Eclipse snart :D:D

hallo! Är helt fixad nu till Eclipse!! :D Elr ja, måste bara borsta ur håret för jag är ny duschad och sen borsta tänderna. Men nu ska jag borsta håret, elr ja om en stund för det måste torka lite.. Men jag bloggar när jag kmr hem, måste rensa kameran också för jag gjorde aldrig det igår..


Bilderna från 100627


Vi börjar med snyggaste bilden.. När vi var i Gamla Stan/Slussen




Yummie! ;)


Tomorrow's the day!! :D


Fick ta av mig skon för jag hade skavsår haha




Asso jag svär! det vsr  bilder på Eclipse ÖVERALLT!




Det var iskallt i början


Hate it..


Sandängel på G ;P




HAHAHAHHA!!

Rudan:

Fint midsommar firande de måste ha haft.. HAHAHAH!!











Det var alla bilder.. Elr nej, men de andra är mer drivbilder och mer onödiga haha, men vi hörs imorn.
Tror jag och Lisa skulle baka om vi får och sen kanske bada med denise :D Men måste ju fixa oss sen ocks till Bion: Eclipse!! :D Alex kunde nte följa med:( men Lisa tar biljetten ist :D It's gonna be sooo much fun (Lisa, föreställ dej den texten med min brittiska accent (stavning?) :P) Men vi hörs imorn, ska radera lite bilder från kameran som redan finns å datorn ofc, för att få bilder till imorn :D


Sorry!

Förlåt förlåt förlåt! Jag vet att jag har varit sämst på att blogga, men för att gottgöra er ska jag ladda upp en massa bilder från igår elr nåt sånt :P Men jag hinner verkligen inte blogga just nu för Pappa ska ha datorn, men jag lovar att blogga sen. Lisa ska slagga här också och vi ska också dra o bada om vi får av Pappa med tanke på det som hände igår, men pallar nte förklara men jag bloggar sen

Hare

Sitter o kollar på TV och äter knäckebröd och gurka haha. Kalla mig tjock, men jag är HUNGRIG! haha
Men jag bloggar säkert nåt sen, känner attt jag ska äta klart och sen ta tillbaks datorn så får vi se vad som händer, om jag inte bloggar nåt säger jag: Ha det gött tills imorn bitches ;)

Såg Gaybloggen på bussen haha ;)

Tjoo people! Kom hem för en stund sen från dNy. Var utelåst ett tag innan våra bittra grannar kom och öppna, pallar nte berätta i detalj, kanske sen. Men iaf. Idag åkte jag till Stan med Devin, vi skulle til cocoo och på bussen möter jag min kompis Jenny från 5:an, satt o prata med henne och sen heelt plötsligt ser jag vem som kliver på bloggen! Gissa vem!? Jo - GAYBLOGGEN! hahaha,

jag: JENNY! Gissa vem som kmr på bussen nu!?
Jenny: Jag vet nte??
Jag: GAYBLOGGEN!!!

Vart typ fett glad, har jämt velat se hnm :P hahahaha, han satte sig bredvid mej, elr ja nte bredvid men sätena som är bredvid mitt men sen flytta han. Han gick typ av i gullmars där jag och devin skulle av så jag tänkte gå fram men han typ sprang till t-banan så jag sket it ör hans t-bana gick typ.. Men vi kom till cocoo tillslut men självklart ska ringen vara förliten och de har bara en -.- Men de skulle få in nya.. Men nu ska devin få datorn medans jag ska plocka undan lite kläder.. Bloggar sen.


Inte bästa bilden, men det var första bästa liksom ;)

Cocoo.se iag och lite om igår ;)

Hejhej! förlåt för dålig uppdatering igår men jag var knappt hemma.

Jag vaknade runt halv 12 av att denise ringde och då så fixade vi oss och åkte in till stan rung kvart i 3. Där så möttes vi och gick till Cocoo.se Men eftersom att det är jag så ska jag ha gått omkring i HELA Gamla Stan med en sko och en bärde jag på p.g.a skavsår av conversen. Så jag såg ut som värsta rikpuckot och när vi äntligen kom fram så var butiken självklart stängd. -.- Så vi drog hem till Skogåa, badade (elr jag badade) årets första dopp (har annars bara badat bena för jag har nte haft nån bikini hehe^^) Sen drog vi hem och åt lite för mina shorts var blöta och jag kunde inte gå hem i denise's shorts så vi gick hem, jag bytte kläder och åt för jag var sjuuukt hungrig! 

Sen drog vi till Rudan runt 22.30 och jag badade. Denise fota skitmkt så bilder kmr sen när jag är hos Pappa. 
SSen drog jag hem till Mamma och var hemma runt 23.30. So it was a very nice day, If you say so.. 

Men nu ska jag kolla när Cocoo.se stänger för jag ska in till stan igen ahha. Måste ha den där ringen! Tror devin ska med också, kan nte lämna hnm ensam. Men jag bloggar när jag kmr hem 

I'm still awake

Tja tja! Ja jag är fortfarande vaken, surprise surprise! Har nte gjort nå annat än att kolla på MTV:s Kesha's top 50 UK partylist elr nåt sånt. Men det slutade för en stund sen och nu finns inget bra på TV. Bolibomba börja för en stund sen, kanske ska sätta på det och kolla.. INge fel me bolibomba på morgonen  liksom ;)
Haha, men nu ska jag föörsöka få igång ett samtal med denise på FB så jag bloggar sen..

Jag är 1000000% säker på att Michael Jackson lever!

Okej, jag vet att jag skrev mkt om MJ men jag har kollat mer ända sen inlägget publicerades och nu är jag 100% säker på att MJ lever. 100% säker, här är bevisen:




Videorna säger ALLT! Allt

- vrf kulle familjen viska och skratta under minnesstunden? - Jo de skrattade för att MJ sitter i publiken som en kvinna

- vrf skulle Paris jämt stå framför Blanket? - Jo för att Blanket inte skulle se att sin Pappa sitter där utklädd till en blond kvinna

- vrf skulle Blanket nte få se ut i publiken? - För att MJ är i publiken som en kvinna!

- vrf är MJ:s livakter i publiken nära den blonda kvinnan? - För att MJ är den blonda kvinnan

- Vrf har alla i familjen solglasögon? - För att man inte skulle se vart de kollade och vad de skrattade åt!

- Vrf är det jämt Jermaine som gör alla intevjuer? - För att han är den bästa skådespelaren i familjen och kan klämma framm riktiga tårar även om han låtsas gråter.

Och sist med inte minst: Varför skulle MJ fejka sin död? - Jo för att han inte orkade med pressen och alla Paparazzis, óch han hade väl en tanke på att de där 50 konserterna skulle ta livet av hnm, så han hoppade av medans han kunde. Han har själv sagt att han vill leva livet ut och han skulle aldrig göra då mot sina barn för alla vet, ALLA vet att hans barn (Prince, Blanket och Paris) är allt för honom. ALLT!

Tro inte att jag är galen nu, men läs så kommer ni förstå!! (Värt att läsa)

Okej, nu när jag skulle logga in här för typ en timma sen så såg jag på blogg.se's först sida på nån blogg som diskuterade om MJ är död elr nte. Jag har jämt trott att han är död oavsätt vad nån annan har sagt. Jag har tyckt att alla de som tror att MJ lever är helt dumma i huvudet, men när jag läsa hennes inlägg's kommentarer så var det nån som sa att det fanns en video på aftonbladet.se att MJ hade klätt ut sig till sin Kompis Dave Dave som blev brännskadad som liten. Det finns en bild på riktiga Dave och en annan "Dave" men de har skillnader!


