. Bestämmde mig ett tag för att sluta kolla på det för min gud åkte ut, men jag har ju in andra gud! Christian ofc! Kuuuuung! Men nu ska jag ner till denise och kolla film o käka chips

fuck bb!

Shiiiiet vad jag är suuuur! Vem fan röstar ut Rodney mot den där tråkiga f*ttan Madde? Vem fan är hon liksom???


oh dear Voldermort!


Ser ni likheterna?? :)






Katy Perry - Firework

hoome!

Hiii guys!! I'm home bitches! Missed me?? ofc you did ;) Kan berätta lite senare om helgen och kryssningen men nu ska jag faktiskt vara social med familjen.. några tidsinställda kommer sen tror jag, så vi hörs!


Hi guys it's me again! (ni måste säga det med rätt dialekt, annars fattar ni inte :P)


bilder #2



såå seriös!

Lisa är fan kuuuunglig på bilden! :O





korta, tråkiga, tidsinställda inlägg :P

Okej lördag idag som ni alla kanske vet :) Och det betyder att jag fortfarande är på kryssningen, men  the good news for you är att det kommer upp yttligare en video och imorgon också! Fatta grym jag är!
De tidsinställda inläggen kommer bli ganska tråkiga och korta men det är för att jag inte vet vad jag ska skriva eftersom jag inte kan berätta vad som har ähnt än för jag är tyvärr inte en spåkärring som kan se in i framtiden..

tidsinställt

Nu är jag förhoppningsvis på båten och har massor med kul om jag inte druknat eller om båten har exploderat och flygit i bitar.. Men inte så stor risk i guess.. Finns inte så mycket att skriva eftersom detta är ett tidsinställt inlägg men jag tänkte bara uppdatera för att göra er nöjda ;) Men jag åker ju hem imorn och då kommer det också lite tidsinställda inlägg.. Dock några när jag kanske är hemma eftersom jag inte vet när jag kommer hem ;)

i had to ask you about a favour


totally failed xD



Ursäkta stillbilden xD

Bilder #1


Vi träffa ungarna från skolan som typ jaga o slet i oss.. Inte kul.. inte kuuul!



you just gotta love the sun!







tidsinställt inlägg

Nu har jag förmodligen gått på båten och sitter och äter lite middag med familjen.. Lite fler tidsinställda inlägg kommer komma under dagen så vi hörs senare!! ;)

svar på typ en månads gammal kommentar.. sista inlägget innan det bär av :(

Alla här hemma typ stressar sönder sig medans jag sitter här och lyssnar på big brother låten och chillar hahaha. fixar musik till mobilen, skit glad att det funka! Men det här blir nog det sista inlägget innan det bär av! Vi ska ta 15.05 tåget till t-centralen.. Men innan jag går så tänkte jag svara på 2 kommentarer som jag fick för typ 1 månad sen, glömt svara! :O

"Anser du att din blogg är känd?" Svar:Nej absolut inte! Men skulle ju vara härligt om den va det ;)

"Skulle du tycka det var jobbigt om någon kom fram till dig på stan och ville fota?" Svar: Absolut inte! Tror inte så många skulle gå fram till mig eftersom jag inte är så pass känd, men skulle ju va skitkul! :D♥

tidsinställda kommer!! :D♥

Miss you allready! ;)


just so you know

Nu har jag vaknat och vi ska fixa lite musik till mig eftersom steffi är så generös att bokstavligen rädda mitt liv. Men vi ska typ åka mot busstationen 11.50 så tar jag bussen hem..

Jag har inge liv

tomorrow it's saturday, and sunday comes afterwards

hörs imorn!

Nej nu ska vi se på film och sen imorn så ska jag göra lite fler tidsinställda inlägg innan jag ser till att jag har med mig allt och så.. :) Men vi hors imorn!
BTW! Hahahhaha undrar hur många gånger jag har sagt "vi hörs imorn" nu :PPp

slagga

Klockan är typ 03.40 och vi ska typ lägga oss i sängen och se på någon film.. Såå himla ovanligt jag vet :P
Men ska sova snart för jag ska upp tidigt imorn, måste hem runt 12 kanske lite innan t.o.m
Men vi hörs imorn bitchaaas!

00.00

Har nyss sett på Linas kvällsbok och ska vänta tills klockan är 00.00 till reprisen av big brother börjar eftersom vi missade det.. Eller vi orkade inte gå ut helt enkelt hahah. Men har gjort lite tidsinställda inlägg nu och ska göra lite mer ;) Gud låter som det kommer bombas med inlägg men det kommer det inte typ.. kanske 5-6 om dan? Typ en normal bloggdag ;) Men vi höres senare biatches!

Linas kvällbok!

Nu ska vi se på Linas kvällsbok ;) Det var ett tag sen nu hahahha :P Men vi höres efter ;)

schas ove! Schaaaas!!