Jag tycker ju bilden är lite läskig haha, bli fan lite rädd, inte för att vara taskig elr så..
Men här är likheterna:

-Dave har blåa ögon, MJ bruna, som på bilden åt höger
-Daves näsa är bred & lite sned och bilden till höger är rak och smal 
- Munnen är inte lik
- Skinnet under hakan är inte där på bilden åt höger.
-Och på videon är det EXAKT samma röst som MJ:s

Här är videon:
http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article7354991.ab

Det är en länk eftersom att videon finns på aftonbladet.se men jag ber er nu. Kolla på sista videon, längst ner av alla videor.
Där visar de också hur de tror att MJ har klätt ut sig till en blond kvinna, och man ser ju att det är han. Eller så är de bara sjuukt lika! Och kolla på "MJ:s" hy när han är "utklädd" till Dave. Den är mkt slätare än riktiga daves. Och rösen är ju på pricken. Asso shit. Juste nu tror jag fan att han lever. Tror han fejkade sin död för han hade för mycket press och det var jämt Paparazzi vid honom, det skrevs jämt skit om honom.

Jag har aldrig vart världens största fan av Mj, men jag har gillat han musik och älskat hans dans.
Men jag BBEERR! er: Kolla på videon! Här kmr en annan video när LaToya hälsar på MJ:s apa Bubbles:


Naaw, vad sööt!

Men vad tror ni? Lever MJ, eller är han verkligen död?

Gekka mer spel nu ;)

så nu har jag geekat lite spel, borstat tänderna och tvättat ansiktet. Jag kan nte sova haha. Det är nå fel på mig!
Däckar väl snart.. förhoppningsvis. Men nu ska jag ggeka mer spel så vi hörs imorn/snart :P

Geek

Nu så bloggar jag helt utan anledning, har inget att skriva om haha. Har försökt o hitta ett spel som dNy jämt spela förut i över en timma nu men hittar det nte. Men dneise ska typ fråga hnm imorn ;)
Nu ska jag spela lite annat, geek jag vet haha. en jag har inge liv ;) Bloggar lite efter tror jag :)

Cred till mig!

Shit vad jag är grymm ibland asso! Pallar nte förklara allt men här är en liten sammanfattning:

HAHAHAHAHAHA!!!! Cred till mig asso! Jag skulle dricka cola nyss, men det var för mkt kolsyra i flaskan så när jag ska svälja så sprutade det ut cola så nu är det cola över heela golvet! Vafan, fett wierd, det var som om colan explodera i min mun. Skit svårt att förklara! Shit ni borde ha sett hahahahha! Fan vad jag garva asso! :P

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!! SHIT ASSO! xD


ungefär såhär såg det nog ut, fast cola-flaskan är min mun HAHA!"

Min midsommar har vart sveriges tråkigaste!

Förlåt att det har bliit så dålig update den senaste tiden men det har nte hänt så mkt, och när det väl har hänt nåt så har jag nte haft tillgång till en dator. Men ska försöka bli mer aktiv på att blogga.
Idag är det ju midsommar och jag har haft världens tråkigaste dag!

Jag vaknade aldrig när Mamma väkte mig, så jag vaknade av att Bolle ringde runt 13.28 och sa att alla var där utom jag haha. Så jag gick upp valde kläder. Det fick bli mina stora jeansshorts med ett lila linne som har vart borta sen typ mars haha. Men iaf, så jag fixar mig och sen drar jag till bussen, men den går bara till ärnåldersringen! Och det är typ en halvtimma från Norby. Great, jag var fast i nåt ställe som jag vart på 1 gng! Så Bolle skulle vägleda mig men det sket sig för det hon sa stämmde nte så jag pratade med henne o Linus i typ en kvart elr nåt haha. så efter att ha väntat i en halvtimma på nästa buss så drog jag hem eftersom att ingen buss gick till norrby -.- och det var kanske 0,5-1 km hem -.- Så jag lade mig i soffan o kolla på TV.
Så kul har min midsommar vart.

Kul va? No! Men nu ska jag se på TV så jag bloggar sen

Så sjuukt sööt!

Hej, jag har faktiskt försökt att kma in på blogg.se i över en timma nu och äntligen funkar det!
Inann har jag bara chattar med denise, vart på FB och gråtit över et hemskt klipp på youtube. Fy fan! Handlade om vad som skulle hända om bill dog! :'( Nej nog pratat om de! Vi kan kolla på ett av mina favoritklipp på de ist :)


 Han ska få träffa sin dol för första gången 2005 och kolla hur glad han är :) Så jävla söt!

Midsommar imorn juh!

Förlåt att jag nte bloggat så bra, men jag däckade faktiskt i sängen i typ 2-4 timmar och sen har jag nte haft nåt att skriva om. Men det blir nog mer bloggning imorn. det är juh midsomr då men jag vette fan vad jag ska göra.
Antingen gör jag ingenting, elr så drar jag till Norrby o badar, men är nte så taggad för de-.-
Men vi får se, bloggar mer imorn Puss

Payback is a bitch!

Sry att jag nte ha bloggat men jag slagga hos Lisa och vi sitter aldrig vid datorn där.. OMG! Kollade nyss på denises blogg och jag kan ju bara säga: Payback time!








KAMERA GLAD :D



Så.. Kmr nog känna mig lite taskig faktiskt sen när jag publicerar men vafan, hon får skylla sig själv :) Jag tar bort om hon tar bort!

Drar till rudan snart

Nu ska jag bara borsta håret, packa det sista och borsta tänderna innan jag drar iväg till rudan och solar lite med Frida.C, Johanna, Lisa och Bolle ;) Jag tror några skulle stanna kvar till kvällen, myysigt :)
Men jag bloggar när jag kmr hem till mamma

jag skiter i det här nu

Jag har fixat med mappar till alla mina bilder så jag har mer koll på de men jag ska stänga av datorn för jag skiter i det här nu! Datorn laggar sönder och skriker stäng av mig och jag pallar nte, bloggar imorn ist.

ny header snart

Ska fixa en ny header snart

Jag är ganska kul ibland asso!

Blev inte så mkt bloggning idag, med tanke på att klockan är 00 31 nu.. Sjukt egentligen! Känns mer som om den är runt 19.00 hhaha. Man kanske ska dygna idag och sova lite på rudan istället haha :P
Juste, för er som inte visste så ska jag till Rudan imorn haha. Med JOhanna, Bolle, kanske Lisa och Frida.
Jag ville va många men det sket ju sig som vanligt :P Men nu väntar jag på att Elin Ö ska logga in (från min förra skola) Har inte pratat med henne elr nån annan därifrån på typ skitlänge! Men jag måste fråga henne en sak! Och jag måste ha hennes nummer!

Hahah, asso ibland kan jag ju tycka att jag själv är lite föör kul ibland haha. Vet ni vad jag redan har börjat gjort?
Jag hade inge liv så jag skrev ner några som ska få kma på min "fest" sen när jag fyller år! Och det är liksom i november haha, nu snackar vi om en nolifer.se liksom ;) Men det roligaste är att det kmr bli hyffsat många och det är folk som jag inte har träffat på lännge! Yeey :) Haha längtar redan :)

Home

Kom nyss hem från CityGross och Stadium. Fick klä på skyltdockor haha, skitkul! :P
Sen städade jag en hel del också, men det är också roligt :) Fast det var ännu roligare igår när jag stog i kassan och fick larma, galja och vika och allt det :) Var på rudan idag också. Miichi och Sofia kom också, var där med denise. Fick massage av miichi och fyfan vad skönt det var! Jeez, hon är grym på att massera!

Sen drog vi till mötet -.- och var där i typ 1 timma och 5 minuter, sen drog jag till Kicki i Stadium börja jobba och sen drog vi till Citygross o handla.. Och nu sitter jag här och ska snart gå in på FB och kolla bloggar.
Men jag bloggar när jag har nå mer meningsfullt att säga :P

Juste nu


Just nu haha. Idomindränktaläppar ;)

Tagen från Dessies och Daulian ;)

Blogg.se eller devote.se - Blogg.se
Chocklad eller godis - Chocklad
Chai latte eller latte - Latte
Skolan eller jobba - Jobba ofc!
Läsa bloggar eller blogga - Både och..
Donken eller burger king - Donken lätt juh!
Pojkvän eller KK - Pojkvän
Rosa läppstift eller rött - Rött
Coca cola eller fanta - Cola!!
Hemma fest eller natt klubb - Både och. Beror ju på vilket humör man e på
Drinkar eller vin - Drinkar.

Danke schön Kicki!

Juste jag glömmde säga!: Jag kmr ha råd med såå mkt mer den här månaden tack vare Kicki!♥ :)
Anledningarna:

1. Hon tanka min mobil
2. Hon köpte krämerna
3. hennes rabatt haha ;)

Men det gör så att jag har typ 100.200 mer på mitt kort. + Att jag ska få 100:- av Miichi iorn, för hon e skyldg mig det :) Lovely, och vad ska vi göra med de? Ja.. Antingen spara elr tanka mobilen. Vill ju ha en väska för 750:- också hahah :P

Text + bilder om idag ;)

Så nu kmr mer om dagen.

Jag hade ställt alarm kl 9-10 inte för tidigt och inte försent. Men jag somna till 13.30! Jag vet, för seent!
Men då gick jag upp käka en macka fixa mig med lite mascara och concealer och drog till Länna. Missade bussen precis så jag fick sitta där helt själv och vänta i en halvtimma! Men tillslut kom jag till Stadium så jag gick och kolla på bikiniunderdelar och solglasögon som var på rea, hittade mina som jag ville ha. De kostar 179:- egentligen men jag fick de för ca 70:- Rean var 99 men minus Kickis rabatt. Sen så fick jag jobba lite (skitkul!)
Fick kolla vad som var på rean och inte slog in i kassan, galjade byxor, larmade byxorna och tömde halva juniorsidan :D

 Sen efter det så drog jag och Kicki till Farsta C där Kicki skulle in på Kicks och jag påp Gina. Kicki skulle bara köpa dagkräm (Men det blev liite mer än så haha!) och jag ett par trosor (blev också lite mer :P)
Vi gick in på Gina först och det såg ut som ett jävla bombnedslag! Shiut vad stökigt det var asso! Men där så hittade jag ett par trosor som jag köpte och ett par örhöngen, ok ett par och ett par det var typ 8 i ett paket.
Sen gick vi till Kicks där vi fick hjälp av en skitbra tjej, som kicki hade fått hjälp av tidigare. Hon åker till Farsta bara för hon jobbar där HAHA!  Men där så snackade de en massa och Kicki bytte ut det märket hon brukar använda mot Chanel för de var tydligen mkt mkt bättre. Inte så stor prisskillnad heller. Där så köpte hon lite dagkräm och sen lite ögonkräm. Sen började vi prata om min hy, eftersom att ja inte var så noga med att tvätta av mej sminket på kvällarna, men är faktiskt bra på det nu. Och då sa hon iaf att jag skulle nte ha nå fransar kvar om jag inte tvätta bort det och sen så snacka vi om min hy för jag har börjat få en massa finnar och då rekomenderade hon en skrubb för 99:- som faktiskt är bra, testade den idag. Och den skull jag och Kicki dela på eftersom att Kicki har torr hy. Så fick jag också med mig hem ett ansiktsvatten och washcreme från Neutrogena. Sen fick vi skitmkt gratisvaror också. Hon var skitsnäll! Och så köpte vi kroppsolja också.
Så från farsta köpte vi:

- Trosor
- Örhängen
- Dagkräm
- Ögonkräm
- Neutrogena washcreme
- Neutrogena ansiktsvatten
- Skrubb
- kroppsolja

Och det från Kicks gick på ca 2800:- Fett dyrt men bra.

Efter farsta så åkte vi till Täby och hämta ett par resväskor och träffade Kickis brorsa. Sen drog vi äntligen hem. Så man kan ju säga att vi har fort hit och dit. Men kul har det banne mej vart :)


Cola glas från donken fick jag också :)


Krämerna (mina)


De ser skitstora ut med det är faktiskt small :)


Glasögonen


Luggen :)


Örhängena :)


Same here, ser stora ut men fortfarande S

Tävling igen :)

Nu är jag med i en till tävling i samma blogg bara om en annan sak. Den här gången kan man vinna en nackkudde, ögonbindel, en necessär och ett kit med några krämer. Älskar nackkuddar och ögonbindlar. Necessär är jag i stort behov av också! Men tänk vad skönt när man åker långa bilresor (så som jag ska göra i sommar) och så ska man sova. De är dag och det är ljust. Jippie liksom. Man sitter heelt obekvämt och vill ha en sköön kudde. Då är ju ögonbindeln och nackkudden helt perfekt! Necessär behöver jag för jag har ju en massa krämer så som Neutrogena wash, Neutrogena ansiktsvatten, skrubb, återfuktningskräm, dagkräm, nattkräm (fast de börjar ta slut :( ), lotion och allt sånt och om jag låter det stå i badrummsspegeln (som man kan öppna) så kan jag garantera att denise kommer låna lite då och då haha, så jag vill jättegärna ha min egna necessär.

Så jag bönar och ber som varje gång att jag kommer vinna
Klicka HÄR! om ni vill vara med och tävla :)
Produkterna kommer ifrån: http://pinal.se/


Jag är med i en tävling igen :)

Hello, mer om dagen kommer sen för nu ska jag berätta att jag är med i en till tävling och kommer va med i fler.
Just den här gången är jag med och tävlar om en rosa söt liten plattång! Awsome huh? I know ;)
Skitsöt jag svär! :) Den är endast 2 cm tunn och snabb på att värmas upp och ha med sig. På bilden ser det ut som den är sladdlös, och det är ju ett plus! Enkel att ta med sig och den verkar faktiskt bra!

Jag måste ha en plattång eftersom att mitt hår gärna står ut. Liksom som om det går ut i vågor och det är det värsta jag vet! Och det ser ju hemskt ut! Jag har en plattång men det är ju antikvärde på den asso! Det gör ont att platta med den eftersom att det är som en kam på sidorna så det dras och slits på hpret hela tiden och det gör skitont! Och det tar ungefär 10-15 minuter för den att värmas upp. Fråga Steffi, det är den värsta hon vet :P

Så nu hoppas jag verkligen att jag vinner den här, för jag vill det mer än nåt annat just nu! Och med tanke på att jag ska till Gbg och Norrland så kanske man vill se lite fin ut även om man åker upp till kalla norrland.
Om ni vill vara med så trycker ni HÄR!. Där får ni välja fler saker ni vill tävla om. Tex: Plattång, klocka, örhängen, armband och mkt mer! Tryck på länken för att få mer info och så..

Btw, plattången äär ifrån: http://www.starq.se/
Snygg ska väl ändå alla få känna sig eller hur?


Love it!


Länna nu!

Försov mig igen -.- Vaknade 13.28 och skrek: FAN! haha Men jag tänkte bara göra ett snabbt inlägg eftersom att jag inte kan bloggga förrän på kvällen för snart ska jag till Kickis jobb i Länna, köpa solglasögon (perfelt till det här vädret -.-) och kanske en vanlig svart bikiniunderdel, sen ska jag vara där till ungefär 17.00 då hon slutar och sen ska vi åka vidare till Täby. Så jag får helt enkelt blogga när jag kmr hem. Men måste fixa mig nu

Ciao!

Länna imorn och kaanske handen

Har inget att skriva om, har inte fixat ny header och ahr inte fixat med FB bilderna. Fixade med en anna grej ist.
Som förövrigt blev F-A-I-L-A-D Juste, kom på att när man beställer från internet tillkommer ju frakt och skit hahhaha! Fan vad smart jag är ibland asso! Och om jag måste betla det själv så får jag skita i att köpa de andra sakerna, men jag troor jag kmr få det av Pappa/Kicki elr Mamma.. Gäller ju typ bara 50:- elr nåt sånt..
Men iaf..

Imorn så ska jag kaanske till Handen, beroende på vilken tid jag går upp. Men det är bestämmt att jag ska till Länna till Kicki och köpa ett par solglasögon. Elr ja det beror på om nån av tjejorna kan göra nåt imorn.
Men nu ska jag sova så jag bloggar sen.