Okej nu sitter jag här hemma hos steffi och vi har typ ätit middag, hoppat studsmatta, skittråkigt hahahaha, och nu typ sitter hon vid datorn och jag typ kollar på medans vi dunkar fett med fjooortiwzduunk :P Men bloggar senare för nu kommer steffi tillbaka och hon kommer schasa bort mig hahahhaha

packning, check

har packat nu och kicki har hjälpt mig och det var till stoor nytta! :D Men nu ska jag sminka mig sen bär det av till handen

senare än planerat

Okej vaknade lite senare än planerat men sånt är livet. Nu ska jag se klart på en del av oprah, sen ska jag ropa på Kicki så ska vi packa. Sen drar jag till Handen och handlar en buister och en bh och sen pallrar jag mig till steffi ;) That's that. Hoppas bara steffi loggar in snart så jag kan snacka med henne hahah :P

film

Har nyss sett på lite film och ska snart skicka lite låtar till mobilen och sen sova.. Just so you know! Ha hunnit med några tidsinställda inlägg också! men ska fixa mer imorn ;)

Morgondagensplaner :)

Tror inte att jag har sagt att jag åker till Tallink nu på Fredag och kommer hem på söndag? Ingen aniledning till att jag inte sagt det, bara inte tänkt på det. Men darför så ska jag göra tidsinställda inlägg i massor och det är även då bilderna kommer komma upp! den delas nog in i 3 delar. en del för varje dag liksom ;) I know you love it ;)
Och sen kommer föörmodligen en video upp varje dag också :) greaaat :D en video är så jäävla kul asså! håller på att ladda upp den nu på youtube ;) Men imorn då blir det späckat schema asså!

- Äta frukost med Kicki
- Kicki hjälper mig att packa till kryssningen
- Fixar iordning mig dvs, klär på mig, sminkar mig, fixar håret m.m
- Åker till Handen, lånar böcker till svenska redovisning -.- och kaanske solar.
- Åker hem till Steffi och slaggar där! :D♥

Sen blir det ju att gå upp runt kanske 10 hos steffi och åka hem runt 12 för jag ska va hemma innan 13..

Anyways, eftersom detta blev ett långt inlägg förtjänar ni hela 2 bilder på underbara mig ;)


första bilden är för det långa inlägget och den andra är för..

..att jag uppdaterade så dåligt i veckan! Och btw så ser ni mitt klistermärke på ryggen där.. :)


dööö!

Har badat i en timma nu, men bloggar snart för datorn dör näär som helst!

bada

Nu ska jag strax hoppa in i badet och ta ett bad. Ska bli såå skönt så skönt hahaha. Behöver verkligen duscha nu! Men sen ska jag faktiskt ladda in bilder.

Fest i hela huset


Så jäävla najs! Totally nya favoritlåten!♥

Vänner

Är hemma nu och kollar på vänner haha :P Mötte Linus på bussen påväg hem så snacka lite med han tills han klev av och jag åkte vidare till terminalen och tog tåget. Det har blivit grym dålig uppdatering så jag tänkte gottgöra er med bilder från dagarna senare ikväll.  Men nu ska jag kolla klart på Vänner, läsa bloggar och läsa allt jag har missat så jag bloggar senare ;)


home

ska röra mig hemmåt nu så vi hörs senare

mucho

Kan inte blogga nu, men är hos Lisa, kollar på BB så vi hörs imorn för då blir det mucho bloggning1

home with Helena :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Är hemma hos Mamma nu och har käkat lite, packat väskan och ska se på Big brother reprisen och sedan ska jag och helena pallra våra snygga asses till Lisa så ska vi slagga där. Men nu börjar BB igen och sen ska jag plocka undan lite saker i rummet, så hörs när jag är hos Lajsabajsa

erah!, i'm alive

Har inte kunnat blogga på typ en hel dag för jag har slaggat hos helena men jag lever och ska snart spela sims, så vi höres senare!

Godnattsaga

Nej jag ska inte sova, men tänkte bara visa er en förvirrande godnattsaga som Linus berätta för mig igår hahaha:
det var en gång en gång, och en gång va den gången en sandad gång. nu är alla barnen för trötta för denna gång.

ganska gullig sådär.. hahahhaha. Nu ska jag försöka få Helena att svara i luren!!!

come out, come out where ever you are!

Asså i got a problem! Jag hittar inte min kortficka där jag har mitt bankkort, leg, biopresentkort och busskort! Jag kommer ingenstans imorn! Ska leta som fan innan jag går och lägger mig och sen ännu mer imorn! Det ska fram!
Aja hörs imorn! nu ska jag leta!

regret!

I regret it soo fucking bad!

Ingen vill va med mig :(

Asså baajs! Ingen vill va med mig! :( Lisa skulle slagga här men som alla så orkar hon inte :( Man ba: men pallra hit dig bitch! hahaha nej men lackar lite smått och sen frågar hon om jag vill va med henne imorn men jag kan inte för jag måste städa o de hos pappa coh sen orkar jag inte. Hhahahaha
Skämt åt sido men vi får se hur det blir då.. Får bli ännu en dag i min ensamhet! Asså fuck alla! Precis alla!
Känner mig som ett ensamt emo nu :(

alla fyra

Är hos lisa nu och vi ska typ ut snart. Vet dock inte vad vi ska göra men vi hittar säkert på någonting.  Och innan jag avslutar detta inlägg måste ni bara höra en sak.