P.S: Jag mååste ställa alarm!

Bloggar som jag läser

Ideén jag hade var att jag kunde roa mej med att skriva ner ALLA bloggar jag läser ;) Ok, here they are (Inte i nån speciell ordning) men vi börjar med kändisbloggarna, ni märker när det är allmänt vanliga ;)

- Kenza
- Kissie
- Foki
- Dessie
- Paow
- Gaybloggen (Gaybloggah :P)
- Haidi
- Holly (Skittuff stil jag svär, drf jag länkat henne ;) Haidi är Holly's syrra btw :P) She lööves MJ
- Katrin Zytomierska (Lööööve it!)
- AnaGina
- Falsksanning


- Daulian.blogg.se (Denise & Lina)
- Stephaniiiies.blogg.se (Steffi)
- Emsnn.blogg.se (Emma)
- Eemsn.blogg.se (Emelie Englund)
- Adada.blogg.se (Ibland)
- Jenniferswan.blogg.se (Swan)
- Lisapremberg.blogg.se (Lisa P)
- Sseger.blogg.se (Jenny Seger)
- Mariiaseger.blogg.se (Maria Seger)


Finns såå många fler men pallar nte skriva hahah! Men nu ska jag fixa en ny header och sen kanske fixa med lite bilder på FB

Inga bloggar och face = Livet går under hos mig ;)

Hello! Sitter och lyssnar på musik som vanligt och e inne på Facebook, ännu ovanligare ;) Men vafan det är det första man gör när man sätter sig vid datorn ;) Man kan ju säga att jag är "lite lätt" beroende av Face asso! Om jag inte är inne där under en hel dag så känner jag mej heelt borta haha! Samma sak som med bloggar, . Sncka om att va desperat! Har beställt kläder från H&M, och Kicki tanka på min mobil! Danke schön! Så nu kan jag mezza :) Finally :) Love it asso! Men nu ska jag roa mig med en annan sak som kmr i nästa inlägg.. Ledtråden är att jag fick ideén när jag skrev "om jag inte har läst typ Kissies, Kenzas, Fokis, Dessies och alla deras bloggar känns det som om jag inte vet nånting om vad som händer där ute haha" Men vi hörs snart då ;)

50 First date




Hahah början asso!

H&M

Sitter och kollar på MTV, men det är reklam.. Lyssnar på musik, är inne på FB och HM:s hemsida och kolar lite, och tänker på en sak.. Chattar lite med Miichi också.. Men vet ni vad jag ska göra idag? Kicki ska hjälpa mej att beställa från HM eftersom hon är medlem där, men först måste jag bara välja ut några plagg haha. Så det ska jag göra nu och slänga lite tvätt i tvättkorgen.. Men jag bloggar sen..

C yah!


Gammal bild

Lite om imorn.

Vet ni vad jag har kommit på? Min syrra är väldigt bitter av sig. Kanske nte mot andra men det är just mot mig.
Hela tiden, fattar nte vrf. Lixom vafan!

Men iaf, nog om henne. Imorn ska jag typ inte göra så mkt.. Ska kanske upp runt 8 med Kicki haha, vi slog vad om hon skulle väcka mig elr nte :P Så då kanske jag äter lite frukost med henne, om jag vaknar, hoppar in i duschen, ringer gina (Kollar om sakerna jag ska köpa finns i nån butik) och sen får vi se.. Men nu ska jag se på film elr sova..
Men jag bloggar imorn..

She's the man och tjejfotboll

Kom hem runt kanske 14.30 elr nåt sånt och gick hem med Denise, Lina och Miichi... Miichi fixa sina naglar, Linas naglar, jag och denise städa lite och sen filade jag några lösnaglar som jag ska sätta fast nån gång ;)
Nu ska vi snart äta, min favorit mat :) Pasta, med kassler och grädde i en gratäng.. Låter nte så gott med det är det! Sitter och zappar mellan "She's the man" och tjejfotboll på 1:an. Elr ja.. det är nte jag som zappar, det är pappa -.- Men ska kolla lite på TV nui, sen äta.. Bloggar senare nån gång


Godmorgon!

Tjoo! Sitter helt färdigklar, eller ja.. helt och helt jag ska bara borsta tänderna. Men det tar ju typ bara 3-4 minuter.. ska typ gå om 4 minuter, så jag måste gå nu.. Men jag bloggar när jag kmr henm ;)
Puss!

Palla nte

Känner att jag nte pallar göra nå collage, ska bara ladda upp lite bilder i ena albumet på FB sen går jag nog och lägger mig.. Så nu säger jag godnatt! Vi får se om jag hinner skriva innan jag åker in till stan för att hämta ut biljetterna, men annars hörs vi när jag kmr hem..

Btw: Det kmr säkert vara KAOS i stan imorn, usch!

FB och redigering på G

Hellow! Sitter och laddar upp lite gamla bilder på FB, ska typ göra 2 album hade jag tänk.. har påbörjat det första nu.. Sen ska jag redigera en bild på denise, och sen göra ett collage med MASSA bilder från "The old days" ;)
Men, jag bloggar sen när jag är klar elr när jag har tid.

Puss!

Kissies stalker har kommenterat på min blogg hihi ^^

Hahahahha! Vet ni vem som kommenterade på min blogg förut? Kissies stalker hahahhaha!!!

Playmates Of Sweden ([email protected]) om rubrik??:
eller hur gråter också fett hemskt :(
IP:
12 Juni, 20:47
Tog bort IP adressen.. Hahah, fett kul :P Jag märkte det när jag gick in på youtube och kolla på hans störda Kissie-dans. Då så stog det hans blogg så jag skulle in där och kolla och då såg jag att det var han på headern för jag har vart inne där förut och kommenterat tillbax på det han kommentera här. Haha stört men kul^^

Iaf, btw! Finns det nå godare med ett cola glas, helfyllt med is, och en lime/citron bit i? Naaj! Om ni redan nte har listat ut det så dricker jag det nu ;) Yummie! Men nu ska jag fixa med bilder på FB, här kmr denise och Linas header btw:


Jag vet att den blev lite mer åt höger, men den är såå mkt bättre än deras andra de hade ;)
Här är deras blogg: Daulian.blogg.se Läs och kommentera!

Bilderna från Haninge C 2010-06-15






*Tystnaden som uppstår när Lisa väntar utanför toan i Haninge C* haha:P


Haha, steffi skulle fota sin sko och jag störde henne med att putta till henne, ta kort så blixten kom på hennes sko när hon fota osv ;) Skitkul faktiskt haha :P




Ska fixa ny header åt denise och Lina snart ;)

Tjoo! Sitter här och lyssnar på lite musik och ska snart fixa en header åt denise och Lina.. Haha, typ första gången så vi får se hur det blir :P ni får se resultatet sen.. :) Tänkte bara göra ett snabbt inlägg, måste fixa med bilder på FB sen också.. såg att bilderna från Steffi nte var upp på nå wierd sätt.. Men jag bloggar sen, Puss!

Stan i onödan!

Har nyss ätit lite middag sen jag kom hem efter stan och skit.. Vi åkte till stan HEELT i onödan! Hittade lite saker som jag skulle köpa, men problemet var att det jag skulle köpa dvs, trosor, bh, 2 bikinitoppar och 1 bikiniunderdel är på rea (iaf vissa) på internet, men inte i butiken! Asså ååhh hatar när det blir så! Så jag tror att jag ska beställa från internet ist.. Visst det blir juh dyrare men det är typ bara 40 spänn i frakt och det kanske jag kan få av pappa, who knows? Måste till handen nån dag också, för jag ska handla lite där, sen ska jag till länna också, elr handen för jag ska handla ett par solglasögon på stadium, men jag vill helst till handen för det var där jag hitta de, och de har mkt mer än Länna har, men problemet är att Kicki jobbar i länna typ 24/7 och det är juh hon som har rabatten ;) Men nu ska jag chatta lite med Steffi, kolla runt lite på HM och Gina.. Bloggar sen, c YAH

Stan

Heej! Ska nog till stan med denise idag, happy? Yupp! :D Ska köpa lite olika saker, men nödvändiga..
Sitter och kollar på Hogan and Brooke knows best fast det är reklam just nu..
Denise, ja vad ska man säga om henne? Jo - Gör allt i sista sekund! (Ta nte illa upp :P)
Men som idag. Vi skulle till stan, vi båda går upp runt 12, hon sätter sig vid TV och jag vid datorn. Och sen kollar hon på brokke och hogan, och så vägrar hon gå och duscha! Haha, jag  bah: DENISE GÅ NUUUUU!

haha :P Men nu ska jag hämta lite kläder, och sen ska jag bara tvätta håret en snabbis.. Vette fan om jag ska sminka mig nåt.. kanske lite.. ;) vi får se. Måste se om vi har batterier hemma också till kameran..
*Hoppas*

Bilder från rudan 2010-05-09

Här kmr liite bilder och en video från när vi var i rudan med klassen.