Lisa sa: Kolla jag kan stå på alla fyra hur länge som helst på den här! :O

hAHAHAHAHA kunglig

mot Lajsabajsa

Duschade på 6 minuter! :O Fan rekord! Men nu ska jag dra mig mot Lisa med min sockerkick hahahah :D TTYL!<3

sockerkick

Har bara kollat igenom H&M och Gina och från H&M vill jag ha kläder för 2473:- och från Gina 267:-
Anyways u har jag värsta sockerkicken så jag lyssnar på Miley Cyrus (jag står för att jag lyssnar på henne ja) medans jag chattar med cococupcake och lajsa.. Ska typ ut snart och möta Lajsa för vi ska slagga här men först ska jag duscha så hörs när jag är klar!

money

Får äntligen pengar snart! Mamma är skyldig mig 150:- för den här veckan, och Pappa 200 eftersom jag inte har fått något av han + för veckan som kommer så det blir 100:- till. Det blir alltså 450:- och sen får jag lön av Stadium snart också! :D Skitglad för jag ska lätt köpa väskan först, för den har jag väntat på i 3 år. Visst jag har haft mina chanser men jag har blåst bort de.. :( Låter skittragiskt hahahha :P
Nej men så det blir bra :D Ska räkna ihop alla kläder som jag vill ha! Vill veta hur mycket pengar jag behöver!

nothing more to do here..

Ska lägga mig i sängen och kolla på Hannah Montana the movie nu så vi hörs imorn bitches!

locka

Ska locka håret nu :P Före och efter bilder kommer om jag lyckas ;)

27 dresses

Har kollat på 27 dresses, anledningen till att jag inte har uppdaterat. Sen har jag kollat på massa "hårvideos" så ska fixa lite olika frisyrer, kul som jag har! Men nu har fuilmen börjat igen så vi hörs!

fuck you!

Asså seriöst jag dampar nu asså! Verkligen DAAAMP! är så jävla sur nu!

FFFAAAAAAAAAAAAAAACCCCCKKKKKKK! jAG DAMPAR!!

Asså baajs allt är knas nu :( Jag skulle ju va med Steffi idag men det går typ inte för hon hade glömt bort att hon skulle va med Lisa och lisa får typ inte va med mig eller nåt sånt, vet inte så mycket om det.. Men grejen är att jag tycker hon dissar Lisa, no offence to her men jag hade faktiskt snackat med Steffi i måndags tror jag det var och så här löd konversationen:P  :
Jag - Steffi vill du slagga med mig Fredag-Lördag??
Steffi - Nää, alltså jag kan inte. Jag ska va med Frida.S
Jag - Lördag-Söndag då??
Steffi - Ska va med Frida.S då också.
Och nu ska hon va med lilla Lisa för att Frida inte kunde. -.- Asså baaajs! Jag paxa henne först!!
Ja jag dampar!!!

collage

Okej jag hade lagt till en text på sista bilden men det stog bara att svarta toppen till höger inte är en bikini ;)
Och ja de är slarvigt gjort med jag har suttit med de där i kanske en kvart? Pallar inte lägga ner halva dan på att göra ett collage hahah :P

6e bilden: En bild på en vän du inte varit med på länge.


5:e bilden - En gammal bild på dig själv

För er som inte vet vad jag gör: På första bilden messar jag och Lisa som fan med Linus
Andra bilden: Linus ringde så vi snacka i luren istället.
Asså den kvällen! Kommer aldrig glömma asså! Vi chatta med Linus den kvällen och han sa: sätt på TV4.. vi bah: eeh.. okeej..? Och klockan var kanske.. 03.00 på natten och det var det bästa dockprogram jag har sett ever!
Den var såna dockor som sitter i trådar och asså jag ska toootally leta efter det!

4:e bilden - en bild på en konstig tid i ditt liv

En kväll med Lisa hahaha

I don't know

Idag efter skolan så stanna typ Cococupcake, Joel, Jag, Hampus, Sandberg, Frida, Linus, Oliver och Helena o typ snacka lite vid konsum tills typ alla drog hahaha. Så jag, cococupcake, Lisa och helena åkte till Handen och jag typ tråka sönder hahahah sen åkte jag hem, plocka undan lite i rummet och det känns såå härligt när det inte finns nå saker på golvet! Nu är det ju bara flyykartongerna då då.. Fortfarande inte packat upp :( Men kan inte för det finns ingen plats att ställa sakerna på, väntar på en hylla innan jag kan packa upp..
Men så såg min dag ut + skola då men den var ju tråkig som fan tills slöjden för de är den enda lektion jag gillar på fredagar. Gjorde ändå inte så mycket, hjälpte Sandberg med att borra :P jobbig hahahha

cococupcake

Hahhaha bara cococupcake som fattar :P

uut!

Madde ska ut!

Most played on Spotify

Asså mina most played på spotify just nu är:
Aqua - Barbie girl
Black eyed peas - my humps
Rebecca black - Friday (Don't hate me, she's goood! och jag kan hela låten utantill^^)
Robin Thicke - Superman

Peter 08 - Sture P
Basshunter - Boten Anna

Big brother

Hur tror ni det har gott med pluggandet?? Inte bra ska jag säga er! Har kollat på klipp från BB, chattat med Hampus, Joel och Steffi och ska snart kolla på BB. Men uppdaterar efter det så TTYL!

Kuuung!

"Stockholmsveckan är det bästa på hela året, ja bah älskar de!"
Asså han är fan min guud! :PpP

Kuunglig!

Hahhhaha fett sööt ju! :P
För typ 2 år sen
Nu! Totally awesome alltså!
OMG! Jag hitta Kurt!! Hahahha typ bara ja o Helena som fattar eftersom vi typ härmar 0.57-1.20

"Veckans" planer:

Idag: Råå plugga SO, NO & Tyska, datorn och Big Brother
Imorn: Läsa i "Jag saknar dig jag saknar dig", kanske åka till handen, skriva bokredovisning till Svenskan. Datorn och Big brother..
Lördag: Kaanske bio ;) Läsa "Jag saknar dig, jag saknar dig", småstäda lite
Söndag: Städa, veckofinal i Big Brother!
Men nu så chattar jag med joel om lite saker samtidigt som jag lyssnar på Britney Spears :D <3
Btw! Glöm inte att fråga något i bloggsvar hörrni! Har ju bara fått en fråga hittils!

Wild Child

Ska sova nu så jag orkar Hkk:n imorn! Ska lägga mig i min stora säng och skriva ner NO svaren samtidigt som jag kollar på Wild Child. Den filmen är ju to die for!
Måste totally börja använda min signatur efter varje inlägg!

colourful room

Eftersom jag har flyttat och fått lämna min oerhört fina Tokio Hotel vägg som jag saknar more than ever så ska jag inreda mitt rum i såna fina färger som gör mig glad! Jag ska ha en fondvägg som är lila, och inte vilken lila som helst utan det måste vara rätt lila och jag måste vara med och välja färg och måla.
Jag har ju bestämt att mitt rum ska vara färgglatt eftersom det finns så många fina färger som är underskattade! Gul t.ex som är en av mina favoritfärger! Alltså man blir ju glad av den färgen! Anyways. Jag ska ha en lila vägg, rosa gardiner, grönt täcke, gröna kuddar, och sen måste jag hitta något gult för gult ska vara med!
Det här har jag hittat på Ikea hittills..
Sen kan det ju också hända att jag kanske tar bort gardinerna för det kanske blir för mycket och mamma kommer ju absolut inte tycka om det! hahahha but! It's my room and it's me who has to live with it ;)

Simon<3

Naaw! Fett söööt björnen var hahaha! Han börja grina för det Martin sa.. Okej det hade nog jag också gjort men endå :) skiitgullig!

Barbie

Asså tooootally min nya favoritlååt! xD

Bus story..

Måste bara berätta en sak som hände på bussen idag! :P Jag ska kliva av vid handen och då är det en kille länt bak som bah:

Killen: Du är medveten om att du har ett klistermärke på ryggen va?
(Jag tänker: NÄÄ! Det måste bara ha hoppat på mig!)
Jag: Ehm... Aah??? :S
Killen: Ahh jag tänkte bara..
Jag: Vad härligt..
*Kliver av*

Asså dude? såklart jag vet att jag har ett jävla klistermärke på ryggen?`Det var ju jag som satt på det?? Det är ju inte direkt så att någon främling kommer på och typ sätter det på min rygg?? Hahhahha pathetic! Och om ni undrar vad det är för märke jag har så är det den från bussen med en gubbe och en käpp? Förstår ni vad jag menar? Anyways, den sitter på ryggen på min jacka för jag är så jävla bäst ;)
Ungefär en sån här, bara att han sitter på ett bussäte? Anyways jag tror ni fattar :)

fuck pass!

Tänkte berätta om min dag eftersom jag vet att ni alla älskar det ;)
Började med skolan ofc! Sen efter skolan var jag gryymt trött så jag gick hem och kolla på TV och somna såklart.. Så jag vaknar av att det ringer. Jag kollar på klockan och ser att den är halv sex (!!) så jag typ ringer mamma och devin, kuutar till bussen och åker till handen och ska till polisen men jag vet inte vart den ligger så jag fick springa runt som en tupp och fråga typ 2 pers (a) Men sen hitta jag och fick mätas och så och för er upplysning så är jag prick 160,5 cm hahahhaha! Och fotot ska vi ju inte ens snacka om! Jag är såå onöjd som en människa kan va!
Ingen jäävel hade sagt att jag hade mascara under ögonen så jag såg ju drogad ut på fotot fan! Man ba: yeey me!
-.- Anyways kommer inte visa er det eller nåt hahhaha, to embarassing! ;)

3:e bilden: En bild på någon i din familj

Oh ma gog! Typ 5:an! :O
I Gotland

Heej Linn! :D

Okej, eftersom alla typ adores me och jag är så fabulous så kan jag väl göra det här! Men tro inte att det blir en vana men just beacaus she's like ma sisters best friend! Anyways.. Denise skrev till mig nyss på facebook att hennes kompis Linn ville att jag skulle säga "Hej Linn" så Hej Linn! She's like my biggest fan, so Hi Linn!
Nu när jag har sagt Hej till Linn så kan jag ju säga det igen! Hej Linn!! :D

2:a bilden: En bild på dig själv


Basshunter in my a**

Okej jag tycker ju inte om Basshunter! Det är ju klart iaf! Man kan inte gå in i ett hus och sen typ fråga sonia hur bra Rodney är i sängen?? :O Och sen typ fråga Sara hur det går med Martin? Man bah: Just beacause you famous bitch, does'nt mean that you can have who ever you want?
Nej visst han har vissa bra låtar men man gör inte så!

nytt i bloggen!