Sry Lisa, Var tvungen xD

Videofy.me funkar nte så videon får kma upp imorn elr nån annan gång.. Nu ska jag ladda upp lite bilder på FB elr sova.. I dont know.. Juste.. Det som händer imorn är att:

Jag åker in till stan med denise, shoppar (Om jag hittar det jag ska ha ofc), fixar lösnaglar. Perfect huh? :P
Tror jag ska ha fransk manikyr med blåttnagellack där uppe istället för vitt, och sen med blått glitter över. Nice, jag vet :D Men nuska jag ladda upp bilderna från Handen, C yah!

Resten av bilderna från 5/6-10

Jag trodde jag hade laddat upp bilderna eftersom att vissa finns på FB, men sen såg jag i arkivet att de nte fanns.. bara några, men här kmr de iaf:








The cousins






And so were baking the cake! Okej, det där är bara marrängbottnen och glass då;)
(FYI Så är den nte klar haha :))


Steffis kanin är en exakt kopia av min förra innan den dog:(


När jag gick hem från Lisa dagen efter, så tog jag av mig stövlarna (Lisa hade lånat denise's MC-boots så jag var tvungen att ha på mej de hem) för det blev så in i helvetets varmt asså!

Ja det var alla bilder.. Ska ladda upp lite fler från andra stunder också.. Men ja..

Happy :D

Asså gud vad glaad jag är just nu asså :D typ 3 anledningar:

1. Spotify funkaar!! Min har fuckat heeela dan -.-
2. Jag har redan fått min månadspeng, alltid ett + men det negativia är att jag måste vänta längre på nästa ;)
3. Jag har råd med ALLT jag måste köpa :D Typ första gången mamma inte behöver sätta in mer pengar haha.

Hon kaanske kan behöva sätta in lite pengar typ 75:- elr nåt.. Måste ju ha pengar på mobilen, elr så får ag skita i det som vanligt :( Fett jobbigt att nte kunna messa elr ringa elr så :( Men om hon läser det är så beer jag dej att sätta in det haha ;) Men nu ska jag fixa header till denise, ladda upp bilder här och lyssna på musik.


Shainia Twain- Man I feel like a woman

Kmr ihåg att jag doog för den låten förut ;)

Hahah

Hahah, har inget att skriva just nu, ska upp och sätta mig vid min dator för det är där alla bilder finns... Men jag tänkte bara skriva en sak som jag har glömt att skriva haha. Ni kmr väl ihåg när jag var med Steffi och Lisa i handen? Då iaf så skulle Lisa ha ett bar "ballerina skor" som hon kunde ha på landet, och då så visar steffi några skor som hon skulle köpa och jag men Lisa visste nte det. Och lisa bah:

DE DÄR!? Fyfan, i helvete heller!

Nåt sånt, kmr inte ihåg direkt :) Och jag böjde mej över hattarna och garvade så mkt så jag grät och steffi och jag bah:

Jag: Fan säger du så för!? det är faktiskt de jag ska köpa!
Steffi: Jag med!
Båda: HAHAHAHHAHAHAHAHHAH!!!

Hahahaha det var sjukt kul IRL ;)


(Det var de här skorna)

fan vad jag suger på rubriker asså! Sry :S

Hello! Sitter på balkongen nu och har ätit frukost med Kicki, Devin och Kickis Mamma. Myysigt ;)
Åt lite fralla med juice och vattenmelon yummie! Älskar frukost när alla åter det tsm. Blir mycket godagre då och mysigare :) Chattar lite med Steffi och försöker få med folk till Rudan, men Bolle har redan ringt alla tjejor men ingen svarar utom Johanna som nte vill :( Fan vad tråkigt -.- Ska ju på det där mötet sen också runt 15.00
Vi ska typ göra nå rollspel haha, fyfan det tänker jag nte göra! Elr det beror på.. ;)
Hahaha, men nu ska jag va inne lite på FB, chatta, och läsa lite bloggar..
Juste! Jag troor jag somnade med datorn igår i sängen på kanten! Och nu när jag vaknade så hittade jag dator påslagen nere på golvet, så jag antar att den har åkt ner.. woops :$ Haha, men den klarade sej iaf ;)
Bilder kommer upp senare idag också.


Har inga bilder på den här datorn så ni får en på Kicki, Denise och Pappa på denise's bal ;)

Ica reklamen

Hahaha! Har ni sett den nya ICA-reklamen? Sjuukt kul hahah! Hittar tyvärr inte videon på youtube, men ska se på film med brorsan nu, så jag laddar upp bilderna sen.

Puss!

jashvjckdsaväs

Ok, jag har fått fett många frågor av folk om mitt senaste inlägg.. Typ som vem det är, vad som har hänt, m.m
Har typ fått frågor av: Lisa, Denise, Donna, Sara m.m Jag skulle säga det om ni skulle fatta, men ni kanske är som Lisa.. Nte fattar. De ända som fattar själva saken och förstår allt är Denise och Sara.
Pallar ändå inte förklara, har typ chattat med Lis ai en timme och hon blev typ sur för att hon nte fick veta, men vad var det jag sa? hon skulle inte fatta - och det gjorde hon nte heller. och etersom att hon har tjatat och hållt på så har det gjort mig ännu surare. Äh whatever, ni märker att jag är ganska sur haha. Och det kanske inte är så kul att läsa inläggen då, men jag ska gottgöra er med att ladda upp lite bilder senare ikväll. Är ju nte direkt som att jag ska gå och lägga mig haha, det är ju förfan SOMMARLOV! freedom!

Måste dra, kicki ska ha datorn men jag bloggar sen puss

HOE

FAN! Varför?? varför varför varför? För i helvete! Du har nte gjort nå fel, men det är den andra! Du måste för i helvete vara helt jävla bränd i skallen asså! Jag brukar säga det här ordet ganska ofta men aldrig mena det, men nu säger jag det till dig och jag menar det från botten av mitt hjärta!: JÄVLA HORA!
Det är allt jag har att säga till dig! :'(

Hos Lisa nu..

Ska bara göra ett snabbt inlgg, för Lisa tjatar om att vi ska gå och fixa dricka -.-
Men är hos Lisa nu och vi ska typ se på film sen, har precis färgat henneshår, fett failat haha räckte inte ;)
Men iaf, steffi har dragit hem för hon hade ont i huvudet och mådde inte bra *HOST!* Men ska fixa dricka nu,är törstig så jag bloggar sen eller imorn.. 


Vaken nu ;)

Heej! Vaknade för kanske 50 minuter sen av att jag missade ett samtal av Lisa, och hon hade lixom ringt 3 gngr! :S
Woops :S Me iaf, exakt när jag vakna så ropar Kicki på mej och denise och vi går ner och får våra sommarkort :D Yeey :D Så nu kan jag åka till stan, handen, farsta och kompisar o allt möjligt ;) Just nu sitter jag i badrummet med toan och sminkar mig haha, men ska gå ner snart o borsta änderna sen drar jag mot Handen, möter upp Steffi & Lisa, är där kaske shoppar lite och åker hem till Lisa och slaggar där. Bilder kommer alltså då imorn för man måste ha ett speciellt program på datorn för att kunnna ladda upp.. Ska ju få kameran idag.. Happy? Japp! :D
Bloggar kanske nån gång hemma hos lisa om de låter mej göra det, annars så.. bloggar jag imorn.