Nya saker till bloggen har kommit som ni kanske sätt??
Först så har vi ju bloggsvar där ni kan fråga mig precis vad som helst och jag svarar så fort jag ser en fråga ;)
Sen har vi smileysar (stavning) härligt va? ;D Piffar upp bloggen med lite färg också ju ;)

testing 1, testing 2, testing 3 :P

test :D

Ask me!

Okej bitches! Är inte på humör någonstans just nu! Chattar med Linus och Steffi en massor nu och vill bara åka upp till norrland och stanna där!
Anyways, de jag ville säga var att som ni kanske har sett så fick jag en inbjudan av min gudsyrra från bloggsvar, så fråga på bitches! Svarar på vadsomheslt!                    typ.. :P

Läänk!!

Okej, tänkte tipsa om en blogg hörrni! Jag läser den varje dag, så som ni också borde göra eftersom ni vill va precis som jag ;) Så följ mitt glamorösa liv genom att klicka på länken och följ bloggen! Ni kan även besöka hon och hennes kompis Justin bieber blogg! ;)
ssofiesweety.blogg.se
justinbiebersfever.blogg.se
Btw! Det är min gudsyrra som äger bloggen ;D

sjuuk :'(

Hejhej! Gick aldrig till sklan idag för jag hade skit ont i huvudet, och i halsen och sen mådde jag satans illa asså!
Halsen har dock gått över men huvudvärken är fortfarande kvar -.- Ska ta en ipren snart så det kanske går över. Sen mår jag fortfarande illa och är yr när jag står upp -.-
Har inte kunnat blogga någonting tidigare idag för internet har fuckat så jag bloggar nu istället as you can see ;) Har bara legat i soffan och kollat på TV och halvsovit hahah ;) Men ska återgå till det så hörs vi om en stund!

So much things you want, but can't have :'(

Asså jag är typ rädd för H&M kollektionen! Asså jag vill ju ha så jävla mycket från den men kommer inte hinna få tag i allt! Sen finns det ju andra random things jag vill ha från H&M:
från kollektionen:
Andra:
H&M                              H&M                  Bikbok


H&M                           H&M                 (Ingen aning)
H&M                            H&M                        H&M
Wildflower by Kenza                                                  Wildflower by Kenza
Stadium                               Stadium

Svar på kommentar

Anonym om 1a bilden: Någon/några du umgås väldigt mycket med.:
Varför har du gjort så att man inte kan ta dina bilder?? :O
För att folk inte ska kunna ta mina bilder som jag kanske inte vill att folk ska ha. Sen tror jag ju dock inte att folk sparar egopics på mig och typ sätter upp på väggarna :P Hahhaha feett najs jue :P Anyways, så ni kan inte ta bilder ifrån min blogg nå mer, men om ni vill ha någon enstaka bild på typ någon random bild så är det bara kommentera eller skriva på facebook för det är där jag är inne dagligen^^ både face och bloggen ;)
And i've said it before and i'll say it again! Komentera mer än gärna men skriv namn! Det kan ju inte vara så svårt??

1a bilden: Någon/några du umgås väldigt mycket med.


kul konversation

Jag: Mamma vi har ingen tv11 !!
Mamma: Jo jag har fixat det nu, jag fick välja mellan några kanalen och valde MTV, TV4 fakta, tv11 och några andra
Jag: Men disney channel måste finnas!!
Mamma: skojar du eller?
Jag: Mamma jag lever för DC!!
Mamma: Ät en hamburgare och väx upp!
Jag: Du får ta bort TV4 fakta och fixa DC!
Mamma: Nee, jag tar bort nån annan^^
Hahahhahaa! Tuff jag ärr asså! :P

no BB with no Rodney!

Big brother nu! Don't miss it bitchass! :D Anyways! Som ni vet så åker patrik idag för det är ingen BB utan Roddan!♥

Chattar me Linus och Joel nu och tänkte bara uppdatera lite för jag vet att ni älskar min fabulösa liv! :D

i'm in chock bitches!

Jag är fucking chockad! säger inte varför men kanske bloggar snart, nu ska jag iaf chatta lite

sällskap

Igår så somnade jag kanske runt 3 eller något, för jag kunde inte sova.. Okej jag försökte inte ens hahahha :P
Hade skittråkigt men sedan fick jag ju Steffi, Micke, Linus och Hampus som sällskap och alla utan steffi sa åt mig att jag skulle gå o lägga mig hahahahha! Men sen logga alla ut och jag stängde av datorn och somna framför TV:n istället.

Men anyways, idag så ska jag följa med Kicki och Alex för vi ska lämna a Alexs i åkersberga. Men om jag ska få följa med så måste jag plocka undan i mitt rum :( wää! Men ska göra det nu så hörs vi snart ;)

Börjar på måndag!