Btw, Glöm inte tävlingen hos Guchie!

Jag är med i en tävling

Som ni ser på rubriken så är jag med och tävlar hos Guchie. Man kan vinna en goodiebag fylld med smink och annat, värde för ca 1000:- Lovely huh? :D

Jag älskar ju att sminka folk och så, fixa naglar osv, även om jag inte är världens bästa på att sminka och även fast jag kanske inte fixar naglarna med olika färger och sånt så tycker jag det är jättekul! Jag funderar ju på att välja att bli makeup artist/stylist sen på gymnasiet. Jag skulle bli överlycklig om jag vann allt det här för

1. Jag älskar att sminka och styla
2. Hälften av mitt smink är slut
3. Jag älskar bloggen jag är med och tävlar i och jag läser den dagligen

Jag skulle bli asglad om jag vann hela goodiebagen.. Brukar ju vanligtvis inte vinna något, har bara vunnit 1 gång tidigare, och det skulle vara kul om jag vannigen ;)

Om ni vill vara med och tävla så klickar ni HÄR! och gör som det står att ni måste göra

Btw, ni måste ha blogg!




Titta så underbart!

Visste ni att..?



- Jag äälskar rosor! Älskar lukten, utseendet och alla olika färger, men speciellt röda rosor!?
- Jag tror att Kissies låt kommer vara remixad med hennes röst.?
- Jag älskar Louise vuitton väskor och själva märket?
- Jag ääälllskar pengar lika mycket som jag gillar att shoppa - Och det är myycket!
- Jag hatar bloggar som aldrig uppdaterar! :)

Saker som jag ska köpa när jag får min underbara månadspeng:



Trosor.. De båda kostar endast 39:- från Gina Tricot


BH från H&M, 80:- Om den nte finns i vit tar jag dock en fin rosa. ;)



Älskar de båda och ska ha de! Jag går till stan om de så nu än ska behövas! ;D
Båda är från H&M och den där uppe kostar bara 30:- och den ovanför oss kostar 69.50:-
Ska dock bara ha överdelen kmr se ut såhär:


Vanlig svart underdel från Gina T ;)


Så här ser de ut på :)


Emergency shoes :) Har ju mina underbra vita converse, och ibland de svarta (beror på om jag får låna av denise några få gngr ;)) men tänk om det blir så sjukt varm en dag, så kan jag ju bara ta ett par enkla ballerina.. 80:- Från H&M

Imorn ska jag till Handen med Steffi och Lisa för Lisa ska handla en massa.. Ska bli kul att träffa steffi också♥
Var ju lixom 3 dar sen man såg människan haha :P^^
Men vi får se om jag får med mig nåt hem också.. Pappa är ju skyldig mej 100:- eftersom att jag köpte min matsäck själv, för han inte hade det löst, så antingen får jag med mig hem ett par svarta/rosa jeansshort hur najsiga som helst, elr 2 bikini toppar. I nästa inlägg kommer visste ni att..
Exciting huh? :P

Hemms hos Pappa nu

Pallar fan nte skriva om det där med uppdatering och skit i bloggarna ;) Sitter hemma hos Pappa nu och kollar på TVV, nåt med Kungafamiljen -.- Skittråkigt haha. Men ska typ äta snart, sen middag jag vet xD
Alla andra har ätit, det är bara jag och kicki som är lite outsiders haha :P Men ska ladda ner typ 3 låtar elr nåt snart.. Glömde mobilen där uppe så jag måste hämta den också.. Men först ska jag läsa lite bloggar och så.. Bloggar sen!
Puss

Bad update

Heeej! Jag vet att jag jämt ursäktar och säger förlåt varje gång jag inte uppdaterat i bloggen på ett tag men det är för att jag hatar när folk som har bloggar, måste inte vara kända utan bara vanliga folk som har blo9ggar, som aldrig uppdaterar, asså det är det värsta jag vet! Kmr skriva mer om sånt i nästa inlägg men nu säger jag åter igen: sry att jag inte har bloggat nåt men jag har vart med Lisa och vi sov där och satt inte alls vid datorn.. Och gissa vad! Lisa ringde mej förut och hon har hittat min kamera i sin väska! Jag gav den till henne förut för jag pallade inte bära den ;) Så bilder kmr imorn för jag ska träffa henne i handen sen. Men nu ska jag se lite på TV och lyssna på musik, ladda ner låtar, ladda ner bilder, sen kanske det kmr en liten bildbomb ;)

Update: Jag kanske kmr behöva vara kvar hemma hos Mamma till kanske 8 ikväll för Pappa kan inte hämta mej just nu och då kanske kicki kmr ist ;) Har ju inge busskort längre, det har ju gått ut.. Men ska få sommarlovskort, och vi tackar gudarna för det!

Still awake and it's soooo borng! Everybody els is asleep :(

Tjoo! Sitter helst själv och väntar på att nån rolig ska logga in på FB, men det kmr troligen inte att hända. Finns bara 1 person som är inne och det är min kusin miche, men han är inne 24/7 och vi har så himla mkt tsm, han är ju bara runt 20 nånting ;) Men ja.. vad ska jag skriva? haar skit tråkigt, är inte ett ända dugg trött, Mamma sover, Devin sover, Lisa sover, jag är vaken jippiekajej mother fucker -.- Juste!!

Jag lisa och Devin körde frågesport, frågan var: Baklyktorna på ett fordon har denna färg.. Vilken färg?

Lisa: Polisbil
Jag & Devin: HAHAHHAHAHAHAHHAHAH!!
(Svaret var röd ;))

Men Lisa hörde lite fel så jag antar att hon har en liten ursäkt ;) Funderar på att dra ut och springa och sen lyfta lite av devins vikter... Måste ju få lite muskler på armarna, och sen är det nog lite skönt att springa helt själv å gatorna med högsta musiken! Niice. Har ju redan mjukisbyxor på ;)

Och varför jag inte har laddat upp nå bilder i veckan är för att jag tror kameran är hos Pappa :( annars är den borta :( Men nu ska jag göra nå annat, hörs sen elr senare "idag"


Gaammal bild från typ 6:an när jag hade svart hår;)

rubrik??

Hello! Sitter och lyssnar på musik helt ensam hemma.. Nice! Ska förmodligen va med Lisa idag, men jag vill vara lite fler :P Men vette fan vilka :P Helena har nog inte dans idag tror jag (hon dansar typ 5 gngr i veckan och hon vet vad jag tkr om det -.-) Men vi får se vad som händer.. Ska sätta på TV och kolla vad det är för prigram, har tröttnat på datorn nu, belive it or not! ;)


Gråter lika mkt varje gång!♥ sitter och gråter floder nu hahah :(


Avslutning

Jag kan verkligen inte fatta att det är sokolavslutning  imorn! På ett sätt vill jag ha sommarlov men på ett annat sätt inte. Visst ska det bli skönt att vila ut och bara vara i solen och va med familjen, men jag kommer typ inte se nån i klassen på sommarn :( Jo det måste jag fan göra! Ska tvinga med de till stranden ;) Jag ska egentligen inte klaga, för jag kommer iaf tillbaka. Tänk på alla nior som börjar i olika skolor och knappt kommer se varandra. Åh herre gud, jag längtar inte efter den dagen! Gud vad hemskt det kommer va! Jag älskar min klass (dels för personerna och om man jämnför med alla andra 7:or så är min bäst :P) men min klass har 1 problem. Det är att typ 1/4 har blivit så jävla statusberoende. De har blivit så jävla bitchiga och bossiga. Som jag och Bolle kallar det; Bochiga ;) Hoppas det går över under sommarn iaf :)

Men det är ändå sjuukt hur snabbt tiden har gått! Det var nyss mars, sen flög vi till April, sen var vi helt plötsligt i Maj! Och nu i Juni! En sak jag iaf måste göra är att samla ett gäng och grilla på kvällen på en strand, fan vad mysigt! Jag och Bolle har snackat om det haha, men tror ändå det nte kmr bli av eftersom att alla brukar vanligtvis dissa oss :P Men vi får se.

Nu ska jag iaf chatta lite på Face, oh bilderna får kma nån annan dag fö jag hittar inte kameran! :'(


Ica MAXI

Var i Maxi med Lisa ett tag för att kolla på nåt som vi kunde ge till mina lärare för en av de ska sluta :(
Men vi hitta typ inge haha! Åt där också, på Donken men vi blev utslängda! Vi gik fram och beställde mat och satte oss och åt.. Sen så hörde vi hur 2 st fråga om de stängde och då svarade han i kassan:

-Om 3 minuter..

Jag och Lisa kolla på varann och tröck i oss våran hamburgare,och fyfan vad illa jag mådde asså! Och de bah:

Vi stänger nu..

Så jag och lisa gick till papperskorgen slängde allt utom pommes och drickorna ;) Så jag gick där på Maxi bron och åt som en jävla gris! Gosh, måste ha sett helt sjuk ut! Men iaf, nu är jag hemma och ska se på The O.C Season 2.. Känner för att kolla på när Marissa dör.. Gud jag kommer ju böla sönder mej!

Så det ska jag sätta på nu och samtidigt ska jag ha lite Hemma-spa med mej själv ;) Jag ska:

- Fixa tå+fingernaglarna
- rengöra ansiktet
- Ha ansiktsmask
- Raka benen
- Smörja in meh i lotion

Love it! Ska fixa lite med mobilen och kameran också..  Jag har ju hytt mobil, men båda är lika kassa ;) Har denises gamla mobil. typ 2 knappar saknas och luckan åker bort 24/7 haha. Men hellre den än Kickis gamla mobil där knapplåset nte funka och man kunde nte heller se missade samtal! Skit jobbigt. Det jag ska fixa med de är:

- Ladda upp bilder på bloggen
- Föra över alla mina saker som jag hade på Kickis mobil till den jag har nu..
- Föra över lite låtar från denise's gamla minneskort till det jag har nu
- Ladda upp allt jag har på mobilen på datorn ifall jag skulle råka radera nåt.
- Ladda ner låtar från Youtube ;)


Så nu ska jag hämta nagellack, ansiktsmask, spegel, och mer.. Funderar på att ha lösnaglar imorn.. men problemet är att jag nte har nå limm.. Men det löser sej nog.. Men jag bloggar sen! Byyyee!♥


Skiiitgammal bild, men väcker skit många roliga minnen från den dagen! Hahahahha, Bara jag och denise som fattar ;)♥



Älskar den här låten! Imogen Heap - Hallelujah

The O.C, The ugly truth och Grey's

Har nyss färgat håret, så ska typ föna det nu och säta upp det.. Måste ju se hur det blev. före/efterbild kmr sen..
Ska se på The O.C + The ugly truth + Grey's Anathomy nu men jag bloggar sen


Jag ska dunka henne gul o blå :P

Idag så var jag i Rudan med klassen och körde lite brännboll, fotboll och frisbee, men jafg var nte med för jag hade liite ont i ryggen^^ Så jag snacka mest med Bolle och Lolle och kolla på :P
Men sen var det typ valfritt så jag och Lolle tog typ Marcus och Olivers skateboards och körde med :P Fett kul^^
Lärde mej iaf att åka :P Men iaf.. Sen spelade vi lite kort m.m sen drog vi hem efter en halvtimmas tjat på lärarna. Jag och Lolle åkte till min Pappa, hämta massa grejer, åt, m.m Sen drog vi till Lolle's farsa, hämta pengar, drack lite läsk och sen drog vi tillmin morsa, lämnade grejerna, sen drog vi till Brb, sen till Lolle's morsa och sen tillbaks till min morsa. Så det har varit ett jävla åk idag :P Skulle egentligen färgat mitt hår ikväll men miichi kunde nte så hon ska göra det imorn bitti istället för jag och Lolle är ändå ledigaaaa! Nice!!!! Skojja xD
Men nu tjatar Lolle på att jag ska sätta på henne.. Så don't call and disturbe bitches! :P


Lite om Igår 8/6-10

Igår städade vi skåpen, bänkarna, väggarna, och klassrummet.. Gjorde nte så mkt, kollade mest på när alla andra gjorde jobbet ;) Men liite hjälpte jag till;P Hade vattenkrig med Bolle också :D
Men när vi var klara med det gick vi ner till gympasalen och hade våran "Klassens Dag" där vi körde Sköldpaddan, valfritt m.m Roligast var ju när man fick välja vad man skulle göra.. Jag:

- Hade bollkrig med Johanna :D
- Gav typ 10 bollar åt Linus för att Linus skulle kasta på Oliver ;)
- Hoppade liite studsmatta
- Snacka lite..
- hade skitkul haha :P

Sen slutade vi runt 14.00 och då skulle vi typ bära tillbaks 24 stolar till klassrummet som är högst upp i skolan, så det var ju bara att gå till omklädningsrummet, gå ut, in i skolan, upp 2 trappor, in i klassrumet, ställa in stolarna, gå ut och gå hem ;) Letade efter Lisa i typ 10 minuter haha. Frågade typ ALLA om de hade sett henne! Jag frågade:

-Vaktmästarn..
- Marcus
- Ian
- Helena
- Sanna 2 gngr
- Johanna
- Devin

Haha. men ingen hade sett henne :P Men jag hittade henne tillslut.. Då gick vi till konsum för hon skulle handla matsäck tills idag, och jag ska fixa min matsäck nu, så vi hörs sen

Puss!

Sean Banan - Skaka rumpa

Sorry, jag har nte bloggat på hela dan men jag har fan nte orkat! Vad som hände idag får jag ta och skriva imorn på morgonen för denise tjatar ihjäl sig på datorn och jag ska sova. Men jag börjar 10.00 och ska va i ridan så jag ska nte ta nån buss men ska ock möta Lisa. Men jag bloggar imorn på morgonen. Nej nu börjar denise sjunga "Inatt e jag din" så nu ska hon få datorn endast för att jag ska få henne att hålla käften! Godnatt!



Måste fan ladda ner den här!

Bloggar imorn, Godnatt!<3

Bilder från 5/6-10

Här kommer lite bilder och videos..


Frukost på balkongen, soft!


Lisa fixar sig till emo medans...


...Jag är klar som "The innocent girl"


Ja, det är en BR lapp ni ser där ;) Somsagt, vi var höjdpunkten ;D


"Jävla fjortis, snart är det våran tur ;)
Love Dolle & Lolle <3
"








Det här är en seekpeak av vad som kan hända när Blle får en skrattattck som hon får ca. 22/25 gngr per dag ;)

Resten av bilderna kmr sen.. Ska ner och äta salta kex med varm choklad och vara social mot familjen nu ;)


dfghjlölgfdsashjlöljdsASDFHJLÄ'ÄÖLJGDSA

ska skicka lite saker till min syrra Donna som hon ska hjälpa mej med, och samtidigt kanske jag kan vara snäll och ladda upp bilderna från när steffi fyllde år.. Pallar nte blogga just nu, så jag bloggar sen

Ciao!

Goodmorning

Godmorgon! Har fixat mej och så.. nu ska jag bara klippa fingernaglarna, de ser ju hemska ut! Ska dra om typ en halvtimma så det har jag gott om tid med.. Nu ska jag sätta på mej strumpor, packa väskan med lite saker som:

-Hörlurar
- BD
- smink
- Kamera
- underbara kalendern ;)

Nu ska jag göra det som stog ovanför + borsta håret och tänderna.. Bloggar när jag kmr hem!


Min underbara kalender som jag själv har designat ;):D LOOOOVE IT!