1a bilden: Någon/några du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

kärlek!

Har lugnat ner mig nu efter att ha kollat på Baksmällan. Typ the worlds greatest movie :D Och jag säger ju bara: fan vad ena killen är snyyyygg! Och han med skägget.. Kärlek till honom asså! :P
Anyways nu så chattar jag som fan med Steffi och Micke och vill göra något men vet inte vad. Är så jävla uttråkad nu:(



no lösen

Okej jag har ändrat mig nu, jag kommer inte lösenordsskydda bloggen!

it's your fault..



Är så jävla lack på allt just nu.. Precis allt och alla! Funderar också på att byta blogg eftersom jag inte kan skriva vad som helst för jag vet exakt vilka som läser min blogg.. Tyvärr. Jag kommer nog inte ta bort den här bloggen, men typ lösenordsskydda den! Det ska jag nog göra. Jag lösenordsskyddar bloggen och om ni vill veta lösenordet och användarnamnet så får ni fråga mig på:

Facebook: Danni Dolle Eriksson
MSN: [email protected] ("personlig MSN" och om ni inte ser _ så är det.. dolle_dalle@) eller
[email protected] ("Blogg mail")
eller så får ni bara få tag i mig på ett annat sätt ;) lösenordsskyddar den i slutet av dan så ska jag skriva precis varför jag är arg och lackar ur.

Och jag ger inte ut lösenordet till vem som helst. Jag måste vara säker på att det inte är någon i min familj för jag vill ärligt talat inte att de ska läsa min blogg. Eftersom de läser min blogg så har jag fått mycket "skit". Typ som att de kommer till mig och bah: Varför skriver du så och så, folk kan ta illa upp.. Man bah: men too bad.. inte mitt fel att de ens läser de, jag får väl ändå tycka vad jag vill?

Jag skiter i om min familj kommer hoppa på mig för att jag inte ger ut lösenordet men så får det bli. De har sig själva att skylla

Nej nu slutar jag skriva, lackar ju bara ännu mer! Just nu hoppas jag ju bara att familjen åker bort någonstans så jag kan få vara ensam!

BTW: Kanske inte ens lösenordsskyddar bloggen för jag vet att det är vissa som älskar min blogg ofc så jag kanske gör en tjänst till de och bara gör en ny blogg där jag verkligen kan skriva av mig!

laaackkar ur!!

Asså nu dampar jag på ännu mer! Jag kan inte säga vad men det handlar om påsklovet och jag längtar inte ska jag säga er!

fack också -.-

Asså bajs nu är jag lite lack -.- Jag skulle ha slaggat hos Steffi idag för jag har typ inte slaggat me henne på typ.. for ever!? Men nu går inte det för Frida.S ska slagga där igen... ---...--- Asså nej nu ska jag inte blogga, jag ska sura!

I've got some time...

Okej.. got some time from from big brother.. Idag är det ju fredag vilket menas pain fredag för mina kära syskon ;P Så jag ska spamma denise så jääävla hårt idag asså! :D just so you know!

Nu återgår jag till Storebror :PPpPpppP

3minutes

Steffi jag fatta inte din kommentar! :P
Well well, hörs efter big brother, börjar om 3

maaat här kommer maaaaat

Lagar mat nu och det går inte bra nej :)

Big brother!

Hahhhah vart fett glad nyss :D Bg brother kommer på repris nu så ska se det, även om jag redan har sett det så är det ju typ.. the best show ..? right?? ;P


Fuckad dag!


Bild tagen nyss, jag vet snyggt med smink under ögonen^^♥

Dagen idag har inte vart bra över huvudtaget. Den har vart heeelt fucked upp.. Inte ett ord från vissa folk, så jag hängde mest med steffi :D Men sen vid lunchen drog vi till rampen där Oliver skata.. Men jag frös så jäävla mycket så jag ville gå in, men steffi hade sin anledning att stanna kvar så jag stanna med henne och fick låna Mickes jacka istället ;)

Men nu så förbereder kicki mig för massa saker för de ska bowla med min faster, så jag ska fixa mat och grejer :D Hahahhahah får se hur det går :P I'll keep you updated!




dagen

Cha chaa! Ja jag dampade igår men jag hade min anledning.. Anyways, fett chill dag i skolan idag, så efter skolan va jag med lisa och fixa lösnaglar :D Sen drog jag hem, mötte Jenny och Maria på bussen och snacka lite med de.. Men nu är jag hemma, har ätit lite och chattar nu med Steffi. Vill slagga med henne imorn men hon ska va med Frida -.- så jag ska ringa till helena snart.

Men bloggar strax och tydligen så har jag dator förbud om en timma -.-


little miss perfect.

Är inte på humör alls just nu! Kicki och Pappa gick till Farmor för de skulle hjälpa henne med ett piano så jag och denise skulle ta hand om disken m.m och som ni kanske vet så är inte jag den bästa på att städa och så ..?
Men anyways så när jag väl försöker så gör jag såklart fel för denise. Hon säger att jag ska ge henne alla saker, så jag gör det, jag ställer alla saker vid henne så att säga. Men såklart är det fel det me! Och sen skulle jag hämta tallrikarna och ge de till henne så jag gör det men när jag kommer dit står hon och diskar en kastrull så jag ställer de på bordet bakom henne. Men såååklart så är det fel för lilla Miss. Perfect! Hon ba: Men ge de till mig?

Att hon inte gör allt själv om hon är så jävla perfekt? Så efter massa skrik så vill jag inte prata med henne för little miss perfect tycker att jag gör ALLT fel och hon gör ALLT perfekt!

Btw! Visste ni att när hon hade spexfoto så var hon "utklädd" till Miss. Perfect! (Ironi.)

hemma

Cha cha bitches! Är hemma hos Mamma nu och ska äta lite lunch pallade inte åka till skolan efter tandläkarn, det kändes så onödigt att komma dit, va på matte lektionen i 20 minuter sen lunch, så jag på musiken efter lunch ;) Makes sence?
Men nu ska jag äta nåt så vi hörs!

tandläkare.. :/

Chaa cha! Vaknade lite senare än planerat men jag har tid på mig, sminkar mig på en kvart och äter på en kvart, sen är det bara borsta håret och tänderna och sen går jag till tåget. Men nuu så sitter jag faktiskt och äter frukost och ska snart sminka mig så jag kanske bloggar innan jag drar

breakfast

Bloggar mer imorn eftersom Big brother börjar om 4 minuter ungefär. Men imorn ska jag upp ganska tidigt, äta frukost, sminka mig, och ta det lugnt.. Och min frukost ska fan vara bra för om jag äter frukost så är det liksom en fralla men imorn ska jag äta youghurt, havrefras och solrosfrön, macka med ost och gurka och juice. En bra frukost helt enkelt ;)

Men bloggar imorn! Puss på er!♥


Tävling hos itemsbyjohanna

Cha chaa bitches! Tänkte bara tipsa om en grymt bra tävling som itemsbyjohanna har! Jag tävlar om ett jättefint halsband, med kors på ofc ;) Och om ni också vill vara med och tävla så trycker ni bara på länkarna nedan:

Länk till tävlingsinlägget!

Länk till itemsbyjohanna.se


Snyggt va? Gud jag är käär!

-

Har ingen lust över huvudtaget att blogga nu för jag är såå jäääävla arg nu! Så jääävla arg!

försov mig idag..



Kunde tyävärr inte blogga igår etersom jag kom hem runt 23.30 och somnade på en gång. Dagen idag började iaf med att man försov sig såklart, men dock inte bara jag. Pappa, Devin och Jag faktiskt hahaha :P Så jag gick ner och tog det skitlugnt, klädde på mig, duscha, sminka mig, åt frukost och så.. och det var jag tvungen att göra eftersom alla lärare säger att man ska ta det lugnt när man har fförsovit sej ;)
Men sen drog jag till skolan och kom dit till Matten sp jag hann göra provet men det gick ju si sådär eftersom jag har jättesvårt för matte. Innan lunch gick dagen skitsegt, men efter lunch så överlevde jag ;)


Och imorn kommer det hemska.. Jag ska till tandläkarn! :O Och jag är tandläkar rädd och varför vet jag inte.. Men bloggar mer om det imorn :) Ska kanske skriva ett till inlägg eller så ska jag äta en fralla ;P

I'm out!

Vi ska åka nu så hörs sen!


det här blev ett långt inlägg


Naaw! Mr. Hängmage! Saknar han redan :(♥

Kom nyss hem från Handen med Helena och - tro det eller ej - Lisa. Allt har typ löst sig, eller det är iaf vad jag har uppfattat det hahah :P Men nu iaf sitter jag och chattar lite med Lisa och Hampus. Söt som han är fick jag låna hem hans NO bok för att skriva av svaren hahha så ska göra det snart^^

Tänkte ju åka till Farsta idag för handen hade inte det jag sökte hahaha men när jag satt på bussen så kom det på en dagisklass som skulle dit så jag pallade fan inte åka buss med de hahahha. Barnkär jag vet ;)

Nej men det ska jag fixa imorn, så får ni veta vad det är jag ska göra då. Men nu ska jag typ läsa lite bloggar och sen typ.. äta en tidig middag för jag är fett hungrig och sen ska jag och familjen på fotboll. Djurgården - AIK
Håärligt härligt eftersom jag aldrig vart på en fotbollsmatch eller hockymatch.. Okej bara när amatörer kör men ni fattar vad jag menar ;)

skolan

drar till skolan nu så vi hörs ;) <3

klännning

Härligt härligt! Nu har jag äntligen hittat en klänning till pappa och kickis bröllop!
Söt va? :)
Hiss eller Diss? :)♥

Kanal 5

Ska kolla på Fenomen nu så vi höres!

....

Yr wyf yn colli yr adegau pan oedd dim ond chi a fi. Dim ymladd ond dim ond chwerthin. Wish petai hynny'n awr. Ond yn anffodus y digwyddodd nad oedd yn digwydd a ydych yn gwybod yr hyn yr wyf yn ei olygu. Ond beth oeddwn yn ei olygu drwy hyn yn Dwi yn methu ti a phob amser ac rwy'n dymuno bydd fel arfer ar ryw ade.