Nu säger jag godnatt

Bilderna får komma upp imorn istället för nu ska jag maila lite saker till min syrra så hon kan hjälpa mej med en sak och sen ska jag sova. Börjar 10.20 imorn för Franco (SO och mentor-lärare) inte är där så det ska bli skönt.. Ska ändå gå upp tidigt för jag ska:

- Fixa mej
- Äta frukost
- Välja kläder
- Klippa naglarna

Ja.. Inte så mkt men jag vill ändå ha lite tid över att kolla på TV och sitta vid datorn med ;)

Men jag bloggar imorn
Puss

Helgen

Kom hem för en stund sen.. Kan berätta lite om helgen ;)

Fredag: Vanlig skoldag fast Lisa sov hos mej :)♥  Hade kul och så ofc ;) Slog in Steffis present ()höjdpunkten asso! xD

Lördag: Vakna runt 10-12, satt lite vid datorn, åt frukost på balkongen. Bacon, macka och juice med Lisa i solen, hur mysigt som helst. Fast baconen blev brända. Vi gick ner, duschade, fixa håret (Föna och vågade liite, men ångrade mej så det blev inte lockigt ;P), Sminkade oss, Lisa skulle vara EMO och jag skulle vara "the innocent girl" ;)
Sen så såg vi till att vi hade med allt typ som Pyjamas, presenten, smink, kamera, mobil m.m
Åkte till kulfångsgatan, mötte Lisas brorsa o väntade på hennes morsa för hon skulle skjutsa oss till steffi.
Vi kom fram, satt i soffan snacka och vänta på Bolle, Johanna och Frida och när de kom så öppnade hon presenterna. Hon fick typ preseentkort av allapå gina HAHA! Typ 700-800:- elr nåt :P Men av mej och Lisa fick hon:

-Presentkort på gina 200:-
- 2 Godispåsar med racebilar och nappar ;)
- 1 kondom ;)


Filmade allt för vi gjorde skönaste saken med presenten jag svär!
Video kmr sen, filmade allt ofc ;)
Sen på kvällen runt halv 1 så kom Lisas morsas kille och hämta oss, skjutsade oss till Statoil, vi köpte cola och godis sen drog vi hem till Lisas farsa och jag och Lisa sov där.. Ensamma hemma. Nice dag ;) Körde lite Monopol och mer..

Söndag: Vakna runt 13.30 - 14.00 kolla på TV, åt frukost, fixa mej, låg i sngen, brottades med Lisa och sen drog jag hem till Mamma rnt kanske 17.00-18.00. Gick från typ klenavägen till Kulfångsgatan! Sen gick jag til Brb också och mötte Miichi och Sofia där.. Kollade på hårfärg och när jag väl hittat en så ska ju själva kartongen gå upp så allt ramlar ut hahaha. Sen drog jag till handen, köpte en glass och nu sitter jag här och skriver.. Ska typ äta pizza/amburgare idag.. Inte ofta man äter det här.

Bilder från igår kmr se, lovar. Nu ska jag ladda ner lite låtar o.O och sen typ sitta id Face och så..

Laugh

Ska bara skriva lite saker som jag ch Lolle har garvat åt ;)

- Okidoki Sixten blixten!
- "Hej, kan ni komma på mIn Pappas 40-årsdag?
Nej, vi ska föda!!
Men ploppa ut den lilla saken och kom ;)"

- Kalle!

Jag: Vem är Kalle Ivarsson?
Lisa: Vaddå? Är inte det fint? Om mitt syskon blir en kille så ska han heta det.
Jag: Joo.. kaanske.. Jag vet inte.. :S
Lisa: asså jag drev,det är fsn sveriges fulaste namn!
Båda: HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAH!!

- XLXL ***** (Bara jag och Lolle som fattar ;P)

Lolle&Dolle!

Tjenelitjeneli grodeligrodeli kjell! Hahah :P Sitter med Lisa bredvid mej, ni förstår vi har 2 datorer och chattar ;P
Har nyss blivit klar med att slå in Steffis present.. *Pust* Och jag måste fan få tag i en viss person också! Asså allt år åt helvete just nu!

1. Ingen svara  telefon!
2. V kan nte komma till Gudö imorn HAHA!
3. Jag har ingen bussremsa AHAHHA!

Fan oxå..  Men det fixar sifg nog... Nu ska jag typ göra annat vid datorn, men innan det kmr lite crazy pics av: DOLLE & LOLLE (DL)


Tkr vi är sjukt snygga ibland asså!


FÖÖR SEXIGA ;)












Visste ni att det snöade ute!? :O

Städning på G

Hinner nte blogga just nu för jag måste städa innan Lisa kmr. Hon ska typ slagga hos mej så tänk på vad jag gör bara för henne hahaha :P

Barn - Again

Innan jag går och lägger mej måste jag bara skriva om en sak. Barn. Jag vet att jag har skrivit ut om det och sagt att jag INTE hatar barn och jag gör verkligen inte det, men nu visade Denise mej en bild från en blogg och jag blev ju bara irriterad.



Den här bilden ovanför visade hon och det där är en typisk som "ras" barn jag inte tål. Haha vad taskig jag är ;) Ras.. Hahah Nej men iaf, de tror ju de är så söta men hon på bilden tycker jag inte är ett dugg söt.
Jag får be så mkt om ursäkt mot nån som kanske tar åt sej, men säg till i såna fall ;)
Nu ska jag af gå och lägga mej, ska upp tidigt för jag börjar tyvärr 8 -.-
Men jag bloggar imorn, C yah later!

utgång

 Hejsan hoppsan! Sitter hos Mamma med Lisa och vi har typ sjukaste humorn ever, jag svär ;)
Men vi ska snart ut, jag lovar! Hahaha Lisa ill nte men jag, skriver med en avstängd skärm så jag ser nte vad jag skriver hahahaha! Kul va`? :P
Och lisa har ritat på mej överallt! På anskiktet 2 gngr,  knät, fotleden, och på min hand. Men jag bloggar sen när jag kmr hem för nu ska vi ut!

C yah bitches!

Rubriksucker.se Hahaha :P

Sitter och kollar lite på TV, lyssnar på musik, messar, chattar och ofc Facebook. Typ det första man loggar in på juh! :P Nej men chattar som fabnb med Lisa och Steffi, har typ kramp snart för lisa skriver 24/7 haha^^
Chattar med miichi nu också, trevligt värre xD

Anyway, idag var jag i skolan som vanligt.. fick veta hur nästa vecka kmr se ut och då kmr det vara såhär:

Måndag: Ingenting
Tisdag: Städdag + Klassensdag
Onsdag: Dag på rudan med massa aktiviteter -.-
Torsdag: LEDIG!! :D
Fredag: Avslutning, börjar 08.30 (!!!! Vadfan tror dom om mej!? Jag kanske behöver min beautisleep ibland!)


Jag vet, Intresseklubben anteknar, men vafan. Har man inget att blogga om så gör man det bästa av situationen ;)

Men ska fixa lite saker nu, så jag bloggar sen.


Gammal Bild♥

Dagen

Hello! Kom hem för ett tag sen och nu kollar jag på Scrubs ;)

Idag var jag i skolan as usual, och det var fan så mkt bättre än alla andra skoldagar! Tisdagar är typ bästa dan..

- Vi börjar 09.40
- Ingen Tyska
- Ingen Matte
- Vi slutar 14.00
- Vi har NO som e typ slappaste lektionen!

Men iaf, efter skolan så stannade Jag, Helena, Lisa och Ian kvar o snacka.. Steffi fick dra hem ensam för jag och lisa skulle handla present åt henne :P Men vi stanna kvar i skolan i typ en halvtimma och snacka m.m
Sen drgo alla, Bolle, Jag och Lisa drog med Bolle och hämta hennes cyckel, sen drog vi till handen och kolla massa saker :) Såg mina 2 mobiler som jag vill ha, kollade i djuraffären hhaha och massa annat..

Men nu ska jag typ upp till centrum och handla eftersom att min brorsa inte kan gå själv! :@-.-
Bloggar när jag kmr hem..

Puss!

RSS 2.0