Du får säga till om du vill att nån av bilderna ska bort ;)



the boox

Holy! Det har bara ramlat in kommentarer idag :O Brukar inte få så många kommentarer, kanske 15per månad eller så och jag blir ju jätteglad när jag får kommentarer och jag läser alla, och svarar på alla om det är en fråga :)
Hannah  (****-******@live.se) om another answer :D:
Kan inte du lägga upp bilder på lådan som du fick av Hampus? :)

Jo klart jag kan göra det ;)




Söt va? ;)



another answer :D

Sandra om svaar:
Kan inte du lägga upp bilder där du bor? Alltså, dit du precis har flyttat? :)
Kram
Jo klart jag kan göra det ;) ni har ju fått sett mitt rum i inlägget: my room, osm finns under kategorin bilder från 2011 :) Men ska ju ändå ut en sväng och då kan jag ju fota lite ;)


svaar

Bellaa om inlägget skulle publicerats för över en timme sen :O:
Vad gillar du mest på dig själv och är det något du inte tycker om?? =
Jag har alltid ogillat min näsa och min mun så det får bli det jag har komplex över. Sen har jag aldrig haft komplex över mina ben.. De är inte för smala och inte för stora ;)

läänk

Cha chaa! Sitter och chattar lite med Sofie nu och vi chattar om typ allt möjligt haha^^ men mest om Justin Bieber konserten ofc ;) Har fortfarande inte gjort något.. sitter fortfarande i sängen med datorn haha. Men ska vänta på att Max vaknar sen så kan jag åka till Pappa och Handen..
Men nu ska jag svara på en kommentar som kom in för några minuter sen.. Men ni kan väl vara jättegulliga och trycka på länkarna här nedan :P
ssofiesweety.blogg.se
justinbiebersfever.blogg.se

inlägget skulle publicerats för över en timme sen :O

Bild från typ i torsdag eller nåt :P

Godmorgon på er! Vaknade för kanske 20 minuter sen så jag gick upp och gjorde frukost dirre.. Men idag ska jag nog inte göra så mycket, hem till pappa och hämta en sak och sen till handen o göra en sak.. moahaha !!
Oh ma gad är fett tröött så jag ska nog sätta på en film på datorn och sen typ.. vänta på att Max ska vakna så jag kan leka med honom haha ;)
Juste steffi drog hem inatt för hon hade grymt ont i magen, stackarn! :(♥
Men nu ska jag se på film så vi hörs bitches!

hemma nu

Kom typ nyss hem från JoeL med Steffi.. Vi ska typ snart lägga oss i sängen o snacka skit om folk som alltid hahah ;)
Juste JoeL fyller år idag så grattis på han HAHAH ;) Nej men jag och Steffi har redan sagt grattis face 2 face som alla andra loosers inte har! :P
Nej me nu ska vi tydligen sätta på en film hahha så jag bloggar imorn bitches ;)

hos joel med steffi, joel ich nästy

Cha Cha! Är hos Joel nu och är inne på Facebook och läser bloggar medans de andra spelar nå jävla skit spel Hahah. Men finnns inte så mycket mer att säga nu så jag bloggar när jag kommer hem :)

fixa mig

Chaa cha! Idag så har jag och Steffi typ.. kollat på film hahha :P först såg vi Lejontämjaren och sen typ...eva och adam ;) men sen duscha jag och jag tackar gud för den som uppfann duschen asså! :P
Men snart ska jag klä på mig, blir nog typ bara mjukisbyxor eller nåt och sen sminka mig, plocka undan i rummet för joel o nesti kommer hit om typ 2 timmar.
Nu sitter jag iaf här med våra nya handukar :) några vita och några lila för de som undra hahah ;) Nej men lila är fett fint så.. Ska ju ha en lila vägg i mitt rum sen ;) Men typ om en stund kommer Max hit så ska leka lite med han också, men bloggar säkert under kvällen ;)

just nu..



Just nu hahaha :) Joel klottar på min arm. :)

låångt inlägg

Tanten försvann efter 20 minuter och det tackar vi gudarna för! Men ja tänkt berätta lite om dagen. men berättar bara det lite intressanta hahha ;)

På engelskan så fick vi fetaste utskllningen av Miklos, asså han skrev så alla typ höll för öronen. Man blev ju fan rädd! Hhahahha, men sen var det träslöjd och jag måla klart min låda och sen eftersom jag inte hade något att göra så fick jag måla helenas låda för hon ville inte.. Jag försökte måla lila men det blev brunt istället för färgen va elak mot mig^^ Men sen skulle jag blanda brunt igen men det funkade inte, blev nån annan skitful färg! Så jag tog gul istället som är fiint :) Sen sluta vi o jag, Stephi, Joel, Oliver och Helena stanna kvar lite o diskutera bilmärken hahahha! kul liv jag vet :)  O nu sitter jag här hos cococupcake och kollar på disney channel såklart :D

Juste! Fick en låda av Hampus idag hahha, bilder å den kommer sen ;)

00.00

Make a wish guys! :D

RSS 2.0